ΒΌΡΕΙΟΣ ΠΟΛΙΚΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ Οι Φύλακες των κατευθύνσεων θεοί και δαίμονες, ήρωες και ο ρόλος τούς.

ΒΌΡΕΙΟΣ ΠΟΛΙΚΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ 
Οι Φύλακες των κατευθύνσεων θεοί και δαίμονες, ήρωες και ο ρόλος τούς.




Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση μου με γενικό τίτλο 
ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΒΓΑΛΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΑΛΊ , η οποία είναι αναρτημένη δημόσια μέσα από το Facebook αλλά και και στο Blog post 
https://kiyametlis.blogspot.com/2019/07/blog-post_17.html#more

Αναφέρθηκα στο θέμα της μοριακής Βιολογίας και βιοτεχνολογίας που χρειάζεται μετά από κάθε καταστροφή της ζωής στην επιφάνεια του πλανήτη , και ανέφερα τον μύθο των 5 ήλιων σύμφωνα με το οποίο η δημιουργία του κόσμου μας είναι μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία με επίκεντρο πάντα τους δύο Θεούς Quetzalcoatl και Tezcatlipoca

Μύθος των πέντε ηλίων
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5_%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD

Κοιτώντας προσεκτικά όλες αυτές τις πληροφορίες μέσα από την αρχαία ελληνική πλατωνική φιλοσοφία σύμφωνα με την οποία ουσιαστικά οι Θεοί υπάρχουν και είναι οι ίδιοι οι αστερισμοί του ουρανού  αποφάσισα να δώ αν ισχύει και σε ποίο βαθμό γιατί δυστυχώς πλέον έχω σοβαρές αμφιβολίες μετά από τους Άρρητος λόγους της Ελένης Αλτάνη η οποία αν και ακαδημαϊκός καθηγήτρια το έργο της βρίθει λαθών.

Στον μύθο των 5 Ήλιων τα δύο αδέρφια θεοί Quetzalcoatl και Tezcatlipoca είναι η μοναδική αιτία για όλες τις καταστροφές που υπέστη η Γη, είτε από πάγο, νερό η φωτιά κλπ ..κλπ

Κοιτώντας το όλο θέμα μέσα από την πλατωνική φιλοσοφική οπτική γωνία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και νόημα καθώς σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία η Μεγάλη Άρκτος είναι ορατή κάθε βράδυ του χρόνου, κυκλώνοντας το Βόρειο Αστέρι, Polaris. 

Για τους Αζτέκους, η βαρκούλα του ουρανού είναι η προσωποποίηση τού Θεού Tezcatlipoca, «Αυτός που μπορεί να μπει σε όλα τα μέρη». Βασίλεψε στις βασικές οδηγίες καθώς και στη νύχτα.

Έτσι λοιπόν αποκτά νόημα η σχέση μεταξύ του συγκεκριμένου αυτού αστερισμού με τον θάνατο, την καταστροφή, την απώλεια.

Θυμηθείτε τον μυθικό Νυσρλαθοτεπ το έρπον χάος και καταστροφέα των Κόσμων ο οποίος προέρχεται από εκείνο το συγκεκριμένο άστρο.

Νυαρλαθοτέπ 💀
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%80



Στους μύθους των Μάγιας είναι ο θεός Balam ο συνοδός του υπέρτατου θεού του απόλυτου θανάτου, εμφανίζεται ως ένας ιαγουάρος μέσα στο έρεβος ο οποίος με την φλόγα της ουράς του οδηγεί την ψυχή τών νεκρών στον " Κάτω κόσμο " ο οποίος εδώ συνδέεται άμεσα με τους 7 ήλιους του θανάτου οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα όλοι αυτοί που σήμερα ονομάζουμε θεούς του Voodoo.

O Balam εμφανίζεται ως ένας ακόμη από τους δαίμονες της Σολομωνικής Μαγείας και συγκεκριμένα μεταξύ των 72 πνευμάτων της ARS GOETIA.




Ο Βόρειος Πολικός Αστέρας είναι ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την κατασκευή και λειτουργία του κόσμου μας ως Matrix καθώς ουσιαστικά είναι ένας από τους Φύλακες των κατευθύνσεων ( Guardians of the directions ) .

