Η ΠΑΡΆΞΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑ WEPWAWET

                                                       Η ΠΑΡΆΞΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΊΑ WEPWAWET



Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μου αυτή η φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο που έχει τραβήξει κάποιος άγνωστος στην περιοχή της Γκίζας , όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι εντελώς άγνωστα , χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι σίγουρα απάτη αυτή η φωτογραφία .

Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι το ότι έχει τραβηχτεί σε ένα από τα πολλά " πηγάδια " εισόδους στην υπόγεια Γκίζα ένα εντελώς άγνωστο τμήμα της Αιγύπτου το οποίο παραμένει κατά ένα μεγάλο κομμάτι του σφραγισμένο από την αρχαία εποχή μέχρι σήμερα .

Τι είναι αυτό άραγε που πρέπει οπωσδήποτε να μείνει κλεισμένο μέσα σε υπόγειο χώρο χωρίς καμία απολύτως δυνατότητα εξόδου στο χώρο της επιφάνειας ?

Στο διάστημα αυτής της ενσάρκωσης μου είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με την αρχαία Αιγυπτιακή πριγκίπισσα και Ιέρεια από την Ατλαντίδα την Αβυσσυλία η οποία είναι μέχρι σήμερα θαμμένη κάτω από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας σε κρυστάλλινο φέρετρο , περιτριγυρισμένη από τους 12 ιερείς που θάφτηκαν μαζί της ...

Αυτή είναι μια πολύ παλιά ιστορία μαύρης μαγείας που ουσιαστικά δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα αυτής της ανάρτησης , η ίδια η Αβυσσυλία ξύπνησε κατά την διάρκεια μίας πολύ σημαντικής εγχείρησης που έκανε το σώμα της κυρίας Γιωργίας Φουρούλη , μια εντελώς απλή και αμόρφωτη γυναίκα της μεσοπολεμικής Αθήνας που εργαζόταν ως ψυχοκόρη σε ένα δικηγόρο της εποχής .

Η Κυρία Γεωργία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο καθ'όσον το σώμα της γυναίκας δεν θυμόταν τίποτα από την αρχαία Αιγυπτιακή πριγκίπισσα και μόνο όταν ξύπνησε και είδε σε αστρική προβολή το σώμα της κατάλαβε ότι ήταν σε άλλη χώρα και εποχή κλπ ..κλπ...

Αβυσσυλία από το ελληνικό Άβυσσος , εξού και το Εριχθώ και Εριχθόνιος , ονόματα που δηλώνουν την λατρεία του σκότους και της αβύσσου , δηλαδή ουσιαστικά ο σύγχρονος αποκαλούμενος σατανισμός στην πιο death εκδοχή του.

Η συγκεκριμένη γυναίκα μου περιέγραψε την επιστροφή της στην σημερινή εποχή στην Γκίζα και ότι είδε , με σημαντικό στοιχείο την επίμονη αναφορά της για την ύπαρξη κρυφών δωματίων μερικά από τα οποία είναι φωτεινά και μερικά που είναι εντελώς σκοτεινά τα οποία η επίσημη επιστημονική έρευνα δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει .

Αλλά πέρα από αυτά όλα υπάρχει κάτι που μπορεί αυτή η γυναίκα να μήν θυμόταν είναι όμως σημαντικό στοιχείο που σχετίζεται με την φωτογραφία στην αρχή τού άρθρου και σχετίζεται με την αρχαία και πρώτη θεότητα του χώρου αυτού που ονομάζουμε Νεκρόπολη της Σακκάρα. 

Όλα τα στοιχεία ξεκινούν από την αρχαία και αρχική μορφή της ίδιας της Λίλιθ Ερεσκιγκάλ την μητέρα που είδαμε ότι έχει μια πολύ περίεργη σχέση με το παιδί της το οποίο θα γίνει ο μετέπειτα θεός των νεκρών Άνουβις , παιδί το οποίο λόγο της δυσμορφίας του και της ζωϊκής μορφής του εγκαταλήφθηκε και το βρήκε και τον μεγάλωσε η θεά Ίσιδα.

