AZATHOTH ° YALDABAOTH / ΑΖΑΘΩΘ ° ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ

 

AZATHOTH ° YALDABAOTH / ΑΖΑΘΩΘ ° ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ



Yaldabaoth demon


Το Yaldabaoth έχει μόνο έναν και μόνο σκοπό: να τρέφεται . Τυφλς  οδηείται αποκλειστικά από το ένστικτο αυτό και μόνο. Οι οπαδοί του τον βλέπουν ως καταστροφικό και τυχαίο δημιουργό, που «τρέφεται» με θεούς, κόσμους και αστέρια, ενώ «εκπνέει ζωή» στο σύμπαν. Για τους Σαρκίτες η ζωή είναι απλώς ένα φυσικό υποπροϊόν της ύπαρξης του Παλαιού Θεού. που δεν καθοδηγείται από τη νοημοσύνη και εξαπλώνεται μέσω μιας διαδικασίας που δεν είναι εντελώς διαφορετική από την πανσπερμία. ..

.



Μπορεί να έχει επικρατήσει η λέξη Δημιουργός σήμερα για να περιγράψει το χαρακτήρα του Θεού της χριστιανικής θρησκείας δάνειο από την αρχαία ελληνική πλατωνική φιλοσοφία και αυτό αλλά πέρα από την πίστη η αλήθεια είναι ότι ο
" Δημιουργός"  δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του καλοκάγαθου χριστιανικού Θεού. 

Ο Πλάτων , στο έργο του Τίμαιος, αναφέρεται συχνά στον Δημιουργό . Στο σωκρατικό διάλογο Τίμαιος (28α επ. ), Γ.  360 π.Χ. Ο κύριος χαρακτήρας που αναφέρεται στον Δημιουργό τον περιγράφει ως οντότητα που «δημιούργησε και διαμόρφωσε» τον υλικό κόσμο.   

Ο Tιμαίος περιγράφει το υπερδιαστατικό ον αυτό ως ανεπιφύλακτα 
καλοπροαίρετο , που επιθυμεί έναν κόσμο όσο το δυνατόν καλύτερο. Το έργο του Πλάτωνα Τίμαιος είναι μια φιλοσοφική συγκριτική σύζευξη του Ησιόδου  με την κοσμολογία « στο έργο του Θεογονία , με το έργο του Ομήρου


 °  ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ Ο ΥΠΈΡΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ. °

https://en.wikipedia.org/wiki/Demiurge


Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την επίσημη μεταφυσική ιστορία του συγκεκριμένου όντος .... Αδηφάγο , σκληρό και αρχέγονο ον , απολύτως επαρμένο και εγωιστικό θεωρεί τον εαυτό του ως τον ΕΝΑ και ΜΌΝΟ ΘΕΟ !

https://the-demonic-paradise.fandom.com/wiki/Yaldabaoth

Αυτό που είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον είναι η στενή συνεργασία του με τον μυθικό Νυαρλαθοτεπ στην εκδοχή του ως Αζαθωθ στην μυθολογία Κθούλου.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Azathoth

Η ερμηνεία της Wikipedia είναι εντελώς λανθασμένη καθώς σύμφωνα με την μυθολογία Κθούλου γνωστό ως Έρπον χάος είναι ο ίδιος ο Νυαρλαθοτεπ ο αγγελιοφόρος των Μεγάλων παλαιών θεών και ιερέας και ψυχή του Αζαθωθ , ενώ ο ίδιος ο Αζαθώθ είναι μια μαύρη τρύπα στην γειτονιά της Γης.

Πέρα από μύθους και ονόματα η ουσία είναι πως είναι μια καί αυτή μορφή με τον Θεό Kāla που επανειλημμένα έχω αναφέρει στις τελευταίες μου αναρτήσεις γνωστό και ως Batara Kāla .

Batara Kala


https://en.wikipedia.org/wiki/Batara_Kala

Κύριος του χρόνου και υλικού τμήματος του κόσμου , κατασπαράζει με βουλιμία τα όντα που πλησιάζουν στο χώρο της ύπαρξης του , άστρα , θεούς και κυρίως ανθρώπους ...

Μόνο ο Νυαρλαθοτεπ έχει την δυνατότητα να πλησιάσει ανενόχλητος και να φύγει κατά βούληση υπηρετώντας τα συμφέροντα της θρησκείας των Πλειάδων που είναι ανάλογη του γήινου σατανισμού .

