ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΝΔΙΚΌΣ ΝΑΟΣ ΜΕ ΠΑΡΆΞΕΝΑ ΑΝΆΓΛΥΦΑ !!!!

  .ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΝΔΙΚΌΣ ΝΑΟΣ ΜΕ ΠΑΡΆΞΕΝΑ ΑΝΆΓΛΥΦΑ !!!!


Μελετώντας την αρχαία μαγεία ως ιστορική αλήθεια και ως μεταφυσική φιλοσοφία , έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι η μετατροπή του ανθρώπου σε ζώο μέσω της μαγείας θεωρείται μεγάλη " αμαρτία " και ολίσθημα με τραγικές συνέπειες για αυτούς που ασχολούνται με αυτό το μονοπάτι της αρχαίας γνώσης !

Δεν θα πρέπει λοιπόν να θεωρηθεί καθόλου παράξενο το ομολογουμένως εξαιρετικά ενδιαφέρον φαινόμενο της ύπαρξης σατανιστικού τύπου ναών στούς οποίους βρίσκονται στοιχεία για πειράματα γενετικής μηχανικής τα οποία όμως φυσικά και ουδεμία σχέση έχουν με τις ουράνιες δυνάμεις και θεότητες .... Ο διάσημος ερευνητής αρχαιολογικών χώρων Praveen Mohan μας εντυπωσιάζει με τα ευρήματα που παρουσιάζει μέσα από το βίντεο που ακολουθεί ...  




 Ο γνωστός και από προηγούμενες αναρτήσεις μου αρχαίος αιγυπτιακός θεός Σηθ εμφανίζεται με μια γυναίκα σε τρυφερή ερωτική περίπτυξη στην γωνιά αριστερά στο βάθος  , εδώ είναι ο θεός Κάλκι ο Μεσσίας που θα λυτρώσει τους ινδουϊστες από την κακοήθεια του υπόλοιπου κόσμου ! 



Εδώ λοιπόν βλέπουμε το ίδιο ακριβώς πράγμα που εγώ προσωπικά έχω συναντήσει στην Αίγυπτο σε σκαλίσματα τοίχων ναών των οποίων τα ιερογλυφικά έδειχναν μια κούπα ή κάτι σαν Βαθύ πιάτο ανάμεσα σε δύο ράβδους του Σηθ , δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για απαγορευμένα ή ανόσια πειράματα γενετικής μηχανικής !  

Σε ένα χώρο που στην επιφάνεια του εδάφους είναι ναος και στα υπόγεια του υπάρχουν τα ιατρικά εργαστήρια δεν είναι καθόλου περίεργο που συναντάμε εικόνες όπως αυτή... 



Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ...

Εδώ λοιπόν βλέπουμε άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που ξεκινά από την γωνία του ναού με το ιερό Naga's το οποίο μαθαίνουμε από το βίντεο ότι μέχρι σήμερα θεωρείται ως θεότητα της γονιμότητας και ότι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά προστρέχουν στην θεότητα αυτή για να τις ευλογήσει ώστε να αποκτήσουν παιδί ... 

Η μορφή της αρχαίας Ινδικής θεάς μητέρας που έχει ιδιαίτερη σημασία αν σκεφτούμε ότι μπορεί να είναι η ίδια η αρχαία ελληνική θεά Αθηνά είναι μια γυναίκα Naga η οποία όμως δημιούργησε το νέο άνθρωπο που σήμερα ονομάζουμε Homo Sapiens. 

Η μορφή της εδώ στον συγκεκριμένο χώρο ανάμεσα στα αφιερώματα αρχαίας εποχής που δείχνουν ολοκάθαρα έλικες DNA και σπερματοζωάρια πρέπει να οδηγήσει στην λογική σκέψη ότι ουσιαστικά ο χώρος υπήρξε στην αρχαιότητα εργαστήριο γενετικής μηχανικής.




Όσον αφορά το τι παρήγαγε αυτό το εργαστήριο γενετικής μηχανικής.... 



