ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΆ ( YAHWEH) Ή ΘΕΟΣ ΣΑΒΑΏΘ ???

                              ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΆ  ( YAHWEH)  Ή ΘΕΟΣ ΣΑΒΑΏΘ ???




Τραγικό γεγονός και όμως δυστυχώς αλήθεια , έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά ανθρώπους που δηλώνουν χριστιανοί ( ούτε κάν τυπολάτρες  ) άνθρωποι κυριολεκτικά χαμένοι στον Κόσμο τους να λένε ότι οι Ευαγγελιστές ήταν 12 , όσα δηλαδή είναι και τα Ευαγγέλια !!!

Αυτό είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που δεν έχει καμία σχέση με την χριστιανική θεολογία άσχετα αν δηλώνει το ακριβώς αντίθετο ! 

Τι γίνεται όμως όταν ρωτήθηκαν χριστιανοί ορθόδοξοι της εκκλησίας ποιος είναι ο Κύριος ο θεός τους και η απάντηση ήταν απλά " Ο θεός " !

" Ποιός θεός ? " ...

" Ο θεός " ... Δύστυχώς δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι της ορθοδόξου χριστιανικής πίστης ποιός είναι ο θεός που πιστεύουν , ποιός είναι αυτός που μέσω της παρθένου Μαρίας έφερε στην γή τον ίδιο τον υιό του το μονογενή όπως λένε !!!

Μόνο σε μια περίπτωση μια κουτοπόνηρη , στο ερώτημα που έθεσα σχετικά με το ποιος είναι αυτός ο θεός , μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκέψης αποφάνθηκε ότι είναι ο Ιεχωβά, όχι όμως γιατί αυτή ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά αλλά γιατί νόμιζε ότι αυτό ήθελα εγώ προσωπικά να ακούσω !!!

Κλασσική ελληνική κουτοπονηριά !

Η Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία επικαλείται την Τρισάγιος δύναμη ως : Άγιος Άγιος Άγιος Κύριος Σαβαώθ ...

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο θεός της ορθοδόξου χριστιανικής θρησκείας είναι ο Σαβαώθ , ο οποίος όμως ουδεμία σχέση έχει με τον Ιουδαϊσμό όπου εκεί βλέπουμε τον Ιεχωβά Γιαχβέ Ιεοβά και δεν ξέρω πώς αλλιώς ονομάζεται !

Είναι ιστορικό γεγονός ότι το όνομα του θεού Σαβαώθ οφείλεται στην δράση του Αρχιεπισκόπου Επιφάνειου .

https://www.athensmagazine.gr/article/news/ellada/oikonomia/285700-eseis-gnwrizate-poios-einai-o-sabawth-poy-ymnoyme-mesa-stis-ekklhsies




Δυστυχώς το κείμενο του άρθρου του Hunter 888 το οποίο βασίζεται όπως ο ίδιος αυτός αναφέρει σε κάποιο βιβλίο του Λιακόπουλου , είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μασονικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης η οποία έχοντας περάσει από την ημιμάθεια ξεπέφτει στην γελοιογραφία , κάτω από το λάβαρο του εθνικισμού !

Πραγματικά ο Σαβαώθ δεν είναι χριστιανός θεός καθώς ουσιαστικά είναι το πνεύμα του πλανήτη Διός και το όνομα του όπως και τις επικλήσεις του βλέπουμε μέσα στα μαγικά κείμενα των αρχαίων ελληνικών Κυρανίδες του Ερμή Τρισμέγιστου .

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82_%CE%BF_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82



Ουσιαστικά λοιπόν εδώ ακριβώς βρίσκεται ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός σκοτεινού παιχνιδιού και εκμετάλλευσης της ανθρώπινης ευπιστίας , απλούστατα γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός ότι ο Πλάτων ήταν αυτός που ανέφερε στα κείμενα του την χαρακτηριστική απεικόνιση της  Τρισηλίου Θεότητα και το όνομα του θεού Σαβαώθ .

Οι τρεις κουκίδες που είναι για τον Πλάτωνα το Τρισήλιον είναι ένα σύμβολο που υπάρχει μέχρι σήμερα στην μασονία , είναι ευνόητο λοιπόν το πώς ακριβώς και με ποιον τρόπο έχει επηρεάσει την Χριστιανική εκκλησία ο Νέο πλατωνισμός , όχι όμως επειδή ήταν σωστός και έχει ωραία ρητορική , αλλά επειδή υπάρχει μασονικό υπόβαθρο το οποίο έχει ώς βάση του τον Πλατωνισμό και την Ερμητική Φιλοσοφία...

