ΒΆΣΩ ΚΟΡΤΈΣΗ ...ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΗΣ..

ΒΆΣΩ ΚΟΡΤΈΣΗ ...
ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΗΣ 🌚 ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΜΑΓΙΣΣΏΝ ΌΡΓΙΑ ΚΑΙ ΊΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΆΤΙ ΤΟΥ BUCKINGHAM•
 
By Medium Evans Adamakis Tarot.



 Εικόνα επάνω,  o Rolf Harris ο οποίος αν θυμάμαι καλά δολοφονήθηκε σε κελί στο οποίο είχε φυλακιστεί μετά από την κατηγορία για παιδεραστία αμέσως μετά από το γεγονός της δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου πίνακα στην φωτογραφία  ο οποίος δείχνει την βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας όπως πραγματικά είναι .

O  Rolf Haris υπήρξε ένας από τους εραστές της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ επί σειρά ετών .

Ο συγκεκριμένος αυτός πίνακας  έγινε αιτία της αποπομπής από την εργασία του και της μετέπειτα καταστροφής και δολοφονίας του , ομολογουμένως η ομοιότητα με το πρότυπο ( εικόνα κάτω ) είναι εμφανής!


Τι σάς έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε την λέξη Buckingham Palace ,  και Βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας ?

Royalty ,  luxury brands  άνθρωποι με μόρφωση και επίπεδο, ανωτερότητα ψυχής, πολυτέλεια, άνεση, ευγένεια...

Στην πραγματικότητα πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα έχετε φανταστεί καθώς ο βασιλικός οίκος της Μεγάλης Βρετανίας διαφέρει ελάχιστα από ένα οποιοδήποτε οίκο ανοχής..

Φαντάζομαι ότι όλοι θα θυμούνται το σκάνδαλο με την κιλότα της Βασίλισσας Ελισάβετ που βγήκε σε δημοπρασία από νεαρό αεροσυνοδό ο οποίος φέρεται να την ικανοποίησε σεξουαλικά στην διάρκεια κάποιου ταξιδιού της μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου, γεγονός που το παλάτι δεν διέψευσε ποτέ , και η κιλότα της Βασίλισσας είναι αυθεντική !

https://www.tmz.com/2010/12/05/queen-elizabeth-underwear-auction-miami-baron-joseph-de-bicske-dobronyi-sepy/



Buckingham palace η εμμονή της εκάστοτε ψωνισμένης Κυρίας Δέσποινας ή αλλιώς Νούλας από την Νεοχωρούδα Βορείου Ελλάδος της οποίας η Μεγάλη ιδέα είναι μεγαλύτερη από το ύψος της αλλά το βαλάντιο της περιορίζεται μόνο σε ένα ταξίδι το χρόνο στο Λονδίνο για ψώνια στα Harrods και μια Selfie με φόντο τα ανάκτορα  , τίποτα περισσότερο από αυτό...!





Φυσικά εννοείται ότι αναφέρομαι στην Νούλα , το κωμικό χαρακτήρα της κωμωδίας του Netflix " Ζακέτα να πάρεις " που παρακολουθώ στην τηλεόραση.

Η πραγματική ζωή όμως δεν είναι καθόλου αστεία !

Ως ενεργό medium με μακρά πορεία στο χώρο της επαγγελματικής μελλοντολογιας
(https://adamakismellontologos.gr/ ) είχα την ευκαιρία (... και την τιμή ? ) να μπώ στο Buckingham palace προσκεκλημένος , αν και , άνευ πρωτόκολλου , και να συναντήσω εκεί τόσο την συγχωρεμένη Lady Di , όσο και την Δούκισσα Σάρα.

Με την Δούκισσα Σάρα συναντηθήκαμε τελευταία φορά πριν αρκετό καιρό όταν ακόμα λειτουργούσε το γραφείο μελλοντολογιας της Ομόνοιας, εδώ στην Αθήνα , σε δημόσιο χώρο , για την ακρίβεια στο Café restaurant Appolonion της Ομόνοιας.

 Τιποτα δεν είναι πλέον όπως παλιά , τότε που ζούσε η αείμνηστη Βάσω Κορτέση με την οποία συνεργαζόμαστε στενά γιατί μου έδινε όλες τις εργασίες της που αφορούσαν πρακτική μαγεία.

Ερωτικές επαναφορές , ξόρκια έλξης χρημάτων, άνοιγμα τύχης απομάκρυνση των εμποδίων και των αρνητικών επιρροών και σκοτεινών δυνάμεων, φυλαχτά, όλα αυτά από τα δικά μου χέρια περνούσαν..

Η Βάσω Κορτέση ήταν η μοναδική περίπτωση συνεργάτη μου στην δουλειά αυτή που δεν υπήρξε λαμόγιο ολκής της αρπαχτής, ποτέ δεν με έκλεψε στα πλαίσια της δουλειάς, τέλος πάντων ποτέ δεν έκανε τίποτα απολύτως από όσα μου έχουν κάνει πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις πρώην συνεργατών μου ...

 Εκείνη ήταν η αφορμή για να γνωρίσω την Πριγκίπισσα Diana και την Sarah Ferguson με τίς όποιες έχω γράψει και σέ παλαιότερη ανάρτηση μου για τις κρυφές συναντήσεις μας τόσο στο χώρο του Φαλήρου , όσο και στο Λονδίνο στο Black's Club και σε άλλα παρόμοια άκρως διακριτικά μέρη όπου πλούσιοι και επώνυμοι μπορούν να είναι ασφαλείς από οποιαδήποτε παγίδευση !



Η Sarah Ferguson σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την γαλαζοαίματη που ήξερα παλιά!




Μου άνοιξε την καρδιά της και μου εκμυστηρεύτηκε όλα αυτά που υποπτευόμουν αλλά δεν γνώριζα για την ταραγμένη εποχή του γάμου της με τον πρίγκιπα Αντρέα του οποίου τα σκάνδαλα δεν έχουν τέλος !

Μα τι γίνεται επιτέλους σε αυτό το παλάτι ?

Έχοντας κάποια χρόνια συνεργασίας με την αείμνηστη Βάσω Κορτέση και κατόπιν γνωριμίας μου με τις πελάτισσες της , Δούκισσες Νταϊάνα και Σάρα οι οποίες ουσιαστικά είναι ο κύριος λόγος που μου άνοιξαν τότε πολλοί δρόμοι στην Αγγλία στην οποία βρισκόμουνα τακτικά μέσα στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων .

Είμαι σέ θέση λοιπόν να γνωρίζω κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορεί να ξέρει ο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από το χώρο αυτό.

Η σκοτεινή σαδιστική πλευρά του διαδόχου του θρόνου της Αγγλίας Καρόλου οπως και το ότι είναι αμφιφυλόφιλος είναι κοινό μυστικό .....Η εμμονή του δε με έμπειρες στα σαδιστικά παιχνίδια συνοδούς υπερπολυτελείας έχει κόστος για τους Βρετανούς  10.000€ έκαστο rande -vous!

Βίτσιο που κληρονόμησε και ο γιός του Harry και τον έμπλεξε με νομικές επιπτώσεις κατά την διάρκεια ενός sex party στο Las Vegas όπου η ιερόδουλη της φωτογραφίας χρέωνε 1000€ για τίς υπηρεσίες της .



Η πριγκίπισσα Diana , ήξερε τα πάντα για την έκλυτη ζωή του συζήγου της , δήλωνε ότι απεχθάνεται την Camilla Parker Bowl's μεν αλλά δεν την θεωρούσε αντίζηλο της γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς  αρχικά η σχέση των δύο αυτών γυναικών παρά ήταν στενή και φιλική σε βαθμό παρεξηγήσεως λόγο του ότι στην πραγματικότητα η Camilla Parker Bowl's είναι λεσβία .....



 Η δύο γυναίκες περνούσαν πολύ χρόνο μαζί καθημερινά και σχεδόν παντού...


Φαντάζομαι ότι όλοι καταλάβατε ότι παίζει παιχνίδια εντυπώσεων και δημοσίων σχέσεων το παλάτι βγάζοντας πρός τα έξω μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την αληθινή .

Ειλικρινά τιποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται εξωτερικά , όλα είναι ένα σκηνικό δημοσίων σχέσεων του τομέα marketing.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι με τραγικές συνέπειες και θανάτους αφορά την υπόθεση της επικείμενης διαδικασίας της διαδοχής του βρετανικού θρόνου ο οποίος πρέπει να περάσει στον Διάδοχο πρίγκιπα Κάρολο βάση πρωτοκόλλου.

Βάση πρωτοκόλλου όμως ο συγκεκριμένος αυτός άντρας δεν έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την διαδοχή του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας γιατί δυστυχώς " εψεύσθη " , δηλαδή είναι διαζευγμένος.

Αυτά μου έλεγε η αγαπημένη φίλη μου Δούκισσα Σάρρα Φέργκιουσον η οποία χωρίς να το θέλει μου αποκάλυψε ένα τρομερό μυστικό παιχνίδι που αφορά την υπόθεση της διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Στην ουσία έχει παιχτεί ένα σκοτεινό γαϊτανάκι εκβιασμών και φόνων που αρχίζει με την δολοφονία της άτυχης Δούκισσας Νταϊάνα από την ερωμένη του πρίγκιπα Καρόλου , και προς θεού μην πάει το μυαλό σας στην Camilla Parker ex Bowls.

Η αείμνηστη Lady Di  δολοφονήθηκε και όλοι στο παλάτι γνωρίζουν ποια είναι η ηθική αυτουργός,  γεγονός που προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις από το χώρο του Buckingham palace εναντίον της .

Αντίδραση του τύπου του ότι έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανε στην συγχωρεμενη Diana Spencer , με αποτέλεσμα  μετα από το αυτοκινητιστικό αυτό δυστύχημα αν και επέζησε, να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι για να πεθάνει σε σύντομο χρόνο μετά από ασθένεια όπως αναφέρουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αν θυμάμαι καλά μια μόλις εβδομάδα μετά από το τραγικό συμβάν με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα ακολούθησαν τα γεγονότα που αφορούν την ..... Kanga Tryon .

Η ερωμένη του Καρόλου Φυσικά εννοείται ότι δεν είναι η κυρία Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς η οποία είναι λεσβία.

Για να πάρετε μια ιδέα της εσωτερικής κατάστασης του. του Buckingham palace.
Είστε ομοφυλόφιλος ή λεσβία ή transexual ?

Τότε μπορείτε να κάνετε αίτηση για την προσωπική φρουρά της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και για κενές θέσεις του παλατιού .

Πληροφορίες εδώ:

https://www.express.co.uk/news/uk/129056/Wanted-Gay-lesbian-and-transgender-gunguards-for-the-Queen

Η πραγματική αντίζηλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα , και μεγάλος έρωτας του Καρόλου ήταν η ..... Kanga Tryon  κνος  Dale Elizabeth Harper η οποία το διάστημα 1970 - 1980 μοιραζόταν το κρεββάτι της και τον πρίγκηπα Κάρολο ταυτόχρονα με την Camilla Parker Bowl's.


Η μεγαλύτερη προσβολή που υπέστη από τον ίδιο τής τον άντρα η Lady Diana ήταν κατά την διάρκεια του βασιλικού χώρου που έλαβε χώρα στο παλάτι το 1990.

Εκεί η δύο γυναίκες βρέθηκαν η μια κυριολεκτικά μπροστά στην άλλη.




Ο τότε διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας και σημερινός βασιλιάς , δεν κράτησε τότε ούτε καν τα προσχήματα για τα μάτια του κόσμου και παρά τις αντιρρήσεις του πρωτοκόλλου παρουσίασε ιδιαίτερα σκανδαλώδη συμπεριφορά η οποία φυσικά εννοείται ότι σχολιάστηκε αρνητικά από όλους.

Πρωτοφανές περιστατικό για μέλος βασιλικής οικογένειας , άφησε κυριολεκτικά μόνη της την σύζηγο του για να περάσει την νύχτα του χορού με την Βαρώνη , αποδεικνύοντας ότι η σχέση τούς ήταν σοβαρή.