Φύλακες των κατευθύνσεων
https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_directions

Βόρειος πολικός αστέρας
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CF%8C%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82

Κοιτώντας προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στις ινδουιστικές γραφές,  εκεί περιγράφεται  μια πολύ ενδιαφέρουσα μορφή θεού ο οποίος ως dikpala (ένας από τους φύλακες της κατεύθυνσης),  κοιτάζει πάνω από τη βορειοδυτική κατεύθυνση δηλαδή στην πραγματικότητα είναι το ίδιο το άστρο του Βορείου Πολικού γεγονός που πιστοποιεί του λόγου το αληθές του Πλάτωνα ότι οι Θεοί είναι άστρα που θέουν δηλαδή τρέχουν πάνω στις ουράνιες τροχιές τους.

Αυτή η θεότητα είναι ο Vayu.


Vayu
https://en.wikipedia.org/wiki/Vayu

Ο Βαγιού ( Σανσκριτική προφορά: [ʋaːjʊ] , Σανσκριτικά : वायु , IAST : Vāyu ), επίσης γνωστός ως Βάτα και Παβάνα ,  είναι ο ινδουιστικός θεός των ανέμων καθώς και ο θεϊκός αγγελιοφόρος των θεών.

Τα ινδουιστικά έπη τον περιγράφουν ως τον πατέρα του θεού Hanuman και του Bhima  έτσι λοιπόν οδηγούμαστε ξανά πάλι σε όσα έχουν γραφτεί στην προηγούμενη ανάρτηση μου ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΒΓΑΛΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΑΛΊ , η οποία είναι αναρτημένη δημόσια μέσα από το Facebook αλλά και και στο Blog post 
https://kiyametlis.blogspot.com/2019/07/blog-post_17.html#more , μέσα στην οποία αναφέρεται το γεγονός ότι στην πραγματικότητα οι Τιτάνες δηλαδή αυτοί που σήμερα ονομάζουμε γίγαντες από τους οποίους προέρχονται και οι αρχαίοι Έλληνες 12 θεοί του Ολύμπου όπως και οι άνθρωποι πίθηκοι δηλαδή τα Νεάντερταλ στην πραγματικότητα είναι γεννημένοι από τον ίδιο ακριβώς πατέρα ο οποίος είναι όπως προείπαμε ο Vayu ο οποίος με κάποιο τρόπο είναι ο ίδιος ο Βόρειος Πολικός Αστέρας.

Το γεγονός ότι καί ο δαίμονας Ασμοδαίος φέρεται να είναι ινδικής καταγωγής όπως δηλώνει το όνομα του που είναι ένα από τα ιερά επίθετα του θεού Βισνού και υιός μιας γυναίκας από την γονιμοποίηση της από ένα θεό του ανέμου οδηγεί στην ίδια εξήγηση αλλά με μια μικρή απόκλιση από την φιλοσοφική ερμηνεία του όλου θέματος προκειμένου να μπορέσουμε να το δούμε ως γεγονός που οδηγεί κατευθείαν σε εξωγήινης προέλευσης ζωή και όντα που πραγματικά εμφανίζονται να γονιμοποιούν γυναίκες Homo sapiens sapiens δημιουργώντας υβρίδιο ανθρώπου με εξωγήινης προέλευσης Dna.

ΦΆΚΕΛΟΣ: ΕΞΩΓΉΙΝΗΣ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ 👽
ΒΟΡΈΑΣ ΚΑΙ ΩΡΕΊΘΥΙΑ ΤΌ ΌΛΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΧΩΡΊΣ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑΣ.

https://kiyametlis.blogspot.com/2021/01/necrophonic.html

Αυτό εξηγεί καλύτερα το πώς εμφανίστηκαν στην Γη τόσο οι άνθρωποι τεράστιου μεγέθους όσο και οι άνθρωποι πίθηκοι δηλαδή τα Νεάντερταλ σύμφωνα πάντα με την αρχαία ινδική μυθολογία.

Αν το δούμε ως γεγονός έξω από την μυθολογία, όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται ως γεγονός αλλά δυστυχώς εμπλέκονται και άλλοι στην διαδικασία.

https://kiyametlis.blogspot.com/2020/02/10.html

Αφήνουμε στην άκρη αυτό το θέμα για το οποίο έχω αναφερθεί στην προηγούμενη ανάρτηση μου για να επικεντρωθώ στην επιρροή του Πολικού Αστέρα στο χώρο όπως εξηγείται μέσα από την αρχαία ινδική φιλοσοφία που στην πραγματικότητα είναι καλυμμένη γνώση της δομής του Κόσμου.

