ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΒΓΑΛΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΑΛΊ

 ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΒΓΑΛΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΑΛΊ 






Μέχρι σήμερα στην Ινδία και σε πολλές περιοχές της Ανατολής πιστεύουν ότι οι άνθρωποι είναι απόγονοι των αρχαίων εκείνων ανθρώπων ερπετών που στην αρχαία Ελλάδα ονομάζουμε Τυφώνες ενώ στην ανατολή ονομάζονται Nagas 




Nāga
https://en.wikipedia.org/wiki/N%C4%81ga

Εν συντομία λοιπόν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι αυτά τα όντα είναι στην πραγματικότητα οι δημιουργοί όλων των μορφών ζωής που υπάρχουν στην Γη εδώ και πολλά εκατομμύρια χρόνια, και πιο συγκεκριμένα των ανθρώπων βάση των στοιχείων που υπάρχουν στην μυθολογία όλων των λαών.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των χώρων στους οποίους λάμβαναν χώρα πειράματα γενετικής μηχανικής είναι το εγχάρακτο σύμβολο με τα δύο φίδια που συστρέφονται, ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που συναντάμε στο κηρύκειο του θεού Ερμή 



Πολλές άτεκνες γυναίκες στην σημερινή εποχή καταφεύγουν στην βοήθεια αυτών των πέτρινων μαγικών υποτίθεται αντικειμένων προκειμένου να μπορέσουν να τεκνοποιήσουν.

Αυτή η συγκεκριμένη δεισιδαιμονία είναι απομεινάρια της ιστορίας του συγκεκριμένου αυτού χώρου εκεί και τον πειραμάτων γενετικής μηχανικής που λάμβαναν χώρα σε αγνώστου αρχαιότητας εποχές.

Η πρώτη καταγεγραμμένη ιστορικά τεκμηριωμένη πρόταση για την απαρχή όλων αυτών των γεγονότων βρίσκεται στην μυθική μορφή της θεάς Maadni μια προϊστορική θεότητα, αρχαιότερη θεότητα όλων Aathili Amman,της οποίας το καθιερωμένο όνομα της είναι Aadhi Amman.

Το γεγονός ότι το όνομα Aathili στα αρχαία ελληνικά κείμενα παρουσιάζεται ως Ατθίς ( Ατθίδα) από το οποίο θα βγει το όνομα της θεάς Αθηνάς η οποία συνδέεται άμεσα με την δημιουργία του πρώτου  ελληνικού ανθρώπου  Homo sapiens sapiens μέσω του βασιλιά Κέκροπα δείχνει ολοκάθαρα ότι εδώ πραγματικά υπάρχει σχέση μεταξύ τους αλλά και σχέδιο για την δημιουργία ενός νέου είδους που όπως φαίνεται μπορεί να επιβιώσει και να κυριαρχήσει στην επιφάνεια του εδάφους του πλανήτη.

In Search of the Forbidden Past: Origin of Mankind | Season 1 | Episode 3
https://youtu.be/-tabN6Z385w?si=2K8PCc9wDdtdzgL4

Το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε τα ερπετά να κάνουν κάτι τέτοιο ?

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως η ζωή στην επιφάνεια του εδάφους του πλανήτη μας έχει κυριολεκτικά εξαλειφθεί  επανειλημμένα τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές σύμφωνα με το μύθο των 5 ήλιων ή πέντε διαδοχικών περιόδων της δημιουργίας του κόσμου.


Μύθος των πέντε ηλίων ☀️

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5_%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD.


Στο βιβλίο του Ποπολ Βουχ που θυμίζει έντονα την αρχαία ελληνική μυθολογία και κοσμογονία δημιουργός του κόσμου μας είναι ο Τυφώνας ένα αρχετυπικό Nanga που θα μπορούσε να είναι όντως υπαρκτό πρόσωπο βάση των ευρημάτων 



Στο Πόπολ Βου η διαδικασία της δημιουργίας και ανάπτυξης της επιφάνειας του πλανήτη μας ο οποίος είναι καλυμμένος με νερά μέσα από τα οποία όπως προείπαμε αναδύονται κομμάτια γης το ένα μετά το άλλο μέχρι την στιγμή που φτιάχνεται μια τεράστια πανηπειρος η γνωστή μας Πανγαία είναι χρονοβόρα διαδικασία.

Το Πόπολ Βου όμως μιλάει ξεκάθαρα ότι στην απεραντοσύνη του ωκεανού υπήρχε ζωή και ανθρώποι ψάρια οι οποίοι είναι εξέλιξη των ανθρώπων που είχαν προηγηθεί πρίν από το γεγονός αυτό που ονομάζουμε Κατακλυσμό του Ωγύγου.

Ο Τυφώνας αργά και προσεκτικά φτιάχνει μια γη και μια ατμόσφαιρα κατάλληλη για να στηρίξει την ζωή και μετά ξεκινώντας από τα φυτά φτιάχνει τα έντομα και όλες τις υπόλοιπες μορφές ζωής.