Για το συγκεκριμένο θέμα προσωπικά έχω την χειρότερη γνώμη , και δεν είμαι ο μόνος :

http://taanekfrasta.blogspot.com/2015/04/hermes-trismegistos-hermetika-keimena-mageia-aigyptos.html#.YemdoROxW9c

Για τον Ιεχωβά Γιαχβέ Ιεοβά Ιεχοβά κλπ αλλά ως ιστορική παρουσία αυτό που έχω να τονίσω είναι το γεγονός ότι ουδέποτε ουσιαστικά υπήρξε χριστιανική Θεότητα καθώς συνδέεται καθαρά και μόνο με τον Ιουδαϊσμό οπότε δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση με την Χριστιανική εκκλησία και ειδικότερα την Ορθόδοξη που είναι ουσιαστικά ένα κράμα Νεοπλατωνισμού και Αριστοτελισμού , ή για να μιλήσω έξω από τα δόντια , από την μια έχουμε τους μυημένους των στοών που θα γίνουν η μασονία στην νεότερη ιστορία και έχουν ώς βάση τον Πλάτωνα , Πυθαγόρα και αρχές της Βουδιστικής φιλοσοφίας και από την άλλη πλευρά είναι οι Λυκάονες μέσω του Αριστοτέλη και των μυημένων στην στοά του Λυκείου Απόλλωνα.


Φυσικά όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τον ίδιο τον Χριστό και την διδασκαλία του ! 

Για να γίνει κατανοητό ότι εδώ υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται κάτι που αφορά την αρχαία μαγεία αλλά δυστυχώς όχι την Χριστιανική διδασκαλία κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς χρησιμοποιεί την δυναμική της ενέργειας της ανθρώπινης πίστης για εντελώς εγωιστικούς λόγους , αυτό φαίνεται στην χειρονομία του Χριστού το Mano Pantea.





Σίγουρα έχετε δει αυτήν την χειρονομία κάπου αλλού εκτός από την εκκλησία , ειδικά όπου υπάρχει μαγεία και σατανιστικού τύπου τελετές !  










Αυτό είναι η πίστη σάς ..... !
Για αυτό ακριβώς το λόγο ένας άνθρωπος της γνώσης ( μάγος ) δεν μπορεί να είναι πιστός σε κάποια θρησκεία όταν γνωρίζει ακριβώς τα σύμβολα και τα σημάδια της αρχαίας μαγείας όπου και αν τα συναντά , και ειδικά όταν αυτά χρησιμοποιούνται για ανόσιο έργο !

Ο Ιεχωβά Γιαχβέ Ιεοβά Ιεχοβά κλπ δυστυχώς δεν ξεφεύγει από την ίδια μοίρα με τον Σαβαώθ καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μια εξίσου αληθινή αρχαία μορφή θεού ο οποίος είναι ο ίδιος ο αρχαίος ελληνικός θεός Δίας.




Αρχείο: Zeus Yahweh.jpg

https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Zeus_Yahweh.jpg





Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι όντως είναι το ίδιο ακριβώς πρόσωπο ο Yahweh με τον αρχαίο ελληνικό θεό Δία έτσι όπως αυτός συναντάται στην περιοχή της Γάζα και γύρω  ειδικά στο Όρος των Κέδρων.


Αυτή είναι η τεκμηριωμένη απόδειξη της ύπαρξης του Θεού Ιεχωβά Γιαχβέ Ζευς , αλλά εργαζόμενοι πυρετωδώς συγκεκριμένοι κύκλοι συμφερόντων φροντίζουν επιμελώς να μείνει η αλήθεια μακριά από την μάζα των προβάτων !

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενημερωτική πληροφορία που έλαβα ότι βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν τον Θεό Ιεχωβά Γιαχβέ Ιεοβά Ιεχοβά κλπ σε τάφο αρχαίου αιγυπτιακού ιερέα .
Τον Νοέμβριο του 2018, ανακοινώθηκε ότι ο τάφος του Wahtye είχε βρεθεί στη νεκρόπολη Saqqara . Μέσα στον τάφο υπήρχαν ανάγλυφα του Wahtye, της συζύγου του Weret Ptah και της μητέρας του Merit Meen.

