Ο ΣΚΟΤΕΙΝΌΣ ΆΝΤΡΑΣ 💀 Ο ΣΚΙΕΡΌΣ 💀 Ο ΑΡΧΏΝ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ.

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΌΣ ΆΝΤΡΑΣ 💀 Ο ΣΚΙΕΡΌΣ 💀 Ο ΑΡΧΏΝ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ.



Ο " Σκιερός " είναι μια πολύ γνωστή φιγούρα καθώς ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση ανθρώπου σκιά ( Shadow man) ο οποίος έχει κυριολεκτικά ρεκόρ επισκέψεων κυρίως σε παιδιά τα οποία βασανίζει με εφιάλτες αν και υπάρχουν πολλές αναφορές από παλιές εποχές που λένε ότι το συγκεκριμένο αυτό ον λειτουργούσε όπως ο Μπαμπούλας.

Έβγαινε από το σκοτάδι κάτω από το χώρο του κρεβατιού του παιδιού και το άρπαζε περνώντας το στην δική του διάσταση ύπαρξης .

Είναι γεγονός πως πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη γενικά μορφή για την οποία ο περισσότερος κόσμος κάτι έχει δεν ή ακούσει, να μην πιάσουμε όλο το φωτογραφικό υλικό και εννοείται βίντεο ιδιωτών που τον έχουν καταγράψει να στέκεται μπροστά τους στο χώρο του σπιτιού τους , ή πολλές φορές δυστυχώς πίσω από ανθρώπους που λίγο αργότερα πέθαναν από καρκίνο διαφόρων τύπων κυρίως σε καλπάζουσα μορφή, αυτοκινητιστικό δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Ο ΣΚΙΕΡΟΣ - Αληθινή Τρομακτική Εμπειρία | Horror Mystery

 #horrorstory ....

Horror Mystery 58,12 χιλ.

https://youtu.be/PSzWcMTjLMM?si=SbaBGq3NIu-MPys8

Η συγκεκριμένη οντότητα δεν είναι απλά μια σκιά, είναι ο ίδιος αυτός ο θεός του Θανάτου κυριολεκτικά καθώς η ιστορία του συγκεκριμένου αυτού όντος από ένα σημείο και μετά επικεντρώνεται σε αυτόν.

Ξεκινώντας από το τέλος, δηλαδή το τώρα και την παρούσα μορφή του ο συγκεκριμένος αυτός άντρας σκιά ως θεος του θανάτου των Μάγια ( είναι γνωστός ως Ah Puch , Ah Cimih, Ah Cizin, Hun Ahau, Kimi ή Yum Kimil) γνωστοί με διάφορα ονόματα, είναι δύο βασικοί τύποι θεών του θανάτου που αντιπροσωπεύονται αντίστοιχα από τις θεότητες των Yucatec του 16ου αιώνα Hunhau. και Uacmitun Ahau που αναφέρεται από τον Ισπανό επίσκοπο Diego de Landa . 


Ο θεός του Θανάτου ως " κυνηγός" μορφή που συναντάμε στην μυθολογία στην περίπτωση του Διονύσου και του Άδωνι.


Ο συγκεκριμένος αυτός άντρας είναι ο Χουνχάου είναι ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου ο οποίος ταυτίζεται με τον αρχαίο ελληνικό θεό Πλούτωνα.


 Εικονογραφικά , το Hunhau και το Uacmitun Ahau αντιστοιχούν στους Θεούς A και A' εκ των οποίων ο ένας είναι αυτός που βλέπουμε στην εικόνα ενώ ο άλλος ο 7 θάνατοι αντιστοιχεί στον αστερισμό της μεγάλης Άρκτου τόπο των 7 ήλιων του θανάτου και 7 δυνάμεων που περιγράφονται μέσα από το Voodoo όπου εκεί τον βλέπουμε στην μορφή του θεού Baron Cemettier 💀.





 Στις πρόσφατες αφηγήσεις, ιδιαίτερα στην προφορική παράδοση του λαού των Λακανδόνων , υπάρχει μόνο ένας θεός του θανάτου (που ονομάζεται «Κισίν» στα Λακάντονα ), ο οποίος ενεργεί ως αντίποδας του Άνω Θεού στη δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπινου σώματος και ψυχής. 


