ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΤΟΥ ΟΡΟΠΈΔΙΟΥ ΤΗΣ SELMA 💀

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΤΟΥ ΟΡΟΠΈΔΙΟΥ ΤΗΣ SELMA 💀




Άραγε υπήρξαν κάποτε Κύκλωπες οι οποίοι είχαν την γνώση της χρήσης ηλεκτρικών συσκευών τύπου teaser ?


Άν υπήρχε έστω και ένας κύκλωπας θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να μας αποδείξει την αλήθεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας και λογικά θα έπρεπε να το ξέρουμε...


Επειδή όμως δεν το ξέρουμε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ή μήπως τελικά κάποιοι άνθρωποι κρύβουν πολλά μυστικά που αφορούν την απαγορευμένη γνώση της ύπαρξης αλλοδιαστασιακων πυλών και χώρων πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη μας που είναι περάσματα πρός τα άστρα ?


Όντως υπάρχει κάτι , καί φυσικά εννοείται ότι το βρήκα, και δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα, ούτε καν αυτοί που ανέφεραν την συγκεκριμένη ιστορία είχαν καμία απολύτως γνώση ή επαφή με την αρχαία ελληνική μυθολογία για να γνωρίζουν τι ακριβώς γράφει για τους μυθικούς Κύκλωπες.


Τυχαία σήμερα ανακάλυψα αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία προσπαθώντας να μάθω την αλήθεια για την προϊστορική εποχή του salmah plateau στο Ομάν, νοτιοανατολικά του Μουσκάτ για το οποίο το περίεργο είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει " τίποτα" αλλά δυστυχώς όμως υπονοούμενα υπάρχουν πολλά για την σπουδαιότητα του χώρου όσον αφορά υπερφυσικά φαινόμενα τα οποία όπως θα δούμε παρακάτω δικαιώνουν την θέση της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας ως προς τα συγκεκριμένα αυτά όντα ένα εκ τών οποίων στοιχειώνει το χώρο του οροπεδίου.


Στην προηγούμενη ανάρτηση μου αναφέρθηκα στον τάφο του μυθικού εκατόγχειρα Βριαρεως ή Αγαίωνα ο οποίος στοιχειώνει ένα συγκεκριμένο θάλαμο του σπηλαίου που ονομάζεται Majlis al Jinn.


Υπάρχει ένας τοπικός μύθος για μια γυναίκα που ονομάζεται Selma, η οποία ζούσε στη σπηλιά πριν από πολλά χρόνια.


 Η Σέλμα βρέθηκε κατά λάθος αντιμέτωπη με την οργή ενός τεράστιου, μονόφθαλμου τζίνι ( κύκλωπας ), που ήταν, για κάποιο λόγο, πολύ θυμωμένος μαζί της. 


Βρέθηκε να τρέχει για να σώσει τη ζωή της στο οροπέδιο, καθώς ο Τζιν της πετούσε κεραυνούς. 


Ευτυχώς για τη Σέλμα, η αντίληψη της απόστασης του συγκεκριμένου Τζιν ήταν κακή λόγω του ότι είχε μόνο ένα μάτι, και τρεις από αυτούς τους κεραυνούς παρέσυραν, σπάζοντας τη γη και δημιουργώντας τις εισόδους των σπηλαίων που γνωρίζουμε σήμερα.


Μια άλλη εκδοχή του θέματος αναφέρει τα εξής στοιχεία σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τους ους συγγραφείς Anne Dale και Jerry Hadwin στο βιβλίο τους Adventure Trekking on Oman:


Πριν από πολύ καιρό, η Σέλμα, μια ντόπια βοσκοπούλα που φρόντιζε το κοπάδι της στο οροπέδιο που πήρε το όνομα της.


Κάποια στιγμή έπρεπε να πάει να φέρει νερό αφήνοντας το κοπάδι της σε μια σπηλιά, ξεκίνησε, επιστρέφοντας ώρες αργότερα για να βρει μια λεοπάρδαλη να τρώει μια από τις κατσίκες της. 


Η πρώτη της σκέψη ήταν να υπερασπιστεί το κοπάδι της και έτσι σήκωσε ένα τσεκούρι, που είχε μαζί της προχωρώντας προς τη λεοπάρδαλη. 


Δέχτηκε επίθεση από το ζώο, αλλά κατάφερε να ρίξει το τσεκούρι στο κεφάλι της λεοπάρδαλης, ανοίγοντάς το διάπλατα.


 Και οι δύο τραυματίστηκαν θανάσιμα και βρέθηκαν να κοιτωνται δίπλα δίπλα στο ίδιο ακριβώς σημείο μέσα στο χώρο του σπηλαίου ´


Ο Θεός εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που έστειλε επτά αστέρια από τους ουρανούς για να φτιάξουν τα επτά khoshilat ως μνημείο για τη γενναιότητα της Σέλμα.


Η ιστορία της Σέλμα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και όντως υφίσταται ως γεγονός ότι μπορεί όντως να ξύπνησε κάτι που κοιμόταν στο χώρο του σπηλαίου μέσα στο χώρο του οποίου χύθηκε το αίμα του ζώου και το δικό τής αλλά αυτό που βλέπουμε στην συνέχεια όπως περιγράφεται στην ιστορία είναι ότι αυτό που την κυνήγησε ήταν το φάντασμα ενός Κύκλωπα και όχι ο γνωστός μας από άλλες πηγές εκατόγχειρας που ξέρουμε ότι εμφανίζεται εκεί.


