ΣΟΥΡΓΚΑΤ ( Demon Surgat).

ΣΟΥΡΓΚΑΤ  ( Demon Surgat).


Ο Surgat είναι μία ελλάσονα δύναμη της κολάσεως, και  ο κλειδοκράτορας του κόσμου. 

Αντίθετα με ότι γράφουν τα βιβλία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος δαίμονας δεν φέρνει θησαυρούς και όποιος τον καλέσει γιά αυτό το θέμα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη που γνώρισε ποτέ. 

Είναι τόσο ύπουλος και ευρηματικός δαίμονας που αυτές ακριβώς οι δυνάμεις του τον καθιστούν ώς έναν απο τους πιό τρομακτικότερους, επικίνδυνότεους και απεχθέστατους δαίμονες  για την ανθρωπότητα. 

Γνωστός ως " Αυτός που ανοίγει όλες τίς κλειδαριές " όπως λέει και τό όνομα του είναι αυτός που μπορεί να λύσει με ευκολία την αλυσίδα που δεσμεύει ψυχές κολασμένων,  όσο εύκολα μπορεί να ανοίξει το πιό ασφαλές χρηματοκιβώτιο.

Όταν κάποιος μπεί στο στόχαστρο του Surgat δεν υπάρχει τόπος να κρυφτεί απο την κακοδαιμονία του, και φυσικά η εκκλησία είναι το πιό άχρηστο και ανασφαλές μέρος,  πόσο μάλλον τα κλειδωμένα δωμάτια ή οποιοσδήποτε τόπος είναι ερμητικά κλειστός.


Λίγοι ξέρουμε ότι ο δαίμονας Surgat είναι ο εφευρέτης τής κλειδαριάς που όλοι γνωρίζουμε. 

Πρίν από πολλούς αιώνες στην πόλη Νινευή της αρχαίας Ασσυρίας ένας άγνωστος σήμερα ιερέας πού ήθελε να μείνει στην ιστορία με μία μοναδική εφεύρεση που θα οφελούσε την ανθρωπότητα ζήτησε από τον " αγγελο " για την τότε θεολογία Surgat ή γιά να ακριβολογούμε " Σοφό πνεύμα - δάσκαλο " δηλαδή δαίμονα όπως λεγόταν στα ελληνικά και είναι ακριβώς αυτό που εννοείται από τον όρο αυτό, να τον διδάξει κάποια οφέλιμη εφαρμογή ,  ο Surgat λοιπόν του έδειξε πώς να φτιάξει ένα πολύπλοκο μηχανισμό ασφαλείας,  δηλαδή την πρώτη κλειδαριά. 

Ο δαίμονας σε ανταλλαγή ζήτησε να υπάρχει σε κάθε σπίτι που θα μπεί αυτός ο μηχανισμός ( κλειδαριά) ένα μικρό σκοτεινό κλειδωμένο δωμάτιο το οποίο θα είναι άδειος χώρος και θα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. 

Ο Surgat συναντάται στο σκοτάδι και ειδικότερα μέσα σε κλειδωμένα δώματα και σκοτεινά κελάρια, όταν κάποιος τον ενοχλήσει και γίνει στόχος του, θα βιώσει τον χειρότερο εφιάλτη πού δεν θα έχει τέλος.

Φοβερές εικόνες και οράματα θα κατακλύσουν το θύμα,  και καθώς το σκότος θα πλησιάζει θα αρχίζουν τρομερά πράγματα, ζωντανές σκιές και δαίμονες θα βγαίνουν απο τα σκοτεινά ντουλάπια, τις γωνιές και απο κάτω απο το κρεβάτι και θα τραβάνε το θύμα το οποίο φυσικά θα χάσει την λογική του, και σε αρκετές περιπτώσεις και την ψυχή του. 

Συνήθως ενοχλεί τά παιδιά γιά αυτό και καλό είναι να τα αφήνουμε να κοιμούνται μέ το φώς αναμένο, η άρνηση της ύπαρξής του κακού πνεύματος δεν βοηθάει καθόλου αντίθετα θα δημιουργήσει σοβαρότερα προβλήματα που θα γίνουν φανερά στην εφηβεία κυρίως και μετά και θα είναι κάποια νευρολογική διαταραχή 


Εξ αιτίας της μορφής τού πολύ τον ταυτίζουν με τον Dadaniél τον αρχαίο Πάνα ή Διάβολο. 