Αυτός ο θεός του θανάτου κατοικεί σε έναν Κάτω Κόσμο που είναι επίσης ο κόσμος των νεκρών. Ως κυρίαρχος του κόσμου των νεκρών ( Metnal ή Xibalba ), ο κύριος θεός του θανάτου αντιστοιχεί στη θεότητα των Αζτέκων Mictlāntēcutli . 


Το Popol Vuh έχει δύο κορυφαίους θεούς του θανάτου, αλλά αυτοί οι δύο είναι πραγματικά ένας: Και οι δύο ονομάζονται «Θάνατος», αλλά ενώ ο ένας είναι γνωστός ως «Ένας Θάνατος», ο άλλος ονομάζεται «Επτά Θάνατος». Νικήθηκαν από τους Διδύμους ήρωες του βιβλίου Πόπολ Βου.


Οι δύο κύριοι θεοί του θανάτου συγκαταλέγονται μεταξύ των πολλών άλλων πού στην πραγματικότητα είναι ζώα και δαιμονικές οντότητες ( wayob ) που κατοικούν στον Κάτω Κόσμο, με τον God A 💀ιδιαίτερα να εκδηλώνεται ως κυνηγός κεφαλιών ανθρώπων και κυνηγός ελαφιών κατά την διάρκεια της περιόδου πού είναι τώρα τα Χριστούγεννα.

Το γεγονός ότι ταυτίζεται απόλυτα με το λεγόμενο Άγριο Κυνήγι ( ανθρώπων) εκείνης της περιόδου το οποίο ονομάζεται και Mōdraniht ("Νύχτα των Μητέρων") , Yule ονομάζεται επίσης Jul , jól ή joulu , όλα αυτά τα πράγματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στην πραγματικότητα ο συγκεκριμένος αυτός άντρας δαιμονική οντότητα και θεός ήταν ο ίδιος ο αρχαίος εκείνος Μεγάλος Κυνηγός που στην Ελλάδα ονομάζουμε Άδωνις.

Εν αντιθέσει με την αρχαία ελληνική μυθολογία οι Μάγιας θεωρούσαν ότι χειρότερο τον ερχομό του συγκεκριμένου αυτού όντος το δεκαήμερο που ανοίγει η πύλη των διαστάσεων με αποτέλεσμα να περάσουν στην Γη αυτός και τα δαιμόνια του για αυτό και στόλιζαν νεκρικά κρεβάτια όπως ακριβώς γινόταν στην Ελλάδα αλλά εν αντιθέσει με την αρχαία ελληνική παράδοση δεν έκλαιγαν και θρηνούσαν το θάνατο του Μεγάλου Κυνηγού αλλά το ακριβώς αντίθετο, και στο τέλος της εορτής τα κρεβάτια και ο νεκρός θεός καίγονταν ώστε να ξορκίσουν την παρουσία του.

 Yule 

https://en.wikipedia.org/wiki/Yule


Θεοί του θανάτου των Μάγια 💀

https://en.wikipedia.org/wiki/Maya_death_gods


Cizin

https://en.wikipedia.org/wiki/Cizin


Ο συγκεκριμένος Θεός  έχει πολλά ονόματα όπως Kisen , Yom Cimil ,  Kisin , Ah Puch , Xibalba , Yum Cimil , Hunhau, Ah Puchah , Au Puch , Cum Hau , Eopuco , Hu Ahau , Tzontemoc,  Ahpuch και Ahal Puch . 




 Μερικές φορές ονομαζόταν Kimi . 

Οι Μάγια σήμερα τον αποκαλούν Yum Cim ή Yum Cimil . 

Όλα αυτά τα ονόματα στην πραγματικότητα είναι επίθετα που φανερώνουν το πώς είναι σήμερα .

Το όνομα Cizin σημαίνει δυσωδία , ένα συγκεκριμένο γνώρισμα όλων των Shadow people είναι το γεγονός ότι στην πραγματικότητα ονομάζονται " Δυσωδεις σκιές" εξ αιτίας της μυρωδιάς σάπιου πτώματος που αναδύεται από αυτές και ευτυχώς που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν.