ο Βαγιού είναι μια σημαντική θεότητα και συνδέεται στενά με τον Ίντρα , τον βασιλιά των θεών κύριο της συμπαντικής τάξης και αρμονίας, αιτία ύπαρξης του ουρανού και των καιρικών φαινομένων γεγονός που θυμίζει έντονα την μορφή του θεού Δία κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία .

 Αναφέρεται ότι γεννήθηκε από την πνοή του Υπέρτατου Όντος Vishvapurusha και επίσης ο πρώτος που ήπιε Soma

Οι Ουπανισάδες τον επαινούν ως Πράνα ή «ζωή πνοή του κόσμου».

Εν συντομία λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι μιλάμε για την ζώσα ενέργεια ή Ζωοδόχος Πηγή του Κόσμου ....

Ειλικρινά όλο αυτό με ξενίζει και μου ξυνίζει καθώς ουσιαστικά πρόκειται για ένα συγκεκριμένο άστρο το οποίο στην πραγματικότητα είναι η Πύλη της κολάσεως όπως προείπαμε με τον Α πολικό στο ρόλο του Εωσφόρου να οδηγεί τις ψυχές των ανθρώπων στον κόσμο του Ερέβους και του θανάτου οπότε πως μπορεί να είναι άστρα πηγή ζωής ?

Το γεγονός ότι όμως και στον μύθο των 5 ήλιων αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η δημιουργία είναι αποτέλεσμα της επιρροής του συγκεκριμένου αυτού άστρου το όλο θέμα αποκτά βαρύτητα όσον αφορά το συγκεκριμένο αυτό συμβάν και τίποτα παραπάνω.

Κατά την εποχή της κλασικής αρχαίας Ελλάδας ο σημερινός Πολικός Αστέρας απείχε πολύ από τον πόλο (πάνω από 14 μοίρες το 450 π.Χ.) και βέβαια ήταν γνωστός με άλλο όνομα: ονομαζόταν Φοινίκη

Εδώ λοιπόν ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο της ιστορίας καθώς η Αλίκη γυναίκα η οποία συνδέεται με την Λίλιθ φέρεται να έχει καταγωγή από την Φοινίκη και ως μητέρα του Βήλου και του Φοίνικα κυριολεκτικά ιδρύει μια δυναστεία βασιλιάδων οι οποίοι όλοι αυτοί είναι σήμερα ισχυροί δαίμονες στους οποίους θυσιάζονταν άνθρωποι που καίγονταν ζωντανοί και στην μεταγενέστερη εποχή βρέφη πρωτότοκα.

Στην πραγματικότητα πάλι υπάρχει ο εξωγήινης προέλευσης παράγοντας όπως βλέπουμε.

Το όνομα Κυνόσουρα στους αρχαίους Έλληνες σήμαινε ολόκληρο τον αστερισμό Μικρά Άρκτο γεγονός που παραπέμπει σε πολλούς μύθους σχετικά με Λυκαονες και άλλα διάφορα όντα εξωγήινης προέλευσης που βλέπουμε κρυπτογραφημένα πίσω από το κωδικό όνομα της Αρκαδίας.

Et in Arcadia égo αποκτά ιδιαίτερο νόημα και άλλη σημασία αν ερμηνευτεί με βάση όλα αυτά τα στοιχεία που αναφέρονται εδώ.

 Το "Star of Arcady" παραπέμπει είτε στην Αρκαδία, από όπου καταγόταν η Καλλιστώ, είτε στον Αρκά, τον γιό της, που μεταφέρθηκε στον ουρανό από τον πατέρα του, τον Δία, όταν λίγο έλειψε να σκοτώσει από άγνοια τη μητέρα του μετά τη μεταμόρφωσή της

Οι Άραβες αποκαλούσαν τον Πολικό Al Kiblah, καθώς τους βοηθούσε εκτός τον άλλων να βρίσκουν και την κατεύθυνση προς τη Μέκκα για να προσευχηθούν σε άγνωστα μέρη , επίσης, Al Jadi, ο νεαρός τράγος ο οποίος όπως προαναφέρθηκε σχετίζεται με την ιδιότητα του συγκεκριμένου αυτού άστρου να λειτουργεί ως ο μυθικός Εωσφόρος ο οποίος φέρεται να φέρει το φώς εν το μέσον της Αβύσσου προκειμένου να μπορέσει να οδηγήσει τις ψυχές στο χώρο του Umbrarum Regni.

