Ελλάδα • Βουλγαρία • Τουρκία • Πολωνία το εμπόριο πτωμάτων είναι κοινό μυστικό ... Και οι πεθαμένες νύφες της Κίνας

 Ελλάδα • Βουλγαρία • Τουρκία • Πολωνία το εμπόριο πτωμάτων είναι κοινό μυστικό ... Και οι πεθαμένες νύφες της Κίνας 💀





Μια τρομερή ιστορία έκανε το γύρο της Πολωνίας με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Βιμπόρσκα Γκαζέτα» (23/01/02), με τον τίτλο «Κυνηγοί Τομαριών», και μιας ραδιοφωνικής εκπομπής της πόλης Λοντς, της κεντρικής Πολωνίας, όπου αναφέρθηκε ότι η υπηρεσία των ασθενοφόρων του Λοντς εμπορεύεται το θάνατο εδώ και χρόνια.


Στο Λοντς είναι γνωστά ως «τομάρια» και είναι ένα από τα πολυτιμότερα αντικείμενα που υπάρχουν στη μαύρη αγορά. Οι τιμές φτάνουν στα ύψη και οι αγοραστές πληρώνουν εκατοντάδες δολάρια για να αποκτήσουν ένα. Ο ανταγωνισμός για την απόκτηση «τομαριών» είναι τόσο έντονος που μερικοί μπορεί να έχουν καταφύγει και στη δολοφονία για να τα αποκτήσουν...


«Τομάρια» αποκαλούνται τα ανθρώπινα πτώματα και οι αγοραστές είναι οι Πολωνοί εργολάβοι τελετών, οι οποίοι, πιθανότατα να έχουν δώσει μέχρι και 450 δολάρια στους τραυματιοφορείς ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα για τους θανάτους. 


Αφού ειδοποιηθούν έγκαιρα, οι εργολάβοι τελετών τρέχουν στα νοσοκομεία για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.


Η εμπορική χρήση ανθρωπίνων οργάνων είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα στο οποίο υπάρχει μεγάλο βάθος και πολύ υψηλή προστασία καθώς εμπλέκονται σε αυτό το θέμα υψηλά πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας και φυσικά εννοείται μεγαλογιστροί.


https://www.lifo.gr/now/greece/ypoyrgeio-ygeias-stirizei-ton-iliadi-gia-ta-peri-emporias-organon-toy-koygia


Τα οστά του νεκρού ανθρώπου είναι διαφορετική υπόθεση όταν φυσικά δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο δολοφονίας στην μέση.


Η χρήση οστών για μαγεία είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στα ελληνικά δεδομένα και φυσικά εννοείται ότι κρατάει χρόνια αυτή η πρακτική, εγώ προσωπικά θυμάμαι καλά μια γυναίκα που ζούσε σε ένα καμαράκι στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών πρίν από πολλά χρόνια, κοντά στην Αγίου Μελετίου τώρα είμαι μεσήλικας και θυμάμαι την συγκεκριμένη υπόθεση από όταν ήμουν πιτσιρικάς, αυτή η μεγάλη στην ηλικία γυναίκα έλεγε τα χαρτιά και ασχολούνταν παράλληλα με μαγεία και ένα υλικό που χρησιμοποιούσε τακτικά ήταν η κνήμη νεκρού ανθρώπου.


Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια αυτή τότε, 150,000 δρχ της χρέωνε ο νεκροθάφτης για να της παράσχει αυτό το οστό κάθε φορά που το χρειαζόταν..


Μα θα μου πείτε εδώ, και λογικό είναι, το να το κάνει αυτό το κόκκαλο?


Ανοίγω εδώ παρένθεση για να εξηγήσω τι ακριβώς συμβαίνει.


Η συγκεκριμένη γυναίκα προέρχονταν από την Ιωνία, δηλαδή την Μικρά Ασία της Τουρκίας και λογικό είναι λοιπόν να γνωρίζει μαγεία που είχε διδαχθεί από εκεί.


