ΤΟΥΣ ΠΉΡΑΝΕ ....!


ΤΟΥΣ ΠΉΡΑΝΕ ....!

    ( Για την ακρίβεια τους πήρε ο Διάβολος , κυριολεκτικά ..) ⚫




Η κυρίευση από ένα κακόβουλο πνεύμα ενός ανθρώπου που συνήθως είναι εισβολέας στο χώρο του σπιτιού ή νεκροταφείου όπου βρίσκεται η συγκεκριμένη οντότητα είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο.

Ένα άλλο πολύ συνηθισμένο φαινόμενο που παρατηρείται σε χώρους που σχετίζονται με αρνητικές δυνάμεις , αλλά δεν είναι ευρέως γνωστό γιατί δεν είναι από τα πράγματα που μπορεί κανείς να αποδείξει ( αν δεν είναι μάγος )  είναι οι εξαφανίσεις ανθρώπων χωρίς να αφήσουν κανένα απολύτως ίχνος πίσω τους.

Το να χαθεί κάποιος σε ένα τροπικό δάσος , μια ζούγκλα , κινούμενη άμμο , έρημο και δαιδαλώδη σπήλαια είναι κάτι που θεωρείται απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο εφόσον στατιστικά ανεβαίνουν αισθητά οι τιμές του κινδύνου έναντι της επιβίωσης .

Τι γίνεται όμως όταν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων , συνήθως οικογένεια , δηλαδή γονείς και παιδιά συνήθως ανήλικα εξαφανίζονται μυστηριωδώς μέσα από το ίδιο τούς το σπίτι ?

Έχω πολλές τέτοιες περιπτώσεις συναντήσει αλλά μια ξεχωρίζει γιατί εδώ έχουμε μαύρη μαγεία και πολύ ισχυρή παρουσία μιας άγνωστης ταυτότητας σκοτεινής ενέργειας .

Το υλικό προέρχεται από τον ερευνητή υπερφυσικών δραστηριοτήτων Tim Morozov ο οποίος με μπέρδεψε σχετικά με το γεγονός ότι επανειλημμένα επισκέφθηκε το συγκεκριμένο σπίτι της εξαφανισμένος οικογένειας αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι ήθελε να βρεί ή τι να αποδείξει !



Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ίδιος ο Τίμ είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν , θα εστιάσουμε όμως στα σύμβολα που βλέπουμε στον τοίχο πίσω αριστερά και στην πόρτα της κεντρικής εισόδου , όπως και σε κάποιες λεπτομέρειες για την ομολογουμένως εντυπωσιακά περίεργη υπόθεση αυτής της οικογένειας που ζούσε εδώ...




Δυστυχώς η όλη διαδικασία της έρευνας του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι η πιο καθαρή και χαρακτηριστική εικόνα της σύγχρονης ημιμάθειας και παρακμής όλων των αυτοδίδακτων μάγων , προσπαθεί με αυτά που νομίζει ότι ξέρει να τα βάλει με κάτι που ούτε καν αντιλαμβάνεται!

Είναι απλά τυχερός που "  αυτοί " που βρίσκονται εκεί τον θεωρούν άχρηστο οπότε και τον αγνοούν , διαφορετικά θα τον είχαν κυριολεκτικά πάρει στην ακριβώς παράλληλη διάσταση ύπαρξης όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία ότι συνέβη στην πραγματικότητα στα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας που ζούσε εκεί .

Η επιστήμη σήμερα ονομάζει το φαινόμενο " Ολοσημειακή Μεταφορά " , παράλληλα χρησιμοποιούνται οι όροι " Χωροχρονικά περάσματα " , " Διαστατικές Πύλες " , " Πύλες του Αλλόκοσμου " κλπ 

Οι Μάγοι τα γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι τα λεγόμενα " Μαγικά Περάσματα " για τα οποία σήμερα υπάρχει επίσημη σχολή που έχει ιδρύσει ο συγγραφέας και μάγος Κάρλος Καστανεδά .



Επίσης μπορείτε να δείτε σχετικά στα " Όνειρα στο σπίτι της μάγισσας " του Χ.Φ Λάβκραφτ. 



Θεωρώ τυχερό τον Tim Morozov που δεν γνώρισε αυτά τα όνειρα που ουσιαστικά είναι εφιάλτης θανάτου για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το είδος της Υπερβατικής Μαγείας .   

Πριν σάς δείξω τα ενδιαφέροντα στοιχεία που συνδέουν το συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού με τον αλλόκοσμο δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα εντελώς χαρακτηριστικό δείγμα ημιμάθειας και δεισιδαιμονίας ενός ανθρώπου που έχει όλα αυτά τα στοιχεία που εγώ προσωπικά έχω συναντήσει σε χιλιάδες ανθρώπους που δηλώνουν μάγοι , αποκρυφιστές κλπ..


Όπως βλέπετε στο βίντεο ο Τίμ νομίζει ότι έχει να κάνει με μπακαλιάρο και ρίχνει αλλάτι για να " κάψει " το δαίμονα που αν ήταν πραγματικά δαίμονας από αυτούς που εγώ τουλάχιστον έχω γνωρίσει και γράφω για αυτούς μέσα σε αυτές τις σελίδες , όχι μόνο δεν θα ζούσε στα επόμενα λεπτά , αλλά δεν θα υπήρχε τίποτα από αυτόν στον χώρο πια , ούτε καν τα ρούχα του !

