ΜΆΓΙΣΣΕΣ ΠΟΎ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ

ΜΆΓΙΣΣΕΣ ΠΟΎ ΜΕΤΑΜΟΡΦΏΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ 




Μάγισσες ( και μάγοι) που μεταμορφωνόνται σε ζώα ή μετατρέπουν τα ανθρώπινα θύματα τους σε ζώα συναντάμε σε θρύλους και ιστορίες σε ολόκληρο τον κόσμο και όλες τις εποχές από τίς προϊστορικές μέχρι σήμερα υπάρχουν μαρτυρίες για τέτοια φαινόμενα....

Σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου δεν είναι να αναφέρουμε μια ακόμη φορά περιπτώσεις και ιστορίες οι οποίες ούτως ή άλλως βρίσκονται στο διαδίκτυο από χρόνια και συνεχώς εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία.

Έχουν γίνει μελέτες λαογραφικού περιεχομένου κατά καιρούς αλλά δυστυχώς αυτό που περιγράφεται σε όλες τις περιπτώσεις είναι το γεγονός ότι η μάγισσα που αποκτά υποτίθεται κάποιες ιδιαίτερες δυνατότητες πάντα καταφεύγει σε κάποια μορφή της λαϊκής μαύρης μαγείας και αφού κάνει κάτι που είναι " Taboo" ή κάποιου είδους συμφωνία με κάτι δαιμονικό τις δίνονται γνώσεις και δεξιότητες με την προϋπόθεση ότι κάθε νύχτα θα μεταμορφώνεται σε κάποιο ζώο ή τέρας το οποίο στην πλειονότητα των περιπτώσεων τρέφεται με αίμα και σάρκα ανθρώπων !

Αυτό είναι το επικρατέστερο μοτίβο...

Μία άλλη εκδοχή του ιδίου πράγματος που δίνει πάρα πολλές και σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση μας έρχεται από την Αφρική και συγκεκριμένα την φυλή των Ashanti στην Gana όπου συναντώνται οι μάγισσες Abayifo οι οποίες έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσουν το σώμα τους σε μια μεγάλη γκάμα ζώων και εντόμων , μεταξύ τους υπάρχουν και άντρες, γεγονός σπάνιο οι οποίοι ονομάζονται Bonsam 

Μια Abayifo μοιάζει με μια κανονική γυναίκα, αλλά συχνά έχει τουλάχιστον μερικές τρίχες στο πρόσωπό της. 

Έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε μια μεγάλη ποικιλία ζώων, όπως κουκουβάγιες, παπαγάλους, πυγολαμπίδες, λιοντάρια, ύαινες, γύπες, μύγες, ελέφαντες, φίδια και ούτω καθεξής. 

Μερικές φορές φορούν μια ζώνη φτιαγμένη από φίδια στη μέση τους. 

Οι μάγισσες συνδέονται με το Sasabonsam, ένα μυθικό πλάσμα που συνδέθηκε με τον διάβολο μετά τον εκχριστιανισμό των τοπικών φυλών αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους...Είναι γνωστό ότι επιτίθενται στους ανθρώπους και τους πίνουν το αίμα και γι' αυτό συχνά συνδέονται με βρικόλακες στις σύγχρονες αναπαραστάσεις.

 Οι συγκεκριμένες μορφές γυναίκες και άνδρες δεν είναι νεκροί. 

Όλες οι μάγισσες αναγνωρίζει η μία την άλλη και έχουν μυστική συμμαχία μεταξύ τους όπως βλέπουμε ότι συμβαίνει με τους μασόνους και τους λυκάονες στην Ευρώπη.

Εχουνν τη δική τους μυστική κοινωνία μέσα στην τοπική κοινωνία,με ξεχωριστές λειτουργίες όπως δήμιοι και δικαστικοί υπάλληλοι.

