ΤΑ ΔΡΑΚΌΣΠΙΤΑ ° ΟΙ ΜΆΓΙΣΣΕΣ ° ΟΙ ΑΝΑΒΙΩΤΕΣ ΘΕΟΊ ¶

ΤΑ ΔΡΑΚΌΣΠΙΤΑ ° ΟΙ ΜΆΓΙΣΣΕΣ ° ΟΙ ΑΝΑΒΙΩΤΕΣ  ΘΕΟΊ ¶



Haugbúi ("barrow-dweller") οι κάτοικοι των τύμβων είναι νεκροζώντανα πλάσματα που συναντάμε στα έπη των λαών της Σκανδιναβίας όπως στο παράδειγμα του Kárr inn gamli στο έπος του Grettis . 

Ο Draugr αναφέρθηκε ως " barrow-wight " στη μετάφραση του 1869 του έπος Grettis , πολύ πριν ο JRR Tolkien χρησιμοποιήσει αυτόν τον όρο στα μυθιστορήματά του, αν και το "barrow-wight" είναι στην πραγματικότητα μια απόδοση του haugbúinn (κυριολεκτικά ο «κάτοικος του τύμβου»), αλλιώς μεταφράζεται ως «κάτοικος της Θόλου ». 





Σήμερα ο πολύς κόσμος νομίζει ότι τα ζόμπι είναι προϊόν της Αφροβραζιλιάνικης μαγείας και ότι μόνο ο Ιησούς Χριστός Σωτήρ ημών υπήρξε ο μοναδικός που γύρισε από το τάφο εντός 3 ημερών. 

Και τα δύο αυτά είναι ουσιαστικά λάθος πρώτον γιατί τα περισσότερα περιστατικά νεκραναστημένων παρουσιάζονται στην Σκανδιναβία την εποχή του ιδίου του Χριστού ή το αργότερο ένα αιώνα μετά , και συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι επέστρεψαν σχεδόν την δεύτερη μέρα από το θάνατο τους .

 Σύνδεσμος :

https://en.wikipedia.org/wiki/Draugr

 Σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι μια ιστορία βρυκολάκων λυκανθρώπων και φαντασμάτων, ούτε μια ακόμη απαρίθμηση συμβάντων όπως συμβαίνει συνήθως σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις που συναντάς στο διαδίκτυο και τα βιβλία.

Στην πραγματικότητα είναι μια μελέτη πάνω σε εξωγήινης προέλευσης ζωή η οποία φέρεται να επηρεάζει την ανθρωπότητα με τρόπους που ούτε καν φανταζόμαστε !

Στην Eyrbyggija Saga διαβάζουμε:

"..Τα βόδια που είχαν χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρουν το σώμα του Θόρολφ θανατώθηκαν από δαίμονες, και κάθε θηρίο που ερχόταν κοντά στον τάφο του τρελάθηκε και ούρλιαζε μέχρι θανάτου.

 Ο βοσκός στο Hvamm ερχόταν συχνά στο σπίτι μετά από αγώνες με τον Thorolf . 

Μια μέρα εκείνο το Φθινόπωρο ούτε πρόβατα ούτε βοσκός γύρισαν στο αγρόκτημα. " 


   ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••


Τα ζώα που τρέφονται κοντά στον τάφο ενός ντράουγκρ μπορεί να τρελαθούν από την επιρροή του πλάσματος. 

Μπορεί επίσης να πεθάνουν από τρέλα. 

Ο Θόρολφ, για παράδειγμα, έκανε τα πουλιά να πέσουν νεκρά όταν πέταξαν πάνω από τον τύμβο του .

Ο λόγος που αναφέρω αυτά τα στοιχεία μέσα από την Eyrbyggija Saga είναι για να δείτε ότι εδώ υπάρχει κάτι παραπάνω από ένα απλό ζόμπι, Βρυκόλακα ή στοιχείο.

Σαφώς μιλάμε για ένα είδος ενέργειας που θυμίζει έντονα την  βαμπιρική , αλλά και λυκαονική μέθοδος ενεργειακής αποστράγγισης ανθρώπων που διδάσκονται σήμερα,και ομολογουμένως έχουν αποκτήσει πολλούς οπαδούς !

Τα ζώα τρελαίνονται πλησιάζοντας το ταφικό μνημείο ενός τέτοιου πλάσματος το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις εμφανίζεται ως σαρκοφάγο και ανθρωποφάγο ...

Ένα στοιχείο είναι αυτό, και το αμέσως επόμενο από την Grettir's Saga είναι η αναφορά της εμφάνισης φωτός πάνω από τον τύμβο αμέσως πριν από το ξύπνημα του νεκρού , μια πολύ παράξενη φωταύγεια η οποία έχει κυριολεκτικά συνδεθεί με την πύλη μεταξύ των δύο κόσμων...

 ( Davidson, Hilda Roderick Ellis (1943). The Road to Hel: A Study of the Conception of the Dead in Old Norse Literature . University of Michigan Press. Π. 163. )

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες κάνοντάς λεπτομερή περιγραφή της κάθε περίπτωσης που αναφέρουν οι Σάγκες αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο εδώ.

