• ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ° Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ•

    • ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ° Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ•




Ο θεος Διόνυσος ως θεός ειναι πασίγνωστος εις πάση , η ιστορία όμως που αφορά την ανθρώπινη υπόσταση του θεοποιημένου αυτου όντος όπως είθισται με όλους αυτούς τους χθόνιους ,ειναι σύνηθες φαινόμενο η ιστορία π.χ του Άγγελου παγώνι ή γαλάζιου Άγγελου ή Διονύσου να ειναι κυριολεκτικά κατακερματισμένη και φυσικά ωραιοποιημένη στον εσχατο βαθμο , εφόσον εχει επιμελώς αποκρυφθεί η σχέση του με οτι πιο σατανικό και κακοβουλο που ειναι .....Η Σκιά .


Το Μάυρο φώς , η Σεμέλη , η έρπουσα σκια ...


Ακόμα και ετσι όμως μορφές που συναντάμε στα μεσαιωνικά μαγικά γριμμόρια συναντούνται όλες αποκλειστικά γύρω απο την κεντρική μορφή του Διονύσου.


Για παράδειγμα  στον Ορφικό Ύμνο στο Διόνυσο αναφέρεται: «Τον βαρυβρόντη Διόνυσο που Ευάν Ευοί κραυγάζει, τον πρωτογενή που έχει δυο φύσεις και γεννήθει τρείς φορές τον Βασιλέα Βάκχειο που ζει μέσα στους αγρούς, τον Δίμορφο, το Διπλοκερασφόρο, τον Κισσοστεφανομένον, τον Απόκρυφον που είναι Βακχικός, Αγνός, με Ταύρου Πρόσωπο».


Διπλοκερασφόρος με ταύρου πρόσωπο δεν υπάρχει σε καμία απεικόνιση του Διονύσου , υπάρχει ομως ως Βααλ .


Εικόνα Baal & Lucifer ( Balarama & Khrisna )

Η συγκεκριμένη μορφή αυτού του ανθρώπου που εγινε μετά θεος - δαίμονας ειναι ο Balarama (Sanskrit: बलराम, IAST: Balarāma) ο οποίος ήταν ο μεγάλος αδερφός του θεου Κρίσνα  και ειναι αυτός που δίδαξε την θεωρία οτι για να υπάρξει πνευματική μετάβαση σε ανώτερα επίπεδα οι μύστες επρεπε με την θεληση τους να μπουν στην νεκρική πυρά τους και να αποτεφρωθούν αυτοβούλος ζωντανοί , προκειμένου να αναγεννηθούν σαν το μυθικό πουλί " Φοίνικας " ...

( Ασχολίαστο ....)

Βααλ ° Εωσφύγος Ροφοκάλ ° Κόκκινος δράκος ° Δαίμονας Φορκάς ° Έρπουσα σκια ειναι μερικοί απο τους πολλούς δαίμονες της σύγχρονης μαυρης μαγείας για τους οποιους υπαρχουν καταγεγραμμένοι μυθοι που τους συνδέουν με τον συγκεκριμένο θεο.


18 Ιουλίου του 3228 π.Χ. γεννήθηκε στην αρχαία Ινδία ο Κρίσνα η όγδοη θεία μετενσάρκωση (αβατάρα) του θεού Βισνού  ο οποίος μεσα απο την εκστρατεία του προς την δύση θα μείνει στην ιστορία με το ονομα του Διονύσου , και οπως θα δουμε παρακάτω.



Για να μην παρεξηγούμαστε ο Βισνού , πιο γνωστός σήμερα ως Αρχάγγελος Αζραήλ ειναι ο θεός καταστροφέας , το τρίτο πρόσωπο της Τριμούρτι , Βράχμα : Υψιστο Πνευμα δημιουργίας - Σίβα ο συντηρητής και τέλος Βισνού : ο όλεθρος και η κοσμική εκμηδένιση , μια πυρινική κόλαση μεσα στην οποια διαλυεται καθε μόριο και δεν μενει ουτε καν η σκιά του .


Τονίζω αυτην την λεπτομέρεια ακριβώς για να δειξω την ανθρώπινη ηλιθιότητα της πίστης , και τον παραλογισμο του " Σφάξε με αγά να αγιάσω " !

Ερχόμαστε στο σήμερα αναφορικά με την υπόθεση αυτή και ρίχνουμε μια ματιά στο " ΜΕΓΑΛΟ ΓΡΙΜΜΟΡΙΟ " κνος αποκαλούμενο " Κόκκινος Δράκος"


The Red Dragon: Le Grand Grimoire - Or the Art of Commanding the Celestial, Aerial, Terrestrial, Infernal Spirits .


https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Grimoire


Κεντρική μορφή του ο Εωσφύγος Ροφοκάλ που οπως θα δουμε παρακατω συνδεεται αμεσα με την ακολουθεία του Διονύσου ( κρίσνα ) μεσω Τουρκίας προς την Δύση .




