ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΎ ΕΚΑΤΌΓΧΕΙΡΑ ΒΡΙΑΡΕΩΣ 💀

ΣΤΟΝ ΤΆΦΟ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΎ ΕΚΑΤΌΓΧΕΙΡΑ ΒΡΙΑΡΕΩΣ 💀




Η εικόνα που συνοδεύει το κείμενο είναι η αποτύπωση ενός συγκεκριμένου φαντάσματος, μίας δαιμονικής μορφής κυριολεκτικά τεράστιου μεγέθους που στοιχειώνει μέχρι σήμερα ένα συγκεκριμένο χώρο σπηλαίου στην Ιορδανία.

Είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του είδους που στην αρχαία Ελληνική μυθολογία ονομάζεται Εκατόγχειρες.

Η όλη διαδικασία της εύρεσης του συγκεκριμένου αυτού όντος ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια διαβάζοντας το παραμύθι του Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες μέσα από την γνωστή συλλογή παραμυθιών 1001 Νύχτες ή κνος αποκαλούμενη Παραμύθια της Χαλιμάς.

Από μικρό παιδί θυμάμαι καλά ότι μου έκανε εντύπωση το τέλος της ιστορίας κατά την οποία ουσιαστικά ο  ( Μεγάλος)  Αλή έκλεισε τους 40 κλέφτες κυριολεκτικά μέσα σε πιθάρια ακριβώς όπως έκανε ο Σολομώντας στην γνωστή μας ιστορία της Διαθήκης τού ή ARS GOETIA.

https://kiyametlis.blogspot.com/2021/06/blog-post_45.html

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να φτάσει στα αυτιά μου η πληροφορία ότι πολλές ιστορίες υποτίθεται φαντασίας στην πραγματικότητα είναι κωδικοποιημένη μορφή πληροφοριών για θεούς και τόπους λατρείας των θεών της εποχής πρό ισλάμ.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η ίδια αυτή η ιστορία του Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες.

Ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να βρώ το ακριβές σημείο του βράχου που σύμφωνα με την ιστορία κυριολεκτικά ανοίγει όταν ειπωθούν οι μαγικές λέξεις " Σουσάμι άνοιξε"  .

Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να είναι αυτές οι λέξεις, αλλά σαφέστατα εδώ υπάρχει αναφορά στην ύπαρξη αλλοδιαστασιακης πύλης και χωροχρονικού περάσματος το οποίο όπως συμβαίνει συνήθως με όλα τα υπόλοιπα οικοδόμηματα της εποχής εκείνης, ειδικά στην περίπτωση της Ινδίας ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη δόνηση επαναλαμβανόμενων λέξεων ή μάντρας.

Ενέργειες πεδίων και Δονήσεις στην προϊστορική εποχή....🫲😵‍💫🫱...

Είναι τρελό και όμως δυστυχώς υπήρξε κάποτε αυτή η χαμένη γνώση που τώρα τελευταία αρχίζει να γίνεται ολοένα και περισσότερο γνωστή στους ανθρώπους εν έτει 2024..

https://www.healthweb.gr/nea-ygeias/psyxiki-ygeia/donitiki-energeia-mathete-ti-einai

Μαράζ Αλή στην τουρκική γλώσσα σημαίνει τον βράχο που δερνουν τα κύματα και με την ίδια έννοια τον άνθρωπο που χτυπάνε τα βάσανα σάν κύματα χωρίς σταματημό 

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα ότι Αλή Μπαμπά ήταν ένας Μεγάλος Βράχος, ένα συγκεκριμένο ιερό που δεν ανήκει στην ισλαμική θρησκεία και η σκέψη μου αποδείχθηκε απολύτως σωστή καθώς με οδήγησε στο Majlis al Jinn 💀 | مجلس الجن

Majlis al Jinn
https://en.wikipedia.org/wiki/Majlis_al_Jinn

Το Majlis al Jinn είναι ένα υπόγειο σπήλαιο στο χώρο του οποίου ασκούσαν την λατρεία ενός δαίμονα αγνώστων στοιχείων για την επίσημη αρχαιολογική υπηρεσία και τους ανθρώπους της.

Έχουν βρεθεί από πολύ αρχαίες εποχές θυσίες κυρίως από φίδια και κατσίκες τα οποία ρίχνονταν ζωντανά από την οπή της οροφής στο κενό για να καταλήξουν στα 120+ μέτρα βάθος που έχει η συγκεκριμένη σπηλιά σήμερα πού έχει καταρρεύσει τμήμα της οροφής της μειώνοντας το ύψος της κατά πολλά μέτρα.

Μελετώντας την απόκρυφη ιστορία του συγκεκριμένου χώρου βρήκα δύο διαφορετικές μεταξύ τους απεικονίσεις του όντος που κατοικεί στο χώρο εκ των οποίων η μία συνοδεύει το κείμενο εδώ.

Η άλλη εκδοχή είναι ένας πίνακας πολύ παλιός στον οποίο κυριολεκτικά αποτυπώνεται η στιγμή που το συγκεκριμένο αυτό ον αναδύεται από το έδαφος και ξεχωρίζει τμήμα του σώματος του με όλα αυτά τα κεφάλια καθώς επίσης και πολλά από τα χέρια του τα οποία κινούνται απειλητικά καθώς προσπαθεί να σκοτώσει τούς ανθρώπους που βρίσκονται εκεί και καθώς τρέχουν τρομαγμένοι να ξεφύγουν θυμίζουν έντονα κάτι από μυρμήγκια ως προς το μέγεθος του πλάσματος το οποίο θα πρέπει να έχει περίπου 100 μέτρα ύψος.

