ΜΑΓΕΊΑ Ή ΠΊΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΊΑ ? ° ( KUMAN THONG / KUMAN NEE)

 ΜΑΓΕΊΑ Ή ΠΊΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΊΑ ? °

 • KUMAN THONG • KUMAN NEE •



Αυτό το άρθρο μου έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν προτρέπει κανέναν στο να χρησιμοποιήσει αυτές τις λαϊκές μεθόδους μαγείας για κανένα λόγο.

Για ευνόητους λόγους πάντα αποφεύγω να δίνω στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από ασυνείδητους ηλίθιους , σκοπός της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι μόνο η έρευνα υπερφυσικών δραστηριοτήτων και φαινομένων καθώς και η αλληλεπίδραση μεταξύ της ανθρώπινης νόησης και ψυχής με αυτά τα " εργαλεία ".

Θέμα της συγκεκριμένης ανάρτησης είναι η ίδια η πίστη στην Μαγεία σε σχέση με τα " Μαγικά " φυλαχτά και περίαπτα , Talisman , Amulet κλπ .

Ένα αντικείμενο αποκτά μαγικές ιδιότητες όταν πιστεύουμε σε αυτό ?

Τα μάγια δεν σε πιάνουν όταν δεν πιστεύεις στην Μαγεία ?
Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν και είναι ατράνταχτες αποδείξεις για το τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα .

Επίκεντρο της συγκεκριμένης ιστορίας είναι το Kuman Thong ένα συγκεκριμένο " φυλαχτό " το οποίο προέρχεται από την Ταϊλάνδη.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kuman_Thong

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνει μια σειρά ερωτημάτων :
° Που σταματάει η πίστη και που αρχίζει η μαγεία ?
° Πίστη ή Μαγεία ?
° Ο σκοπός τελικά όντως αγιάζει τα μέσα ή μπροστά στην ανθρώπινη ματαιοδοξία και τον εύκολο πλουτισμό θυσιάζονται τα πάντα ?

Ας ξεκινήσουμε την περιπλάνηση μας από το " Παζάρι Φυλακτών Ταϊλάνδης " εκεί που μπορούν να βρεθούν πολλές κατηγορίες Φυλακτών σε πολύ χαμηλές τιμές , μην σάς ξεγελάσει ο τίτλος του συγκεκριμένου χώρου γιατί δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή αγορά των μάγων όπως είναι π.χ η Αγορά Ξύλου στην Γκάνα .



Ας μην κοροϊδευόμαστε , σε αυτήν την αγορά βλέπουμε να συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με την Τήνο , όπου βλέπουμε στα μαγαζάκια γύρω από την εκκλησία , γούρια και εικόνες της Παναγίας , Λιβάνη κατά της Μαγείας και Φύκια για μεταξωτές κορδέλες .

Ουσιαστικά πρόκειται για σκουπίδια χωρίς ίχνος μαγείας , κλασσικό παράδειγμα εκμετάλλευσης της ανθρώπινης πίστης η οποία ουσιαστικά έχει πέσει ακόμα περισσότερο από την δεισιδαιμονία στην εμπορευματοποίηση της πίστης !!!

Ότι χειρότερο όλων !

Από ολόκληρη την αγορά το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι οι καρποί ενός συγκεκριμένου δέντρου οι οποίοι εκτός από το ότι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο σπάνιο είδος , έχουν και μαγική χρησιμότητα .


Θα επανέλθω με ένα - δυο αξιοπρόσεκτα μαγικά " φυλαχτά " στο τέλος του συγκεκριμένου κειμένου , τώρα ας δούμε τα περιβόητα Kuman Thong ° Kuman Nee.


Εδώ λοιπόν βλέπουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν ένα κανονικό μαγικό αντικείμενο το οποίο ουσιαστικά έχει διαβαστεί και ευλογηθεί και λογικό είναι ότι θα πρέπει να αποδείξει ότι όντως όπως η λαϊκή πίστη ορίζει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ισχυρή προστασία από αρνητικές δυνάμεις , ενώ παράλληλα είναι μαγνήτης υλικού πλούτου !


