ΌΤΑΝ ΟΙ HOMO ERECTUS ΚΌΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΑΠΌ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΓΗΣ 💀 Η ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΈΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΊΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΌΥ ΠΌΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΜΉΝΥΜΑ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΎΝΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ.

ΌΤΑΝ ΟΙ HOMO ERECTUS ΚΌΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΎΝ ΑΠΌ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΓΗΣ 💀

 Η ΣΠΟΥΔΑΙΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΈΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΕΊΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΌΥ ΠΌΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΜΉΝΥΜΑ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΎΝΟΥ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ.






Θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ, αλλά δυστυχώς πρόκειται για μια φρικτή αλήθεια η οποία όμως έχει γραφτεί " Λογοτεχνικά" μέσα από τούς μύθους...

Κοιτώντας σήμερα αυτό το άρθρο που είναι επίσημη επιστημονική έρευνα πάνω στην ιστορία της εξαφάνισης των ανθρώπων Homo erectus είδα ότι στην πραγματικότητα  πιστοποιεί του λόγου το αληθές όσων αναφέρονται στην μυθολογία όπως τα εχω παρουσιάσει με απόλυτη ακρίβεια των στοιχείων μέσα από τις δημοσιευμένες μελέτες μου.

https://www.oneman.gr/life/otan-oi-progonoi-mas-paraligo-na-exafanistoun-apo-ti-gi/

Στην προηγούμενη ανάρτηση μου με γενικό τίτλο

" ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΦΑΝΤΑΣΊΑΣ ΒΓΑΛΜΈΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΥΑΛΊ  "
https://kiyametlis.blogspot.com/2019/07/blog-post_17.html

Εκεί έγραψα τα εξής συμπεράσματα μου μέσα από την ερμηνεία των ινδικών επών Ραμαγιάνα και Μαχαμπαράτα που αφορούν την ύπαρξη και εξαφάνιση των ειδών που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν από προσώπου γης πριν κυριαρχήσει το είδος των ανθρώπων Homo sapiens.

"....Κοιτώντας προσεκτικά και αποστασιοποιημένα όλες τις περιπτώσεις μύθων που αφορούν την υπόθεση της δημιουργίας του κόσμου μας βλέπουμε ότι όλες ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους πηγαίνοντας προς τα πίσω σε εποχές που χάνονται στην άβυσσο του χρόνου κυριολεκτικά, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στην δημιουργία του πλανήτη μας αλλά μόνο στην διαμόρφωση της επιφάνειας του εδάφους και των μορφών ζωής.

Και μετά από πολλά άλλα πράγματα φτάνουμε κάποια στιγμή στα φαινόμενα των μαχών επικρατείας της επιφάνειας του πλανήτη μας.

Μάχες εναντίον των ανθρώπων πιθήκων και των Τιτάνων κατά των ερπετών και γενικά των δεινοσαύρων με αποτέλεσμα να τους εξαφανίσουν.

Μάχες μεταξύ των ίδιων των Τιτάνων και μετά τίποτα απολύτως...

Στην Ραμαγιάνα βλέπουμε ότι ο πρώτος Τιτάνας ο ημίθεος Ράμα δημιουργείται μετά από την εγκυμοσύνη της μητέρας του μέσω ενός μαγικού φίλτρου ή πολτού γεγονός που σχετίζεται ταυτόχρονα και με την γέννηση του ανθρώπου πιθήκου Hanuman με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από λάθος και ως αποτέλεσμα ενός τυχαίου γεγονότος...

Άραγε δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι Νεάντερταλ από λάθος στα πλαίσια πειραμάτων γενετικής μηχανικής ?

( Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχει γίνει λάθος καθώς όπως φαίνεται από την επίσημη επιστημονική έρευνα που είναι δημοσιευμένη στο τέλος του άρθρου αυτού, το είδος των ανθρώπων πιθήκων για το οποίο μιλάμε είναι στην πραγματικότητα οι Homo erectus δηλαδή ο μυθικός ήρωας πίθηκος 🐒 Hanuman ήταν Homo erectus και όπως διαπιστώνεται γεννήθηκε μέσω της μοριακής Βιολογίας ταυτόχρονα με τους ανθρώπους Τιτάνες, ενώ οι Homo sapiens αν δούμε προσεκτικά τα στοιχεία της Ραμαγιάνα υπήρχαν ήδη στην Ινδία και όχι την Αφρική όπως οι πίθηκοι Erectus και Νεάντερταλ).

Η παλαιότερη αναφορά για θεϊκό πίθηκο  ( Homo erectus) βρίσκεται στον ύμνο 10.86 της Rigveda , που χρονολογείται μεταξύ 1500 και 1200 π.Χ.

Οι είκοσι τρεις στίχοι του ύμνου είναι ένας μεταφορικός και γεμάτος γρίφους μύθος.

Παρουσιάζεται ως διάλογος μεταξύ πολλαπλών μορφών: του θεού Ίντρα , της συζύγου του Ιντράνι και ενός ενεργητικού πιθήκου που αναφέρεται ως Βρισακάπι και της συζύγου του Καπί .

Ο ύμνος ανοίγει με την Ιντράνι να παραπονιέται στον Ίντρα ότι ορισμένες από τις προσφορές σόμα για την Ίντρα έχουν διατεθεί στον ενεργητικό και δυνατό πίθηκο και οι άνθρωποι ξεχνούν τον Ίντρα.

Ο βασιλιάς των θεών, Ίντρα, απαντά λέγοντας στη γυναίκα του ότι το ζωντανό ον (πίθηκος) που την ενοχλεί πρέπει να θεωρείται φίλος και ότι πρέπει να κάνουν μια προσπάθεια να συνυπάρξουν ειρηνικά γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα υπήρξαν μάχες μεταξύ των ειδών για την επικράτηση τους και την κυριαρχία του πλανήτη μας.

Ο ύμνος κλείνει με όλους να συμφωνούν ότι πρέπει να έρθουν μαζί στο σπίτι του Ίντρα και να μοιραστούν τον πλούτο των προσφορών.

Ο μυθος είναι σαφέστατος και δείχνει ολοκάθαρα την ύπαρξη και συνύπαρξη των Τιτάνων με τους Νεάντερταλ  ( διόρθωση Homo erectus) οι οποίοι όπως βλέπουμε στην μάχη κατά του εκατόγχειρα Βριαρεως ή Αγαίωνα ή Ράβανα συμμαχούν προκειμένου να μπορέσουν να εξαλείψουν το είδος των ερπετών.

Ο μυθος αφήνει το υπονοούμενο ότι οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι απόλυτα ειρηνικές.

Ακόμη ποίο ενδιαφέρουσα η ιστορία του ίδιου του Hanuman αναφέρει ότι κάποια στιγμή ήθελε να φτάσει στον πλανήτη Ήλιο με αποτέλεσμα να γίνει στάχτη η οποία έπεσε στην Γη

Συμπληρώνεται εδώ λοιπόν ότι οι θεοί μάζεψαν τις στάχτες αυτές σύμφωνα με την μυθολογία και μέσα από αυτές ανέστησαν το εξαφανισμένο είδος όντων που συμβολίζει η αρχετυπική μορφή του μυθικού Hanuman γεγονός που πιστοποιεί η επίσημη επιστημονική έρευνα μέσα από αυτό το άρθρο εδώ.

https://www.oneman.gr/life/otan-oi-progonoi-mas-paraligo-na-exafanistoun-apo-ti-gi/

Εννοείται ότι εδώ πραγματικά υπάρχει υπόνοια πυρηνικού ολοκαυτώματος το οποίο εξάλειψε όλα τα Νεάντερταλ, αλλά σημαντικό στοιχείο είναι ότι και στο μύθο των 5 ήλιων βρίσκεται μια αναφορά στην ανάσυρση οστών και στάχτης προκειμένου να μπορέσουν να αναβιώσουν το συγκεκριμένο αυτό εξαφανισμένο είδος όντων οι θεοί, γεγονός που οδηγεί στην αποτυχία , και είναι λογικό συμπέρασμα αν τα οστά έχουν γενικά εκτεθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι υπήρξε κάποτε μια σειρά μαχών επικρατείας μεταξύ των ειδών η οποία οδήγησε στα εξής γεγονότα.