Ο Abayifos όπως και όλες αυτές οι περιπτώσεις είναι άγνωστο ποιές ακριβώς υπερφυσικές δυνάμεις και δεξιότητες έχουν αποκτήσει μετά από την " μύηση " τους , το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν την ικανότητα να καταραστούν μια γυναίκα για να μην μπορεί να κάνει ποτέ ξανά παιδί. ( !!! )

Τη νύχτα, αυτοί οι άνθρωποι περπατούν γυμνοί στο χωριό, κουβαλώντας ένα μαγικό φυλακτό που ονομαζόταν atufa.

 Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το δέρμα τους είναι αφύσικα λαμπερό και μπορεί οποιοσδήποτε να δει μια ανθρωποειδή φιγούρα φωτός στο σκοτάδι... Πιθανότατα κάτι ανάλογο με το αρχαίο ελληνικό Μορμολύκειο ( Φώς της Περσεφόνης ) το οποίο εμφανίζονταν τις νύχτες στην περιοχή Βρυκολακονήσι ή Βατραχονήσι στο οποίο σήμερα βρίσκεται ο ναός της Αγίας Φωτεινής στην Αθήνα πλησίον του Αρδηττού λόφου....



 Η ιστορία από εδώ και πέρα αλλάζει από το γνωστό κλισέ του ανθρωποφάγου τέρατος που καραδοκεί για θύματα καθώς η μάγισσα φτάνοντας στο σπίτι ενός κατάλληλου θύματος, γύριζε και πίεζε τους γυμνούς γλουτούς της στον τοίχο του σπιτιού του θύματος τής.

Με τον τρόπο αυτό το φυλαχτό της θα συνδεόταν με το σώμα του  θύματος τής....

Είμαι αβέβαιος αν πρόκειται για μια μαγικά στρεβλή σύνδεση ή το αντικείμενο θα επιμήκυνε φυσικά για να συνδέσει το θύμα με τη μάγισσα, αλλά οι Abayifo θα ρουφούσαν αίμα από το φυλαχτό τους. 

Το επόμενο πρωί, το θύμα θα ήταν άρρωστο και θα πέθαινε σύντομα, συνήθως την ίδια μέρα.

 Πριν το κάνει, ωστόσο, η μάγισσα θα προσπαθούσε να αποκτήσει ένα αντικείμενο του επιλεγμένου θύματός της. 

Αυτό ήταν συνήθως μια τούφα από μαλλιά ή ένα νύχι, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ανόργανο αντικείμενο όπως μια χάντρα , τα οποία όπως γνωρίζουμε σήμερα όλοι ανεξαιρέτως όσοι ασχολούμαστε με την μαγεία χρησιμοποιούνται από την μάγισσα για να δημιουργήσει ένα νοσηρό αστρικό σύνδεσμο με το θύμα μέσω της αύρας του που εμποτίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο... 

Η συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε ότι αφορά καθαρά το αστρικό σώμα και σαφώς ότι συμβαίνει γίνεται στο χώρο του αστρικού επιπέδου ή αιθερικού , γεγονός που εξηγεί το Φωτεινό σώμα της μάγισσας, το ότι μπορεί να κυκλοφορήσει γυμνή δημόσια μέσα στην πόλη και όλα τα υπόλοιπα. 

Ακόμη και η αναφορά στην ύπαρξη ζώνης από φίδια θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την αληθινή ιστορία της μαγείας γιατί είναι κάτι που αναφέρει ο Κάρλος Καστανέντα στα βιβλία του και επίσης είναι πολύ σημαντική λεπτομέρεια το γεγονός ότι αυτό το βλέπουμε σε ινδικά αγάλματα του Θεού Σίβα, της θεάς Κάλι και μερικών ακόμη θεών που άπτονται της σκοτεινής ενέργειας. 

Σύμφωνα με την λαϊκή πίστη οταν περπατούν τη νύχτα, οι Abayifos έχουν κάποιο είδος σύνδεσης με τους ιστούς αράχνης γύρω από το χωριό, οι οποίοι περιστρέφονται γύρω από τις πόρτες των σπιτιών.