...ΤΈΡΑΤΑ !
Μέχρι στιγμής έχουμε δει το τί γινόταν με αυτό το ναό και τι ακριβώς λατρεία λάμβανε χώρα εδώ , τερατογενέσεις και ιέρειες υβρίδια ανθρώπου με ζώο οι οποίες ουσιαστικά λειτουργούσαν ως πόρνες κυριολεκτικά του ναού ( σε αντίθεση με τις παρθένες των άλλων ναών ) μέσα σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο που οδηγεί στην γνωστή μορφή του σατανισμού όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ....
ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ....!  

Μπορεί βέβαια να μην το προσέξατε αλλά στο σημείο του ναού που βρίσκεται ο Κάλκι ή αρχαίος Αιγύπτιος Σηθ εμφανίζεται στο γείσο μπροστά μια καθιστή μορφή που δείχνει εξωτερικά ανθρώπινη αλλά τα εξέχοντα φίδια ακριβώς πίσω από το σώμα αυτής της μορφής φανερώνουν ότι εδώ υπάρχει ένα Naga μεταμορφωμένο σε άνθρωπο.


Ειλικρινά και εγώ προσωπικά δεν θα το πρόσεχα αν δεν το ανέφερε στο βίντεο επάνω ο ίδιος ο PRAVEEN MOHAN ότι η συγκεκριμένη μορφή αυτό που κρατάει δεν είναι παιδί αλλά μια κανονική γυναίκα , μια ανθρώπινη γυναίκα με όλα τα χαρακτηριστικά κοσμήματα μίας πριγκήπισσας ή χορεύτριας του ναού .  


Αυτό που κρατάει όμως η γιγάντια μορφή στο δεξί χέρι της είναι ένα ξίφος εποχής ή μεγάλο μαχαίρι ..... Δολοφονία ή θυσία ?

Τα παράξενα πράγματα δεν σταματούν εδώ..... καθώς βλέπουμε μια ακόμη γυναίκα αλλά αυτήν την φορά γίγαντα σε κάτι εντελώς ασύλληπτο...  


Βλέπουμε το τεράστιο μέγεθος τής γυναίκας γίγαντα η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά μίας χορεύτριας του ναού , στα δεξιά ένα ανθρώπινο όν με παράξενα ρούχα που σαφώς κάτι καταγράφει σε ένα ντοσιέ ή πλάκα  και αριστερά κάτω από την γυναίκα βρίσκεται ένα ζόμπι ουσιαστικά , μια εντελώς σκελετωμένη οντότητα που με  προβληματίζει για το αν τελικά όντως είναι ζόμπι ....! 


 Η οντότητα συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με την μηριαία αρτηρία της γυναίκας , πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να ρουφήξει κυριολεκτικά όλο της το αίμα !  

Φυσικά κανείς δεν θα επέτρεπε να του κάνουν αυτό το πράγμα , αν κοπεί η μηριαία αρτηρία αυτό σημαίνει θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία , έτσι λοιπόν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι αναγκασμένη να υποβάλλεται σε αυτό το αργό θάνατο απλούστατα γιατί δεν χορεύει όπως αρχικά δίνει την εντύπωση στον θεατή , αλλά είναι δεμένη με τα χέρια ψηλά ακριβώς για να κατέβει το αίμα στα πόδια της ...



Δεσμά θανάτου !
Εδώ λοιπόν έχουμε μια καλή εικόνα της αρχαίας θρησκείας η οποία είναι ουσιαστικά μίγμα επιστημονικής έρευνας στην οποία η θρησκεία είναι το επίχρισμα, η εξωτερική εικόνα πίσω από την οποία κρύβεται επιμελώς η αλήθεια που είναι ουσιαστικά η ίδια η επιστήμη !

 Η μοναδική διαφορά μεταξύ των πειραμάτων των κακών και των υπολοίπων μελών των θεών είναι η ίδια η φύση τους και φυσικά όπως προαναφέρθηκε τα αποτελέσματα , στα οποία βλέπουμε δαίμονες ουσιαστικά και όχι εξελιγμένες μορφές ζωής !

Medium Evans Adamakis.












Δημοφιλείς αναρτήσεις