Α) Εξαφάνιση τών σαυροειδων και όλων των ερπετοειδών επικρατούν οι άνθρωποι τεράστιου μεγέθους και οι άνθρωποι πίθηκοι Homo erectus.

Β) Κοσμικό γεγονός που σχετίζεται με αναστροφή του μαγνητικού πεδίου της γης ή πυρηνικό ολοκαύτωμα ?

Ότι και να ήταν αυτό οδήγησε στην εξαφάνιση τών ανθρώπων πιθήκων Homo erectus, οπότε επικράτησε το είδος των Τιτάνων .

Γ) Τιτανομαχία και τέλος του είδους των ανθρώπων τεράστιου μεγέθους για τους οποίους γνωρίζουμε ότι όσοι δεν έχουν πεθάνει έχουν φύγει από το πλανήτη για άλλους πλανήτες πολλά εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.

Προσέξτε ότι μπορεί να μήν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στην εμπλοκή των ανθρώπων Homo sapiens σε όλα αυτά τα γεγονότα, όχι όμως γιατί δεν υπήρχαν όντως αυτά τα όντα, απλά βρίσκονταν μακριά από όλους αυτούς και έξω από τις μάχες μεταξύ τους.

Εδώ λοιπόν αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι του μυστηρίου καθώς σύμφωνα με την μυθολογία των Αζτέκων ο θεός Quetzalcatoatl με τη συντροφιά του  Xolotl , ένας σκυλοκέφαλος θεός που έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αρχαίου αιγυπτιακού θεού Άνουβις ,λέγεται ότι κατέβηκε στην υπόγεια κόλαση του Mictlan για να συγκεντρώσει τα οστά των αρχαίων νεκρών της προηγούμενης δημιουργίας

Αυτά τα οστά που κονιορτοποιησε  μετά έχρισε με το αίμα του, δημιουργώντας μέσω τους ανθρώπους που κατοικούν στην Γη σήμερα

Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι υπάρχει κάτι πολύ περίεργο καθώς εφόσον δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν οι Homo sapiens εδώ και τουλάχιστον 300,000 χρόνια τότε ποιών τα οστά χρησιμοποίησε ο Quetzalcatoatl και ουσιαστικά επανέφερε το εξαφανισμένο είδος τους αν δεν ήταν οι Homo sapiens ?

Όπως φαίνεται από το άρθρο αυτό  μιλάμε για τους Homo erectus.

Όπως και η ίδια αυτή η επιστημονική κοινότητα έχει παρατηρήσει το συγκεκριμένο αυτό είδος όντων δεν μειώθηκε απλά αλλά δυστυχώς εξαφανίστηκε ολοκληρωτικά και μέσα από πειράματα γενετικής μηχανικής επανήλθε στο προσκήνιο αλλά δεν μπόρεσε να επιβιώσει όπως προείπαμε και όπως διαπιστώνεται από την επιστημονική έρευνα.

Ο ρόλος του μαγνητικού πεδίου της γης όπως όλα δείχνουν παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της επιφάνειας του πλανήτη μας και την εξαφάνιση τών ειδών ζωής από την ηλιακή ακτινοβολία

Λαμβάνοντας υπόψη ότι συνδέεται η Ανταρκτική με τον κόσμο των νεκρών Mictlan ή Hel κατά την σκανδιναβική μυθολογία το γεγονός ότι ο Βόρειος Μαγνητικός πόλος μετατοπίζεται από την θέση που ήταν στο Καναδά στην Ανταρκτική και συγκεκριμένα στο χώρο όπου εκεί βλέπουμε την ύπαρξη οικοδομημάτων αγνώστου αρχαιότητας και συγκεκριμένα πυραμίδες ανάλογες με αυτές τις Αιγύπτου αυτό σημαίνει  ενεργοποίηση όσων βρίσκονται εκεί και δεν είναι λίγα πράγματα εφόσον μιλάμε για την πύλη της κολάσεως όπως την έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου.

