ΕΝΑ ΥΨΗΛΉΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΕΎΡΗΜΑ....Η ΜΟΡΦΉ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΗΩΣ ( Ο ΑΛΛΆΧ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ) ..!!!

ΕΝΑ ΥΨΗΛΉΣ ΣΗΜΑΣΊΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΌ ΕΎΡΗΜΑ....Η ΜΟΡΦΉ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΗΩΣ ( Ο ΑΛΛΆΧ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ) ..!!!


 Ancient Rome

Parade Mask of Amazon

2nd century AD

bronze

    

Πολλές φορές η αρχαιολογική σκαπάνη μας εκπλήσσει ευχάριστα στον ίδιο βαθμό που η αρχαιολογική έρευνα μας απογοητεύει, ακριβώς αυτό συμβαίνει και με το συγκεκριμένο πρόσωπο της θεάς στην φωτογραφία. 

Σαφώς η μορφή της θυμίζει έντονα την αρχαία ελληνική θεά Αθηνά της οποίας στην πραγματικότητα υπήρξε αρχαιότερη μορφή σε εποχές που η Ελλάδα δεν υπήρχε στον χάρτη καθώς βρισκόμαστε κάπου ανάμεσα στην εποχή της Ευρασίας ηπείρου ( Suernis) και στην μετεξέλιξη της ως Αδρίας ηπείρου .

Ο λαός της παραδεισένιας χώρας της Suernis όλοι τους μάγοι πιστοί του Ζεύς Ιεχωβά έχουν στραφεί προς το σκοτάδι και τις μαγγανείες με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτό που ο άνθρωπος σήμερα μπορεί να αντιληφθεί ή να χρησιμοποιήσει.

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζητούμενο ήταν η ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη του ατόμου ως μονάδα μέσα από την απορρόφηση των ενεργειών άλλων ανθρώπων, η ενδυνάμωση και χρήση φυσικών πραγμάτων όπως κρυστάλλων μέσα στα οποία εγκλωβίζονται οι ψυχές ώστε ο μάγος να μπορεί να αξιοποιήσει την ψυχική ενέργεια προς όφελος του...

Είμαστε στην περίοδο της γέννησης της Καβαλιστικής Μαγείας .

Ο αρχαίος ελληνικός Κέκροπας έχει πεθάνει και η Ατλαντίδα μετράει 11 βασιλιάδες μετά από τον πόλεμο με τους ορεσίβιους γίγαντες προσέλληνες του Κέκροπα οι οποίοι επιτέθηκαν στην Ποσειδωνία για να αρπάξουν τις γυναίκες , γεγονός που βλέπουμε να επαναλαμβάνουν και οι Κένταυροι στην υπόθεση των Λαπιθών.

Η Ganje με τα πολλά νερά και τα άφθονα δέντρα δηλαδή η σημερινή Πέτρα της Ιορδανίας, πρωτεύουσα της Suernis , έχει κυριολεκτικά αναίμακτα περάσει στην εξουσία της Ποσειδωνίας μιας χώρας που πραγματικά έχει πολλά κοινά στοιχεία με την σύγχρονη Αμερική αν αφαιρέσουμε το Voodoo και όλα αυτά τα New Age from America .

Οι Άτλαντες δεν είχαν καμία θρησκεία ούτε τελετές.

Εν αρχή όλων ο Ινκάλ ( αρχαία ελληνικά Απόλλων Φοίβος) σύμβολο του στο υλικό επίπεδο είναι ο ήλιος που ουσιαστικά δεν είναι ο ίδιος αυτός και όλα υπάγονται σε συγκεκριμένες οδηγίες που έδωσε στους ανθρώπους 11.000.000 χρόνια πρίν από την Ατλαντίδα.

AXTE INCAL, AXTUCE MUN έλεγαν οι άνθρωποι της Ποσειδωνίας πράγμα που θα γίνει το μεταγενέστερο Είμαι ο Ών αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει " Θεός ο ενυπάρχων στην φύση" .

Ο Ινκάλ φέρνει το φως και οδηγεί σε αυτό μέσα από τα 4 μονοπάτια που διασταυρώνονται και είναι τα γνωστά Βασιλικά άστρα των Περσών ή 4 Αρχάγγελοι της Σωτηρίας των ψυχών.

 Αντίπαλος και εχθρός του είναι η Ηώς η πολεμίστρια που κλέβει και αιχμαλωτίζει τις ψυχές των ανθρώπων και όχι μόνο.

Ενδεδυμένη πορφυρό μανδύα και πολεμικά εξαρτήματα όπως περικεφαλαία και δόρυ εμφανίζεται τις ώρες που ο ήλιος δύει.

Μητέρα του Θεού / δαίμονα Εωσφόρου σχετίζεται με τον Πλανήτη Αφροδίτη στην εποχή που αυτή ήταν ο ήλιος της γης και προς τιμήν της θεάς Αρπυΐας γίνονταν θυσίες ανθρώπων.

Δεν θα κάτσω να γράψω όλα τα γνωστά ονόματα της θεάς καθώς δεν είναι αυτό το θέμα της ανάρτησης, ο λόγος που έκανα όλη αυτήν την εισαγωγή είναι για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε και ποια είναι η Ηώς κνος Αυγή .

Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα πολλά αρχαιολογικά ευρήματα που να την δείχνουν όπως ήταν, εκτός φυσικά από την θεά Αθηνά η οποία έχει κυριολεκτικά αποκοπεί από την αρχαιότερη μορφή της θεάς έχοντας αποκτήσει εντελώς διαφορετική υπόσταση και δράση που πλέον σχετίζεται άμεσα με την Αλκινόη των Πλειάδων και όχι με τον Πλανήτη Αφροδίτη. 

Σήμερα στο ισλάμ λατρεύουν τον Αλλάχ ως αρσενικό θεό για τον οποίο δεν υπάρχει καμία απολύτως απεικόνιση, ιερή του ημέρα είναι η Παρασκευή ημέρα της Αφροδίτης. 

Κανείς δεν τολμά να υποστηρίξει δημόσια ότι ουσιαστικά ο Αλλάχ είναι η ίδια η Ηώς ως Al Lat .

Θεά του φεγγαριού ( όχι του πλανήτη αλλά της νύχτας και όσων αυτή περιέχει) έχει κυριολεκτικά όλα τα γνωστά στοιχεία της ερωτικής θεάς Αφροδίτης και φυσικά σχετίζεται με την Παρασκευή ως ημέρα και τον Πλανήτη Αφροδίτη.

Η απεικόνιση της μορφής της ήταν απαγορευμένη  !  

Αντί της μορφής της θεάς είθισται να λατρεύουν μια συγκεκριμένη  μορφή δύο ματιών που βλέπουμε στην εικόνα 2 .




Στην ουσία είναι τα δύο γαλάζια μάτια της θεάς, όπως και της θεάς Αθηνάς από τα οποία θα προκύψει το γνωστό μας " Ματόχαντρο" ή " Μάτι " το οποίο είναι παγανιστικό υπόλειμμα της λατρείας της θεάς η οποία είναι Αφροδίτη αλλά και Αφρίτης όπως παρουσιάζεται στην αραβική μαγεία, δηλαδή ουσιαστικά τόσο αυτή, όσο και ο γιος της είναι ταυτόχρονα Άρχοντες και Κύριοι των δαιμονίων και των πνευμάτων της ασθενείας και του θανάτου αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν από αυτά αν και εφόσον γίνει η κατάλληλη τελετή και θυσία. 

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μήν φαίνεται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της πολυώνυμης θεάς με την χάλκινη μορφή στην φωτογραφία 1, κάθε είδους αμφιβολία διαλύεται όταν κοιτάξουμε το κράνος της συγκεκριμένης οντότητας στο οποίο επάνω διακρίνουμε τα χαρακτηριστικά μάτια της συγκεκριμένης θεάς .

Να θυμίσω εδώ ότι οι αμαζόνες λατρεύουν τον Θεό Άρη και όχι την θεά της γονιμότητας και του πολέμου που σήμερα ονομάζεται Βαλιντέ από την σχολή Μαγείας της κας Μάρας Μεϊμαρίδη.

Οι βαλτρίδες των ιστοριών της συγκεκριμένης αναφέρονται σε ινδικά φύλα τα οποία υπάγονται στην εξουσία της σκοτεινής θεάς μάγισσας jyestha από την οποία έχουμε κληρονομήσει την " Σκούπα των μαγισσών" καθώς αυτό είναι το σύμβολο της συγκεκριμένης θεάς.

Έτσι λοιπόν σαφώς δεν είναι απλά μια αμαζόνα η συγκεκριμένη μορφή της φωτογραφίας.

Απορίας άξιον είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την αρχαιολογική έρευνα δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να ταυτίσουν την χάλκινη μορφή με την συγκεκριμένη θεά, προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αν αφαιρέσουμε από τους ανθρώπους την πίστη τους και την ελπίδα της σωτηρίας που δίνει η θρησκεία αποκαλύπτοντας τους την σκληρή αλήθεια, θα είναι μεν λύτρωση για τις επόμενες γενιές αλλά το σόκ που θα υποστούν οι άνθρωποι που θα βιώσουν την διάψευση των προσδοκιών και των πιστεύω τους θα έχει ομολογουμένως τρομερές συνέπειες για την κοινωνική συνοχή και φυσικά την θέση του ιερατείου που θα χάσει πακτωλό χρημάτων και όλη την υπάρχουσα δύναμη του πάνω στην μάζα των ανθρώπων...!

Σύνδεσμος:

https://arkeonews.net/woman-gods-worshiped-in-ancient-petra-pre-islam/




Τι σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να με νικήσεις ?
 Ξέρεις καν ποια είμαι ? .... ή καταλαβαίνεις τη δύναμη του Χάους ?






Δημοφιλείς αναρτήσεις