Αποκτά ιδιαίτερη σημασία η άποψη ότι ο Δημιουργός έδωσε την ψυχή κυριολεκτικά και τμήμα της συνειδήσεως του ώστε να δημιουργηθεί η ανθρωπότητα ...

Αυτό το κομμάτι πιστεύω ότι μάλλον είναι αλήθεια όσον αφορά την υλική υπόσταση του ανθρώπου ή μικρό άνθρωπο.

Ο ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ εμφανίζεται να υπηρετείτε από τους ουράνιους Άρχοντες που πρίν γίνουν οι σημερινοί Αρχάγγελοι ήταν πλανητικά πνεύματα κατ επέκταση δημιουργήματα του Θεού που δεν είναι καθόλου θεός σε σχέση με τους Υψηλότερους.

Η άποψη των Γνωστικών ότι είναι το " ιδεατό " που παγιδεύεται στο χώρο και το χρόνο δημιουργώντας τις μορφές που είναι ουσιαστικά η παρακμή των θεών και όλων των ταχυδονούμενων φωτεινών όντων είναι αλήθεια με βάση τους κανόνες που διέπουν την αρχαία γνώση ( μαγεία ).

Είναι γεγονός πως ο δημιουργός μοιραία θα φυλακιστεί στο χώρο που δημιουργεί με την ίδια ακριβώς τεχνική που χρησιμοποιείται και στην απλή καθημερινότητα μας καθώς κάποιος που σκάβει λάκο μοιραία πέφτει μέσα  

Έτσι και στο σύμπαν η καμπύλωση πέραν ενός ορισμένου σημείου δημιουργεί μια ίδια κατάσταση .

Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται με την δημιουργία μαύρης τρύπας ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης του σώματος που έφτασε στο μέγιστο βαθμό του ενεργειακού δυναμικού του ...

Αν λοιπόν έχουμε τον ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ ως ένα γιγάντιο όν μίας αρχαίας εποχής  ο οποίος κατάφερε να επεκταθεί στο άπειρο μέσω της Τρίτης Προσοχής , φυσικά και έγινε άχρονη οντότητα που αποφάσισε να προχωρήσει στην δημιουργία των συμπαντικων στερεών , έγινε δημιουργός του κόσμου και αφού πέρασε διάφορα στάδια τελικά κατέρρευσε όπως συμβαίνει σε όλα τα ουράνια σώματα καί τό πνεύμα του πεθαμένου αυτού όντος διασώζεται μέχρι σήμερα στην μορφή του αγγελιοφόρου του Νυαρλαθοτεπ.

Στον μύθο υπάρχει ένα σημείο που έχει ιδιαίτερη σημασία για την κατανόηση των γεγονότων που αφορούν το Σύμπαν κόσμο και φυσικά και μεταφυσικά...

Ο Κόσμος του ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ εμφανίζεται σχηματικά ως εξής :



Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα πυκνό δίκτυο , ένα μεγάλο ιστό αράχνης στον οποίο φυλακίζονται ενέργειες του κόσμου πέραν αυτού .

Αυτό το βλέπουμε και εδώ

Αυτό που κανένας απολύτως δεν πρόσεξε εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι η αναφορά στον μύθο της γέννησης του ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ όπου εμφανίζεται η πρώτη γυναίκα ή θεϊκή γυναίκα η σοφία να αισθάνεται ντροπή για την γέννηση του γιου της τον οποίο τύλιξε σε ένα σύννεφο και έφτιαξε ένα θρόνο μέσα σε αυτό.

Εδώ λοιπόν καταλήγω έχουμε την καταγεγραμμένη ιστορία της δημιουργίας ενός αληθινού χώρου ύλης εντός του πεδίου του οποίου βρίσκεται φυλακισμένος ο γιος της σοφίας ή Anima Mundi ...

Η ίδια αυτή ιστορία συνεχίζει και λέει ότι εντός του πεδίου αυτού και μαζί με τον ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ βρίσκεται ένας Θρόνος !

Η λέξη Θρόνος στην αρχαία μαγική γλώσσα είναι η  " γυναίκα  ".

Ο θρόνος του αρχαίου αιγυπτιακού Θεού Όσιρη ήταν η θεά Ίσις

Ο θρόνος του Σαβαώθ υπήρξε η μητέρα του Εμμανουήλ Ιησού Χριστού η λεγόμενη Παναγία.

Υπάρχει λοιπόν μια ακόμη γυναίκα που συνδέεται με τον Δημιουργό .

