KARAKONDZULA Ο ΔΑΊΜΟΝΑΣ ΒΡΥΚΌΛΑΚΑΣ ΛΥΚΆΝΘΡΩΠΟΣ

KARAKONDZULA 





Το Karakondzula (από το τουρκικό Kara - Μαύρος και Kondzolos - Δαίμονας ) είναι ένας δαίμονας στη μυθολογία των Βαλκανίων και τα χαρακτηριστικά του ποικίλλουν από τη μια χώρα στην άλλη σε αυτήν την περιοχή.


Όταν μιλάμε για τον Karakondzula , μιλάμε για ένα συγκεκριμένο όν που εμφανίζεται σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων και είναι βρυκόλακας ο οποίος μπορεί να εμφανίζεται και μαύρος λύκος πολύ μεγάλου μεγέθους.


Στην πραγματικότητα η περιγραφή του θυμίζει έντονα βρυκόλακα Hellhound ο οποίος κατά τόπους εμφανίζεται ως ένας κανονικός λυκάνθρωπος.




Η συγκεκριμένη μορφή είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί μέσω αυτής σώζονται τα αληθινά αν και χαμένα από αιώνες κυριολεκτικά ή κρυμμένα μυστικά επιμελώς στοιχεία που αφορούν την λατρεία του Θεού Lupercus.


Ο Ρωμαίος Lupercus γνωστός ως Λυκάονας στην αρχαία Ελλάδα, παρατηρείται μια αναβίωση της σκοτεινής λατρείας του μετά από το 1530 μέσω του Πάπα Λέοντα Ι θείου της Αικατερίνης των Μεδίκων και ιερέα του Lucifuge Raficul ή Lucifuge Rofocale ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο θεός Lucifer Lupercus ο οποίος είναι γνωστός ως Νυκτιμμος ή Νύκτιππος ο γιός και διάδοχος του θρόνου του βασιλιά Λυκάονα της προϊστορικής Λυκαονίας που σήμερα ονομάζουμε Πόντος και Καππαδοκία.


Η λατρεία του συγκεκριμένου αυτού όντος πρωτοεμφανίστηκε στην Ινδία και Πακιστάν πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα, γίνεται επίσημη θρησκεία στην Ιταλία όπου εκεί βλέπουμε ότι μετά απαγορεύτηκε λόγο της βιαιότητας και της ηθικής εξαχρείωσης των μελών της.


( Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και το έχω ξαναγράψει επανειλημμένα ότι Λυκάονας και καλός δεν υπάρχει...)


Σήμερα συνεχίζει να υφίσταται ως Exu Lobo στην λατρεία της Κόκκινης Quimbanda στην Αμερική.




Από την υπόθεση των μυστήριων κεφαλιών που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή του HEXHAME στα τέλη της δεκαετίας του 1970  και όπως φαίνεται σχετίζονται με την αρχαία εκείνη λατρεία του Θεού Λυκάονα , γνωρίζουμε ότι πιθανότατα είχε φτάσει και στην αρχαία Αγγλία και εκτός αυτού βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο συγκεκριμένες οντότητες που συνδέονται με αυτήν.

Hexham Heads

https://en.wikipedia.org/wiki/Hexham_Heads



Ο Τράγος ή Σάτυρος και ο Λυκάνθρωπος...


Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά αν και σκόρπια στοιχεία που δείχνουν ολοκάθαρα το τρόπο που λατρεύονταν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις όντων αν και όπως προείπαμε είναι κυριολεκτικά " θαμμένα μυστικά " ώστε να μπορούν να πλασάρουν στο κόσμο μία εντελώς διαφορετική και άσχετη με την πραγματικότητα εικόνα της συγκεκριμένης αυτής λατρείας διάφοροι άνθρωποι πουλημενοι σε αμερικανικά συμφέροντα όπως ο αείμνηστος Γιώργος Μπαλάνος ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι υπήρξε επί σειρά ετών ενεργός κατάσκοπος όπως και ο ίδιος ο αείμνηστος Billy Bo , άφησε την πολλά υποσχόμενη στρατιωτική καριέρα του προκειμένου να μπορέσει να ασχοληθεί με την συγγραφή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας στην Ελλάδα του 1970...😂


Είναι γελοιοι οποίοι πιστεύουν ότι χρημάτισε ως συγγραφέας όταν τα κονδύλια για την συγκεκριμένη εργασία ήταν υπέρογκα ποσά από την Αμερική ...