Αυτό το όν είναι ο ίδιος ο Δαίμονας 40 κλέφτες της ιστορίας των παραμυθιών της Χαλιμάς και σύμφωνα με την αρχαία παράδοση ονομάζεται έτσι γιατί δυστυχώς έχει την δυνατότητα να αποκτήσει υλική μορφή και υπόσταση με κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ότι χρησιμοποιεί 40 διαφορετικές μορφές, αρχής γενομένης από τσιμπούρι προκειμένου να μπορέσει να σκοτώσει τα θύματα του κλέβοντας την ψυχή τους .

Η τελευταία μορφή του είναι  άνθρωπος ή για την ακρίβεια των πληροφοριών 40 διαφορετικά μεταξύ τους πρόσωπα αντρών που στην πραγματικότητα είναι οι 40 κλέφτες, η ψυχή του ίδιου του εκατόγχειρα Βριαρεως.

Φυσικά εννοείται ότι εξ αρχής κατάλαβα ότι εδώ πραγματικά έχουμε να κάνουμε με ένα από τους Εκατόγχειρες όπως προείπαμε αλλά δυστυχώς δεν ήξερα ποιόν, και γιατί βρίσκεται θαμμένος εκεί.

Τώρα που μελέτησα εξονυχιστικά την αληθινή μυθολογία περί Εκατόγχειρων απορρίπτοντας όλες τις μπούρδες που πίστευα μέχρι πρότινος βασισμένος στην Ελένη Αλτάνη και την υποτιθέμενη απομυθοποίηση των συμβόλων που στην πραγματικότητα είναι μια εντελώς υποκειμενική γνώμη και τίποτα παραπάνω όπως καταλαβαίνετε, έτσι έφτασα στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος αυτός εκατόγχειρας ήταν ο Βριαρεως.

Γνωστός ως Ravanna μυθικός βασιλιάς της νήσου Κεϋλάνης ή Σρι Λάνκα ο συγκεκριμένος εκατόγχειρας υπήρξε στην εποχή του θεότητα εφόσον ήταν ο ηγέτης όλων των κακών πνευμάτων γεγονός που δικαιολογεί την υπόθεση ότι στην συγκεκριμένη σπηλιά γίνονταν θυσίες σε κάποιο δαιμονικό όν.

Ο λόγος που κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι αυτός βασίζεται στο γεγονός ότι είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του είδους του .

Αν και αναφέρεται στην μυθολογία στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένας εκατόγχειρας Γύγης του οποίου το όνομα  είναι απλά κωδικός αναφοράς πού οδηγεί στην Ωγυγία δηλαδή Ατλαντίδα και την ίδια την Καλυψώ την βασίλισσα της νήσου και " εκλεκτής" του θεού Ποσειδώνα γεγονός που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι η ίδια αυτή η αρχαία ελληνική θεά Εκάτη η οποία πολέμησε στην πλευρά των Ολυμπίων Τιτάνων μετά Θεών.

Ο Κοττος δεν εμφανίζεται καθόλου ως εκατόγχειρας, το όνομα του μπορεί να σχετίζεται με τον μυθικό εκείνο βασιλιά Αιήτη αλλά όπως φαίνεται εάν δεν ήταν στην πραγματικότητα διαστημόπλοιο όπως όλα δείχνουν ήταν το έμβλημα μίας φυλής γηγενών κατοίκων της Ινδίας.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι η μόνη μορφή που έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του όντος που κατοικεί στο σπήλαιο είναι ο ίδιος ο Βριαρεως ή Αγαίωνας ή Ravanna.

Πώς από την Κεϋλάνη βρέθηκε στο Ομάν?

Οι ντόπιοι κάτοικοι ονομάζουν το χώρο Khoshilat Maqandeli δηλαδή το καταφύγιο της Κατσίκας, αυτή η συγκεκριμένη λεπτομέρεια ίσως να σχετίζεται με το αρχαίο ελληνικό όνομα του Βριαρεως ως Αιγαίωνας δηλαδή Τράγος της Θάλασσας γεγονός που σημαίνει ότι όντως υφίσταται η ύπαρξη κρυφής παγανιστικής λατρείας του δαίμονα στο χώρο.

Η δομή του σπηλαίου ανάγεται στην Ηώκαινος εποχή , ίσως αυτό να είναι η λύση του μυστηρίου καθώς το Ηώκαινο είναι μια γεωλογική εποχή που διήρκεσε από περίπου 56 έως 33,9 εκατομμύρια χρόνια πριν

Είναι η δεύτερη εποχή της Παλαιογενούς Περιόδου στη σύγχρονη Καινοζωική Εποχή

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές γιατί δείχνουν ολοκάθαρα πόσο πολύ παλιά πρέπει να πάμε για να δούμε πότε συνέβησαν όλα αυτά τα πράγματα που περιγράφει η αρχαία ελληνική μυθολογία και από την άλλη πλευρά θα πρέπει να δούμε πως ήταν η επιφάνεια του πλανήτη μας εκείνη την εποχή ώστε να απαντηθεί αν τελικά ο συγκεκριμένος αυτός άντρας, ο βασιλιάς εκατόγχειρας υπήρξε ηγεμόνας ενός νησιού μόνο ή μίας ολόκληρης ηπείρου?

Ακολουθώντας τις πληροφορίες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας βλέπουμε ότι στην πραγματικότητα είχαμε τρεις ηπείρους και τρία διαφορετικά μεταξύ τους βασίλεια.

Το ένα ήταν της Εκλεκτής ( Εκάτης) Καλυψούς η Ατλαντίδα.
Το δεύτερο ανήκει στον Βριαρεως και το τρίτο ήταν η μυθική Μου ή κάποιο σημείο της Ευρασίας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Medium Evans Adamakis ⚫

Δημοφιλείς αναρτήσεις