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η μυθική Σεκιναχ , η αρχαία σύντροφος του θεού των Ιουδαίων εδώ όμως δεν είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Είναι προσωπική μου άποψη ότι η συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται σε αστρονομικό επίπεδο στον αστερισμό του Ταύρου και συγκεκριμένα στις Πλειάδες.

Αυτή την άποψη φαίνεται να ενστερνίζεται και ο διάσημος συγγραφέας Wayne Hersel στο βιβλίο του The Hidden Record's ...


http://thehiddenrecords.com/anima-mundi-rosicrucian-rose-cross-robert-fludd-pleiades-planet-of-apes

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνεται εύγλωττα το από πού ξεκίνησε η θρησκεία της τρισηλίου θεότητας και του δημιουργού για να φτάσει στο υποδεέστερο είδος όντων που είναι σήμερα οι άνθρωποι.

Ο χάρτης του ουρανού δείχνει καθαρά ότι  είναι συγκεκριμένος χώρος του διαστήματος.


Την αλήθεια αυτή την γνωρίζουν κύκλοι επικυρίαρχων όπως μασονικές στοές , Ροδόσταυροι και θεοσοφιστές.


Μήτις / Anima Mundi / Baphomet η ίδια αυτή μορφή πίσω από την δημιουργία.



Η γυναίκα είναι η ίδια η Δύναμη , η δαιμονική μορφή που αναφέρεται στην Σολομωνική Διαθήκη , η θέα Σεχμετ της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας και η διάσημη Βαβυλώνα η Μεγάλη Πόρνη !!!


Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί είναι τόσο πολύ αναγκαίος ο προσηλυτισμός των ανθρώπων στην θρησκεία αυτού του σατανά και της θεϊκής πόρνης του ...

Η απάντηση είναι απλά ότι όπως έχω ξαναγράψει επανειλημμένα και είναι πειραματικά αποδεδειγμένο γεγονός από την επίσημη επιστημονική έρευνα ο ίδιος ο άνθρωπος δημιουργεί τον κόσμο γύρω του και βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με αυτόν.

Όταν λοιπόν η ανθρώπινη νοημοσύνη εστιάζεται πρός μια κοινή κατεύθυνση ακόμη και αν αυτό γίνεται με το τρόπο που επιτάσσει μια θρησκεία δημιουργεί αυτόματα μια υλική υπόσταση και μια πραγματικότητα που εκφράζεται μέσω της μαγείας με τον όρο Δεύτερη Προσοχή και Δεύτερος κρίκος Δύναμης.

Για αυτό ακριβώς το λόγο η ίδια αυτή η θέα Νυξ μητέρα τεράτων ή Σεχμετ κλπ είναι η πρώτη διδάξασα την αρχαία μαγεία !

Γιατί είναι όλα αυτά τα περί σωτηρίας των ανθρώπων κλπ όλα ψέματα !

Είναι γεγονός πως είδαμε την φυσική θέση και χώρο εκδήλωσης του Δημιουργού και της θεάς Νυξ των αρχαίων ελληνικών μύθων και ανέλυσα τον ουσιαστικό ρόλο της ύπαρξης των θρησκειών στην γή.

Το γεγονός ότι πίσω από την φαινομενική φιλανθρωπία του Θεού υπάρχει ένα αδίστακτο ανθρωποφάγο τέρας βρίσκεται στούς ίδιους τους μύθους και ειδικά σε αυτούς του Batara Kāla .

Μπορεί να μην άρεσε στους Εβραίους και στους σεμνότυφους φαλοκράτες του μεσαίωνα η γυναίκα ώς αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας είναι όμως γεγονός που βλέπουμε στούς μύθους που υπάρχουν στην περιοχή της Ασιας.

Σύμφωνα πάντα με την ινδική μυθολογία μητέρα των εφήμερων μορφών της δημιουργίας είναι η ίδια η θέα Ντούργκα .

Στον μύθο του Batara Kāla η πολεμίστρια παρθένος θέα βιάζεται από τον πατέρα του Κάλα που είναι ο θεός Σίβα , πάνω στον Ναντι τον φύλακα του παλατιού του Σίβα δηλαδή ουσιαστικά μεταφράζεται " στην πλάτη ενός λευκού Ταύρου".



Εικόνα ο Nandi.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nandi_(mythology)

Ο Ναντι είναι Ταύρος αλλά θα μπορούσε να σημαίνει τον αστερισμό του Ταύρου πράγμα που δένει με την συνολική εικόνα για τα γεγονότα.

Στον Ταύρο λοιπόν βρίσκεται η ουράνια θέση του παλατιού του Σίβα και εκεί βιάστηκε η μέχρι τότε παρθένος θέα Ντούργκα,  η οποία ντροπιασμένη και εξαγριωμένη μεταμορφώνεται σε άσχημη γριά γυναίκα γεμάτη από μίσος.

Όταν γεννήθηκε ο Κάλα ήταν ένας τρομερός δράκοντας ίδιος με τον σατανά των χριστιανικών γραφών.

Η ίδια αυτή οντότητα εμφανίζεται ως Quetzalcoatl στους αρχαίους Αζτέκ

https://en.wikipedia.org/wiki/Quetzalcoatl 

Μίσος άνθρωπος και μισός φίδι σύμφωνα με τον μύθο λόγο της ιδιομορφίας του σώματος του θα πεταχτεί στην γή όπως συνέβη και στον Θεό Ήφαιστο μωρό που λόγω της δυσμορφίας του η μητέρα του τον έριξε από τον ουρανό στην γή.

Αυτή η επαναλαμβανόμενη πρακτική των θεών να ξεφορτώνονται στην γή τα μωρά που δεν θέλουν μου θυμίζει πολύ αληθινά γεγονότα της ανθρώπινης κοινωνίας για να είναι απλά μύθευμα.

Ιερό έμβλημα του Quetzalcoatl είναι η γνωστή σπείρα , έμβλημα που έφερε χαραγμένο σε πλάκα στο στήθος του τον θώρακα του ανέμου» ehēcacōzcatl , «το σπειροειδές κόσμημα όπως θα το περίμενε κανείς ο συγκεκριμένος θεός συνδέεται με την θεότητα αστρολόγος Tlahuizcalpanteuctli

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος θεός συνδέεται με την καταστροφή του κόσμου της γής της πρώτης δημιουργίας που είχε γίνει από τον αδερφό του Tezcazlipoca τον Ιαγουάρο 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tezcatlipoca 

Εκείνος όμως στην συνέχεια κατέστρεψε την δική του δουλειά / δημιουργία και αυτό συνεχίζεται για αρκετές ακόμη φορές μέχρι που κάποια στιγμή μπαίνουν στην μέση οι υπόλοιποι 4 θεοί και οδηγούμαστε στην τελική ή 5 δημιουργία του κόσμου.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Five_Suns

Ιστορίες δημιουργίας 

Σε έναν από τους Αζτέκους λογαριασμούς δημιουργίας, οι Quetzalcoatl και Tezcatlipoca ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τον κόσμο. 

Πριν από την πράξη τους υπήρχε μόνο η θάλασσα και ένας κροκόδειλος  τέρας που ονομαζόταν Cipactli . 

Για να το προσελκύσει, ο Tezcatlipoca χρησιμοποίησε το πόδι του ως δόλωμα και ο Cipactli το έφαγε. 

 Στη συνέχεια οι δύο θεοί  συνέλαβαν και  κομμάτιασαν το τέρας για να κάνου τη γη από το σώμα του 

Μετά από αυτό, δημιούργησαν τους ανθρώπους κλπ κλπ

Προφανώς οποιαδήποτε ομοιότητα με τον μύθο της δημιουργίας από το σώμα του αρχέγονου κτήνους Τιαμάτ δεν είναι απλά σύμπτωση και ας προέρχεται από ένα εντελώς διαφορετικό μέρος της γής και διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Από την άλλη οι εβραϊκοί μύθοι όντως αναφέρονται στην ύπαρξη ενός τέρατος κροκόδειλου μαζί με τον δράκοντα Λεβιάθαν , είναι ο Βεχεμωθ ο οποίος εμφανίζεται μετά ως ιπποπόταμος !

Από το σώμα του τεράστιου αυτού τέρατος κροκόδειλου δημιουργήθηκαν οι 9 χθονιοι τόποι και οι 13 ουρανοι  ή Παράδεισοι.

"Thirteen Heavens"

 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thirteen_Heavens#:~:text=Search%20Wikipedia-,Thirteen%20Heavens,-Language

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Thirteen_Heavens

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι σε αυτούς τους μύθους που είδαμε επίκεντρο της δημιουργίας είναι η ίδια η Γη ως ουράνιο σώμα και όχι ο χωρόχρονος του κόσμου, οι δήθεν θεοί μπορεί να γνωρίζουν όλα αυτά που σήμερα η επίσημη επιστημονική κοινότητα γνωρίζει αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω.