Προσωπικά δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια αλλά δυστυχώς όμως ξέρω ότι ο θεός που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του όντος που θυμίζει έντονα τον Άνουβη είναι ο ίδιος ο Lucifuge ή Xolotl  ο οποίος εμφανίζεται ως δίδυμος αδελφός του Lucifer.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι γραμμένα σε προηγούμενες αναρτήσεις μου πού όλες καταλήγουν σε ένα κοινό παρονομαστή.


Η ΑΊΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ ° E KUR °

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/e-kur-e-kur.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ΟΙ ΘΗΡΕΥΤΈΣ .

Σεπτεμβρίου 28, 2021

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/blog-post_28.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 Η ΑΛΊΚΗ ΣΤΗΝ NERLUC ...... ΟΊΚΟΣ ΘΕΟΎ ΟΙ ΠΎΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΊΠΩΤΗΣ ΦΡΊΚΗΣ..

Σεπτεμβρίου 22, 2021

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/nerluc.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

TENEBRAE LUX

Οκτωβρίου 11, 2021

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/10/tenebrae-lux-mahadevi.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Όλα αυτά τα στοιχεία που δείχνουν σαφώς ότι υπάρχει μια άγνωστη παγανιστική λατρεία ενός θεού Λύκου ή για την ακρίβεια Λυκάνθρωπου ο οποίος μπορεί να σχετίζεται με την αρχαία μυθολογική μορφή του βασιλιά Λυκάονα αλλά βάση των στοιχείων που έχω ο συγκεκριμένος ακόμη και αν δεν ήταν άνθρωπος με την σημερινή έννοια , όντως υπήρξε δίκαιος αλλά δυστυχώς όμως ο γιός του Νύκτιππος ο πολεμιστής στο πλευρό του Σίβα / Διονύσου , εξαιρετικός αυλητής και μεγάλος μάγος για την εποχή του καθ'όσον μνημονεύεται ως ο συγγραφέας του βιβλίου Μαρσυακό Μαγγάνευμα , αυτός που έφερε στην Δύση τον αυλό και την γνώση της μαγγανείας για την μεταμόρφωση των ανθρώπων σε ζώα και το αντίστροφο , καθώς και την χρήση του όπλου Chakram αυτός ως συνήθως γίνεται αφού ήταν και καθοδηγούμενος από την αρχαία Λίλιθ που έχει ιδιαίτερη σχέση με θέσεις εξουσίας  στράφηκε εναντίον του πατέρα του τον οποίο έριξε από τον θρόνο και εξόρισε τα αδέρφια του αλλά και τον ίδιο τον λαό του από την κατεστραμμένη χώρα που σήμερα είναι ο Πόντος στην  Καππαδοκία του οποίου η πρωτεύουσα ήταν η σημερινή Τραπεζούντα.

Όπως έχω γράψει σέ παλαιότερη ανάρτηση μου πίσω καί από τον Μαρσύα ή Νύκτιπο υπάρχει κάτι άλλο , αρχαιότερο , σκοτεινότερο και δεμένο , ακριβώς όπως συμβαίνει με τον μυθικό Έρεβος τον σύντροφό ή γιό της αρχαίας θεάς Νυξ που όπως είδαμε είναι η ίδια η Λίλιθ.

Εδώ λοιπόν έχουμε την ένδειξη της ύπαρξης μιας αρχαίας άγνωστης αλλά εντελώς σατανικής λατρείας στοιχεία για την ύπαρξη της οποίας υπάρχουν σχεδόν παντού στην Γη και σε εποχές αρχαίες αλλά και σύγχρονες .


Πρόσφατα έκανα μια σχετική ανάρτηση πάνω στο θέμα αυτό :

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΖΟΩΜΟΡΦΙΣΜΟΣ ° ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΝΙΣΜΌΣ ° Η ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΖΏΟ.


http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/10/blog-post_15.html


Πρόσφατα έλαβα μάλιστα ένα βίντεο από σοβαρό ερευνητή υπερφυσικων φαινομένων και δραστηριοτήτων ο οποίος παρουσίασε ένα νυχτοφύλακα μουσείου ο οποίος αναφέρθηκε σε εντελώς εξωπραγματικά γεγονότα που έχει δεί να συμβαίνουν κάποιες νύχτες στο χώρο του μουσείου και ειδικότερα σε κάποια συγκεκριμένα εκθέματα όπως αυτό που και εγώ προσωπικά έχω παρουσιάσει μέσα από προηγούμενη ανάρτηση μου καί είναι αυτό που ακολουθεί στην φωτογραφία .