Στην Τουρκία χρησιμοποιείται στα πλαίσια Μαύρης μαγείας η αριστερή κνήμη νεκρού ανθρώπου η οποία δένεται με άντερα γουρουνιού και διαβάζετε μαζί με την φωτογραφία ή Προσωπικά αντικείμενα του θύματος προκειμένου να πάθει πολύ μεγάλο κακό.


Η φωτογραφία και τα προσωπικά αντικείμενα δίνονται σε ένα μαύρο σκύλο να τα φάει....


Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε η συγκεκριμένη γυναίκα ασχολείτο σοβαρά με την μαγεία και συγκεκριμένα την Μαύρη μαγεία της Τουρκίας για αυτό και χρέωνε τότε πολλά λεφτά για τις υπηρεσίες της


Άλλες εποχές τότε...


Κρανίο 💀 νεκρού ανθρώπου έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές σε γραφεία μελλοντολογιας ως διακοσμητικό στοιχείο, ο Τεό ή Θεόφιλος Βαγιάκας γνωστός στην Ελλάδα τόσο για τις ιδιαίτερες δυνατότητες του όσο και για το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών στο οποίο συμμετείχε ενεργά το βαπορακι του η Σοφία Σωτήρη η οποία τότε επισκεπτόταν συχνά πυκνά και τον Αφρικανό μάγο Σουάρε ο φάκελος του οποίου φαίνεται να είναι γεμάτος από περιστατικά διακίνησης μεταναστών από την Αφρική τους οποίους εκμεταλλεύονται αυτός και κάποιοι άλλοι άνθρωποι... Μιλάω για Έλληνες..


https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/ellinida-se-kykloma-poy-othoyse-stin-porneia-anilikes-me-voyntoy-kai-via/


Στην Ελλάδα όλοι κάνουν λίγο από όλα έτσι ώστε να βγάλουν όχι μόνο το ψωμί τούς αλλά ολόκληρο το φούρνο 😂


Ο Τεό είχε στο γραφείο του ένα κρανίο 💀 νεκρού ανθρώπου, ανήκε σε ένα νέο άντρα που λεγόταν Στέφανος, αν και δεν είμαι σίγουρος όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι δυστυχώς επρόκειτο για έναν πρώην γκόμενο του ο οποίος δεν έμαθα ποτέ πως πέθανε...


Ένας άλλος όχι ιδιαίτερα γνωστός στην Ελλάδα δημόσια γιατί δεν διαφημίζεται ο οποίος είναι αληθινός μάγος όπου και να πάει πάντα μαζί του κουβαλάει μέσα σε ειδική τσάντα το κρανίο 💀 της νεκρής από χρόνια κόρης του...


Αυτή είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμπλέκεται με Λυκαονες και μασονία και ποιός ξέρει τι άλλο γεγονός που με βάζει σε σκέψεις μετά από όλα αυτά που έχω δει και ακούσει για δολοφονίες παιδιών κλπ όπως πρόσφατα είδαμε με την Λυκαονα Πισπιρίγκου την σύγχρονη Μήδεια...


Ο Τεό με τον νεκρό νεαρό εραστή του, του οποίου έχει το κρανίο...

Ο άλλος με την νεκρή κόρη του της οποίας έχει το κρανίο 💀 πάντα και παντού μαζί του.... Όλα αυτά μου φαίνονται απολύτως ύποπτα...


Τέλος πάντων αφήνω στην άκρη όλα αυτά για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Κίνα με το εμπόριο νεκρών γυναικών...


Το μακάβριο εμπόριο νεκρών γυναικών στηρίζεται στη δεισιδαιμονία ότι οι άνδρες που πεθαίνουν ανύπαντροι είναι καταραμένοι. Έστηναν εικονικούς γάμους μεταξύ νεκρών 


 Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση είναι κακοτυχία για έναν άνδρα να πεθάνει πριν προλάβει να παντρευτεί. 