Μπορεί στούς ύμνους να βαυκαλίζονται για την θεϊκή παντοδυναμία τους και την εξουσία πάνω στο κοσμικό επίπεδο αλλά όλα αυτά είναι ουσιαστικά μπούρδες και τίποτα δεν ισχύει !

 Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των επιστημών τους,  ουσιαστικά κάνουν πράγματα που συμβαίνουν και στην σημερινή εποχή μέσω των διαφημίσεων και της δημαγωγίας , χημικά συστατικά στο νερό , ασύστολλα ψέματα και φόβος .

Βάζοντας μπροστά για δόλωμα μια αλήθεια γεμίζουν το υπόλοιπο με ψέματα που δεν έχουν τέλος , έτσι λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είναι εν μέρει αλήθεια η ύπαρξη του Δημιουργού ή ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ.

Δεν είναι ο δημιουργός του σύμπαντος κόσμου εφόσον ο ίδιος είναι προϊόν βιασμού / σεξουαλικής πράξης που έλαβε χώρα συγκεκριμένα στον αστερισμό του Ταύρου , η μητέρα του η οποία ξέρουμε ποια είναι ντροπιασμένη τον γεννά και τον εγκαταλείπει στην Γη ή πιθανόν να έχασε την ζωή της κατά τον τοκετό οπότε και θεοποιήθηκε εκ των υστέρων.

Μια άλλη γυναίκα συντρόφευσε το όν αυτό που είναι φιδανθρωπος και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία της γης με εντελώς μηχανικά μέσα και τεχνολογία.

Ο αστερισμός τών Πλειάδων σχετίζεται με τους σκιώδεις ανθρώπους και οι σκιές προέρχονται από τις Πλειάδες οπότε είναι λογικό να συνδέεται μαζί τους ο Νυαρλαθοτεπ.

Το μόνο σημείο που με προβληματίζει είναι η σχέση των θεών της δημιουργίας των Αζτέκων με την Αφροδίτη (??? ) όταν το ίδιο ακριβώς γεγονός του βιασμού το βρίσκουμε στον μύθο της θεάς Ερεσκιγκάλ η οποία σε μια αποστολή σύμφωνα με τις πινακίδες βιάστηκε από έναν αξιωματικό που είχε για Bodyguard , αυτός είναι ο σημερινός δαίμονας Ορνίας  .

Μετά από αυτό το γεγονός τελείωσε η αποστολή γύρισε ο καθένας στην χώρα του , πάνω που ξεχάστηκε το πράγμα πάει η θέα Ερεσκιγκάλ στον ύπατο αξιωματικό ή ηγεσία και του λέει ότι βιάστηκε από τον ( * ) και οφείλει να την αποκαταστήσει γιατί ήταν παρθένα κλπ κλπ .... Φτάνει η κατηγορία στα αυτιά του βιαστή ο οποίος εμφανίζεται ως θύμα σκευωρίας στα κείμενα , μαζεύει αυτός στρατό και οδεύει προς Αφρική όπου στούς καταρράκτες του ποταμού Ζαμβέζη ήταν το μεταλλικό Παλάτι με τους ασημένιους κίονες της θεάς του κάτω κόσμου και φτάνοντας εκεί πρός έκπληξη του βρίσκεται μπροστά σε ορθανοιχτες πύλες με την θέα να τον περιμένει ...

Ο μύθος δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη εγκυμοσύνης ή μωρού ο γάμος όμως έγινε παρά την σκευωρία που υπαινίσσεται ο άνθρωπος που έγραψε το κείμενο.

Η μόνη διαφορά είναι ότι συνδέεται η ίδια η Ερεσκιγκάλ και ο Ορνίας με τον πλανήτη Άρη που είναι υποτίθεται η θέση της κολάσεως την εποχή εκείνη !

Η Αζτέκ πάλι ταύτιζαν την Αφροδίτη με τον θάνατο και κατ επέκταση με την κόλαση άρα είναι εντελώς αστρολογικό το θέμα .

Έτσι λοιπόν καταλήγω ότι η μαύρη τρύπα στην γειτονιά της Γης είναι ένα ακόμα αστρονομικό φαινόμενο που ο καθένας μας μπορεί να μάθει ότι είναι αλήθεια , το γεγονός όμως ότι υπάρχει σύνδεση με συγκεκριμένες οντότητες που δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ή να απορρίψει αυτό είναι το πιθανότερο , σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ψέμα προς προσπορισμό κάποιων επιτίδιων .


Medium Evans Adamakis...

Δημοφιλείς αναρτήσεις