Μάυρος σε γενικές γραμμές ανθρωπομορφικός με κεφάλι τράγου με πολλά κέρατα και τρομακτικά δόντια,  φτερωτός και κίτρινα μάτια μπορεί να καλεστεί απο τον μάγο μία Κυριακή το βράδυ στίς ώρες ανάμεσα στις 23.00 πμ και 00.00 πμ.


Η σφραγίδα του :

Η επίκληση του :
https://youtu.be/tVaj817Vwq4

Στα βιβλία που έχω διαβάσει σε όλα παρουσιάζονται δύο κύκλοι που ουσιαστικά είναι ένας. 

Σε όλες τις εκδοχές απουσιάζει ο τρίτος και εξωτερικός κύκλος ⭕,  που είναι αυτός που ουσιαστικά προστατεύει τον μάγο από την πανουργία του Surgat. 

Η γραφή " ΕΛΑ ΣΟΥΡΓΚΑΤ " που γράφουμε στον πρώτο γύρο μάς ενώνει μέ αυτον τον δαιμονα και μάς θέτει υπό την καθοδήγηση τού. 

Από έξω γράφουμε τίς λέξεις κλειδιά " Αδωνάϊ , Ισμαήλ, Τετραγράμματων, και αφού κλείσει καί αυτός ο κύκλος ⭕,  γράφουμε στον τελευταίο κύκλο το ιερό όνομα,  το μόνο στό οποίο μπορεί να υποταχτεί και να γαλουχηθεί ο ύπουλος καί απατηλός το τονίζω αυτό, δαίμονας. 

Το όνομα είναι :

Ο Surgat θα επιμένει να πάρει από τον μάγο μία τρίχα από τά μαλλιά τού,  αυτό δέν πρέπει ουδέποτε να συμβεί.

Ο μάγος δέν πρέπει να εφοδιάζει με κανένα προσωπικό του στοιχείο ή σωματικό έκκριμα τον αστρικό εισβολέα γιατί έτσι του δίνει την δυνατότητα να αναπτύξει ένα παρασιτικό δεσμό,  ένα δέσιμο πού θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες τόσο γιά τον ίδιο, όσο και γιά τούς άλλους γύρω του.

Ο μάγος στην επιμονή του Surgat γιά μία τρίχα πρέπει οπωσδήποτε να του δώσει μία τρίχα Αλεπούς.


Τρίχες Αλεπούς,  νύχια σαρκοφάγων ζώων, φιδόδερμα, φιδόνερο, κάυκαλο χελώνας, κόκκαλα φιδιών,  γραφείο μελλοντολογίας Ευάγγελος Αδαμακης τιμές χαμηλές τηλέφωνο 215 555 7893.


 ★  Για ανθρώπους που βασίζονται απο τον Surgat .





Οι άνθρωποι που υπόκεινται στις επιρροές του συγκεκριμένου δαίμονα φοβούνται το σκότος,  τα άδεια κελάρια και οποιοδήποτε σκοτεινό δωμάτιο .

Παρουσιάζουν εμμονή με την υποψία ότι κάτι παραφυλάει στο σκοτάδι να τούς αρπάξει,  αισθάνονται σαν ρίγος μία κρύα άυρα να βγαίνει από σκοτεινά ντουλάπια ή άλλα σημεία,  βλέπουν " τον μαύρο άντρα " ή τον " Διάβολο " ( τράγο)  και συνήθως πετάγονται στον ύπνο τούς αν το φώς που αφήνουν αναμμένο σβήσει καί ας κοιμούνται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις,  και ξέρω πολλές τα θύματα καταλήγουν πάντα ψυχικά και σωματικά κατεστραμμένα, η άχρηστη εκκλησία απο την μιά και τα ναρκωτικά των ψυχίατρων απο την άλλη διαλύουν εντελώς την ψυχή και προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο αστρικό σώμα και τον πνευματικό φορέα .

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιείται το φώς ώς σίγουρα αποτελεσματικό καταφύγιο,  και φυσικά ακολουθεί η επίκληση του Surgat στον οποίο αφού ζητηθεί να απαλλάξει εφ όρο ζωής τον άνθρωπο,  του δίνεται μία τρίχα Αλεπούς και σπάνια ένα μικρό σκοτεινό κλειδωμένο χώρο στό σπίτι.

Medium Evans Adamakis. ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις