Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΎΛΑ 💀 Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΆΣ ΠΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΈ.

Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΎΛΑ 💀 



 Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΆΣ ΠΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΠΟΤΈ...

Μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και την πιο τρελή φαντασία γεγονός που έχει αποδειχθεί επανειλημμένα όπως μπορείτε να δείτε στην περίπτωση της δημιουργίας της πρώτης κλειδαριάς πόρτα σπιτιού ολόκληρης της ιστορίας η οποία σχετίζεται άμεσα με την μορφή του μυθικού (?) Μπαμπούλα 

Ο Μπαμπούλας και η κλειδαριά είναι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος και η ιστορία τους που είναι αληθινή,  αφορά ένα μάγο ο οποίος φέρεται να έχει ζήσει στην αρχαία Νινευή πριν από 6.000 χρόνια .

Ξέρουμε ότι ο συγκεκριμένος αυτός άντρας ήθελε να εφεύρει κάτι για το οποίο θα γινόταν διάσημος και πλούσιος και θα καταγραφόταν το όνομα του εις τους αιώνας των αιώνων , γεγονός που τον οδήγησε στο να χρησιμοποιήσει  την επίκληση των πνευμάτων ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του.

Τελικά όπως φαίνεται λόγο λάθος διατύπωσης της επιθυμίας του μάγου ο ίδιος αυτός δεν είναι γνωστός ως σήμερα αντίθετα με το δημιούργημα του που είναι η πασίγνωστη σε όλους και βρίσκεται πάντα καί παντού κλειδαριά.

Ο δαίμονας που φανέρωσε την κατασκευή της πρώτης κλειδαριάς της ιστορίας είναι ο Σουργκάτ (Λατινικά: Surgat, λιτ. «Ανύψωση») είναι ένας μικρός δαίμονας που αναφέρεται στο The Grimoire του Πάπα Ονόριου του Αντιχρίστου, γνωστός ως φιλέλληνας.



Τα μυστικά του Σολομώντα και το Grimorium Verum αναφέρουν ότι ο "Surgat  ανοίγει όλες τις κλειδαριές" και είναι λογικό γιατί μιλάμε για τον κλειδοκράτορα της Κολάσεως ο οποίος όπως προαναφέρθηκε έδωσε στον άγνωστο σήμερα εκείνο μάγο τα σχέδια για να φτιάξει την πρώτη κλειδαριά όλων των εποχών.

Αυτή η ξύλινη κλειδαριά τοποθετημένη πάνω στην πόρτα, περιείχε ξύλινους πίρους διαφόρων μεγεθών όπου ασφάλιζαν την οριζόντια ξύλινη βίδα ή δοκό, η οποία είχε τρύπες στην πάνω επιφάνια της για να μπαίνουν οι πίροι. 



Το ειδικά σχεδιασμένο μεγάλο και βαρύ ξύλινο κλειδί σχεδιάστηκε σαν μια σύγχρονη οδοντόβουρτσα με πολλά και μοναδικά δόντια και εγκοπές που αντιστοιχούσαν στις τρύπες και τα πινάκια στην κλειδαριά. 

Αυτό το κλειδί έμπαινε στην τρύπα της κλειδαριάς, ανυψώνοντας έτσι τους πίρους έξω από την ξύλινη βίδα, ώστε να απελευθερωθεί η βίδα ασφαλείας και να ανοίξει η πόρτα.




Σε αντάλλαγμα για το δώρο του ο δαίμονας ζήτησε σε κάθε σπίτι που θα μπει η κλειδαριά να υπάρχει μέσα ένα κενό σκοτεινό δωμάτιο αφιερωμένο σε αυτόν το οποίο θα πρέπει να είναι κλειστό και κλειδωμένο πάντοτε.

Έτσι λοιπόν και έγινε.

Στόχος του Σουργκάτ ήταν το νά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το κλειστό δωμάτιο ως πύλη μεταξύ των κόσμων ώστε να μπορέσει να μπαίνει ανενόχλητος μέσα σε όλα τα σπίτια αρπάζοντας τα παιδιά καθώς ουσιαστικά αυτή είναι η φύση και η δράση του.

Ο Δαίμονας Surgat είναι το τέρας που καραδοκεί στους σκοτεινούς χώρους μέσα σε ντουλάπες και ντουλάπια και κελάρια από όπου βγαίνει για να αρπάξει παιδιά  , ο  άγγελός  απέναντι του είναι η Άκουιελ...

Μαζί με τον Σκιερό ή Άρχοντα του Θανάτου κυριολεκτικά ο Σουργκάτ είναι ο μόνος του οποίου η δράση έχει κυριολεκτικά συνδεθεί με το όνομα του Μπαμπούλα .

Ακόμη και αν δεν πάρει μαζί του τα παιδιά, πολλές φορές δυστυχώς τα οδηγεί στην τρέλα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της δράσης του είναι η ύπαρξη αναίτιας φοβίας των ανθρώπων για το σκοτάδι, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παιδιών η φοβία αφορά συγκεκριμένα το όν που καραδοκεί στο σκοτάδι και είναι ο ίδιος ο Surgat.

Μπορεί σήμερα η ψυχολογία να μην πιστεύει ότι όλα αυτά έχουν λογική βάση αλλά δυστυχώς οι κλειδαριές υπάρχουν και είναι παντού στο χώρο, λογικό είναι λοιπόν όπως προκύπτει από άλλες πηγές να υπάρχει και αυτός που έδωσε αυτή την γνώση στον άνθρωπο ο οποίος συνηθίζει να βασανίζει παιδιά μέχρι τρέλας.

Έχω γράψει αναλυτικά δημόσια μέσα από ανάρτηση μου πολλά χρόνια πριν πως μπορεί ένας γονιός να ξορκίσει το συγκεκριμένο αυτό δαιμόνιο από το χώρο του παιδιού του, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι μια τρίχα αλεπούς, και για όσους ασχολούνται με την μαγεία και μπορούν να καταλάβουν χρησιμοποιείται το όνομα του Άκουιελ και τα στοιχεία που τον αφορούν.

Maxime Bouvier Bernois chartomancy ⚫

Δημοφιλείς αναρτήσεις