Η μοναδική γυναίκα για την οποία ο διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας δεν κρατούσε ποτέ τις αποστάσεις πού ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο , φτάνοντας στο σημείο του σκανδάλου η διαχυτικότητα τού προς αυτή , ήταν μια και μοναδική . 

Η Kanga Tryon κνος Dale Elizabeth Harper..



Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα, γιατί η Lady Diana όπως όλοι γνωρίζουμε είχε πληροφορηθεί για την πρόθεση του συζήγου της να την δολοφονήσει , πράγμα το οποίο είναι γραμμένο σε γράμμα τής ?


Princess Diana letter: 'Charles plans to kill me' - Telegraph..




Η  Βαρώνη Dale Elizabeth Harper  που οι δικοί τής άνθρωποι φώναζαν Kànga πέθανε τρείς μήνες μετά από την Lady Diana .

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις της ίδιας της Kamila Parker Bowl's σε έντυπα του αγγλικού τύπου η Βαρώνη δολοφονήθηκε μέσα στα πλαίσια συγκάλυψης άλλου φόνου....



Τελικά η συγχωρεμενη πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δίκιο ότι ο τότε πρίγκηπας και διάδοχος του θρόνου Κάρολος ετοίμαζε τον θάνατο της γιατί δυστυχώς μόνο ως χήρος μπορεί να έχει κυριολεκτικά ελεύθερο πεδίο δράσης ώστε να είναι με την ερωμένη του και φυσικά εννοείται να μην χάσει το θρόνο της Αγγλίας. 


 Η ιδέα της επικείμενης δολοφονίας ανυσηχούσε πάρα πολύ την συγχωρεμενη πριγκίπισσα Νταϊάνα και όπως είναι λογικό το συζητούσε με την συγχωρεμενη Βάσω Κορτέση η οποία όντως είχε προβλέψει με απόλυτη επιτυχία το δυστύχημα με μαύρο χρώμα αυτοκίνητο που φυσικά εννοείται ότι συνέβη πολλά χρόνια μετά .


Το έχω ξαναγράψει πιο παλιά σε κάποιες αναρτήσεις μου , το πώς γνώρισα την ίδια την Duchess Sarah Ferguson , και πώς αυτή είχε έρθει επανειλημμένα στην Ελλάδα μαζί με την κουνιάδα της Diana, Princess of Wales και συναντιώμασταν κατ' επανάληψη στο γραφείο μέλλοντολογίας της αγαπημένης φίλης και συναδέλφου Βάσως Κορτέση.

Το είχα γράψει και τότε , το επαναλαμβάνω και τώρα ότι ο ξαφνικός θάνατος  της κυρίας Βάσω Κορτέση ακριβώς την στιγμή που ετοίμαζε να δημοσιεύσει το βιβλίο με τις εκμυστηρεύσεις των δύο αυτών γυναικών , βιβλίο που αποσύρθηκε κυριολεκτικά την μέρα και την ώρα που βρισκόταν στο τυπογραφείο .... Δεν ήταν συμπτωματικό γεγονός !


Δεν ξέρω βέβαια γιατί δυστυχώς δεν έτυχε να πάρω ποτέ να διαβάσω τα χειρόγραφα της Βάσως,
αν μέσα στο βιβλίο περιλαμβάνει και όλα αυτά που αναφέρονται εδώ στην ανάρτηση μου ή απλά εστιάζει σε μυστικές συνομιλίες μεταξύ αυτής και της Σάρα Φέργκιουσον ..

Στο παλάτι συμβαίνουν πολλά...

Είναι που δεν θέλω να κλείσω σπίτια , διαφορετικά ..... Αν εγώ ανοίξω το στόμα μου, έχω να γράψω βιβλίο το οποίο θα διαβάζει ο ίδιος ο Μαρκήσιος Ντέ Σαντ και θα ντρέπεται. 

Όργια με υπηρέτες , βιασμοί αντρών του προσωπικού του στο καναπέ του γραφείου του , από τον τότε πρίγκιπα Κάρολο υπό την επήρεια κοκαϊνης.

Η σπιτωμένη ερωμένη του πρίγκηπα Φιλίππου των Ελλήνων , και η επί σειρά ετών σχέση της βασιλικής πριγκίπισσας αδερφής του διαδόχου Καρόλου με τον τώρα πρωην, τότε νυν σύζυγό της Camila Parker Bowl's κο Andrew Parker Bowles !

Ο Μαζοχιστής πρίγκιπας που τρώει ξύλο από την γκουβερνάντα επειδή δεν είναι φρόνιμο παιδί και στο τέλος των σοδομίζει με ένα ομοίωμα του βασιλικού σκήπτρου.

Κατά τα άλλα η ίδια η Δούκισσα Diana είχε παράπονο πως όλοι αυτοί ανεξαιρέτως την αποκαλούσαν κατ ιδίαν ως " Πόρνη" .

 Αλλάζουμε θεματολογία τώρα ....

Ένα εντελώς σοκαριστικό γεγονός που είχε φτάσει ώς και τα δικά μου αυτιά  εκείνη την εποχή, η εμπλοκή - ενεργή συμμετοχή της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε σύναξη αληθινών μαγισσών της Αγγλίας , ένα γεγονός που γνωρίζουν μόνο μία μικρή ομάδα ανθρώπων..

Αυτή η πληροφορία έφτασε σε εμένα όχι όμως από την ίδια την Lady D η οποία μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μια έφεση στην μαγεία την είχε για αυτό άλλωστε είχε κάνει την διαδρομή Λονδίνο - Αθήνα, Πέραμα - Παλούκια για να μας συναντήσει στο σπίτι της κας Κορτέση στο χώρο του οποίου υπήρχε και το γραφείο μελλοντολογίας στο Φάληρο ( σπίτι που πλήρωνε η ίδια η Lady D ). 

Η πληροφορία αυτή λοιπόν έφτασε στα αυτιά μου από τον ίδιο τον Charles Edward Maurice στο χώρο της έπαυλης του οποίου είχα την ευκαιρία να μείνω για λίγες μέρες κατόπιν μεσολάβησης της ίδιας της Diana. 

O Charles Spencer είναι ο μικρότερος αδερφός της αδικοχαμένης πριγκήπισσας και τυγχάνει να είναι ο ένατος κόμης του Σπένσερ και μέλος της Βουλής των Λόρδων



Εικόνα κάτω ο ίδιος ο Charles (Early) Spencer με τον γιό του  Luis και διάδοχο του τίτλου του Κόμητα.



Εικόνα κάτω οι τρεις κόρες του Charles : Amelia ° Eliza ° Kitty στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.



 Όλοι γνωρίζουμε ότι η αδερφή του Diana's Spencer 

που λάτρευε την ιππασία από μικρή ηλικία συχνά πυκνά πήγαινε στο γειτονικό δάσος του Χάρλστοουν , όπου σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις γνωρίστηκαν με τον πρίγκιπα Charles.


The Devil: A Biography

Peter Stanford · 2010 · Biography & Autobiography

Satan's place in popular culture seems secure . ... tell of satanic goings-on in Harlestone Woods, close to his ancestral home at Althrop. 4

Η εμμονή της με την μαγεία τελικά μήπως δεν αφορούσε την ούτος ή άλλος καταδικασμένη σχέση της με τον διάδοχο του θρόνου , αλλά κάτι άλλο ?

Η  πριγκίπισσα Diana μάλλον δεν ασχολούνταν απλά με την μελλοντολογια όπως οι περισσότεροι άνθρωποι αλλά το πράγμα ήταν πολύ πιο σκοτεινό..

Η Βάσω Κορτέση, υπήρξε πνευματίστρια-μελλοντολόγος που εμπιστευόταν τυφλά η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πολλές φορές ταξίδευε με απόλυτη μυστικότητα στην Ελλάδα για να τη συναντήσει, στο σπίτι στο Παλαιό Φάληρον τού οποίου αυτή που πλήρωνε, το νοίκι .

Η ίδια η πριγκίπισσα ήταν αυτή που επέλεξε την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου για το «μέντιουμ»για να είναι κοντά στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί ταξίδια-ᾱστραπή με παραμονή, κάποιες φορές, λίγων ωρών....