Σύμφωνα πάντα με την αρχαία ελληνική μυθολογία τόσο οι Εκατόγχειρες όπως και οι Κύκλωπες ανήκουν στην ίδια γενιά και έζησαν στην ίδια εποχή γεγονός που δικαιολογεί την παρουσία αυτών των δύο όντων στο χώρο του οροπεδίου , αλλά όχι στην ίδια αυτή σπηλιά και οι δύο γιατί δεν υπάρχει καμία επίγεια είσοδος για τον τάφο του εκατόγχειρα Βριαρεως ώστε να μπορούσε να μπει μέσα η γυναίκα αφήνοντας τις κατσίκες της όταν πήγε για νερό.


Οι αναφορά στην χρήση κεραυνών από το μονόφθαλμο φάντασμα μας οδηγεί σε μία τριάδα τερατόμορφων θεοτήτων που εμφανίζονται στη Θεογονία και είναι παιδιά του Ουρανού και της Γαίας. 


Αυτοί είναι τρεις: ο Βρόντης, ο Άργης και ο Στερόπης.


 Έχουν τεράστια δύναμη και γι αυτό φυλακίζονται στα Τάρταρα από τον Ουρανό, θεωρούμενοι ότι απειλούν την εξουσία του. 


Ακολούθως, ο Κρόνος και οι Τιτάνες τους απελευθερώνουν, για να τους βοηθήσουν στην πτώση του Ουρανού, αλλά όταν έρχονται στην εξουσία τους φυλακίζουν και πάλι στα Τάρταρα. 


Τέλος, ο Ζεύς και οι Ολύμπιοι τους απελευθερώνουν και πάλι και με τη βοήθειά τους κατανικούν τους Τιτάνες στην Τιτανομαχία, χάρη στα πολεμικά όπλα (τον κεραυνό, την βροντή και άλλα) που κατασκεύασαν υπό την επίβλεψη του Ήφαιστου μέσα στην Αίτνα.


 Όταν ο Ζευς έρχεται στην εξουσία τους αναθέτει την φύλαξη των Τιτάνων στα Τάρταρα και αυτοί ως ανταπόδοση του χαρίζουν τον κεραυνό και την βροντή, έκτοτε σήματα κατατεθέν του Δία. 


Στην Άρτεμη χάρισαν το κυνηγετικό τόξο.


Τους Κύκλωπες τους σκότωσε ο Απόλλων για να εκδικηθεί τον Δία για τον θάνατο του Ασκληπιού. Χάρη στις ιατρικές ιαματικές ικανότητές του ο Ασκληπιός, γιος του Απόλλωνα, είχε επαναφέρει στην ζωή πολλούς νεκρούς και γι'αυτό ο Δίας για τιμωρία τον σκότωσε με τον κεραυνό του.


Για ένα τέτοιο μέρος θα έπρεπε να υπάρχει πολύ υλικό, το γεγονός ότι δεν υπάρχει καθόλου στο διαδίκτυο αυτό μου φαίνεται πολύ ύποπτο ακριβώς γιατί κάτι κρύβεται, ίσως για αυτό ο χώρος του σπηλαίου που βρίσκεται ο Εκατόγχειρας είναι σύμφωνα με τις σελίδες των τουριστικών οδηγών απαγορευμένη περιοχή με κυβερνητική εντολή.


" The Majlis al Jinn, locally known as Khoshilat Maqandeli, is currently off limits by government order, but Muscat Diving & Adventure Centre offers guided trips to the slightly less demanding 7th Hole Cave as an alternative. This one doesn’t require you to ascend out via rope, but you do get a nice underground hike out of it. " 


http://beyondtheroute.com/2016/05/29/salmah-plateau/


Ίσως πιθανότατα η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στους ίδιους τους θρύλους που είδαμε πιο πάνω και σύμφωνα με τους οποίους 


" Ο Θεός εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που έστειλε επτά αστέρια από τους ουρανούς για να φτιάξουν τα επτά khoshilat ως μνημείο για τη γενναιότητα της Σέλμα. "


Εφτά αστέρια συνδέονται με τα 7 σπήλαια σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους της περιοχής γεγονός που εξηγείται μέσα από το παραμύθι του Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες εκεί όπου βλέπουμε να συμβαίνει το εξής παράδοξο του να ανοίγει μια μυστική πόρτα στο βράχο αν χρησιμοποιηθούν οι μαγικές λέξεις " Σουσάμι άνοιξε"


Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να είναι αυτές οι σωστές λέξεις, αλλά σαφέστατα εδώ υπάρχει αναφορά στην ύπαρξη αλλοδιαστασιακης πύλης και χωροχρονικού περάσματος το οποίο όπως συμβαίνει συνήθως με όλα τα υπόλοιπα οικοδόμηματα της εποχής εκείνης, ειδικά στην περίπτωση της Ινδίας ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη δόνηση επαναλαμβανόμενων λέξεων ή μάντρας.


Ενέργειες πεδίων και Δονήσεις στην προϊστορική εποχή....🫲😵‍💫🫱...


Είναι τρελό και όμως δυστυχώς υπήρξε κάποτε αυτή η χαμένη γνώση που τώρα τελευταία αρχίζει να γίνεται ολοένα και περισσότερο γνωστή στους ανθρώπους εν έτει 2024..


https://www.healthweb.gr/nea-ygeias/psyxiki-ygeia/donitiki-energeia-mathete-ti-einai


Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό να είναι απαγορευμένη περιοχή με κυβερνητική εντολή ο όλος αυτός χώρος εκεί, και φυσικά εννοείται ότι ακριβώς για αυτό το λόγο δεν υπάρχει καθόλου υλικό που αφορά υπερφυσικά φαινόμενα και εμφανίσεις ΑΤΙΑ στο διαδίκτυο..


Medium Evans Adamakis ⚫

Δημοφιλείς αναρτήσεις