 Το Cizin προέρχεται από τη ρίζα "ciz" που σημαίνει " φουσκωμένος "  και αναφέρεται στο γεγονός ότι τα πτώματα όταν αρχίζει η διαδικασία της εσωτερικής σήψης λόγο των αερίων που περιέχει το στομάχι και τα έντερα αρχικά παρουσιάζουν ένα πρήξιμο, χαρακτηριστικό γνώρισμα των Βρυκολάκων σε πολλές περιπτώσεις όι οποίοι περιγράφονται ως τουμπανιασμένοι.

 Το όνομά του λέγεται ότι σημαίνει Βρωμερός αλλά και αιθερικος δηλαδή η οπτασία, το φάντασμα.

Yum Cimil σημαίνει άρχοντας του θανάτου ενώ Hun Ahau σημαίνει ένας κυβερνήτης .  Αχ Πουχ σημαίνει λιώνω. .

Σύμφωνα με μια από τις πρώτες πηγές για τη θρησκεία των Μάγια (Francisco Hernández 1545), ο Eopuco (δηλαδή, Ah Pukuh) κακομεταχειρίστηκε και σκότωσε τον αδερφό του Bacab , ο οποίος αναστήθηκε τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Bacab είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία καθώς στην πραγματικότητα έχει κυριολεκτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν την χριστιανική θρησκεία καθώς θυμίζει έντονα τον ίδιο τον Χριστό ως καλό και αγαθό ο οποίος θέλει να περάσει στο κόσμο μας το καλό .

Το όλο θέμα αποκτά συνοχή και νόημα και βάθος αν σκεφτούμε ότι οι 4 Αρχάγγελοι είναι τέσσερις αστερισμοί οι οποίοι συνδέονται με την συγκεκριμένη οντότητα  χάρη στην οποία ουσιαστικά οι άνθρωποι διδάχθηκαν τις τελετές και το ημερολόγιο για να τελούνται αυτές έτσι ώστε να μπορέσουν να ξορκίσουν το κακό και να έχουν υγεία και γονιμότητα της γης.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα συγκεκριμένο σύστημα που έχει όλα τα στοιχεία της κοινωνικής δομής μίας αρχαίας αγροκτηνοτροφικης κοινωνίας, το οποίο όπως φαίνεται κυριολεκτικά δόθηκε έτοιμο στους ανθρώπους που μέχρι τότε ήταν κυριολεκτικά όπως όλα δείχνουν ζώα του αγρού και του δάσους.

Ο διαμελισμός του σώματος του Bacab σε 4 κομμάτια θυμίζει έντονα την ιστορία του διαμελισμού του ίδιου του Οσιριδος από τον αδερφό του Σηθ και εννοείται ότι σχετίζεται με το γεγονός ότι σε ένα άτμητο σύμπαν πάντα όπου γίνεται προσπάθεια να ερευνηθεί περαιτέρω τμήμα του όλου εκεί βλέπουμε ότι υφίσταται στην εξίσωση ο Χρόνος.

Το γεγονός ότι το σύμπαν Matrix είναι στην πραγματικότητα το τεμαχισμένο σώμα του Bacab του οποίου τα 4 τμήματα είναι τα 4 αστέρια πού συνδέονται με τις κατευθύνσεις και τους Αρχαγγέλους όλα αυτά δείχνουν ολοκάθαρα μια συγκεκριμένη γνώση και ιδεολογία περί δημιουργίας του κόσμου.

Αναζητώντας την απαρχή της ιστορίας αυτής της συγκεκριμένης οντότητας η θεού του θανάτου, αρχικά όπως όλα δείχνουν ήταν ένας Μεγάλος Κυνηγός ο οποίος σκοτώθηκε από την Αρτέμιδα η οποία έστειλε εναντίον του ένα Αγριογούρουνο σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Στην ινδική εκδοχή του θέματος ο Αρχαίος Τοξευτής πέφτει θύμα της θεάς του Θανάτου η οποία εμφανίζεται ως αγριογούρουνο όντας αθάνατος όμως τελικά ντροπιάζει την θεά η οποία εμφανίζεται ανίσχυρη μπροστά του.