Ο Wahtye ( π.  25ος αιώνας π.Χ. ) ήταν υψηλόβαθμος ιερέας και αξιωματούχος που υπηρέτησε υπό τον βασιλιά Neferirkare Kakai κατά τη διάρκεια της Πέμπτης Δυναστείας της Αιγύπτου 

Τάφος Wahtye : https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wahtye



Ενημέρωση 16/12/18: Τι κυκλοφορεί πρόσφατα στις ειδήσεις; Σακκάρα, Αίγυπτος. Ptah.

Παράδειγμα 1:

qrstuv 15.12.18 d

Παράδειγμα 2:

https://www.france24.com/en/20181215-egypt-unearths-tomb-ancient-high-priest

«Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τον τάφο ενός ιερέα που χρονολογείται πριν από περισσότερα από 4.400 χρόνια στο συγκρότημα των πυραμίδων της Σακκάρα νότια της πρωτεύουσας Καΐρου, δήλωσαν οι αρχές το Σάββατο».

Παράδειγμα 3:

Γκόσφορντ γλυφές Αυστραλία με ανταύγειες

Παράδειγμα 4:

CR 31 (Ημερομηνία/ώρα επικοινωνίας: Πέμπτη 17 Ιουλίου 1975 10:14 π.μ.)

Ptaah:
6. Βλέπω, δεν γνωρίζετε τη σύνδεση:
7. Ένας πρόγονός μου ήταν, σε παλαιότερες εποχές, στη Γη σας και ζούσε ως ένας από τους ανθρώπους σας εκείνη την εποχή.
8. Ήταν JHWH και ενώθηκε με γάμο με τη σύζυγό του BASTH.
9. Χρησιμοποίησε το ίδιο όνομα με εμένα, PTAH.
10. Στη Γη σας έχετε ακόμα πολύ παλιές παραδόσεις, ιστορίες και θρύλους για αυτόν. [11]
Ρόπαλο:
Δυστυχώς, αυτό δεν είναι γνωστό σε μένα, αλλά θα το ψάξω στα βιβλία μας για να δω αν μπορώ να ανακαλύψω κάτι.
Semjase:
164. Σίγουρα θα το κάνετε αν κοιτάξετε τις αιγυπτιακές και τις νοτιοαμερικανικές ιστορίες των Θεών γιατί εκεί βρίσκονται πολλοί οδηγοί.

*11. Ο Ptaah ήταν ο κύριος Θεός στη θεολογία των Μεμφίτων με κέντρο τη Μέμφις της Αιγύπτου, την τρίτη χιλιετία, π.Χ., και θεωρήθηκε ως ο Δημιουργός του Σύμπαντος. Ήρθε από τα αστέρια.   (futureofmankind.co.uk)

Παράδειγμα 5: (προστέθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2020)

CR 520 (Ημερομηνία / ώρα της επαφής: Σάββατο, 16 ης Απριλίου 2011 15:03 pm)

Ρόπαλο:

Α, αυτό είναι. Αλλά με ενδιαφέρει κάτι άλλο: Ένας πρόγονός σου ήταν ένας JHWH ονόματι Ptah, και ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα που ονομαζόταν Basth. Μου το είπατε λοιπόν μια φορά στην αρχή των επαφών μας, και δεν ρώτησα περαιτέρω για αυτήν την εξήγηση. Τώρα όμως με ενδιαφέρει πού έμεναν, γιατί παρά τη μακρά αναζήτηση δεν βρήκα τίποτα σε όλα τα βιβλία μυθολογίας μου. Μόνο στους αιγυπτιακούς μύθους υπάρχει ένας Πταχ ως θεός που απεικονίζεται με ανθρώπινη μορφή, αρχικά ως η τοπική θεότητα της Μέμφιδας. Αργότερα λατρεύτηκε ως θεός της δημιουργίας και θεωρήθηκε ιδιαίτερα ο θεός των τεχνιτών και των καλλιτεχνών. Η γυναίκα του ήταν η θεά Σαχμέτ.

Ptaah:

46. ​​Ο πρόγονός μου, του οποίου το όνομα γράφεται «Ptah», και η σύζυγός του Basth προέρχονταν από την προγονική μου καταγωγή και εργάστηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα στη Γη στη Νότια Αμερική και τη Μεσοαμερική αντίστοιχα, αν και δεν κρατήθηκαν αρχεία για κανένα από αυτά.

47. Ωστόσο, ήταν δύο σημαντικά πρόσωπα, γιατί δημιούργησαν επαφές για τους ιθαγενείς με αρχαίους Αιγύπτιους Φαραώ.

48. Αυτό οδήγησε σε ένα ορισμένο εμπόριο μεταξύ των λαών της Μεσοαμερικανικής και της Νότιας Αμερικής και των Αιγυπτίων, με κάθε είδους αγαθά, επίσης ειδικά φυτικά προϊόντα, να ανταλλάσσονται μεταξύ τους.

49. Ειδικά οι Αιγύπτιοι φαραώ ήθελαν ειδικά φυτικά προϊόντα από τη Νότια Αμερική, που στην ουσία δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ναρκωτικά.

50. Ο Ptah κανόνισε επίσης συνδέσεις μεταξύ των αρχαίων Αιγυπτίων και των χωρών της Ανατολής, ακόμη και στη σημερινή Κίνα.

Ρόπαλο:

Τότε τουλάχιστον οι προχωρημένοι Αιγύπτιοι πρέπει να γνώριζαν ακόμη και τότε την Κεντρική και Νότια Αμερική και να έφτασαν σε αυτές τις χώρες με πλοίο. Πιθανότατα θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την Κίνα με καμήλα καραβάνια. Σύμφωνα με αυτό, όλη η ιστοριογραφία δεν είναι σωστή σχετικά με την ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου, ότι ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική και ο Fernão de Magalhães τη Νότια Αμερική. Υπήρχε επίσης ο «Leif the Lucky» που ταξίδεψε στην Αμερική και άνθρωποι από αυτόν εγκαταστάθηκαν επίσης εκεί. Ο πατέρας του ήταν ο «Erik the Red». Οι πρώτοι Κινέζοι ήταν επίσης στην Αμερική νωρίτερα από τον Κολόμβο.

Ptaah:

51. Οι σκέψεις σου είναι σωστές από όλες τις απόψεις.

52. Οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι έστελναν ήδη πλοίο στη Νότια, Κεντρική και Βόρεια Αμερική χιλιάδες χρόνια πριν από τους νέους ανακαλύψεις που αναφέρατε.

Υπάρχουν πολλά, πολλά περισσότερα να δούμε στον ιστότοπό του. Εδώ είναι η αρχική σελίδα:

http://thehiddenrecords.com/index.htm

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για την ιστορία μας εδώ:

https://gregdougall.wordpress.com/2014/10/05/we-come-from-the-stars-and-then-from-mars-ebook-giveaway/

ptaah spacer ε

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για την ύπαρξη του Θεού Ιεχωβά ως πολύ αρχαία θεότητα ο οποίος εμφανίζεται να λατρεύεται από ένα λαό ο οποίος εμφανίζεται να κατοικεί στην προϊστορική εποχή στην Suernis (suernota ) δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για την Ευρασία ήπειρο , και πρωτεύουσα της τεράστιας χώρας ήταν η Ganje δηλαδή η σημερινή Πέτρα της Ιορδανίας , λαός από τον οποίο ξεκίνησε η καμπαλιστική μαγεία ως τμήμα της λατρείας του Θεού Γιαχβέ Ιεοβά Ιεχοβά κλπ , καταλήφθηκαν από τους Άτλαντες και μετά ακολούθησαν οι Χαλδαίοι και οι υπόλοιποι λαοί συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων οπότε συμπερασματικά θεωρώ ότι ο Ιουδαϊσμός είναι η συνέχεια τής ίδιας λατρείας  όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται μέσα από το βιβλίο : 

A Dweller on Two Planets or The Dividing of the Way !

https://en.m.wikipedia.org/wiki/A_Dweller_on_Two_Planets



Εν κατακλείδι , είναι ο θεός αυτός " Μέγας Φιλάνθρωπος Θεός " ή απλά αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό παράδειγμα marketing για να πλασάρει ατσαλάκωτη εικόνα πρός την μάζα ?

Την απάντηση δίνουν τα κείμενα ....

Σαμουήλ 5:9- 10 , Οι Φιλισταίοι αρρωσταίνουν από καρκίνο νέοι και γέροι και παιδιά και γεμίζουν όγκους επειδή οργίστηκε ο Ιεχωβά.

Γένεσις 6:5-6 , ο Ιεχωβά προκαλεί πλημμύρα για να τιμωρήσει την διαφθορά των ανθρώπων.

Γένεσις 19 , ο Ιεχωβά καταστρέφει τις πολιτείες των Σοδόμων και της Γομόρα με βροχή από χαλάζι φωτιάς και θειάφι.

Στους Αριθμούς 31:1 συγκατατίθεται στις δολοφονίες και τους βιασμούς των Μαδιανιτών από τον Μωυσή και τους εβραίους του.