Αυτό νομίζω ότι υπονοείται στις λέξεις που ακούστηκαν :



Όλα τα γεγονότα σχετίζονται με το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται σε κάποιο απόμερο εξοχικό μέρος κάπου στην Ρωσία .

Ως συνήθως συμβαίνει μπήκε κάποιο βράδυ ένας κλέφτης ο οποίος έψαχνε για πολύτιμα αντικείμενα και μέταλλα και βρήκε το μπελά του καθώς πέρα από τις περίεργες φωνές που ψιθύριζαν στο σκοτάδι επαναλαμβάνοντας την λέξη " Διάβολος" κατατρόμαξε από αυτά που είδε γραμμένα στον τοίχο και βρέθηκε να φεύγει κακήν κακώς κυνηγημένος από κάτι αδιευκρίνιστο , όπως συμβαίνει με αυτές τις περιπτώσεις .

Αρχίζει να λέει αριστερά και δεξιά το πάθημα του ο συγκεκριμένος τύπος , φτάνει αυτό στα αυτιά του Τιμ ο οποίος αποφάσισε να το ερευνήσει ( βίντεο κάτω στο τέλος του κειμένου ) .

Πριν προχωρήσουμε στο βίντεο είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως σύμφωνα με τους γείτονες η συγκεκριμένη οικογένεια είχε μια κόρη η οποία δεν είναι σίγουρο αν ήταν πραγματικά τρελή ή δαιμονισμένη.

Προσωπικά θεωρώ ότι η κοπέλα ήταν πραγματικά δαιμονισμένη και αυτό αποδεικνύεται από όλα τα υπόλοιπα στοιχεία που έχουμε συμπεριλαμβανομένου του ότι όλα τα μαγικά σύμβολα και γράμματα που βλέπουμε στον τοίχο του σπιτιού είναι όλα γραμμένα με αίμα !

Αυτό το γεγονός είναι το κλειδί για όλα τα υπόλοιπα , θυμηθείτε ότι η ρουνική μαγεία ορίζει να γραφτούν οι Ρούνοι και να " βαφτούν με αίμα " , ούτε φεγγάρια , ούτε ξαστρίσματα , ούτε καν λιβάνια .

Ρούνοι και αίμα και τέλος !

Το ίδιο πράγμα βλέπουμε και εδώ ... Τα υπόλοιπα στοιχεία αναγράφονται στο ίδιο το ξόρκι το οποίο ουσιαστικά είναι ένα ξόρκι για " διαστατικό Cracking " , αυτό το " Μέσα έξω " που γράφει είναι ακριβώς το πέρασμα των ανθρώπων σε άλλες διαστάσεις ύπαρξης .

Η οικογένεια σύμφωνα με την γειτονιά έφυγε από το σπίτι , αλλά όπως παρουσιάζεται στο βίντεο και ο ίδιος ο Τίμ παράτησε , όλα τα πράγματα των ανθρώπων είναι στην θέση τους λές και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τόσο αιφνίδια και βιαστικά που άφησαν πίσω τους τα πάντα και κυριολεκτικά τις εργασίες που έκαναν στην μέση !

Προσωπικά δεν νομίζω ότι έφυγαν ποτέ " έξω " από το σπίτι με την έννοια που χρησιμοποιείται αυτή η λέξη σήμερα , η πιο σωστή ερμηνεία είναι το ότι " πέρασαν αλλού" ή τους πήραν , με την ακριβής ερμηνεία που δίνει στη συγκεκριμένη διαδικασία ο Χ.Φ Λάβκραφτ μέσω της Μυθολογίας Κθούλου.

Ο ίδιος ο Τίμ δεν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης και τους κινδύνους που καραδοκούν κυριολεκτικά στο σκοτάδι , όπως όλοι ανεξαιρέτως αυτοί που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα και μετά αφού φάνε την σφαλιάρα τα παρατάνε και το γυρνάνε στον Θεό , λές και ο θεός θα επέμβει κατ' οποιονδήποτε τρόπο ώστε να μην πληρώσουν αυτοί τις συνέπειες των πράξεών τους και των επιλογών που είναι αποτέλεσμα της Ελευθέρας Βούλησης τους ... 

Μια άλλη ιστορία μυστηριώδους εξαφάνισης τριμελούς οικογένειας υπό εντελώς άγνωστες συνθήκες μέσα από το ίδιο τούς το σπίτι το 2013 , χωρίς όμως να υπάρχει εμπλοκή μαγείας και δαιμονισμού σε κανένα από τα μέλη της οικογένειας βρίσκεται στην Ιαπωνία και έχει αναρτηθεί ανάλογο βίντεο στο YouTube channel .


Ένα ενδιαφέρον βίντεο που δεν έχει πολλά στοιχεία να προσφέρει άν και καταγράφει πολλά παράξενα πράγματα όσον αφορά παρουσίες στο χώρο του σπιτιού.


Θα κλείσω με το πρώτο βίντεο του Τιμ κατά το οποίο επισκέφθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο χώρο , και φυσικά όπως συνήθως γράφω , τα συμπεράσματα δικά σας .


Medium Evans Adamakis.




Δημοφιλείς αναρτήσεις