Κάνει επανειλημμένως προσπάθεια να δημιουργήσει μια ανθρώπινη μορφή και ύπαρξη αλλά δυστυχώς όμως όλα τα πειράματα του αποτυγχάνουν μέχρι την στιγμή που λαμβάνει βοήθεια από τον ίδιο τον Λεβιάθαν όπως ονομάζεται σήμερα ο δράκος των αρχαίων υδάτων ο οποίος εμφανίζεται σε μια άλλη εκδοχή της ιστορίας της δημιουργίας από την αρχαία Αίγυπτο όπου εκεί βλέπουμε ότι ο θεός Χεκα εμφανίζεται ως αρχή της ιστορίας της δημιουργίας.

Ανατινάζει το νερό του ωκεανού στο χώρο του Ειρηνικού Ωκεανού όπως τον βλέπουμε σήμερα και καθώς τα νερά υψώνονται πάνω στο ουρανό και εξατμίζονται βγαίνει στην επιφάνεια μια πολύ αρχαία πυραμίδα η οποία ανήκει σε ένα πολύ παλιό πολιτισμό αγνώστου αρχαιότητας και ταυτότητας και μέσα από την πυραμίδα βγαίνει η θεά Χαθώρ και το φίδι που το σκάει πρίν αυτή προλάβει να το πιάσει.

Μια άλλη εκδοχή του θέματος λέει ότι το συγκεκριμένο αυτό φίδι είναι δημιούργημα του σάλιου της θεάς η οποία έφτυσε τον Χεκα θυμωμένη με το εγχείρημα του .

Κοιτώντας προσεκτικά και αποστασιοποιημένα όλες τις περιπτώσεις μύθων που αφορούν την υπόθεση της δημιουργίας του κόσμου μας βλέπουμε ότι όλες ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εποχές που χάνονται στην άβυσσο του χρόνου κυριολεκτικά, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στην δημιουργία του πλανήτη μας αλλά μόνο στην διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους και των μορφών ζωής.

Και μετά από πολλά άλλα πράγματα φτάνουμε κάποια στιγμή στα φαινόμενα των μαχών επικρατείας της επιφάνειας του πλανήτη μας.

Μάχες εναντίον των ανθρώπων πιθήκων και των Τιτάνων κατά των ερπετών και γενικά των δεινοσαύρων με αποτέλεσμα να τους εξαφανίσουν.

Μάχες μεταξύ των ίδιων των Τιτάνων και μετά τίποτα απολύτως...

Στην Ραμαγιάνα βλέπουμε ότι ο πρώτος Τιτάνας ο ημίθεος Ράμα δημιουργείται μετά από την εγκυμοσύνη της μητέρας του μέσω ενός μαγικού φίλτρου ή πολτού γεγονός που σχετίζεται ταυτόχρονα και με την γέννηση του ανθρώπου πιθήκου Hanuman με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από λάθος και ως αποτέλεσμα ενός τυχαίου γεγονότος...

Άραγε δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι Νεάντερταλ από λάθος στα πλαίσια πειραμάτων γενετικής μηχανικής ? 

Η παλαιότερη αναφορά για θεϊκό πίθηκο βρίσκεται στον ύμνο 10.86 της Rigveda , που χρονολογείται μεταξύ 1500 και 1200 π.Χ.

 Οι είκοσι τρεις στίχοι του ύμνου είναι ένας μεταφορικός και γεμάτος γρίφους μύθος.

 Παρουσιάζεται ως διάλογος μεταξύ πολλαπλών μορφών: του θεού Ίντρα , της συζύγου του Ιντράνι και ενός ενεργητικού πιθήκου που αναφέρεται ως Βρισακάπι και της συζύγου του Καπί . 

 Ο ύμνος ανοίγει με την Ιντράνι να παραπονιέται στον Ίντρα ότι ορισμένες από τις προσφορές σόμα για την Ίντρα έχουν διατεθεί στον ενεργητικό και δυνατό πίθηκο και οι άνθρωποι ξεχνούν τον Ίντρα. 

Ο βασιλιάς των θεών, Ίντρα, απαντά λέγοντας στη γυναίκα του ότι το ζωντανό ον (πίθηκος) που την ενοχλεί πρέπει να θεωρείται φίλος και ότι πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια να συνυπάρξουν ειρηνικά. 

Ο ύμνος κλείνει με όλους να συμφωνούν ότι πρέπει να έρθουν μαζί στο σπίτι του Ίντρα και να μοιραστούν τον πλούτο των προσφορών.

Ο μυθος είναι σαφέστατος και δείχνει ολοκάθαρα την ύπαρξη και συνύπαρξη των Τιτάνων με τους Νεάντερταλ οι οποίοι όπως βλέπουμε στην μάχη κατά του εκατόγχειρα Βριαρεως ή Αγαίωνα ή Ράβανα συμμαχούν προκειμένου να μπορέσουν να εξαλείψουν το είδος των ερπετών.

Ο μυθος αφήνει το υπονοούμενο ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι απόλυτα ειρηνικές.

 Ακόμη ποίο ενδιαφέρουσα η ιστορία του ίδιου του Hanuman αναφέρει ότι κάποια στιγμή ήθελε να φτάσει στον πλανήτη Ήλιο με αποτέλεσμα να γίνει στάχτη η οποία έπεσε στην Γη.