Η πνευματίστρια ζούσε στο ισόγειο τριπλοκατοικίας επί της οδού «Ήβης Αθανασιάδου».

 Εφυγε από τη ζωή στα τέλη του 2009.


 Το «εργαστήρι» το θυμάμαι καλά γιατί σε καθημερινή βάση βρισκόμουν εκεί για δουλειά, είχε μια χαρακτηριστική είσοδο, η οποία ήταν ξεχωριστή από το υπόλοιπο κτίσμα, ώστε οι προβεβλημένοι πελάτες να μην γίνονται αντιληπτοί. 

Όταν εγώ προσωπικά είχα το γραφείο μελλοντολογιας μου επί της οδού 8 April Close στο Feltham πρώτου το κλείσω για να πάω στην Κύπρο καλεσμένος τότε της Ροζαλίας Αθανασιάδου μίας πρώην συναδέλφου γνωστής με το όνομα Καλύψω η οποία είχε ανοίξει εκεί κατάστημα εμπορίας ειδών διακόσμησης και παράλληλα διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον γιό του πλουσιότερου και ισχυρότερου ανθρώπου της Κύπρου ο οποίος την χώρισε από τον γιό του με μια απλή επιταγή των 2.500€ και απειλώντας την ότι η φεύγεις από το νησί σε 48 ώρες ή πέθανες..

Έτσι λοιπόν έληξε άδοξα το θέμα της Κύπρου.

Όταν λοιπόν εγώ προσωπικά είχα το γραφείο μελλοντολογιας μου στο Feltham η Βάσω Κορτέση διατηρούσε ένα πολυτελές σπίτι στο Λονδίνο για τις δύο πασίγνωστες πελάτισσες, αλλά και για την υπόλοιπη εκλεκτή κοινωνία της αγγλικής πρωτεύουσας. 

Το διαμέρισμα στο Λονδίνο, ήταν διαμορφωμένο όπως και το σπίτι του Παλαιού Φαλήρου.

 Σε κάποιο δωμάτιο υπήρχε μια μικρή καφέ πυραμίδα, από την οποία όταν έμπαινε μέσα και καθόταν σε ένα μικρό σκαμπό, αντλούσε ενέργεια που της επέτρεπε να προβλέψει το μέλλον.

 Η πυραμίδα ήταν και σήμα κατατεθέν στην κάρτα που έδινε στους υποψήφιους πελάτες της και απεικονιζόταν σε σκίτσο....

Όταν ήταν η περίοδος που ετοίμασε το βιβλίο αυτό που η ίδια η Sarah Ferguson εμπόδισε να εκδοθεί κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου , εγώ προσωπικά δεν συνεργαζόμουν πλέον μαζί της και η αιτία ήταν η κάθετη και απόλυτη αρνητική στάση της μητριάς μου η οποία μου είχε δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα πάνω στην δουλειά , χώρια τους ομηρικούς καυγάδες όλη την ώρα , επί καθημερινής βάσεως.


Εκείνο το διάστημα που εμποδίζει η Σάρα το βιβλίο αυτό , δεν ξέρω γιατί το έκανε , αδυνατώ να θυμηθώ ακριβώς που ειμουν και τι ακριβώς έκανα αλλά θυμάμαι καλά σε μια τηλεοπτική εκπομπή την κα Βάσω με λουλούδια στα μαλλιά να αναγγέλλει την επικείμενη έκδοση του βιβλίου , το οποίο όμως δεν βγήκε ,.. και λίγο αργότερα η κα Βάσω πέθανε !

Όλο αυτό μου φάνηκε εντελώς συνωμοτικό λες και κάποιος ήθελε να την κάνει να σωπάσει οποσδήποτε.

 ....Το βιβλίο κάποια στιγμή κυκλοφόρησε αλλά αυτό έγινε εκ των υστέρων, πάρα πολύ καιρό μετά.


Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό που ήταν εξ αρχής να δημοσιευθεί ή αν έχουν αφαιρεθεί κεφάλαια.

Άγνωστο ..

https://mediumevans.gr/




Δημοφιλείς αναρτήσεις