Έτσι λοιπόν αποδυκνειεται περίτρανα αυτό που έχω γράψει επανειλημμένα ότι στην πραγματικότητα η σημερινή μαύρη μαγεία και ο ίδιος ο Εωσφορισμός είναι μια μπούρδα που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα η οποία είναι αυτό που βλέπουμε κυριολεκτικά στον ουρανό, εκεί που όπως προείπαμε οι θεοί θέουν δηλαδή τρέχουν πάνω στις ουράνιες τροχιές τους....

Στην εποχή της ενάρξεως της ακμής της αρχαίας Αιγύπτου τη θέση του Βορείου Πολικού Αστέρα κατείχε ο Θουμπάν.

Ας θυμηθούμε τι ακριβώς έχω γράψει στην ανάρτηση μου τόσο στο Facebook όσο και το Blog spot προ μηνών σχετικά με το ρόλο του Θουμπάν.

https://kiyametlis.blogspot.com/2023/08/blog.html

Αυτή η πλανητική θέση που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση είναι ο στάσιμος Ερμής  επάνω στον απλανή αστέρα Θουμπάν

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD

Το συγκεκριμένο αυτό άστρο συμβολίζεται από τον Δράκο ο οποίος φυλάει ένα πολύτιμο θησαυρό ενώ παράλληλα ως παλιός πολικός Αστέρας μιλάει για την αλλαγή των θεσμών και αξιών και της τάξεως των θεών.

Να θυμίσουμε ότι μιλάμε για την μετάβαση από το παλιό σε κάτι καινούργιο.

Η παλιά τάξη των θεών παραμερίστηκε από την καινούργια η οποία πραγματοποιήθηκε όταν ο Βόρειος Πολικός Αστέρας άλλαξε από την παλιά θέση του στον Δράκοντα και πέρασε στην Άρκτο 

Σαφώς κάτι αλλάζει εντελώς τόσο στο φυσικό επίπεδο όσο και στο μεταφυσικό, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε ακόμα σε θέση να το δούμε.

Ο απλανής αστέρας Θουμπάν συνδέεται στενά με τα ερπετά, αλλά δεν είναι το πνεύμα του ο αστρικός δαίμονας Βάλακ που όλοι γνωρίζουμε μίας και είναι πολύ της μοδός τελευταία .

Ντενέμπολα από την μια μεριά, Θουμπάν από την άλλη μεριά και ο Ερμής στάσιμος στην έξαρση του καθώς είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου , και κυριαρχεί πάνω στα φώτα που βρίσκονται στην Παρθένο του αυτό δείχνει καθαρά ότι αυτό που δεν βλέπουμε όχι μόνο έρχεται να αλλάξει το σύμπαν ολόκληρο και τις ζωές όλων μας αλλά θα είναι πολύ δυνατό, εντελώς ανατρεπτικό και μόνιμο ...

Ο Δίας πάλι που όπως προείπαμε είναι σε τετράγωνο με τον πλανήτη Αφροδίτη βρίσκεται στην " κοιλιά του κήτους"  που είναι ένας επίσης πολύ σημαντικός απλανής αστέρας ο Μένκαρ.

Ο συγκεκριμένος αυτός απλανής θεωρείται ως " κακοποιός" και το γεγονός ότι το Μεσουράνημα του χάρτη της χώρας μας βρίσκεται επάνω του είναι προμήνυμα πολλών κακών τόσο λόγο καιρικών συνθηκών που θα φέρουν καταστροφές στην επιφάνεια της γης καθώς και πολιτικών αρχηγών οι οποίοι φαίνεται  κυριολεκτικά θα αποδειχθούν προδότες ..

Δυστυχώς με πόνο σας λέω ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο ο οποίος όμως θα έρθει από τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής ηγεσίας..

Δημοφιλείς αναρτήσεις