Εννοείται ότι εδώ πραγματικά υπάρχει υπόνοια πυρηνικού ολοκαυτώματος το οποίο εξάλειψε όλα τα Νεάντερταλ, αλλά σημαντικό στοιχείο είναι ότι και στο μύθο των 5 ήλιων βρίσκεται μια αναφορά στην ανάσυρση οστών και στάχτης προκειμένου να μπορέσουν να αναβιώσουν το συγκεκριμένο αυτό εξαφανισμένο είδος όντων οι θεοί, γεγονός που οδηγεί στην αποτυχία , και είναι λογικό συμπέρασμα αν τα οστά έχουν γενικά εκτεθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι :

Α) Εξαφάνιση τών σαυροειδων και όλων των ερπετοειδών επικρατούν οι άνθρωποι τεράστιου μεγέθους και οι άνθρωποι πίθηκοι 

Β) Εξαφάνιση τών ανθρώπων πιθήκων επικράτησε το είδος των Τιτάνων μόνο 

Γ) Τιτανομαχία και τέλος του είδους των ανθρώπων τεράστιου μεγέθους για τους οποίους γνωρίζουμε ότι όσοι δεν έχουν πεθάνει έχουν φύγει από το πλανήτη για άλλους πλανήτες πολλά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει τίποτα στην Γη εκτός από τα όντα που σχετίζονται με το νερό του ωκεανού και ότι ζούσε βαθιά μέσα στο εσωτερικό του πλανήτη μας.

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές οι μοναδικές μορφές ζωής που ταιριάζουν απόλυτα είναι οι Nanga's όπως προείπαμε και εδώ μπαίνουμε στην διαδικασία της δημιουργίας ανθρώπων πού αναφέρεται στην μυθολογία.

Είναι λογικό συμπέρασμα ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί Dna από τους Τιτάνες σέ συνδιασμό με το Dna των Nanga's προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει ένα είδος όντων ικανό να επιβιώσει στην επιφάνεια του εδάφους.

Αλλά γιατί να γίνει κάτι τέτοιο όταν οι Nanga's συνδέονται άμεσα με τον μυθικό εκείνο βασιλιά Ravana και είναι συγγενικό είδος όντων με τις γοργόνες και τις αρπυϊες ?

Μια τρελή εκδοχή του θέματος θέλει να είναι όλο αυτό αποτέλεσμα εκδίκησης για όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν.

Μια άλλη εκδοχή του θέματος μιλάει για την δημιουργία του ανθρώπου ως οικόσιτα ζώα για τροφή και σκλάβους.

Εδώ λοιπόν αρχίζει το ερώτημα του ποιός είναι τελικά ο δημιουργός της ανθρωπότητας καθώς εμπλέκονται και άλλοι στην διαδικασία αυτή, όντα που δεν έχουν καμία σχέση με τον πλανήτη μας και τις γηγενείς ποικιλίες ζωής.

Υβρίδιο ανθρώπου με εξωγήινης προέλευσης Dna.👽
https://kiyametlis.blogspot.com/2020/02/10.html

Που σταματάνε οι Nanga's και που αρχίζει η δράση των Grey Alien 👽 οι οποίοι είναι ένα πολύ συνηθισμένο είδος όντων που όχι μόνο υπάρχουν στην Γη εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια αλλά εμπλέκονται στην διαμόρφωση των κοινωνιών και την ιστορία τους , την τεχνολογία που χρησιμοποιείται και πολλά άλλα πράγματα..

Κάτοικοι του πλανήτη Άρη σε μια εποχή που ήταν δίδυμο της Γης, προέρχονται από τον πλανήτη Πλούτωνα του οποίου η ατμόσφαιρα είναι υπό κατάρρευση.

Σε ευθεία αντίθεση με αυτούς όμως δυστυχώς είναι οι Ζήταν από το αστερισμό του Ηρακλή οι οποίοι είναι οι υποτελείς του Ώρου του πρεσβυτέρου ή Ιεροσφιγξ κυριολεκτικά λάτρεις του κακού με διαταραγμένη προσωπικότητα και ψυχολογία εξυπηρετούν την σκοτεινή πλευρά της ιστορίας. 

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως οι κυβερνήσεις των κρατών είναι σύμμαχοι και πολλές φορές δυστυχώς φερέφωνο αυτών των όντων είτε είναι από την μια πλευρά, είτε είναι από την άλλη πλευρά γεγονός που σημαίνει ότι μοιραία κάποια στιγμή θα επαναληφθεί το γεγονός αυτό που βλέπουμε στην μυθική Τιτανομαχία αλλά αυτή τη φορά θα είναι η μάχη των δύο αντιπάλων ειδών Grey Aliens 💀 

Και ο ίδιος ο άνθρωπος ποίο ρόλο θα παίξει?
Μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός της δημιουργίας του ευθύς εξ αρχής ? 

Άγνωστο...⚫

 




Δημοφιλείς αναρτήσεις