ΣΚΙΏΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ( Udug )

 ΣΚΙΏΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ( Udug )


Η ύπαρξη των ανθρώπων σκιές ειναι παγκόσμιο και πιστοποιημένο γεγονός ,  συναντούνται παντού , ειδικότερα σε σκοτεινά υπόγεια και θαλάμους νοσοκομείων και φυλακών ή οπου εχει υπάρξει θάνατος .


Σήμερα δυστυχώς ούτε καν οι μάγοι δεν ξέρουν τι είναι αυτά τα πλάσματα , τι κάνουν και πως εξορκίζονται ...


Τα όντα αυτά λοιπόν πρωτοσυναντούνται στην αρχαία Σουμμερία οπου τα ονόμαζαν udug.


Αργότερα στην ακκαδική γράφονταν ως utukku, είναι  μια διφορούμενη τάξη δαιμόνων που μερικές φορές θεωρούνταν τόσο καλές και μερικές φορές κακές. 


Σε εξορκιστικά κείμενα, το "καλό udug" μερικές φορές επικαλείται ενάντια στο "κακό udug".


 Η λέξη είναι γενικά διφορούμενη και πολλές φορές σε πιο σύγχρονες εποχές αναφέρεται σε δαίμονες στο σύνολό τους και όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος δαίμονα. 


Δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί αναπαραστάσεις udug, αλλά οι περιγραφές του αποδίδουν χαρακτηριστικά που αφορούν καθαρά τους σήμερα λεγόμενους " ανθρώπους σκιές " όντα που υπάγονται στους

δαίμονες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά :


".......Μία σκοτεινή σκιά, απουσία φωτός που την περιβάλλει, δηλητήριο και μια εκκωφαντική φωνή. "


Τα αρχαία μεσοποταμικά κείμενα που έχουν μεταφραστεί δίνουν οδηγίες για τον εξορκισμό του κακού udug είναι γνωστά ως κείμενα Udug Hul. 


URI

http://library.oapen.org/handle/20.500.12657/24657


Αυτά τα κείμενα τονίζουν τον ρόλο του κακού udug στην πρόκληση ασθένειας και τον ρόλο του εξορκιστή στη θεραπεία της νόσου.


Είναι γεγονός οτι η παρουσία των ανθρώπων σκιών συνδεεται με τον θάνατο ,  οπου βρίσκονται πολλοί μαζεμένοι εκει θα υπάρξει σύντομα θανατικό , μεμονωμένα ειναι λιγότερο επικίνδυνα αν και η αρνητίλα τους που δηλητηριάζει τον χώρο συνήθως γίνεται αιτία σοβαρών ανθρώπινων παθήσεων που καταληγουν σε μορφές καρκίνου.


Υπάρχουν καταγεγραμμένες πολλες περιπτώσεις άκρως επιθετικών Udug τα οποια προσπαθούν να τραβήξουν τους σνθρώπους μεσα απο το διαστασιακό άνοιγμα .


https://youtu.be/pzZIbKqE-fQ


Βιβλία :





 Evans Adamakis •


Δημοφιλείς αναρτήσεις