Όλα τα στοιχεία αυτά οδηγούν στην μορφή της θεάς Δήμητρας Ερινύας μίας δαιμονικής οντότητας η οποία όπως προείπαμε πρέπει να είναι η αρχαιότερη θεότητα του θανάτου της οποίας την εξουσία πήρε στην συνέχεια ο συγκεκριμένος αυτός άντρας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μορφή του σατανά στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 1500 μΧ ήταν αυτό μίας θηλυκής γουρούνας .



Ακολουθώντας τους μύθους πρός τα πίσω βλέπουμε ότι σε κάποιο σημείο της ιστορίας εμφανίζεται η μορφή της θεάς Λίλιθ Ερεσκιγκάλ ή Περσεφόνης ή όπως αλλιώς λέγεται κατά τόπους και χρόνους η οποία σε όλες τις περιπτώσεις είναι χήρα, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως εξήγηση για το τι απέγινε ο πρώτος σύζυγος της ο οποίος σε κάποιες περιπτώσεις αναφέρεται ως " Ουράνιος Ταύρος" υπονοούμενο για τον θνήσκων αστερισμό του Ταύρου και τις υπό διάλυση Πλειάδες.

Λαμβάνοντας υπόψη την φύση και δράση της συγκεκριμένης γυναίκας θεάς είναι σίγουρο ότι αυτή δολοφόνησε τον σύζυγό της προκειμένου να μπορέσει να πετύχει πρώτον να του πάρει όλη την δύναμη του και παράλληλα την εξουσία του.


Συνηθισμένο φαινόμενο το οποίο συναντάμε σε πολλούς μύθους.


Το συγκεκριμένο αυτό ον εμφανίζεται στην πρότερη ύπαρξη του ως Διόνυσος και Όσιρις , όλα τα στοιχεία των επιθέτων του που γνωρίζουμε από τους Μάγια εμφανίζονται αυτούσια στην Ινδουιστική θρησκεία και συγκεκριμένα στην μορφή του θεού Σίβα 

Αυτή η μορφή του Σίβα ως νεκροζώντανο πτώμα που περιφέρεται γύρω ζητώντας αίμα και σάρκα ανθρώπων κρατώντας την χαρακτηριστική τρίαινά πού εμφανίζεται ως συνοδευτικό όλων των μορφών του Διαβόλου  ονομάζεται Kankala-murti (" ο σκελετός ").

Η σύνδεση με τον αρχαίο ελληνικό Διόνυσο και το γεγονός ότι στην πορεία εξελίχθηκε στον Γαλάζιο άγγελο της λαγνείας πριν καταλήξει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα δίνεται στο Varaha Purana  

Σχετίζει την Gajasurasamhara την σφαγή του δαίμονα Ελέφαντα που έγινε μετά ο ίδιος αυτός ο θεός Ganesha με την επίσκεψη του Shiva στο δάσος Deodar ("Darukavana") για να δώσει ένα μάθημα ( ??? ) στους σοφούς.

 Ο Σίβα επισκέπτεται το Δάσος ως ένας νεαρός γυμνός μανιακός για αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα και πριαπισμό του τεράστιου μεγέθους οργάνου του , με σύζυγο τη μάγισσα Μοχίνι . 

Ενώ οι σοφοί ερωτεύονται τον Μοχίνι, οι στερημένες σεξουαλικά γυναίκες παρασύρονται από την λαγνεία του και όπως συμβαίνει με τις αρχαίες ελληνικές μαινάδες αρχίζουν να κυνηγούν άγρια τον Σίβα εγκαταλείποντας τις οικογένειες τους και τα σπίτια τους παραδωμενες σε όργια με ναρκωτικά και ψυχοτρόπες ουσίες και ανθρωποθυσίες.

Όταν οι σοφοί ανακτήσουν τις αισθήσεις τους, κάνουν μια θυσία μαύρης μαγείας, η οποία παράγει έναν ελέφαντα-δαίμονα που ονομάζεται Gajasura, ο οποίος επιτίθεται στον Shiva, ο οποίος τον σκοτώνει και φοράει το δέρμα του.