Είναι φανερό λοιπόν ότι εδώ υπάρχει κάτι που είτε δεν έχει ερευνηθεί στο πέρασμα των αιώνων από τους αρμόδιους ακαδημαϊκούς και έχω την τιμή του να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που αναφέρεται σε αυτό , ή είναι κάτι που σκόπιμα παραμένει κρυμμένο μυστικό επειδή οι Λυκάονες ή κάποιοι άλλοι σαν αυτούς το κρατούν μακριά από την κοινή γνώμη για εντελώς ευνόητους λόγους .

Η άποψη αυτή δεν φαίνεται να απέχει από την πραγματικότητα έτσι όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από τα στοιχεία , καθώς όπως προαναφέρθηκε η Αβυσσυλία που σχετίζεται άμεσα την αρχαία αυτή σατανική λατρεία εμφανίζεται ( ομολογουμένως δεν ξέρω πώς ) ακριβώς όπως ήταν την εποχή που ζούσε και εργαζόταν ως αυτό που λέμε σήμερα ιατρός γενετικής μηχανικής , αλλά δεν θα έλεγα βελτίωσης και όσον τα δημιουργήματα είναι τα τέρατα που βλέπουμε σήμερα σε αγάλματα και αναπαραστάσεις των αρχαίων Αιγυπτίων.



Η ίδια αυτή η θεά που συναντάμε στην Κεντρική Αμερική ως θεά με το φίδι στο κεφάλι παρουσιάζεται στην εικόνα κάτω ως αρχική μορφή της ίδιας της Σεχμετ της σκοτεινής μάγισσας και σεξουαλικά διεστραμμένης .



Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές η αρχαία αιγυπτιακή θεά Σεχμέτ είναι η ίδια η Λίλιθ Ερεσκιγκάλ για την ύπαρξη της οποίας έχω αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μου.


Η ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ.... ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ Η ΛΊΛΙΘ ( ΜΑΎΡΗ ΣΕΛΉΝΗ ) ΓΥΝΑΊΚΑ ?

Σεπτεμβρίου 26, 2021

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/blog-post_26.html

Η αρχαία θέα με το χαρακτηριστικό γνώρισμα του φιδιού στο κεφάλι .



Η θέα  Ιχ Chel νέα ήταν απίστευτα γοητευτική και κάθε θεός εκτός από τον Kinich Ahau την αγαπούσε. 

Όταν ο Θεός Ήλιο προσπάθησε σκληρά για πολλά χρόνια να την κάνει να τον ερωτευτεί αυτή παρέμεινε απτόητη  αυτός την ακολουθούσε παντού και προκάλεσε φοβερές πλημμύρες και καταιγίδες αλλά ηταν τόσο ερωτευμένος που δεν μπορούσε να δει τι έκανε.

Τελικά, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη της Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τέσσερις γιους επίσης μισούς τζάγκουαρ οι οποίοι μπορούσαν να τρέχουν πολύ γρήγορα και ήταν εντελώς αόρατοι στον ουρανό, ειδικά τη νύχτα. 

Ήταν υπεύθυνοι για τέσσερις πλευρές του κόσμου: τη νότια, τη βόρεια, τη δυτική και την ανατολική.

 Καθώς η Ix Chel φαινόταν πανέμορφη, ο Θεός Ήλιος τη ζήλευε πολύ. 

Πίστευε ότι μπορούσε να τον απατήσει με τον αδερφό του ( μάλλον το έκανε σίγουρα ).