Το ερώτημα είναι γιατί ειδικά αυτές οι περιπτώσεις ανθρώπων νεκραναστήθηκαν και όχι άλλοι?

Τι οδήγησε στην νεκρανάσταση τους ?

Σε αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα δεν έχω ακόμα απάντηση , έχω όμως κάποιες ενδείξεις που με οδηγούν σε μια άλλη χώρα, σε άλλες εποχές αλλά στο ίδιο ακριβώς φαινόμενο..

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι μερικές φορές η αλυσίδα της μετάδοσης του " ιού" των ζόμπι ( όπως συμβαίνει και στις ταινίες) γίνεται ξέσπασμα, π.χ. η περίπτωση του Þórólfr bægifótr (Thorolf Lame-foot ή Twist-Foot) ο οποίος φέρεται όχι μόνο να νεκραναστήθηκε προκαλώντας προβλήματα, αλλά αναφέρεται ξεκάθαρα ότι είχε επαναλαμβανόμενες καθημερινά σεξουαλικές επαφές με την γυναίκα του οι οποίες γίνονται όλο και πιο βίαιες μέχρι που η γυναίκα πέθανε πάνω στην πράξη και έκτοτε έγινε και αυτή σαν και αυτόν ο οποίος συνεχίζει να σκοτώνει ανθρώπους στην  γύρω περιοχή  οι οποίοι εμφανίζονται μετά ως νεκραναστημένοι ή νεκροζώντανοι και αυτοί, το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν είχε αίσιο τέλος αλλά  προκάλεσε μάλιστα «επιδημία» η οποία οδήγησε τους ελάχιστους ανθρώπους που επέζησαν στο να φύγουν από την περιοχή προκειμένου να γλιτώσουν !

 Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Þórgunna (Thorgunna) αλλά εδώ ότι συμβαίνει γίνεται στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου σπιτιού στο οποίο όσοι έχουν μείνει πέθαναν και επιστρέφουν ως αστρικά ζόμπι όπως επίσης όσοι έχουν συμβάλει στην δολοφονία της γυναίκας ( Αυτό γίνεται φανερό από την πλοκή αν και δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε αν και υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερες υπόνοιες ).

Στην πραγματικότητα η περίπτωση της Þórgunna είναι εντελώς διαφορετικό θέμα που απλά ταιριάζει με την υπόθεση αλλά δεν αφορά Haugbúi.

Το ζήτημα των νεκροζώντανων το έχω ξαναδεί και αναλύσει σε μια προηγούμενη παλαιότερη ανάρτηση μου για τον Θεό Siscoi της παγανιστικής Ρουμανίας .

Ο Siscoi προέρχεται από την εποχή που όλοι οι υπόλοιποι θεοί ήταν πραγματικά άγρια ζώα , θηρία που μόνο σκοπό είχαν  να καταστρέψουν οτιδήποτε υπάρχει χωρίς όμως να επιδέχονται οποιασδήποτε μορφής λατρείας ή εξευμενισμό ...

Ο Siscoi είναι ο μόνος που θέλει να τον λατρεύουν ως θεότητα .

Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά του καταλαβαίνουμε ότι έχει όλα αυτά τα πράγματα που συνθέτουν την εικόνα του Σίβα και του Διονύσου...

https://thespooksbooks.fandom.com/wiki/Siscoi

Είναι θεός βρυκόλακας ή μάλλον ο μοναδικός θεός βρυκόλακας που υπήρξε ποτέ .

θεωρείται πατέρας του συγκεκριμένου είδους όντων το οποίο ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με τα Vampires που ξέρουμε από το Hollywood αλλά όπως θα δούμε παρακάτω σχετίζεται με φυλές της γης η οποίες έχουν προέλθει από άλλους κόσμους και διαστάσεις... Εγώ προσωπικά επιμένω ότι πρόκειται για εξωγήινης προέλευσης ζωής όντα!

Η λατρεία του σχετίζεται με την προκατακλυσμική φυλή όντων που ονομάζονται Στρίγγλες , ( ένα είδος Αρπυΐες) και συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα σε πολλές χώρες κρυφά, αλλά κυρίως στην Κεντρική Αμερική φανερά.

 Στους Tlacatecolotl μάγους οι οποίοι είναι άνθρωποι οι οποίοι εμφανίζονται μετασχηματιζώμενοι  σε μορφή ζώων μέσω φίλτρων και σκευασμάτων ακριβώς όπως βλέπουμε να συμβαίνει στην Αγγλία στην νεότερη ιστορία της μαγείας ή στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη με τις μεταμορφώσεις γυναικών μαγισσών σε ζώα με την χρήση αλοιφών και πομάδων.

Επίσης, σχετίζεται και με τις mometzcopinque , μια κακόβουλη αίρεση γυναικών μάγισσων που μπορούν να αφαιρέσουν τα πόδια τους ή μεταμορφώνονται σε Στρίγγλες  ( Γυναίκες πουλία ) αφαιρώντας ή αποσυναρμολογώντας τα οστά των ποδιών τους. 

