ΘΕΟΣ ΔΡΑΚΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ & ΙΑΠΩΝΙΑΣ ..... ΤΟ ΤΕΡΑΣ / ΔΑΙΜΩΝΑΣ NAHASH ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ..

 Θεός για τους ασιατικούς λαούς , τέρας για τους εβραίους , θεϊκή/ μυθική μορφή που συναντάτε και σε λαούς του Κεντρικό Μεξικό.

Ίσως είναι το ίδιο ερπετό που συνετέλεσε στην πτώση των πρωτόπλάστων της Γεννέσεως των κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης με συνέπεια να στερηθεί τα πόδια του  ώς αποτέλεσμα της κατάρας που του έριξε ο Τρισήλιος Θεός ( Χαχαχέλ ).

Τον βλέπουμε πάντα να συνοδεύει την αρχαία Γυναίκα (Λιλίθ ) τυλίγοντας το γυμνό της σώμα ....Μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν οτι είναι μυθικό πλάσμα και θεός ή δαίμονας για κάποιους λαούς.

Σπουδαία ανακάλυψη από αρχαιολόγους: Αυτό το μυθικό τέρας ζούσε στη Γη!

Σήμερα ένας ακόμα μύθος αποδεικνύεται οτι ΔΕΝ είναι μύθευμα αλλά μια πολύ αρχαία πραγματικότητα που μας αναγκάζει να επαναχρονολογήσουμε την ιστορία και να αναθεωρήσουμε την ιδέα για την μή ύπαρξη κάποιων ανθρώπινων  προσώπων  ηρώων και ημίθεων σε προανθρώπινες εποχές ( Homos Sàpiens)  ότι δηλαδή ηταν φανταστικά όντα , και είναι λάθος να αντιμετωπίζονται σήμερα έτσι επειδή σκόπιμα κάποιο ιερατείο το επέβαλε .

Αυτό ισχύει και για τον " Αρχαίο Δράκοντα Όφι " τον αρχαιότερο των φιδιών όταν αυτά ακόμα  είχαν πόδια.

Μια σπουδαία και πολυ τρομακτική ανακάλυψη έκαναν αρχαιολόγοι στην Αργεντινή.

Οι ανασκαφές στην επαρχεία Rio Province έφεραν στο φως ένα απίστευτο εύρημα τον σκελετό ενός δίποδου φιδιού σάν αυτό που περιγράφεται στην Παλ.Διαθήκη.



Ο Alessandro Palci και η ομάδα του, αποτελούμενη από επιστήμονες από όλο τον πλανήτη, δεν πίστευαν στα μάτια τους με τον σκελετό που βρήκαν, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι ηλικίας 70 εκατομμυρίων ετών.


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκεται για το μυθικό Nahash, δηλαδή το Βιβλικό τέρας...
Λαμβάνωντας υπόψη όμως την χρονική περίοδο που εμφανίζονται οι Homo Sapiens,  και την περίοδο που η επιστήμη βάση ευρημάτων τοποθετεί την απώλεια των δύο εναπόμειναντων ποδιών των φιδιών τότε η εκδοχή της Παλαιάς Διαθήκης που μιλάει για συνύπαρξη των πρώτων ανθρώπων με τα φίδια που είχαν ακόμα πόδια είναι σωστή μιάς και η απώλεια των ποδιών τοποθετείτε στην Ηώκαινο περίοδο , αρκετά μετά δηλαδή αφ'οτου ειχαν εμφανιστεί οι Homo Sapiens με τους οποιούς συνυπήρχαν για μερικές χιλιάδες χρόνια.

Το πνεύμα / δαίμονας απο τα 72 Goetic Spirit's ή Δαίμονες της Σολομωνικής που προέρχεται απο αυτά τα εξαφανισμένα εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια απο προσώπου γής δίποδα φίδια ειναι ο δαίμονας Botis .




Σύνδεσμοι:

AN 'extraoardinary' fossil belonging to an ancient snake with two hind legs has been uncovered in Argentina.

The creature has been named Najash, after the leggy biblical snake Nahash.


https://www.thesun.co.uk/tech/10391460/skull-snake-bible-legs-ancient-patagonia/

.........

This Fossil Find of an Ancient 'Snake With Legs' Tells an Incredible Story

BY MICHAEL CALDWELL & ALESSANDRO PALCI, THE CONVERSATION
NOVEMBER 21, 2019

https://www.google.com/amp/s/www.sciencealert.com/the-skull-of-an-ancient-snake-with-rear-limbs-is-helping-scientists-understand-snake-evolution/amp



Medium Evans Adamakis occultist.


Δημοφιλείς αναρτήσεις