Έγινε τόσο έξαλλος και άφησε τη φλογερή πλευρά του να εκδηλωθεί με πολύ άσχημο τρόπο ( εννοείτε ότι όλα αυτά που αναφέρονται είναι γεγονότα που αφορούν τον ήλιο και τη σελήνη ως ουράνια σώματα , το καταστροφικό γεγονός που βλέπουμε στον μύθο εδώ ακριβώς βρίσκεται και στον αρχαίο ελληνικό μύθο του Φαέθωντα )

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%B1%CE%AD%CE%B8%CF%89%CE%BD

Ο θεός Δίας έριξε τον Φαέθων και ο ίδιος ο Ήλιος έριξε στην Γη την θέα η οποία παρολίγον να πεθάνει..

Εδώ λοιπόν έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό γεγονός που αφορά την πρόσκρουση στην Γη του διαστημοπλοίου της θεάς ή γυναίκας από το διάστημα και η ίδια αυτή η ιστορία αποκτά άλλη διάσταση.

 Ο Θεός λοιπόν την έριξε κάτω στην Γη  και αυτή παραλίγο να πεθάνει. 

Συνειδητοποίησε όμως οτι είχε κάνει ένα τρομερό λάθος και ήθελε να την φέρει πίσω. Υποσχέθηκε ότι δεν θα έκανε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ωστόσο, η Ix Chel αποφάσισε να μην επιστρέψει ποτέ στον βάναυσο σύζυγό της. Μετατράπηκε σε τζάγκουαρ και κρύφτηκε από αυτόν σε υπόγειες σπηλιές. Από τότε, η Ix Chel  βοηθά τις γυναίκες που έχουν ανάγκη .

Φυσικά ο σύζυγος της δεν έπαψε να την ψάχνει από τον ουρανό ( κυριολεκτικά )


Η μορφή της θεάς σε άγαλμα ..

Είναι η ίδια αυτή που παρουσιάζεται στους Πειρασμούς του Αντωνίου του Αγίου της ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας ως κερασφόρος γυναίκα με τεράστια κρεμασμένα βυζιά ( εξ αιτίας των οποίων ονομάζεται από τους θεούς ως " Αγελάδα ") μέχρι εδώ λοιπόν είδαμε την πτώση στην γή της πρώτης γυναίκας δαίμονα που από πολλές απόψεις συνδέεται με την αρχαία Λίλιθ - Σελήνη . 

Αποκτά ιδιαίτερη σημασία το να σκεφτούμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η πρόγονος του ανθρώπου μέσω των αδελφών Hunahpú και Xbalanqué οι οποίοι αναφέρονται στο βιβλίο του Popol Vuh και είναι αυτοί που ουσιαστικά έριξαν στην θάλασσα τον δαίμονα πουλί ή για την ακρίβεια ιπτάμενο αντικείμενο ( όχημα ) Vucub Caquix ...

Χαίρομαι που τα ίδια τα στοιχεία αργά και σταθερά με δικαιώνουν , συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και αφορούν τόσο την παλιότερη ανάρτηση μου με την πρόβλεψη για κατάργηση του € στην μορφή που είναι σήμερα 




Θυμάστε ότι αυτά τα έχω γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση μου ? 


Είναι όλα εδώ :




http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/08/blog-post.html


 ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ....ΝΕΟ ΝΌΜΙΣΜΑ....


Κλείνοντας την παρένθεση ξαναγυρνάμε στην υπόθεση της ύπαρξης μιας αρχαίας μυστικής λατρείας ενός Λυκάνθρωπου δαίμονα που πιθανότατα επιβιώνει μέχρι σήμερα καλυμμένη. αυτό το γεγονός υποδεικνύεται από τις αναρτήσεις μου 




LUCIFER ( ΤΟ ΠΝΕΎΜΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ) - LUCIFUGE ROFOCALE - ΕΩΣΦΟΡΟΣ

Σεπτεμβρίου 20, 2021

http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/lucifuge-rofocale-devil-or-satan.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

HOC EST QUOMODO LUCEAT LUX VESTRA LUCIFER


http://adamakisangel2.blogspot.com/2021/09/hoc-est-quomodo-luceat-lux-vestra.html


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στην λατρεία του ενός συγκεκριμένου όντος που αν και αλλάζουν τα ονόματα του στις εποχές και τις χώρες της γης παραμένει η ίδια αυτή μορφή του Λυκάνθρωπου δαίμονα ο οποίος εμφανίζεται επιεικώς σάπιος  όταν δεν παίρνει την μορφή του μαύρου σκύλου ή λύκου.

Είναι ο Xolotl ο ίδιος αυτός ο Άνουβις ..



Αλλά ως " Πρώτος των νεκρών " η μορφή του είναι αυτή.



Επίσης σημαντική είναι και η μορφή του ως κτήνος !



Η αλήθεια είναι ότι πως και εγώ προσωπικά κάποτε σε μια αρχαία εποχή σε άλλο σώμα και άλλη χώρα υπηρέτησα αυτό το όν σε σημείο που αποκτήθηκε μια πολύ στενή σχέση ανάμεσα μας την οποία θα ήθελα πραγματικά να έχει λάβει τέλος , και το ζητάω δημόσια με την ελπίδα ότι θα ακουστεί από τα κατάλληλα αυτιά ...

Αυτή η θεότητα λοιπόν καταλήγω , που ξεκίνησε από την Necropan την αρχαία Αφρικανική ήπειρο πριν ακόμα από την αρχαία Αίγυπτο και έφτασε μέχρι σήμερα μέσα από τα Grimoire όπως προαναφέρθηκε σχετίζεται με την αρχαία αδελφή ψυχή της Αβυσσυλίας η οποία όμως δεν ξέρω πώς ακριβώς έγινε αυτό αλλά παρουσιάζεται μέσα από ένα κείμενο του γνωστού πια Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ .

Το κείμενο αυτό που φαίνεται να έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Χάρη Χουντίνι μετά από επίσκεψη του στην Γκίζα, εκδόθηκε από τον ίδιο τον Λάβκραφτ ως δικό του έργο !

http://adamakisangel2.blogspot.com/2020/11/blog-post_16.html



Ο Χουντίνι δίνει πολλές πληροφορίες για το εσωτερικό χώρο της Σφίγγας και για μια σατανική λατρεία που τελείται εκεί μέχρι σήμερα από απέθαντους με Ιέρεια τους το " αστρικό ζόμπι" αυτής που εκφωνήθηκε παρα πάνω ως Αβυσσυλία .

Είναι παράδοξο το πώς μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει αυτές τις πληροφορίες που σχετίζονται με γεγονότα που συνέβησαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν , ή το ότι όντως μέχρι σήμερα είναι γεγονός πως την Μεγάλη Πυραμίδα στοιχειώνει η Γυναίκα με τα φοβερά δόντια για την οποία κανένας απολύτως δεν ξέρει να πει ποια είναι και από πού προέρχεται.

http://adamakisangel2.blogspot.com/2020/07/shasha-anch.html

Όσο παράδοξο και αν είναι η ιστορία υπάρχει και έχει δημοσιευτεί τον Φεβρουάριο του 1924.




Imprisoned with the Pharaohs

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Imprisoned_with_the_Pharaohs

Η ιστορία είναι η αληθινή λατρεία της Λίλιθ Ερεσκιγκάλ , νεκροζώντανες μούμιες υβρίδια ανθρώπων με τμήματα ζώων και πτηνών ή εντόμων γίνονται θυσία αίματος σε κάτι που βρίσκεται κλεισμένο μέσα στο υπόγειο χώρο ενός τιτάνιου σπηλαίου , μια απερίγραπτη φρίκη της οποίας υποτίθεται ότι η Σφίγγα της Γκίζας είναι η απεικόνιση .

Βέβαια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μορφή που παραπέμπει στον Κθούλου μέσα στο διήγημα χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα να είναι η μόνη προσθήκη του ίδιου του Λάβκραφτ στο κείμενο του Χουντίνι , καθώς όσον όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα οδηγούν στην λατρεία του θεού Λυκάνθρωπου δαίμονα που έχω αναφέρει νωρίτερα .