Αυτά όλα είναι μια παράδοση που εξακολουθεί να είναι ζωντανή στη σύγχρονη Tlaxcala, όπου υπάρχουν πολλές παραδόσεις για τις tlahuelpuchis , γυναίκες που είναι γνωστό ότι αφαιρούν τα κάτω πόδια τους τα οποία όμως αντικαθιστούν με τα άκρα μιας γαλοπούλας.

 Η αδερφή του Huiztilopochtli, Malinalxochitl, λέγεται ότι ήταν tlahuipuchtli δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα που βλέπουμε στην μορφή της αρχαίας θεάς Λίλιθ Ερεσκιγκάλ . 

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κοινή παγανιστικής θρησκείας παράδοση η οποία επικεντρώνεται στις Φτερωτές φυλές ( Αρπυΐες και Στρίγγλες).

 Στην Ρουμανία ακολουθείται από τους strigoi και strigoica όρος που παραπέμπει στις Στρίγγλες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας ,που προαναφέραμε,  μόνο που εδώ έχουμε μια αληθινή Παγανιστική σατανιστική θρησκεία η οποία  αφορά σύγχρονα ανθρώπινα όντα Homo sapiens sapiens οι οποίοι μπορεί να μήν έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε ανθρωποφάγα ζώα όπως οι ομοϊδεάτες τους στην Κεντρική Αμερική αλλά χρησιμοποιούν την Αστρική προβολή ως μέθοδος για να μπορέσουν να μεταφερθούν από το σημείο που βρίσκονται τα σώματα τους ταξιδεύοντας ως σφαίρες φωτός γνωστές ως Orb's ή Πομφόλυξ στο χώρο της συνάντησης που μπορεί να είναι ένα ξέφωτο ή μια ερημική βρύση .

7 - 11 ή 13 σφαίρες φωτός που κινούνται κυκλικά είναι πραγματικά μια πολύ επικίνδυνη παρουσία καθώς ο άνθρωπος που θα δεχτεί την επίθεση από τα συγκεκριμένα ενεργειακά βαμπίρ θα πεθάνει λίγες μέρες μετά...

Κρατήστε το αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο γιατί θα παρουσιαστεί παρακάτω...

O Siscoi μπορεί να σηκώσει οτιδήποτε νεκρό από τον τάφο του και να το κάνει να φέρετε σαν ζωντανή ύπαρξη, μπορεί να κυριαρχήσει σε οποιοδήποτε ζωντανό όν και πάντα επίκεντρο του ενδιαφέροντος του είναι το αίμα ...

Επανέρχομαι στις Strigoica για τις οποίες ξέρουμε ότι:

"....Πολλοί ζουν σε μεγάλες, απομονωμένες κατοικίες και έχουν συσσωρεύσει πλούτο που αποκτήθηκε από τους ζωντανούς οικοδεσπότες που κατείχαν 

Μόλις ντυθούν με ανθρώπινη μορφή, ζωντανοί ή νεκροί, ακολουθούν δίαιτα ανθρώπινου αίματος, αλλά μερικές φορές τρώνε ωμή σάρκα, ενώ οι καρδιές και τα συκώτια θεωρούνται ιδιαίτερες λιχουδιές...."

Σε αυτό το σημείο θέλω να ανοίξω μια παρένθεση να αναφερθώ στο γεγονός ότι ζώντας σε μια εποχή που όλοι οι άνθρωποι έχουν στο αίμα τους 17 ή 25 δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες χημικές ουσίες που πέρασαν εκεί μέσω της τροφής στην οποία περιέχονται ως πρόσθετα και συντηρητικά, γιατί ένα Strigoi ή Strigoica να μήν διαλέξει ένα υγιές ζώο για τροφή ?

Αναφέρομαι φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις που κατέχουν πλούτο και δύναμη και χρησιμοποιούν σώματα ανθρώπων ζωντανά ή νεκρά...

Η παρένθεση συνεχίζει καθώς δεν είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα η κατάληψη ενός ζωντανού οργανισμού με ένα νεκρό σώμα, οι διαφορές είναι πραγματικά τεράστιες, αλλά αυτό που μετράει είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που έχει γίνει Strigoi ή Strigoica ζωντανός ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος που έχει γίνει πολύ περίεργος σε θέματα τροφής, θερμοκρασία και Ήλιου και μερικές άλλες μικρές και πολύ συνηθισμένες λεπτομέρειες.

Ο νεκρός άνθρωπος είναι ουσιαστικά Haugbúi.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτό που συμβαίνει το αναγάγουν σε κάποια " Σπάνια Ασθένεια" , οπότε όταν συναντάτε άνθρωπο που τρώει ωμό κρέας και λέει ότι έχει μια " Σπάνια Ασθένεια " 100% είσαστε μπροστά σε ένα ον που ονομάζουμε σήμερα Βρυκόλακας... και δυστυχώς μπορεί να μην σας δαγκώσει με κυνόδοντες κλπ αλλά μπορεί εύκολα να σας μεταδώσει την μόλυνση μέσα από μια γρατζουνιά ή οποιοδήποτε άλλο κόψιμο ή αμυχή. 