Ως άνθρωπος που είναι μέσα στα πράγματα χωρίς όμως πλέον να παρασύρεται από τα φαινόμενα , και τα παιχνίδια του μυαλού που είναι το αγαπημένο hobby των κακών πνευμάτων και των υπηρετών τους , οι οποίοι ουσιαστικά είναι αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που πουλάνε " Φως " !

Έτσι λοιπόν αναρωτιέμαι αν όλοι ανεξαιρέτως αυτοί που αγόρασαν ένα Kuman Thong ° Kuman Nee. πλούτισαν ?
Μήπως όλοι αυτοί που σκοτώθηκαν σε αεροπορικά δυστυχήματα τα οποία έχουν καταντήσει επιδημία στην συγκεκριμένη χώρα , τελικά είχαν ή δεν είχαν Kuman Thong ° Kuman Nee ?

Εγώ προσωπικά είμαι άπιστος Θωμάς και δεν το έκρυψα ποτέ , για αυτό και κατάφερα να επιβιώσω μέχρι σήμερα και παραμένω λογικός άνθρωπος εν το μέσο αλλοφροσύνης !

Στο βίντεο που ακολουθεί έχει καταγραφεί ζωντανά η " μάχη " μεταξύ ενός αληθινού ไสยศาสตร์  | Saiyasat δηλαδή Νεκρομάντη και του δικού του Kuman Thong  ( Toyol ) , εναντίον των μαγικών δυνάμεων αν θυμάμαι καλά 12 άλλων υποτίθεται λευκών μάγων και των δικών τους Kuman Thong ( Toyol ).



Θυμηθείτε ότι τα συγκεκριμένα Kuman Thong είναι όλα διαβασμένα και ευλογημένα με τον τρόπο που είδαμε στα βίντεο επάνω , ενώ ουσιαστικά το Kuman Thong  του Μαύρου μάγου δεν είναι διαβασμένο και καθαγιασμένο με την Βουδιστική μέθοδος αλλά με την μέθοδο της ไสยศาสตร์  | Saiyasat , η οποία ουσιαστικά είναι η αυθεντική.

Το βίντεο είναι αυθεντικό , προέρχεται από την δημόσια τηλεόραση και δεν περιέχει καθόλου τρικ , εφέ κλπ .

Η ψυχική επίθεση είναι αυθεντική , και αφορά την χρήση  μαγείας και μόνο χωρίς ταχυδακτυλουργικά κόλπα.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας .



Το βίντεο μιλάει από μόνο του :

° Η πίστη ούτε αντικαθιστά , ούτε καν μπορεί να νικήσει την ΑΛΗΘΙΝΉ μαύρη μαγεία , τονίζω την λέξη αληθινή γιατί δεν έχει καμία σχέση με την παπαριά που ονομάζεται Μαγεία στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια ! 

Το γεγονός ότι δεν είναι χριστιανοί δεν μειώνει την πιθανότητα ένας αντίστοιχος καθολικός ιερέας ή ορθόδοξος χριστιανός να υποστεί μεγαλύτερη ζημιά τόσο σε νευρολογικό επίπεδο , ψυχικό και νοητικό επίπεδο , ακόμη και σε οργανικό και συγκεκριμένα στην καρδιά ή τις φωνητικές χορδές του.

° Το πλαστικό και το Glitter δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την σάρκα και το αίμα και πάνω από όλα αυτά την ίδια την Ψυχή.

°  Η εμπορευματοποίηση της πίστης και της Μαγείας ουσιαστικά είναι η πιο υποβαθμισμένη μορφή τους , δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βοηθήσουν φυλαχτά κλπ του εμπορίου σε οτιδήποτε.

Δεν θα επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες για την Saiyasat , κλείνοντας θα βάλω μόνο δύο αυθεντικά φυλαχτά που δεν μπορεί να βρει κανείς στο Παζάρι Φυλακτών Ταϊλάνδης !




Medium Evans Adamakis.

Δημοφιλείς αναρτήσεις