Η συνέχεια είναι γνωστή μέχρι το σημείο που ο Διόνυσος φτάνει στην περιοχή της αρχαίας Λιβύης και εκεί βλέπουμε ότι προέβη σε μια τεράστια γκάμα αρδευτικών έργων και εργασιών δόμησης, ανυψώνοντας την Γη της Αιγύπτου από τα νερά τα οποία όπως βλέπουμε μέσω υπόγειων στοών και τούνελ διοχετεύονται στο Νείλο ο οποίος είναι που πάλι μέσω των ίδιων οδών τροφοδοτεί με νερό ακόμα και βαθιά μέσα στο χώρο της άνυδρης Γης.

Η Αίγυπτος είναι ένα άλλο κεφάλαιο της ιστορίας και είναι η αιτία που ο Όσιρις ή Διόνυσος Σίβα παρουσιάζεται να πεθαίνει καθώς η λατρεία της θεάς τον αντικαθιστά και εμφανίζεται να λειτουργεί αντί αυτού και ως εκπρόσωπος του επί Γης.

Φυσικά εννοείται ότι μιλάμε για υλικές ενσώματες υπάρξεις και όχι πνεύματα,  τα οποία όπως προείπαμε έχουν αφήσει το στίγμα τους στην εξέλιξη της ζωής και αρχιτεκτονικά επιτεύγματα που φανερώνουν την ύπαρξη υπέρ εξελιγμένης τεχνολογίας γεγονός που σημαίνει ότι αυτό είναι η μοναδική αιτία που ονομάστηκαν θεοί , χωρίς να υπάρχει η πλατωνική φιλοσοφική έννοια του όρου.

Από αυτά τα όντα που πραγματικά έζησαν και πέθαναν τώρα πια έχουν απομείνει σκιές, Βρυκόλακες που έρχονται από μια άλλη διάσταση ύπαρξης το οποίο ονομάστηκε De Umbrarum Regni.

Το Βασίλειο των σκιών εμφανίζεται ως ένας αλλοδιαστασιακός χώρο στα αρχαία αιγυπτιακά κείμενα , αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει καμία σχέση με τα Τάρταρα και γενικά ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ουρανού από την πλευρά των αστέρων των κυνών όπου εκεί τοποθετείται η πύλη της αληθινής κόλασης, εν αντιθέσει με τα Τάρταρα που εμφανίζονται στην περιοχή του αστερισμού των Πλειάδων , ο συγκεκριμένος αυτός χώρος από τον οποίο προέρχεται αυτή η οντότητα πιθανότατα είναι παράλληλη διάσταση ύπαρξης ως προς την υλική πραγματικότητα για αυτό και η συγκεκριμένη οντότητα εμφανίζεται όλη την ώρα και παντού με ευκολία

Γνωστός ως Baron Cemettier 💀 Baron Samedi κλπ κλπ ο συγκεκριμένος Θεός έχει εξουσία σε όλους τους χώρους ταφής και θανάτου όπως προείπαμε για την υπόθεση της Chamunda ή Mater tenebrarum ότι οι ναοί της ήταν κατά την αρχαία εποχή δίπλα σε χώρους αποτέφρωσης νεκρών ανθρώπων.

Το γεγονός ότι μετά από το βιολογικό θάνατο του σώματος του δεν εμφανίζεται καθόλου οπουδήποτε ταυτόχρονα με την γυναίκα σκιά δείχνει ολοκάθαρα ότι πλέον η σχέση μεταξύ τους έχει διαρραγεί , όταν μέσα από τους μύθους ξέρουμε ότι στην εποχή προ του θανάτου του σώματος του θεού όπως και αν ονομάζεται, η μορφή της θεάς μάγισσας γυναίκας που είναι η ίδια αυτή η Μητέρα του σκότους και της λαγνείας ήταν μόνιμος σύνοδος του, ακόμη και ως Ίσιδα εμφανίζεται ως σύζυγος του και εκεί τελείωσε η μεταξύ τους ιστορία...



Δημοφιλείς αναρτήσεις