Εδώ αρχίζει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι μυστηρίου που όπως φαίνεται αφορά κάποια δύναμη ή δυνάμεις που μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης ζωή ή αλλοδιαστασιακά όντα τα οποία σχετίζονται με την απόλυτη κυριαρχία πάνω στους ανθρώπους...

Μια πολύ ισχυρή επιρροή που δεν σταματά ποτέ, ούτε κάν μετά από το θάνατο του σώματος...

Και φυσικά βασικό στοιχείο της όλης διαδικασίας είναι το αίμα ...

 Σφαίρες ψυχικής ενέργειας ( Orb's) που σκοτώνουν ανθρώπους, πέτρινα κτίσματα ( θολωτόι τάφοι / Δρακόσπιτα / πέτρινα κοτέτσια για φτερωτά όντα που δεν είναι κότες ) τα οποία διώχνουν μακριά κάθε ζώο ( εκτός από τον άνθρωπο) και από τα οποία επάνω ξεπροβάλλει ένα παράξενο φως όλα αυτά τα στοιχεία μαζεμένα τα έχω διαβάσει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε πριν χρόνια ο Ernst Muldashev για την έρευνα πεδίου του στην Νήσο του Πάσχα .

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο νησί του Πάσχα, Ρώσοι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και ο Ernst Muldashev προσπάθησαν να διεισδύσουν σε μυστηριώδη υπόγεια περάσματα , ανεξερέυνητες σήραγγες μίας αρχαίας εποχής.




Αλλά ήταν σαν να μην τους άφηνε κάποια αόρατη δύναμη να μπουν στα ενδότερα των σπηλαίων από ενα σημείο και μετά καθώς εμφανίστηκαν οι ίδιες ακριβώς φωτεινές σφαίρες ή Orbs που συναντάμε και στον Λαβύρινθο της Κρήτης !



 Ο καθηγητής Ernst Muldashev πιστεύει: αυτοί είναι αρχαίοι κάτοικοι του Πάσχα αποϋλοποιημένοι σε «μπάλες».

Και ομολογουμένως έχει δίκιο..

Ας μην ξεχνάμε όμως τους Strigoi και Strigoica που αναφέρονται λίγο πιο πάνω..!



«Οι μπάλες ψυχικής ενέργειας ή Orb's, κατά κανόνα, μας επιτέθηκαν όταν πλησιάζαμε ή βρισκόμαστε μέσα σε σπηλιές. 

Συνήθως περπατούσα μπροστά και ο συμμετέχων της αποστολής περπατούσε πίσω, πιο συχνά ήταν  ο Ραντίκ Γκαλιαχμέτοφ, με φωτογράφιζε συνεχώς με μια ψηφιακή κάμερα.

Αποδείχθηκε ότι αν κάποιος περάσει κάποιο αόρατο σύνορο, εμφανίζεται μια «μπάλα ψυχικής ενέργειας ή Orb's » και αιωρείται πάνω από το κεφάλι του, συνοδεύοντας την κίνηση του κεφαλιού. 

Εάν ένα άτομο συνέχιζε να περπατά προς τα εμπρός, πλησιάζοντας το «απαγορευμένο μέρος», τότε εμφανίζονταν αρκετές «μπάλες ψυχικής ενέργειας ή Orb's », οι οποίες φαινόταν να κολλούν στο σώμα. 

Αλλά αν ένα άτομο εξακολουθούσε να πηγαίνει προς τα εμπρός, τότε ένα ολόκληρο σμήνος από "μπάλες ψυχικής ενέργειας ή Orb's" πετάγονταν έξω,και κύκλωναν γύρω του.

Η επίδραση των σφαιρών ψυχικής ενέργειας ή Orb's,  σε ένα άτομο ήταν ατομικής φύσης. 

Για παράδειγμα, εγώ προσωπικά ένιωσα ζάλη και ναυτία, και επίσης είχα συμπτώματα ρινοφαρυγγικού οιδήματος. 

Ο Radik Galiakhmetov ένιωσε πόνο στους κροτάφους του και ζάλη. 

Ο Βενέρ Γκαφάροφ αντέδρασε  κάνοντας εμετό. 

Ο Γιούρι Βασίλιεφ έδειξε σημάδια επαγόμενου στρες, άγχους και ανεξήγητου φόβου.

Επισκεπτόμενοι τις σπηλιές του νησιού του Πάσχα, περιοδικά προσπαθούσαμε να αντέχουμε και προχωρούσαμε, ας πούμε, «με το έτσι θέλω».

 Όμως τα συμπτώματα εντάθηκαν και έγιναν αφόρητα, και ως εκ τούτου έπρεπε να γυρίσουμε πίσω.

Δημοσιογράφος & Ernst Muldashev.