Ο έχων νου θα καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τους Locus 7 •  Nimpus 7 της Ελλάδας εδώ και χρόνια πολλά και ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος της Βασίλισσας τους και Σαβαννη Χ.

Φαινόμενα των καιρών η χάλκεύση στοιχείων και η αναπροσαρμογή τους προκειμένου να μπορέσουν συγκεκριμένα συμφέροντα να κρύψουν την αλήθεια από την μάζα των ανθρώπων που καταναλώνουν σε αφθονία κουτόχορτο , έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε ότι τώρα τελευταία  προσπαθούν να θάψουν την μορφή του μυθικού Karakondzula τόν όποιο βλέπουμε μέσα από το διαδίκτυο ότι ταυτίζεται με τους Καλικάντζαρους εξ αιτίας του ονόματος του , στην πραγματικότητα δεν υφίσταται καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους...




Ο Karakondzula είναι ενδημικό είδος της Βαλκανικής και επίσης παρουσιάζεται και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, μέσα σε σκοτεινά απόμερα ορεινά δάση κυνηγάει τα ανθρώπινα θύματα του  τα οποία όπως προείπαμε σκοτώνει κλέβοντας τις ψυχές τους ... 

Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ουσιαστική διαφορά μεταξύ του συγκεκριμένου αυτού όντος και οποιουδήποτε άλλου παρόμοιου τύπου γνωρίζουμε μέσα από ταινίες του κινηματογράφου ή λαϊκές παραδόσεις άλλων λαών καθώς ουσιαστικά οι άνθρωποι που έχουν πεθάνει από την συγκεκριμένη οντότητα συνεχίζουν να υφίστανται και να εμφανίζονται ως δαιμόνια στους συγγενείς τους και φυσικά εννοείται ότι σύμφωνα με την παράδοση και αυτοί γίνονται Βρυκόλακες και μαύρα τερατώδη σκυλιά...


Το Karakondzula σύμφωνα με την παράδοση των λαών της Βαλκανικής είναι ένα γενικά ανθρωπομορφικό μαύρο όν που εμφανίζεται ως σκιά αλλά δυστυχώς όμως είναι πολύ πιο επικίνδυνο καθώς πρόκειται για βρυκόλακα , ο οποίος ακόμη και όταν δεν εμφανίζεται ως ένας κανονικός μαύρος άνθρωπος Βρυκόλακας , αλλάζει εντελώς μορφή για να γίνει Λυκάνθρωπος ή υπερμεγέθης μαύρος λύκος ο οποίος φυσικά εννοείται ότι τρώει ανθρώπους 

Σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση τα θύματα του συγκεκριμένου αυτού όντος παγιδεύονται και γίνονται με την σειρά δαίμονες , Βρυκόλακες οι οποίοι στην συνέχεια εμφανίζονται στους ζωντανούς συγγενείς τους δημιουργώντας πολλά προβλήματα με την παρουσία τους κάθε νύχτα.

Η όλη ιστορία θά έλεγα ότι είναι φανταστική εάν δεν υπήρχε η πανομοιότυπη περίπτωση των 4 Deep της Καταλονίας για τα οποία έχω γράψει αναλυτικά δημόσια μέσα από εδώ σε προηγούμενη ανάρτηση μου.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση των Deep είχαμε ακριβώς τά ίδια πράγματα, μαύρα τερατώδη σκυλιά τύπου Hellhound's τα οποία έπιναν το αίμα ανθρώπων που είχαν την ατυχία να ξεμείνουν έξω από τα σπίτια τους τα βράδια είτε λόγο μέθης, είτε λόγο ότι καθυστέρησαν στις αγροτικές εργασίες τους .


Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν από τα σκυλιά της κολάσεως όπως προείπαμε συνέχιζαν να εμφανίζονται ως Βρυκόλακες στα σπίτια των συγγενών τους και σύμφωνα με το μύθο στο τέλος γίνονταν και αυτοί όι ίδιοι κύνες της κολάσεως.


Κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβαινε και με την αληθινή λατρεία της θεάς Ενοδίας η οποία έχει ταυτιστεί με την αρχαία ελληνική θεά της Μαγείας Εκάτη.


Στην περίπτωση των Deep της Καταλονίας παραμένει μυστήριο το από πού έχουν προέλθει αυτά τα όντα, όλα όμως τα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση δείχνουν τους τάφους που βρίσκονται στο αρχαίο ρωμαϊκό οχυρό πάνω από τους οποίους χτίστηκε η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.


Πρόσφατα υπέπεσε στην αντίληψη μου περίπτωση μιας γυναίκας η οποία μένει στην Ελλάδα και μάλιστα σε μεγάλη πόλη, και έχει κυριολεκτικά περάσει του Χριστού τα βασανιστήρια από επιθέσεις εναντίον της μέσω Μαγείας.


Ένα βράδυ την ώρα που νανούριζε το τότε μωρό της είδε στο τζάμι του παραθύρου του μπαλκονιού της να στέκεται ένας άνθρωπος μετρίου αναστήματος μελαχρινός σαν γύφτος ο οποίος φορούσε ένα μαύρο χρώμα παντελόνι και άσπρο πουκάμισο και άρχισε να γελάει ενώ ταυτόχρονα η μορφή του άλλαξε σε αυτή ενός λυκανθρώπου ακριβώς όπως βλέπουμε ότι συμβαίνει στις ταινίες θρίλερ.


Φυσικά εννοείται ότι ήταν ο ίδιος αυτός ο Λυκάονας και φυσικά εννοείται ότι ήταν σταλμένος μέσω σκοτεινής Μαγείας στην γυναίκα ...


Η σχέση μεταξύ των Λύκων ή κυνών της κολάσεως με σκοτεινές δυνάμεις που ήταν στην πραγματικότητα άνθρωποι που ασχολήθηκαν με την μαγεία όσο ζούσαν είναι μεταφυσικά αποδεδειγμένο γεγονός.


Τα σκυλιά και ιδιαίτερα τα μαύρα σύμφωνα με την ελληνική παράδοση είναι ενσαρκωμένες ψυχές κακών πνευμάτων ανθρώπων και αυτό δεν είναι απόλυτα λάθος...


Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως όπου υπάρχουν τάφοι αρχαίων μάγων και μαγισσών και δρυίδων και άλλων ιερέων της αρχαίας παγανιστικής λατρείας εκεί βλέπουμε να εμφανίζονται ως σήμερα μαύρα τερατώδη σκυλιά ή λύκοι.


Black dog's ή Hellhound's .


Όλα αυτά τα πράγματα συνδέονται άμεσα μεταξύ τους και έτσι λοιπόν φτάνουμε στην περίπτωση του Karakondzula ο οποίος όπως φαίνεται ήταν ένας αρχαίος μάγος , ή ένας άνθρωπος που μυήθηκε στη Λυκαονικη θρησκεία με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που βλέπουμε μέχρι σήμερα.


Φυσικά εννοείται ότι για την σημερινή εποχή αυτή η συγκεκριμένη πνευματική ύπαρξη θεωρείται δαιμονική οντότητα και η όλη κατάσταση είναι αδιέξοδη κατάρα, αλλά δυστυχώς για εκείνη την εποχή αυτή ήταν η επικρατέστερη άποψη περί της αθανασίας κυριολεκτικά.


Ο Karakondzula είναι μια ακόμα περίπτωση από τις χιλιάδες ανθρώπων που έκαναν ο, τί έκαναν στο όνομα του καλού και του αγαθού για την κατάκτηση της αθανασίας κυριολεκτικά.


Δυστυχώς το ίδιο ακριβώς μοτίβο βλέπουμε μέχρι στιγμής όσον αφορά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και δοξασίες λαών και πολιτισμών, για να μην πιάσω το θέμα της ύπαρξης λυκαόνων εν έτει 2024 ...


Τα συμπεράσματα δικά σας..

Δημοφιλείς αναρτήσεις