Στην Έξοδο 4:24-26 , ο Ιεχωβά με υλικό σώμα πάει νύχτα να δολοφονήσει τον ίδιο τον Μωυσή , εδώ λαμβάνει χώρα ένα παράξενο συμβάν που παραπέμπει σε μάγεια , το οποίο αποδεικνύεται σωτηρία για το Μωυσή.

Την ώρα που ο Ιεχωβά προσπαθεί να σκοτώσει τον Μωυσή , χωρίς να χάσει χρόνο η Σεπφώρα που είναι παρούσα στο συμβάν άδραξε λιθάρι κοφτερό ( Όχι μαχαίρι ? άρα πρέπει να είναι η παλαιολιθική εποχή ) με το οποίο έκοψε την άκρη ( πόσθη) από το τσουτσούνι του γιού της και με το αίμα αυτού του κομμένου δέρματος άγγιξε τον Μωυσή !

Στο Σαμουήλ 16:14-15 , ο ίδιος ο Σαμουήλ ο οποίος παρουσίασε " καταληψία από κακοποιό Πνεύμα " αναρωτιέται αν το πνεύμα αυτό που τον καταλαμβάνει είναι σταλμένο από τον ίδιο τον Ιεχωβά.

Στην Έξοδο 12:23 ο Ιεχωβά σκοτώνει κάθε πρωτότοκο  στην Αίγυπτο ( γεγονός που παραπέμπει στον ίδιο τον Βάαλ Μολώχ )
Εδώ βέβαια εμφανίζεται ο αγγελιοφόρος του Θεού Ιεχωβά ο οποίος μπαίνει στα σπίτια των Αιγυπτίων και σκοτώνει τα παιδιά τους και το όνομα του είναι Καταστροφέας , δηλαδή ουσιαστικά είναι ο Αββαδών στα ελληνικά Απολλύων γνωστότερος ως Pazuzu .

Ο ίδιος εμφανίζεται και στο Σαμουήλ 24:16

Η πτώση των αγγέλων δεν παρουσιάζεται μέσα από τίς γραφές ως αιτία παρουσίας δαιμόνων στην Γη και στους ανθρώπους.

Γιά όλα τα δεινά υπαίτιος παρουσιάζεται ο ίδιος ο Ιεχωβά και το δηλώνει.

Η μοναδική αναφορά που υπάρχει σε μια Εωσφορική οντότητα είναι στην περίπτωση του malak Yahweh στο εβραϊκό κείμενο.

Εμφανίζεται ουδέτερος με μορφή ανθρώπου ή πιθανότατα είναι ο ίδιος ο Ιεχωβά ως άνθρωπος .
Τον βλέπουμε ως " Άγγελο Κυρίου " στα εξής σημεία : Γένεσις 6:7-12 , Έξοδος 3:2 , προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να τον ταυτίσουμε με τον " Ανθρωποκτώνο Άγγελο " που εμφανίζεται στην πορεία.

Ο Helel ben Shaḥar για τον οποίο γράφει ο Ησαΐας και μεταφράζεται ως Εωσφόρος ή Lucifer , δεν ξέρω ποιές σκοπιμότητες εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια αποκρύπτουν , ή απλά αποφεύγουν να αναφέρουν ότι υπήρξε ως αυτόνομη θεότητα γιός του Ελ στα ουγαριτικά κείμενα .

Στο Holly Quran εκεί παραμένει αυτούσιο μεν το όνομα αλλά και εκεί έχει επιβληθεί το παραμύθι των εκπεσόντων αγγέλων.

Μία ματιά στα αυθεντικά κείμενα πραγματικα φανερώνει ότι  σε πανάρχαια χρόνια υπήρξε μία μάχη ανάμεσα σε εξωγήινους υπερσύγχρονους τεχνολογικά πολιτισμούς από την οποία , κάποιοι που ξέμειναν στην Γη δημιούργησαν με αίμα ενός εξ αυτών την πρώτη ανθρωπότητα .

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν αυτά τα όντα ως βασιλιάδες και θεούς και εκπολιτιστές.
Πιθανότατα ο Ιεχωβά προήλθε από αυτούς , και είναι πιθανό να ήταν αυτός ο άγγελος ( αγγελιοφόρος ) των θεών που περπάτησε στην Γή των ανθρώπων ως αυτόνομος θεός ο γνωστός Μ'λκ  εξού και Μελκάρτ ή Μελικέρτης μορφές όλες του ενός και του αυτού που η γραφές αποκαλούν ως Διάβολο


Medium Evans Adamakis °


Δημοφιλείς αναρτήσεις