- Αποδεικνύεται ότι αυτές οι μυστηριώδεις «μπάλες» προστατεύουν τις εισόδους στα μπουντρούμια του νησιού του Πάσχα;

- Ακριβώς. Και στις δεκατρείς σπηλιές που ήμασταν, δεν μας άφησαν να πάμε πολύ μέσα. Οι «μπάλες» προστάτευαν τις σπηλιές.

- Κι όμως, ποιο είναι αυτό το φαινόμενο;

«Αρχίσαμε να τα μελετάμε διεξοδικά όταν μάθαμε ότι η λέξη «σαρκοφάγος» μεταφράζεται από τα ελληνικά ως «τρώγων σάρκες» και από τους θρύλους είναι σαφές ότι ένα ανθρώπινο σώμα τοποθετημένο σε μια σαρκοφάγο εξαφανίζεται εντελώς μέσα σε 40 ημέρες.

 Υποθέσαμε ότι η σάρκα μπορεί να αποϋλιστεί και να μετατραπεί σε ασώματη «μπάλα», ειδικά αφού υπάρχουν πάντα πολλές «μπάλες» μέσα και κοντά στις σαρκοφάγους.

Σταδιακά, αρχίσαμε να συζητάμε την υπόθεση της ύπαρξης ενός άυλου κόσμου που σχετίζεται με το υλικό.

 Καταφέραμε να βρούμε πολλά έμμεσα στοιχεία ότι μερικές φορές ένα υλικό αντικείμενο μπορεί να αποϋλοποιηθεί και ένα άυλο μπορεί να υλοποιηθεί. 

Και εδώ, στο νησί του Πάσχα, βρήκαμε μια τέτοια αναλογία. Μέσα στους κρατήρες των ηφαιστείων Rano Kau και Rano Raraku υπάρχουν λίμνες κατάφυτες από καλάμια, όπου βρίσκονται αμέτρητα μικρά ψάρια, τα οποία μπορούν εύκολα να συλλεχθούν με την παλάμη του χεριού σας.

 Αποδεικνύεται ότι αυτά τα ψάρια μερικές φορές εξαφανίζονται εντελώς και στη συνέχεια εμφανίζονται ξαφνικά ως δια μαγείας. 

Δεν υπάρχουν πάπιες και γλάροι που θα μπορούσαν να φέρουν αυγά στα πόδια τους. 

Παρεμπιπτόντως, η εμφάνιση εδώ ενός καλαμιού πέντε μέτρων, χαρακτηριστικό της λίμνης Τιτικάκα στη Βολιβία, είναι πολύ μυστηριώδης.

Γιατί να μην υποθέσουμε ότι ο άυλος κόσμος που ζει με τη μορφή «σφαιρών ψυχικής ενέργειας ή Orb's» μπορεί μερικές φορές να δώσει το φαινόμενο της υλοποίησης;

- Στην Ινδία, στο Νεπάλ και σε άλλες χώρες της Ανατολής πιστεύουν στην ύπαρξη ενός ασώματος κόσμου. Πιστεύετε ότι οι «μπάλες» είναι φαινόμενα ίδιας τάξης;

- Έχουμε την εντύπωση ότι οι «μπάλες» δεν είναι απλώς λογικά όντα, αλλά πλάσματα που διαβάζουν μυαλά — ας θυμηθούμε τουλάχιστον τις «μπάλες» που αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων που εισέρχονται στις σπηλιές.

Η μελέτη της δομής έδειξε ότι αποτελούνται από τέσσερις δακτυλίους με σταυρό στο κέντρο.

 Επιπλέον, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες, μερικές φορές οι σφαίρες ψυχικής ενέργειας ή orbs μπορούν να «ξεστρέψουν», σχηματίζοντας τέσσερα «φίδια».

 Δεν σχετίζεται αυτό με τις αμέτρητες εικόνες φιδιών στις τοιχογραφίες της Αιγύπτου; 

Ή ίσως ο αρχαίος λαός της Αιγύπτου, που δημιούργησε υπέροχους ναούς και πυραμίδες, χρησιμοποίησε την ενέργεια του άυλου κόσμου, προσκολλώντας «σφαίρες ψυχικής ενέργειας » (όπως φαίνεται στις τοιχογραφίες!) στο κεφάλι και αναγκάζοντάς τους να «ξετυλιχθούν σε φίδια», δίνοντας ενέργεια ? 

Ή μήπως αυτό το είδος ενέργειας χρησιμοποιήθηκε επίσης στο νησί του Πάσχα;

- Πολλοί άνθρωποι πέθαναν στις σπηλιές του νησιού του Πάσχα. 

Οι μπάλες φταίνε για αυτό;

- Αμφιβάλλω. Οι μπάλες είναι πιο πιθανό να κάνουν τους ανθρώπους να φύγουν. Και ο θάνατος των ανθρώπων στις σπηλιές, μου φαίνεται, συνδέεται με το λεγόμενο «αίνιγμα των κοτετσιών » που είναι ουσιαστικά η δημιουργία δρακόσπιττων !

• Τα μυστικά του νησιού του Πάσχα.
κοτόπουλα και Δρακόσπιτα •

  - Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνομιλίας, εσείς, είπατε ότι ο θάνατος των ανθρώπων στις σπηλιές του νησιού του Πάσχα συνδέεται με ένα συγκεκριμένο «αίνιγμα με τα κοτέτσια». 

( Κοτέτσια, πέτρινες κατασκευές που συναντάμε στην Νήσο του Πάσχα πάνω από τρύπες που σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους δημιουργούνται από τους ανθρώπους πουλιά -Αρπυΐες οι οποίοι ζουν κανονικά βαθειά μέσα στο υπέδαφος και περιστασιακά βγαίνουν στην επιφάνεια του εδάφους.) 

Πώς να το εκλάβουμε εμείς αυτό;

«Κοτόσπιτο », από το οποίο τρέχουν μακριά τα  ζωντανά κοτόπουλα σαν να τα κυνηγάει η πανούκλα.

- Όταν φτάσετε στο νησί του Πάσχα, οποιοσδήποτε οδηγός αρχίζει αμέσως να δείχνει τα λεγόμενα κοτέτσια, ξεχνώντας ακόμη και τα περίφημα είδωλα. 

Οι ξεναγοί λένε με έμπνευση ότι πολλά άγρια ​​κοτόπουλα έχουν εκτραφεί στο νησί, για τα οποία οι ντόπιοι νοιάζονται τόσο συγκινητικά που τους έχουν φτιάξει πολλά «κοτέτσια».

 Αλλά όταν κοιτάζετε ένα «κοτέτσι », που είναι ένας σωρός από όμορφα στοιβαγμένες πέτρες ύψους έως 2 m και έκταση 5-50 m2, θα εκπλαγείτε γιατί τα κοτόπουλα στην πραγματικότητα, δεν μπορούν να μπουν μέσα σε ένα σωρό πέτρες.

Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι αν γεννήσουν εκεί, τότε τα αυγά δεν μπορούν να τα φτάσουν με τίποτα μεσα εκεί. 

Επιπλέον, δεν έχουμε δει ποτέ κοτόπουλα κοντά στα "κοτέτσια εχουμε μάλιστα την εντύπωση ότι τα κοτόπουλα τα αποφεύγουν !

«Κοτόσπιτο »
«Κοτόσπιτο »

Μερικές φορές πολλά «κοτέτσια » χτίζονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα μεγάλο σωρό από πέτρες στο συγκρότημα, που ονομάζεται «tahu». 

Αυτά τα «τάχου» έχουν συνήθως αρκετές προσεγμένες τρύπες διαστάσεων περίπου 40x40 εκ. 

Τα κοτόπουλα θα μπορούσαν να ζήσουν μέσα σε αυτές, αλλά, όπως είδαμε, τις φοβούνται, τρέχοντας μακριά με κρόξιμο. 

Όταν αποφάσισα να σκαρφαλώσω σε μια από αυτές τις τρύπες, ο οδηγός με σταμάτησε, λέγοντας ότι ήταν πολύ επικίνδυνο, αφού μπορούσα να συναντήσω ... έναν άνθρωπο-πουλί !


Makemake ( Ο θεός, άνθρωπος κουκουβάγια ) °






https://en.m.wikipedia.org/wiki/Makemake_(deity)




- Καταφέρατε να κατανοήσετε το αίνιγμα των «κοτετσιών »;

- Η απάντηση ήρθε ως εξής. 

Κάποιος άντρας ονόματι Αλφόνσο, σε μια συνάντηση με τον κυβερνήτη του νησιού, άφησε να ξεφύγει ότι γνώριζε δύο μυστικές σπηλιές που μπορούσε να μας δείξει. 

Αλλά ο Αλφόνσο το υποσχέθηκε και εξαφανίστηκε, μετά εμφανίστηκε ξανά... 

Στο τέλος καταφέραμε να τον «πιάσουμε», και αναγκάστηκε να μας δείξει αυτές τις δύο σπηλιές.

 Στην πρώτη  που μοιάζει με στενό σωληνοειδές πέρασμα, βρήκαμε «σφαίρες ψυχικής ενέργειας ή orbs».

 Και η δεύτερη σπηλιά βρισκόταν κάτω από το σχεδόν κατεστραμμένο «κοτέτσι ».

 Όταν μπήκα στη σπηλιά για να φωτογραφίσω τις «μπάλες» και να νιώσω την επιρροή τους, ο Αλφόνσο άρχισε να μου τραβάει τα πόδια φωνάζοντας: «Αυτό είναι επικίνδυνο!

Μπορεί να υπάρχει κάποια αρπυία!
Άλλωστε αυτή η σπηλιά βρίσκεται κάτω από  «κοτέτσι »!».



Περαιτέρω, εξερευνώντας τα κατεστραμμένα «κοτέτσια» γυρω, βρήκαμε αρκετές ακόμη σπηλιές σε μορφή τρυπών. 

Σύντομα, κάτοικοι της περιοχής παραδέχτηκαν ότι έχτισαν τα «κοτέτσια » όχι για κοτόπουλα, αλλά για να κλείσουν τις εισόδους στις  επικίνδυνες σπηλιές.