 Όταν ανοίγει μια πόρτα, η μάγισσα μπορεί να αισθανθεί τη δόνηση μέσα από τους ιστούς και ταράζεται αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποφύγουν τον εντοπισμό. 

Αυτό φυσικά δεν αφορά αληθινούς ιστούς αράχνης αλλά ένα συγκεκριμένο είδος ενέργειας που θυμίζει έντονα δίχτυα ή ιστό αράχνης και διαπερνά κυριολεκτικά τα πάντα δημιουργώντας τα υλικά σώματα τα οποία όλα συνδέονται μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν ενεργειακά, η ύπαρξη και χρήση αυτής της ενέργειας έχει παρουσιαστεί από τον Κάρλος Καστανέντα στα βιβλία του. 

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που συναντάμε σε θρύλους άλλων λαών είναι το γεγονός ότι οι Abayifo και  Bonsam δεν μπορούν να περάσουν τρεχούμενο νερό, μύθος που συνδέεται με τους βρυκόλακες ακόμη και στην ελληνική λαογραφία

Μια Abayifo συνήθως έχει μια μεγάλη κατσαρόλα, που ονομάζεται bayi kukuo, και η κατοχή ενός τέτοιου αντικειμένου είναι συχνά αρκετή για να αποδείξει ότι κάποια είναι μάγισσα. 

Για το λόγο αυτό, οι μάγισσες έκρυβαν αυτά τα πράγματα συχνά σε μαγεμένους κοίλους βράχους που άνοιγαν όταν ο Abayifo έλεγε τις λέξεις «πάρε αυτό το δοχείο και κράτησέ το ασφαλές για μένα».

Φυσικά πρόκειται για το γνωστό cauldron pot των μάγων και Μαγισσών της Ευρώπης απαραίτητο σκεύος για όσους ασχολούνται με την παράδοση της αληθινής αρχαίας μαγείας .


Οι Abayifo και Bonsam είναι ένα παράδειγμα της μάγισσας η οποία μεταμορφώνεται ουσιαστικά αλλάζοντας το αστρικό ή αιθερικό διπλό, γεγονός που μπορεί να επιτευχθεί με την βοήθεια ναρκωτικών ουσιών που περιέχουν κάποιες αλοιφές και πομάδες , γεγονός που μπορεί να εξηγήσει όλες τις περιπτώσεις που συναντάμε στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη και δεν απαιτείται η χρήση του ανθρώπινου αίματος...

Τα πράγματα αλλάζουν όταν μπαίνει στην ιστορία η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας και αίματος κυρίως από μωρά παιδιά.

Οι Στρίγγλες είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις γυναικών που σκότωναν παιδιά ώστε να μπορέσουν να ρουφήξουν όλο το αίμα από το μεδούλι των οστών.

Αυτές και άλλες πολλές τέτοιες αθλιότητες που σήμερα ονομάζουμε σατανιστική μαγεία περιλαμβάνονταν στο βιβλίο με τίτλο Μαρσυακό μαγγάνευμα του βασιλιά Μαρσύα ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία κυριολεκτικά ως γιός του μυθικού βασιλιά Λυκάονα ( με τον οποίο δεν υπάρχει καμία σχέση, υπάρχουν αναφορές όμως για την ύπαρξη Θεού Λυκανθρώπου παράλληλα με την επικρατούσα θρησκεία του Φαύνου ο οποίος πιθανότατα είναι ο αρχαίος ελληνικός Θεός Πάν ) .

Ο Μαρσύας είναι σήμερα ο δαίμονας Lucifuge Raficul , Εωσφύγος ή κατά την αρχαία ελληνική γλώσσα Νύκτιππος.

Εδώ υφίσταται η πραγματική σχέση μεταξύ των μεταμορφώσεων και της μαύρης μαγείας μέσα στο πλαίσιο της ξεχασμένης πια προϊστορικής παγανιστικής θρησκείας της θεάς Νυξ της οποίας το ευαγγέλιο ήταν το Μαρσυακό μαγγάνευμα η οποία εμφανίζεται μέχρι την εποχή της επικράτησης της μάγισσας Στυξ και του Πάλλαντα .