Ποιος ειναι ο Κοκκινος Δράκος γιατον οποίο μιλάει το συγκεκριμένο βιβλίο , και γιατί δείχνει μια μαυρη κότα κατω απο το ερπετό ?



Γιατί ο Δράκος και η κότα ειναι σύμβολα μίας και της αυτής μορφής .

Μεχρι σήμερα αυτη η αρχαία ελληνική θεότητα που αναπαρίστατε καθισμένη στο θρόνο της με το γνωστό πουλερικό....



...στο Voodoo εχει ως σύμβολο της ακριβώς αυτο , δηλαδή μια μαύρη κότα και τα επιθετα της ειναι " Κοκκινο ερπετό " και " ερπετό της κακίας "  αποδειξη τις αδιαμφισβήτητης σύνδεσης των θρησκειών που ξεκινά μάλιστα απο την μιρφή της αρχαιότερης μορφής της συγκεκριμένης θεας που δεν ειναι αλλη απο την Ερεσκιγκάλ την πτερωτή δαιμόνική θεά που καποιοι ταυτίζουν με την Λιλιθ , αν και ουσιαστικά στις απαρχές της ελληνικής μυθολογίας ονομαζόταν Στυξ και ήταν κουκουβάγια .


Προφανώς απο την ελληνική επιρροή συνδέθηκε με την κουκουβάγια - Λιλιθ.


Η θεά δράκοντας συναντάται εκτος μαγείας και σατανισμού στα Διονυσιακά» ή «Διονυσιακών βιβλία μη΄» (μη΄= 48) ενα ελληνικό επικό ποίημα του Νόννου του Πανοπολίτη στην Ραψωδία Ε΄ 

Ο Κάδμος και πέντε Σπάρτοι ιδρύουν τη Θήβα. 

Στην τελετή των γάμων του Κάδμου και της Αρμονίας παρευρίσκονται όλοι οι θεοί του Ολύμπου. 

Γάμος της θυγατέρας του, Αυτονόης με τον Αρισταίο.

 Ο γιος τους, Ακραίος μεταμορφώνεται από την Άρτεμη σε ελάφι και γίνεται θήραμα των ίδιων του των σκυλιών.

 Η Ινώ παντρεύεται τον Αθάμα.

 Αρχή της εξιστόρησης της γέννησης του Βάκχου Ζαγρέα, στην οποία η Περσεφόνη παρευρίσκεται με μορφή δράκου.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν έχουμε την ταύτιση της Περσεφόνης με την Κόκκινο Δράκοντα της μαύρης μαγείας και ο ρόλος του Εωσφύγου Ροφοκάλ γινεται κατανοητός αν θυμηθούμε οτι ως σάτυρος Μαρσύας που ήταν το πραγματικό του όνομα υπήρξε μεγάλος μαύρος μάγος και ιερέας της θεά Ρέας - Κυβέλης.


° Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ °


Όπου διαβάζετε την πρόταση " Ο Μαύρος άνθρωπος της αρχαίας Σύναξης " ή " Ο Μαύρος άνθρωπος " δεν αναφέρεται σε εναν οποιονδήποτε έγχρωμο αλλα έχει μεταφυσική αντιχριστιανική έννοια .

Π.χ ο Νυαρλαθοτέπ των κειμένων του Χ.Φ Λάβκραφτ ειναι η αρχετυπική μορφή αυτού του ανθρώπου αντίστοιχη μορφή του οποιου ειναι " Το πνεύμα του κακού " στο  Dictionaire Infernal γνωστό ως Loucifer.



O Lucifer το αιώνια νέο μελαχρινό εκείνο μαυριδερό αγοράκι , ο αγέραστος Ζαγρέας Διόνυσσος  , ο αιώνια νέος Κρίσνα του οποιου το ονομα krishna σημαίνει

 " Ο Μαύρος " ενοώντας το χρώμα του δέρματος του αλλα το ιδιο αυτο όνομα εχει και μια ακόμη ερμηνεία που για ευνόητους λόγους παραμένει παραγκωνισμένη γιατι τον συνδέει με την δσιμονική του φύση , και κατ επέκταση την δαιμονική φυση της μητέρας του που σήμερα ειναι γνωστή ως " Έρπουσα Σκιά " .... 