Ωστόσο, είχαμε την εντύπωση ότι δεν χτίστηκαν από τους ντόπιους, αλλά από υπόγεια πλάσματα, που κλείνουν τις εισόδους στο μπουντρούμι - δυστυχώς ήταν φτιαγμένα ακόμη και από πέτρες που δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν στο νησί. 

Οι ντόπιοι, πιθανότατα, διόρθωσαν και ανακατασκεύασαν τα οικοδομήματα, θεωρώντας τα Ιερά

Η έννοια του "κοτόπουλου" συνδέεται με μυστηριώδη πουλιά-ανθρώπους ...

- Στο νησί του Πάσχα υπάρχει μια λατρεία των πουλιών ανθρώπων. 

Οι Birdmen πιστεύεται ότι είναι κατασκευαστές των πέτρινων οικημάτων. 

Έχουν ένα ασυνήθιστο είδος βοηθών, των οποίων οι εικόνες φαίνονται επίσης σε βραχογραφίες. 



Από τους θρύλους είναι σαφές ότι εκείνες τις μέρες που τα είδωλα περπατούσαν γύρω από το νησί του Πάσχα, τα πουλιά τους βοηθούσαν, βάζοντας στα κεφάλια τους καπέλα δέκα τόνων και κολλώντας τα μάτια τους, καθώς και μεταφέροντας τα τελειωμένα είδωλα από το λατομείο στην πλαγιά. του ηφαιστείου Rano Raraku. 

Οι άνθρωποι πουλιά διέθεταν τρομερή δύναμη. 

Το κύριο χαρακτηριστικό τους ήταν ότι μπορούσαν να φτιάξουν μια πέτρα ελαφριά σαν χνούδι και ακόμη και να τη μετατρέψουν σε ομίχλη. 

Στην αρχαιότητα, οι άνθρωποι πουλιά επικοινωνούσαν με τους  αυτόχθονες, πετώντας γύρω από το νησί. 

Και τώρα ζουν σε μπουντρούμια. 
Τα πουλιά έχουν κόκκινα μάτια.

- Πιστεύετε ότι ο θάνατος των ανθρώπων στα μπουντρούμια του νησιού του Πάσχα συνδέεται με τα πτηνά;

- Τα μυστηριώδη πουλιά-άνθρωποι θεωρούνται γενικά ευγενικά πλάσματα. 

Λένε ότι μπορούν να διαβάσουν μυαλά και να σκοτώσουν μόνο εκείνους τους ανθρώπους που είναι ξένοι στην έννοια της παγανιστικής θρησκείας που τα έχει θεοποιήσει .

 Όπως έδειξε η ανάλυση, τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι πουλιά, καθώς και οι «μπάλες», περιορίζονται σε αρνητικό αντίκτυπο στον εισβολέα, αναγκάζοντάς τον να γυρίσει πίσω.

 Κατά τη γνώμη μου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταστραφούν τα «Κοτέτσια Δρακόσπιτα», πόσο μάλλον στην Κοιλάδα του Θανάτου…

- Υπάρχει πράγματι η Κοιλάδα του Θανάτου στο νησί του Πάσχα, όπως και στο Θιβέτ;

- Ο προαναφερθείς Αλφόνσο ήταν ο πρώτος που μας το είπε. 

Υπάρχουν πολλές σπηλιές στην Κοιλάδα του Θανάτου, κατά την είσοδο στις οποίες ένα άτομο μετατρέπεται αμέσως σε ομίχλη.

 Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πουλιά-άνθρωποι το κάνουν, τον αποϋλοποιούν;!

Κανείς από τους νησιώτες δεν τόλμησε να μας συνοδεύσει εκεί.

 Αλλά η Venus Gafarov και εγώ καταφέραμε να βρούμε την Κοιλάδα του Θανάτου.

Όταν φτάσαμε εκεί, η έκπληξή μας δεν είχε όρια: είδα ότι η πλαγιά ενός από τους λόφους ήταν, σαν να λέγαμε, κομμένη με τοξοειδές τρόπο και μοιάζει πολύ με τον περίφημο Καθρέφτη του Βασιλιά του Θανάτου στην πόλη του Θιβέτ των Θεών.

 Ακόμα και τα μεγέθη ήταν περίπου τα ίδια.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα ήταν ότι όταν άρχισα να πλησιάζω ένα ερειπωμένο κοτέτσι στην Κοιλάδα του Θανάτου, ένιωσα μια ασυνήθιστη κατάσταση ελαφρότητας. 

Σύντομα είδα κάτι κόκκινο εκεί...


http://nostradamu.narod.ru/publ/5-1-0-94

 Σε επόμενη συνέντευξη του ο Dr Ernst Muldashev παραδέχτηκε ότι εκεί, εκείνη την μέρα παρά λίγο να χάσει την ζωή του, αν και δεν αναφέρει πολλές λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο περιστατικό, λέει ξεκάθαρα ότι αρχικά είδε δύο κόκκινα μάτια και μετά μια κόκκινη φωτιά.... Γνωστή μορφή ενός τέτοιου πλάσματος για το οποίο γράφτηκε αυτό το άρθρο...

barrow-wight και Κάτοικοι των κοτετσιών και των Δρακόσπιτων σαφώς υπάρχει ομοιότητα η οποία ξεκινά από την δομή των τάφων από την μια πλευρά και των κοτετσιών της νήσου του Πάσχα από την άλλη πλευρά..

Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν αναφορές για την ύπαρξη παράξενου φωτός πάνω από τον τύμβο ή το πέτρινο κοτέτσι και σε όλες τις περιπτώσεις είναι επικίνδυνο για ένα ανθρώπινο ον να συναντήσει έναν κάτοικο αυτών των οικημάτων...

Για αυτά τα όντα έχω γράψει επανειλημμένα και έχω δημοσιεύσει και φωτογραφίες με την μορφή τους ως ζωντανό φως , κεραυνό ή φλόγα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι φαίνεται ότι χρειάζονται σώματα ανθρώπων για να υπάρξουν και μετά αίμα και ψυχική ενέργεια! 


Στην Laxdaela saga εμφανίζεται η χειρότερη περίπτωση που έχω συναντήσει μέχρι σήμερα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και αφορά το φάντασμα μίας παλαιάς μάγισσας.

Συνοπτικά μια μάγισσα εμφανίζεται ως όνειρο και φάντασμα και υποδεικνύει την θέση που είναι θαμμένος ο σκελετός της τον οποίο οι ήρωες της ιστορίας ξεθάβουν για να ανακαλύψουν ότι τα οστά είναι μπλε ( κυανό χρώμα) και βγάζουν μια πολύ ισχυρή αρνητική επιρροή.

 Δυστυχώς όμως τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα καθώς τελικά αποδείχθηκε ότι η μάγισσα δεν είναι μια απλή Vǫlva αλλά μια πολύ ισχυρή αρχαία υψηλόβαθμη ιέρεια η οποία επιστρέφει ως σατανικός Βρυκόλακας.

Μαύρη με υπεράνθρωπες δυνάμεις φοβερά δόντια και γαμψά νύχια μπορεί να θεωρηθεί ότι πρόκειται για μια ακόμη μορφή της κλασικής φιγούρας του Dracula made in Hollywood αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω ότι στην πραγματικότητα ήταν μια μορφή ερπετοειδούς ανθρωπόμορφο Naga's όπως ακριβώς περιγράφεται στην πραγματικότητα για την υπόθεση της Μελουζίν..!

Η Μελουζίν δεν είναι μυθικό ον , ούτε κάν νεράιδα όπως αναφέρεται σε πολλές σελίδες του ίντερνετ, υπήρξε σύζυγος και μητέρα και έχει κυριολεκτικά αφήσει πίσω της μια δυναστεία ευγενών άσχετα με το τι ακριβώς ήταν στην πραγματικότητα...

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B7

 Η Μελουζίν όμως δεν ήταν νεκραναστημένη , ούτε κάν υπήρξε μάγισσα, ούτε κυνηγούσε ανθρώπους να τους πιεί το αίμα, η μορφή της όμως στο τέλος, όταν αποκαλύφθηκε τι ακριβώς είναι ήταν ίδια ακριβώς με την μάγισσα που βλέπουμε στην Laxdaela saga.

Μαύρο ερπετοειδές ανθρωπόμορφο Naga με φοβερά δόντια και γαμψά νύχια, φτερωτό...!

Ανάμεσα στην Μάγισσα της Laxdaela saga και την Μελουζίν υπάρχει ένα χρονικό διάστημα περίπου 3.000 χρόνια με μικρή απόκλιση και όμως η μορφές παραμένουν ίδιες ..

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η αρχαία Μάγισσα και η Μελουζίν λειτουργούν εντελώς διαφορετικά?

Η ιδέα που έχω σχηματίσει είναι το γεγονός ότι στην πραγματικότητα όλα αυτά ξεκινούν από την φυλή των αρχαίων Naga's τα οποία εμφανίζονται να συνυπάρχουν με την ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια μέχρι την εποχή του Βούδα/ Mucalinda ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος ενός πειράματος γεννετικής..

Έχω την εντύπωση ότι πλέον αυτά τα όντα είναι κυριολεκτικά νεκρά με την ανθρώπινη έννοια, οπότε αυτό το ζωντανό φως ή κεραυνός ή φλόγα είναι η ψυχική ενέργεια τους ή το φάντασμα που ζητά ένα σώμα ώστε να μπορέσει να υπάρξει ξανά και εδώ αρχίζει όλο το σκηνικό που περιλαμβάνει την παγανιστική λατρεία των Μαγισσών, αίμα και ψυχική ενέργεια, Βαμπίρ, διονυσιακή μανία, τύμβους και Δρακόσπιτα πέτρινα σπίτια μέσα στα οποία κατοικούν Αρπυΐες εν έτει 2023 ....και φυσικά νεκραναστημένοι και ιστορίες για ανθρωποφάγα ζόμπι!

Medium Evans Adamakis 


Δημοφιλείς αναρτήσεις