ΌΝΤΑ ΒΓΑΛΜΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΦΙΆΛΤΗ ....( ΝΑ ΕΎΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ ) ..... 💀💀

ΌΝΤΑ ΒΓΑΛΜΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΦΙΆΛΤΗ ....( ΝΑ ΕΎΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗΣ ) ..... 💀💀




Εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν γενικά καταγράφει από αυτόπτες μάρτυρες περιπτώσεις τεράτων αγνώστου ταυτότητας και προέλευσης για τα οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι άκρως επικίνδυνα και επιθετικά.

Σε αυτή την ανάρτηση μου θα κάνω μια γενική αναφορά σε αυτά, ενώ θα ακολουθήσει ανάρτηση ξεχωριστά για την κάθε περίπτωση.

 1) Nightime Creeps 💀
Μοιάζουν βγαλμένα από τον χειρότερο εφιάλτη καθώς αναδύονται μέσα από το σκοτάδι.

Στην πρώτη περίπτωση οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με ένα από τα δύο αυτά όντα αυτό που πιθανότατα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι θηλυκό τέρας είναι μια πολύ γενικά ανθρωπόμορφη φιγούρα με τεράστιους λευκούς βολβούς ματιών από τους οποίους τρέχουν δάκρυα αίματος.

Είναι το Blue Nightime Creep ...

Ουσιαστικά δεν υπάρχει μύτη, και η στοματική κοιλότητα δεν έχει καθόλου δόντια .

Ανοίγει διάπλατα αποκαλύπτοντας μια άβυσσο μέσα στην οποία κυριολεκτικά καταπίνει ζωντανά τα ανθρώπινα θύματα του το τέρας... 💀

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Green Nightime Creep , την αρσενική εκδοχή του θέματος .

Ένα γενικά ανθρωπόμορφο τέρας που μπορεί να ξεγελάσει κάποιον άλλο άνθρωπο που βρίσκεται σε απόσταση ότι είναι άνθρωπος κάτω από το φως της σελήνης.

Χωρίς μάτια, με στόμα που μπορεί να ανοίξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, χωρίς δόντια είναι εξίσου επικίνδυνο όπως όλα τα υπόλοιπα όντα που βρίσκονται σε αυτή την ανάρτηση.

Ο Δαίμονας του Dover είναι ένα ον που άλλοι συνάδελφοί ερευνητές υπερφυσικών φαινόμενων και δραστηριοτήτων και ATIA θέλουν να είναι Cryptid , ενώ άλλοι άνθρωποι μιλούν για δαιμονική οντότητα , είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ διάσημη μορφή μεταξύ των εφιαλτικών όντων για την οποία υπάρχει πάρα πολύ υλικό στο διαδίκτυο.

" Το Κεφάλι" είναι μια δαιμονική οντότητα που ονομάζεται έτσι ακριβώς γιατί εμφανίζεται ως ένα γυναικείο κεφάλι που αιωρείται στο χώρο ανάποδα, χωρίς να υπάρχει σώμα.

Μαύρα μακριά μαλλιά πέφτουν πρός τα κάτω από το γυναικείο αυτό κεφάλι του οποίου η παρουσία σχετίζεται με φαινόμενα υπνικής παράλυσης και υστερία, δυστυχώς είναι αλήθεια ότι με κάποιο τρόπο αυτό το συγκεκριμένο όν παίζει παιχνίδι με το μυαλό των θυμάτων του προκαλώντας παρανοϊκούς εφιάλτες και αίσθηση φόβου χωρίς ουσιαστική αιτία.

Ο Siren Head εικόνα 3 , μοιάζει η μορφή του βγαλμένη από κάκιστη ταινία θρίλερ ελληνικής παραγωγής της περασμένης δεκαετίας και όμως δυστυχώς είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη αυτή μορφή έχει καταγραφεί ως υπαρκτό τέρας αρχής γενομένης από την Αριζόνα των ΗΠΑ το 1966 όπου μια οικογένεια που είχε πάει για βόλτα στην έρημο είδε και φωτογράφισε αυτό το τέρας.

Η Cartoon Cat εικόνα 4 , μοιάζει με μια γάτα βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά δυστυχώς πρόκειται για ένα ακόμη εντελώς κακόβουλο όν που εμφανίζεται σε εγκαταστάσεις ερειπωμένων εμπορικών κέντρων.

Ονομάζεται Cartoon Cat λόγο της ιδιόμορφης εξωτερικής εμφάνισης της.

💀 Hokkiato Hands εικόνα 5 .
Αν ποτέ πάτε βόλτα στο δάσος προσέξτε μήπως τελικά τα πυκνά κλαδιά που μοιάζουν με ανθρώπινα χέρια έτοιμα να σάς αρπάξουν δεν είναι καθόλου κλαδιά αλλά δυστυχώς όντως είναι τα Hokkiato Hands τα οποία όπως προείπαμε θα σας αρπάξουν.

Οι αναφορές για το συγκεκριμένο αυτό όν είναι πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους, άλλοι άνθρωποι τα έχουν δει στο χώρο του ίδιου του σπιτιού τους να ξεπροβάλλουν από την σοφίτα, άλλοι άνθρωποι τα έχουν δει στο δάσος και άλλοι στην πόλη μέρα και σε δημόσιο χώρο.

Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για ένα άγνωστο ζώο, ή δαιμονική οντότητα ή αν πέρα από τα χέρια υπάρχει και σώμα .....(?????)

Το " Μακρύ άλογο" ονομάζεται έτσι γιατί η γενική μορφή του συγκεκριμένου αυτού όντος θυμίζει έντονα κρανίο αλόγου το οποίο συνεχίζει σε ένα αφύσικα μακρύ λαιμό που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τρείς φορές ο λαιμός μίας καμηλοπάρδαλης με την ευλυγισία προβοσκιδας ελέφαντα , και καταλήγει στο σώμα του αλόγου.

To " Σκουλίκι της γέφυρας" , το  bridge worm είναι ένα τεράστιο άγνωστης ταυτότητας όν με ανθρώπινη μορφή και δόντια που εμφανίζεται συνήθως κάτω από γέφυρες ή μέσα σε στοές, το συγκεκριμένο αυτό ον σχετίζεται με το  Higway worm .... Νομίζω ότι υπάρχει σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο τώρα τελευταία που αναφέρεται στην ύπαρξη αυτών των όντων ως τεράστια σκουλίκια στον Υμηττό.

Στις επόμενες αναρτήσεις μου θα αναφερθώ σε αυτά τα όντα, ένα πρός ένα μεμονωμένα.

Medium Tarot Evans Adamakis ⚫.

Δημοφιλείς αναρτήσεις