Σύμφωνα με αυτην την ερμηνεία το ονομα Chrisna = Μαύρο ή σκιώδες σύννεφο .


https://www.britannica.com/topic/Krishna-Hindu-deity


°     Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΓΕΝΙΑ °

Απόδειξη του οτι η ιστορία ειναι αλλαγμένη και οτι δεν ισχύουν τα επίσημα αρχαιολογικά δεδομένα ερχεται να αποδειχτή μεσα απο την γεννεαλογική γραμμή του Κρίσνα  για τον οποιο ξέρουμε οτι ήταν γιος της Ντεβάκι αδελφής του Βασιλιά Κάμσα.

Για τον Κάμσα γνωρίζουμε οτι αν και απόλυτα υλικό ον και βασιλάς τυραννός κυβερνήτης του βασίλειου Βρίσνι με την πρωτεύουσά του στη Μαθούρα ηταν δαίμονας  απόγονος και μετενσάρκωση ενος εκατόγχειρα.

George M. Williams (27 March 2008). Handbook of Hindu Mythology. Oxford University Press. p. 178. ISBN 978-0-19-533261-2.

 John Stratton Hawley; Donna Marie Wulff (1982). The Divine Consort: Rādhā and the Goddesses of India. 

Motilal Banarsidass. p. 374. ISBN 978-0-89581-102-8.

 Aiyangar Narayan (1901). Essays On Indo-Aryan Mythology-Vol. Asian Educational Services. p. 503. ISBN 978-81-206-0140-6.

Ως απόγονος του Kalanemi  του οποιου η περιγραφή αντιστοιχεί σε εκατόγχειρα οπως ονομαζόνταν στην αρχαιά ελληνική μυθολογία , αυτός οπως και η θεά Ντούργκα  απεικονίζονται εκατόγχειρες , πράγμα που δηλώνει οτι βρισκόμαστε σε πολύ αρχαίες εποχές πρώτον και δευτερον οτι οι εκατόγχειρες υπήρξαν πραγματικά στην αρχαία Ινδία οπου μετά τον αφανισμό τους στον κατακλυσμό θεοποιήθηκαν.

Οι αναφορές των πουράνας για τον Κάμσα οτι ήταν δαίμονας ενισχύει την άποψη μου οτι η Ντεβάκη η αδερφή του ήταν και αυτή το ίδιο , για αυτό σήμερα ως Έρπουσα σκιά παραμένει δαιμονική .

Ετσι λοιπόν και ο μεσσίας Κρίσνα μετείχε της ίδιας φύσης .

Σύμφωνα με την μυθολογία ο Κρίσνα σκότωσε τον Κάμσα ο οποίος είχε κάψει πρωτύτερα την Ντεβάκη απο την οποία όμως το έμβρυο είχε αφαιρεθεί και μεταφυτευτεί στην μήτρα μιας άλλης γυναίκας , πράγμα που συναντάμε να αναφερεται και στην αντίστοιχη ελληνική εκδοχή του μυθου της Σεμέλης.

Κάποια στιγμή ο νεαρός Κρίσνα χρησιμοποιώντας την επίφοβη νεκρομαντεία προσπαθεί και καταφέρνει να φέρει απο τον κοσμο των νεκρών στην ζωή την αληθινή του μητέρα , η οποία μήν έχοντας πιά σώμα το οποιο είχε καεί ολοσχερώς στην πυρά , γύρισε πίσω σαν ενας καπνός , ενα φωτεινό ιώδες μαυρο σύνεφο το οποιο σήμερα ειναι γνωστό ως Έρπουσα σκιά.

Ο Εωσφύγος Ροφοκάλ ή Μαρσύας φέρεται να ήταν αυτός που διέδωσε την λατρεία της σκοτεινής αυτής θεάς μέσω μαγικών πρακτικών που παραπέμπουν στο σύγχρονο σατανισμό αν και η εμφανισή του δειχνει καθαρά οτι επρόκειτο για πολεμιστή στην ακολουθία του Διονύσου και οχι φιλήσυχη και ειρηνική οντότητα που μόνη ασχολία της ειναι ο αυλός εφόσον φέρει το χαρακτηριστικό τσέρκι που είναι ενα οπλο πολύ μεγάλης αρχαιότητας που συναντάται στην Κεϋλάνη και την Ινδία γνωστο απο το αμερικάνικο σήριαλ Ζήνα : Η βασίλισσα του πολέμου , η οποια το χρησιμοποιούσε , γνωστο ως Chakram.



Ο δαίμονας Φορκάς , ειναι σημαντική μορφή στην ακολουθία του θεου Διινύσου καθως ειναι ο κορυφαίος των Σατύρων  , ο γνωστός ως Γέρο Σειληνός , που είχε διαπαιδαγωγήσει το θεό Διόνυσο και που χρησίμευε σαν μάντης στους ανθρώπους, μόνο όμως αφού αυτοί τον μεθούσαν.



Αυτά για την ωρα ....


Δημοφιλείς αναρτήσεις