ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΈΝΩΝ ΠΙΝΆΚΩΝ ΖΙΡΟΥΦ..

  ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΈΝΩΝ ΠΙΝΆΚΩΝ ΖΙΡΟΥΦ..




Πάρα πολλές φορές έρχονται σε επαφή μαζί μου άνθρωποι που ασχολούνται με την μαύρη μαγεία ή τον Εωσφορισμό κλπ και μου λένε ότι τους προστατεύει το πνεύμα Χ  ,και έχουν την απίστευτη απαίτηση να πρέπει οπωσδήποτε εγώ προσωπικά που είμαι εκτός από κύκλους και κυκλώματα τέτοια ένα εντελώς συγκεκριμένο όνομα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό !

Δυστυχώς το σύστημα δεν λειτουργεί έτσι , γιατί αν λειτουργούσε τότε θα γνωρίζαν όλοι οι άνθρωποι τον δαίμονα αυτό που βλέπουμε στην εικόνα επάνω εδώ και είναι ο Σχιι το πνεύμα της πονηρίας και ο μεγαλύτερος λαοπλάνος .

Ο ίδιος αυτός ο δαιμονας όμως παίρνει το όνομα του από ένα από τα ιερά ονόματα του Θεού της σκάλας του 4  στον αντεστραμμένο πίνακα των ζιρούφ.

Από τον Ενώχ μέχρι τον Francis Barret όλοι ανεξαιρέτως γνωρίζουμε τον Σχιι τον ραδιούργο που θα τολμούσα να πω ότι είναι ένα εντελώς λυκαονικό πνεύμα αν δεν ήξερα ότι ο πιο διπρόσωπος και τυπολάτρης λυκάονας ακόμη και στον αρχιεπίσκοπικό θρόνο να φτάσει την μοχθηρία και την πονηριά του συγκεκριμένου όντος δεν μπορεί να την φτάσει.

Ο Σχιι είναι ένα παράδειγμα ενός αληθινού αγγέλου του κακού την ύπαρξη του οποίου πιστοποιεί η ίδια η Καβαλιστική τέχνη.

Τι γίνεται όμως όταν μια οντότητα δεν εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες δυνάμεων ?

Παράδειγμα είναι ο Αβραξας ..



Ο Abraxas δεν υπάρχει σε κανένα από τους πίνακες των Ζιρούφ , ούτε κάν στις σκάλες των ονομάτων του Θεού , αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ένας αληθινός άγγελος του κακού αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό , μπορεί να είναι το πνεύμα ενός αρχαίου μάγου ή μια οντότητα που λατρεύτηκε ως θεός και ζεί τρώγοντας ενέργεια και αίμα άλλων ανθρώπων.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα στοιχεία που συνθέτουν την ουσιαστική μορφή της οντότητας βρίσκονται στο όνομα , τα σύμβολα και την εξωτερική μορφή .

Ο Balam π.χ είναι ο ίδιος αυτός που αναφέρεται στην αρχαία εποχή των λαών της Κεντρικής Αμερικής ως δεξί χέρι του Θεού του θανάτου , ουσιαστικά είναι θεός σφαγέας και η μορφή του ως Ιαγουάρος της φωτιάς του μεσονυκτίου δείχνει την Εωσφορική του φύση αλλά και το κακοποιό του χαρακτήρα του , έχει μια εμμονή με τα κεφάλια τα οποία κόβει γεγονός που πιθανότατα αφορά τις θυσίες κεφαλών άγριων χοίρων που έχουν βρεθεί στο ναό του , όλα αυτά λοιπόν είναι στοιχεία που δεν αλλάζουν στο πέρασμα των αιώνων , πάντα υπάρχει ένα σημείο που συναντώνται όλες οι επιμέρους μορφές του οποιοδήποτε δαίμονα σε διάφορες περιοχές της γης και θρησκείες στο πέρασμα των αιώνων.

Ακόμη και αν αλλάξει χιλιάδες ονόματα υπάρχουν πολλά στοιχεία που αφορούν την αληθινή φύση και ταυτότητα του οποιουδήποτε δαίμονα , ο Balam πχ είναι Ιαγουάρος και οι Ιαγουάροι συνδέονται με όντα που περιγράφονται στην αρχαία Λατινική Αμερική όπου επικεντρώνεται η λατρεία τους .

Ο ίδιος ο κύριος του Balam , ο υπέρτατος θεός του θανάτου και ηγέτης όλων των κολασμένων ο οποίος όμως επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχει το όνομα του στους πίνακες των Ζιρούφ οπότε συμπερασματικά δεν είναι καθόλου άγγελος του Θεού αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό , πιθανόν άνθρωπος μίας αρχαίας εποχής είναι ο γνωστός μέχρι σήμερα Baron Samedi ο οποίος εμφανίζεται στο Βουντού ακριβώς με τα ίδια αυτά στοιχεία που τον βλέπανε στην αρχαία εποχή στην Κεντρική Αμερική οι Αζτέκ

 Το ίδιο ακριβώς πράγμα βλέπουμε και στην περίπτωση της χθόνιας αρχαίας ελληνικής θεάς Μηλινόης η οποία επίσης εμφανίζεται ως μια ακόμη δύναμη του Xibalba .

Εδώ λοιπόν βλέπουμε ότι είναι εντελώς διαφορετικό θέμα οι δαίμονες από τις δυνάμεις των σκοτεινών αγγέλων πράγμα που σημαίνει ότι ουσιαστικά είναι μπούρδες και παπαρολογίες όλα αυτά που αναφέρονται στην Σολομωνική κλείδα περί των εκπεσόντων αγγέλων που υποτίθεται ότι είναι οι ίδιοι αυτοί που εμφανίζονται ως δαίμονες της Διαθήκης του Σολομώντα !

Έχω γράψει και αναλύσει σέ παλαιότερη ανάρτηση μου ότι ουσιαστικά οι περισσότεροι από αυτούς είναι παγανιστικοί θεοί και ουδεμία σχέση έχουν με οτιδήποτε αφορά αγγέλους κλπ.

Είναι εύκολη υπόθεση λοιπόν η διαδικασία της έξωσης ενός δαίμονα που είναι αρχαία θεότητα και όχι αυθεντική δαιμονική ενέργεια που προέρχεται από την θεϊκή παρουσία του Υπέρτατου Θεού , γιατί όταν γνωρίζει κάποιος με ποιόν έχει να κάνει , μπορεί να ανατρέξει στα αρχαία τυπικά και βάση αυτών να ορκίσει και να εξορκίσει την οντότητα ή να την φυλακίσει σε ορειχάλκινο βάζο ή πήλινο δοχείο.

Ευάγγελος Αδαμάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις