SANTA MOANA Η ΑΓΊΑ ΠΌΡΝΗ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΏΝ !

              ♥   SANTA MOANA  Η ΑΓΊΑ ΠΟΥΤΆΝΑ ♥


Αν δεν είχε αφήσει την χριστιανική πίστη και εκκλησία για να μυηθεί στην λυκαονική φωλιά η πρόεδρος των Εκδιδόμενων αντρών και γυναικών της Ελλάδας η Δήμητρα Κανελοπούλου  θα έβαζε μεταξύ των βυζαντινών εικόνων και των χρυσών εξαπτέρυγων που κοσμούσαν κάποτε το μπουρδέλο της , το περιβόητο Μπουρδέλο της Έλλης στο 104 της Λεωφόρου Αχαρνών την φωτογραφία της Αγίας Πουτάνας της Santa Moana της αγίας των πορνών και πάντων των επί χρήμασι εκδιδομένων.

 Όσο και αν ακούγεται ειρωνεία καί όμως είναι αδιαμφισβήτητα αλήθεια ότι υπάρχει μία Αγία πού έζησε και μεγαλούργησε ως ηθοποιός σε ερωτικής φύσης σκληρές ταινίες.

Ο λόγος για την αείμνηστη Ιταλίδα πορνοστάρ Μοάνα Πότσι ( εικόνα / 1960 με 1993)  που οι τοπικές εκκλησιαστικές αρχές της Νάπολη την αγιοποίησαν.

Άσχετα αν η πορνοστάρ αγία ήταν η " βασίλισσα του ιταλικού σκληρού πορνό" ο αρχιεπίσκοπος τής Νάπολη Μίκελε Τζιορντάνο στο μνημόσυνο τής που έγινε κατά το τέλος του 1994 δήλωσε ότι:  " Πολλές φορές η πίστη κρύβεται στην καρδιά των ανθρώπων όπως η σπιθα της φωτιάς στις στάχτες ".

Οι εκλέκτορες  που την  αγιοποίησαν είχαν ώς εφαλτήριο τα λόγια του Χριστού:  " Αλήθεια σάς λέγω ότι οι τελώνες και οι πόρνες πηγαίνουν πρίν από εσάς στην βασιλεία του θεού " ( κατά Ματθαίου κεφ 21 εδαφ. 31).

Αυτά συμβαίνουν στήν Ιταλία όταν εδώ στην Ελλάδα, όχι ούτε λόγος γιά αναγνω του έργου κάποιων εκδιδομένων επι χρήμασι,  αλλά στο καθεστώς απόλυτης διαφθοράς και αρπακόλας ούτε κάν οι δολοφόνους τούς δεν συλλαμβάνονται,  κατά τα άλλα η ελληνική αστυνομία όλο βρίσκεται στους δρόμους για τα δικαιώματα των μελών της.....αίσχος!

Εξωτερικός σύνδεσμος :



http://www.adamakismellontologos.gr/index.php/10-free-spells/92-2018-02-04-14-08-15

° ΓΑΒΡΙΕΛΑ  ΟΥΣΑΚΟΒΑ .....& το φυλαχτό της  " αγάπης " °


 Η πιο διάσημη  αφανής ηρωίδα της νεότερης ελληνικής ιστορίας , βοήθησε στην αντίσταση ,...
Εδινε τροφή σε πεινασμένους ...
Σπόυδασε με δικά της έξοδα ορφανά... Την στραγγάλισαν  με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τον Κώστα Ταχτσή  χωρίς το κίνητρο να είναι ή ληστεία , ούτε φυσικά έγκλημα πάθους ! .

Ο δολοφόνος δεν συνελήφθη ποτέ ,  η υπόθεση έκλεισε και στις δυο περιπτώσεις με συνοπτικές διαδικασίες , και αφού χύθηκε αρκετή χολή  κανένας δεν ξανασχολήθηκε με το φιλανθρωπικό  της έργο και την αντιστασιακή της δράση....

★Φυσικά όλοι θυμούνται την Γαβριέλα Ουσάκοβα ως στραγγαλισμένη πόρνη ★
Όμοιες δολοφονίες που όμως κουκουλώθηκαν , αλλοίωση στοιχείων του χώρου της έρευνας , παρατυπίες και αλλά πολλά στοιχεία που φανερώνουν την ανυπαρξία του κράτους δικαίου , και την πιθανότατα εμπλοκή ατόμου με επιρροή , δεν είναι όμως οι μοναδικές περιπτώσεις !

Γνωρίζω  τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις φίλων μου που βρέθηκαν κατα καιρούς σε φτηνά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας μετά απο ερωτικό ραντεβού ,  νεκροί απο θανατηφόρα δόση ναρκωτικών , τέσσερα νεαρά αγόρια εκ των οποίων  ό ένας ήταν απεξαρτημένος όταν βρέθηκε την επόμενη μέρα το πτώμα του !
Κανένας δεν ερεύνησε τότε ποιος ήταν μαζί τους στο ραντεβού , η υπόθεση έκλεισε πριν καν ανοίξει.

Τέσσερις άσημοι νέοι που εκδίδονταν με ώριμους άντρες ,και υποψιάζομαι οτι πίσω απο αυτές τις δολοφονίες , όπως και απο άλλες ίδιες περιπτώσεις που εγώ δεν γνωρίζω γιατί λόγο φύσης του εγκλήματος , ούτε έρευνα γίνεται , ούτε δημοσιοποίηση , κρύβεται ο ίδιος άντρας - πελάτης που πάση θυσία θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή  # πάση θυσία. #

Παρεμφερείς και οι περιπτώσεις της Γαβριέλας Ουσακοβα , και του Κώστα Ταχτσή αμφότεροι δολοφονήθηκαν με στραγγαλισμό χωρίς το κίνητρο να είναι η ληστεία , ίσως κάποιος πνευματιστής μία μέρα διαλευκάνει τις  υπόθεσεις αυτές που η ελληνική αστυνομία δεν μπορεί...

Medium Evans Adamakis 

Δημοφιλείς αναρτήσεις