Στην έσχατη, θα μπορούσε να μήν είναι τίποτα άλλο πέρα από μια απέραντη ερεβώδης σκοτεινιά καθώς έτσι παρουσιάζεται ο ίδιος αυτός ο Σεμσουχώρ στα αρχαία ελληνικά και αιγυπτιακά μαγικά κείμενα γνωστά σήμερα κυρίως από την αρχαία φαρσαλιώτιδα μάγισσα Εριχθώ έτσι όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από τα Pharsalia καί από την ανακάλυψη ενός αρχαίου καταδεσμου στην Κύπρο που περιέχει σε 4 φύλλα χαλκού ολόκληρη την μαγική επωδή κτήνους φύλακα του Μεγάλου Πεδίου που τρέφεται με μπουκιές ανθρώπινης σάρκας 

Εδώ λοιπόν βλέπουμε την ταύτιση του Άνουβι με τον Xolotl ή Lucifuge

 Η ρίζα του ονόματος στην αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα σημαίνει "βασιλικό παιδί"όμως η λέξη Inpu έχει μρίζα το "inp", που σημαίνει " αποσύνθεση"  πράγμα που σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος θεός είναι ένα ον σε αποσύνθεση ακριβώς όπως είναι ο αντίστοιχος του από την αρχαία Αμερική .

Ο θεός ήταν επίσης γνωστός ως "Πρώτος των Δυτικών" δηλαδή ουσιαστικά ο Άρχοντας των νεκρών ανθρώπων !

 "Άρχοντας της Ιερής Γης".

"Αυτός που Είναι στο Ιερό Βουνό του" δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για το εσωτερικό της αρχαίας πυραμίδας της Γκίζας ή κάποιο υπόγειο χώρο κάτω από αυτήν πάνω από τον οποίο βρίσκεται η αίθουσα των κρυστάλλινων σαρκοφάγων .

 Ως φύλακας του Μεγάλου Πεδίου που τρέφεται με μπουκιές ανθρώπινης σάρκας , μορφή που θυμίζει έντονα τον μυθικό Κέρβερο αλλά παράλληλα και ως δαίμονας που συνδέεται με τα συμβόλαια που όλοι ξέρουμε μέσα από τα Grimoire και ιστορίες όπως αυτή του Φάουστ το όνομα αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το " Ο Σκύλος που Καταπίνει Εκατομμύρια", είναι σημαντικό ότι μιλάει για σκύλο και όχι τσακάλι ή λύκο γεγονός που βλέπουμε να συμβαίνει και με τον Xolotl .

 Στο Παλαιό Βασίλειο (περ. 2686 π.Χ. - περ. 2181 π.Χ.), ο τυπικός τρόπος γραφής του ονόματός του σε ιερογλυφικά αποτελούταν από τα ηχητικά σήματα inpw ακολουθούμενα από ένα τσακάλι [13] πάνω από ένα σημάδι ptp : [14]

Εγών
Π
wC6

Μια νέα μορφή με το τσακάλι σε ένα ψηλό περίπτερο εμφανίστηκε στο ύστερο Παλαιό Βασίλειο και έγινε συνηθισμένη στη συνέχεια: [14]

Εγών
Π
wΕ16

Και στις δύο περιπτώσεις ερμηνείας δηλαδή είτε ως Βασιλικό Παιδί , είτε ως " Βασιλικό Παιδί σε αποσύνθεση " γεγονός που βλέπουμε εδώ  




Το οποίο μεταγενέστερα αλλάζει μορφή και δείχνει καθαρά την ίδια μορφή σε βάθρο ζωντανή ή θεοποιημένη μορφή του ίδιου , όπως και να έχει η μορφή που προηγείται αυτού του γράμματος είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που βλέπουμε και στην περίπτωση της θεάς Αθώρ δηλαδή ουσιαστικά το γεράκι !




Οπότε συμπερασματικά θεωρώ ότι η αρχαία θέα Αθώρ είναι η ίδια η μητέρα του συγκεκριμένου όντος και εκ παραλλήλου ιέρεια της λατρείας του θανάτου 


Η μορφή του συγκεκριμένου πουλιού είναι που θα δώσει στην αρχαία ελληνική μυθική μορφή της Κίρκης το όνομα της , αλλά το ιδεόγραμμα όπως και το όνομα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς όσον περιγράφουν την μορφή της ίδιας που όλοι ξέρουμε πλέον 





Τα συμπεράσματα δικά σας !

Ευάγγελος Αδαμάκης







Δημοφιλείς αναρτήσεις