 Οι άνδρες προσπαθούσαν να αποκατασταθούν για να αποβάλλουν από πάνω τους την κατάρα. 


Τι γινόταν όμως, όταν ο θάνατος έβρισκε έναν άνδρα ανύπαντρο; Από τον Μεσαίωνα ακόμα, οι Κινέζοι οργάνωναν “γάμους – φαντάσματα”. 


Έκλεβαν πτώματα γυναικών και τα “πάντρευαν”, με τους νεκρούς συγγενείς τους.


 Αυτή η μακάβρια παράδοση συνεχιζόταν μέσα σε ένα θρησκευτικό πλαίσιο. Μέχρι που κάποιοι σκέφτηκαν να βγάλουν χρήματα από το έθιμο αυτό. 


Εδώ και χρόνια έχουν στηθεί εκατοντάδες “επιχειρήσεις” παράνομων εκταφών, μέσα στα κοιμητήρια. 


Ξεθάβουν και πωλούν στην μαύρη αγορά, πτώματα γυναικών κάθε ηλικίας, με σκοπό να τα…παντρέψουν με ανύπαντρους αποθανόντες άνδρες οικογενειών που θέλουν να εξαγνίσουν την κακή τύχη. 


Το τελετουργικό αυτών των ανορθόδοξων γάμων χρονολογείται από τον 17ο αιώνα. 


Ωστόσο, ο Μάο Τσε Τουνγκ, το 1949, κατήργησε το έθιμο. Ήταν η περίοδος που χρησιμοποιούσαν κούκλες αντί πραγματικά πτώματα γυναικών.


 Όμως όχι για πολύ. 


Οι αγροτικές περιοχές της Κίνας εξακολούθησαν περισσότερο να στηρίζουν τους γάμους – φαντάσματα.


 Λέγεται μάλιστα ότι πολλές οικογένειες έχουν ειδικές “προξενήτρες”, που μεσολαβούν για το συνοικέσιο του τρόμου. 


Οι αγοραπωλησίες των πτωμάτων γίνονται σε κάποιες περιπτώσεις και μέσα σε νοσοκομεία, με την συγκατάθεση της οικογένειας της νεκρής γυναίκας, έναντι μιας καλής αμοιβής 


Ο μακάβριος τιμοκατάλογος...


 Η τιμή μιας “νεκρής νύφης”, κυμαίνεται στα 50.000 γουάν, δηλαδή σχεδόν 7.000 ευρώ, ενώ έχουν σημειωθεί περιστατικά που ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του προκειμένου να την πουλήσει σε μια οικογένεια.


 Όποιος διαθέτει λιγότερα χρήματα μπορεί να αγοράσει ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. 


Υπάρχουν όμως και κάποιοι που προσφέρουν υψηλές αμοιβές για να βρουν πτώματα από νεαρές κοπέλες. 


Ένας μακάβριος “γάμος” δεν εξασφαλίζεται μόνο με χρήματα, αλλά πολλές φορές απαιτείται και προίκα. Έτσι δεν είναι λίγοι που ζητούν επιπλέον ανταλλάγματα. 


Για όσους θεωρούν ότι το έθιμο είναι σημαντικό, αλλά δεν συνηγορούν στις μακάβριες και προσβλητικές πρακτικές, αρκούνται να τον τελέσουν χρησιμοποιώντας κούκλες ή ομοιώματα, ακόμα και γυναικεία αγαλματίδια. 


Δεν είναι λίγες οι οικογένειες, που φρόντισαν να ασφαλίσουν με κάθε τρόπο τους τάφους των συγγενών τους, πριν βρεθεί κάποιος επιτήδειος να κλέψει τις σορούς των ανθρώπων. 


Πηγή: The Guardian

Δημοφιλείς αναρτήσεις