Είπαμε ότι εκεί βρίσκεται το βασίλειο των νεκρών της προηγούμενης δημιουργίας του κόσμου μας.

Σύμφωνα με την Πεζογραφία Έντα , μια αρχέγονη εποχή πριν δημιουργηθεί η Γη, υπήρχε το Niflheim δηλαδή η Σιβηρία.

Μέσα στο Niflheim υπήρχε ένα πηγάδι που ονομαζόταν Hvergelmir , από αυτό το πηγάδι έρεαν πολλά ρέματα γνωστά ως Élivágar .

Τα ονόματά τους ήταν Svol , Gunnthro, Form, Finbul, Thul, Slid and Hrid, Sylg and Ylg, Vid, Leipt και Gjoll τα οποία θα πρέπει να κατανοηθούν ως γεωμαγννητικες ροές.

Σύμφωνα με τον Gylfaginning , το Niflheim ήταν το πρώτο από τα δύο αρχέγονα βασίλεια που προήλθαν από το Ginnungagap , το άλλο ήταν το Muspelheim , το βασίλειο της φωτιάς.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο βασίλεια του κρύου και της ζέστης, η δημιουργία ξεκίνησε όταν τα νερά αναμείχθηκαν με τη θερμότητα του Muspelheim για να σχηματίσουν έναν «δημιουργικό ατμό». Αργότερα, έγινε η κατοικία της Hel

Οι αρχαίοι μύθοι τόσο της Αμερικής όσο και των λαών της βόρειας Ευρώπης συμφωνούν ότι στην πραγματικότητα ο χώρος που βλέπουμε στην Γη γεμάτο πάγο και σκότος για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πραγματικότητα είναι το κατώτερο τμήμα και υλικό μέρος ενός ευρύτερου συνόλου αποτελούμενο από συνολικά 9 επίπεδα εκ των οποίων το ανώτατο βρίσκεται στον Βόρειο Πολικό Αστέρα με τον οποίο συνδέεται άμεσα μέσω αστρικών πυλών και περασμάτων.

https://kiyametlis.blogspot.com/2018/03/bon-dieu.html

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

ΒΌΡΕΙΟΣ ΠΟΛΙΚΌΣ ΑΣΤΈΡΑΣ
Οι Φύλακες των κατευθύνσεων θεοί και δαίμονες, ήρωες και ο ρόλος τούς.
https://kiyametlis.blogspot.com/2022/10/blog-post_22.html

Ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης μετακινείται πια με μεγάλη ταχύτητα
https://www.kathimerini.gr/life/science/1056344/o-magnitikos-voreios-polos-tis-gis-metakineitai-pia-me-megali-tachytita/

Εν κατακλείδι λοιπόν το γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέση του Μαγνητικού πεδίου στο χώρο του Niflheim σημαίνει ενεργοποίηση των πυλών όπως προείπαμε και παράλληλα όπως αναφέρεται στην μυθολογία θα ακολουθήσει το ξύπνημα του Níðhöggr.

Σύμφωνα με το τμήμα Gylfaginning της Πεζογραφίας Έντα του Snorri Sturluson , το Níðhǫggr είναι ένα ον που ροκανίζει μία από τις τρεις ρίζες του Yggdrasill .

Μερικές φορές πιστεύεται ότι οι ρίζες παγιδεύουν το θηρίο από τον κόσμο. Αυτή η ρίζα τοποθετείται πάνω από το Niflheimr και ο Níðhǫggr τη ροκανίζει από κάτω.

Yggdrasill λοιπόν όπως καταλαβαίνετε είναι το γεωμαγνητικό πεδίο της γης και ο αρχαίος δράκοντας Níðhǫggr είναι αυτός που το ροκανίζει και το τρώει με αποτέλεσμα να επέλθουν καταστροφές και κοσμικά γεγονότα που θα αλλάξουν την επιφάνεια της γης .

💀💀💀

Δημοφιλείς αναρτήσεις