Η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας συνδέεται άμεσα με την απόκτηση και αύξηση των μαγικών δυνάμεων μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η δυνατότητα της μάγισσας να μεταμορφώνεται σε ζώο.

Το τρίτο και σημαντικότερο όμως κομμάτι της ιστορίας αφορά μια ενδιαφέρουσα και εντελώς διαφορετική εκδοχή του ιδίου πράγματος, από όσες είδαμε μέχρι τώρα καθώς αφορά εξωγήινης προέλευσης ζωή η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρονται δεν είναι άνθρωποι ούτε κάν ανθρωπόμορφα όντα τα οποία όμως έχουν την ικανότητα να μετατρέπονται σε ανθρώπους και όχι μόνο , μεταβάλλοντας το DNA τους μετά από την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας και αίματος....( Κυρίως αίμα ) .

Όντα τα οποία εμφανίζονται ως " Αιθερικά " και πύρινα με την ικανότητα να αποκτήσουν απτή υλική υπόσταση δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι μολύνουν τα ανθρώπινα σώματα των θυμάτων τους όπως κάνουν οι λυκάονες ( Locus 7 & Nimbus 7 ) πράγμα που δείχνει η πλειοψηφία των περιπτώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζονται ως άνθρωποι μεταξύ των ανθρώπων και ζουν κανονικά όπως οι άνθρωποι τις ημέρες αλλά μια ή περισσότερες νύχτες βγαίνουν κυριολεκτικά για κυνήγι ανθρώπων οπότε και μεταμορφώνονται σε τέρατα τα οποία στην πλειονότητα των περιπτώσεων τρέφονται με αίμα, αλλά υπάρχουν αναφορές για για περιπτώσεις που τρέφονται με σάρκα ανθρώπων.

Ευτυχώς που υπάρχουν " στεγανά" μεταξύ των περιπτώσεων και εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει τις διαφορές μεταξύ τους ακόμη και όταν τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Συνοπτικά υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:

Α1) Μεταμορφώνεται το αστρικό διπλό.
Α2) Μεταμορφώνεται το υλικό σώμα 

Β1) Μάγισσες και μαγεία ( βότανα και πομάδες).
Β2) Εξωγήινης προέλευσης ζωή μεταξύ των ανθρώπων η οποία χρειάζεται αίμα ανθρώπων για να πάρουν την ανθρώπινη μορφή ή για να την συντηρήσουν.
Β3) Άγνωστη σήμερα ανθρώπινη δυνατότητα αλλαγής της μορφής - Εκτός Μαγείας ...
( Αναφορές υπάρχουν τόσο στα κείμενα του Κάρλος Καστανέντα στα οποία βλέπουμε ότι η Δόνα Σολεδάδ κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας, επίσης το αναφέρει και η Λυν Άντριους στα βιβλία της σε ορισμένα σημεία) .

Από όλες αυτές τις περιπτώσεις ουσιαστικά είναι ελάχιστες αυτές από τίς όποιες οι μάγοι και μάγισσες απόκτησαν στα αλήθεια κάποιες ιδιαίτερες δυνατότητες ή γνώσεις μαγείας.

Η μεταμόρφωση του ανθρώπου σε ζώο και η εξάρτηση του εφ όρου ζωής από αίμα δεν θα πρέπει να θεωρείται κατόρθωμα αλλά Κατάρα, και ως κατάρα θα έπρεπε να εκλαμβάνεται...


Εξωτερικός σύνδεσμος:
https://vamzzz.com/blog/witches-transforming-into-animals/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Berserker

Source:
Rattray, R. S., Religion and Art in Ashanti, 1929.
 (image: an illustration of a vampire by Avery Sky Williams)

Medium Evans Adamakis 

Δημοφιλείς αναρτήσεις