❤️ ΈΛΑ ΣΕ ΜΈΝΑ ❤️ ΞΌΡΚΙ ΕΡΩΤΙΚΉΣ ΈΛΞΗΣ ❣️

    ❤️  ΈΛΑ ΣΕ ΜΈΝΑ ❤️

ΞΌΡΚΙ ΕΡΩΤΙΚΉΣ ΈΛΞΗΣ ❣️




Αυγούστος ο μήνας των καλοκαιρινών διακοπών, των γνωριμιών και του φλερτ , ο μήνας κατά την διάρκεια του οποίου το ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΊΟΝ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ κάνει 50% έκπτωση για όλους τους πελάτες σε όλες τις μαγικές εργασίες.


Εδώ είναι ένα μαγικό ξόρκι που μπορείτε να κάνετε για να προσελκύσει  άτομα που επιθυμείτε.

 Είναι αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε ένα μαγικό ξόρκι γενικής χρήσης, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγεία αγάπης, χρηματική μαγεία ή μαγεία τύχης ή για οποιαδήποτε ειδική επιθυμία. Θα χρειαστείτε:


1 λευκό εφτάκομπο κερί ή αγνό παρθένο μελισσοκέρι δεμένο με 7 κόμπους 

1 μεγάλο φυσικό ορυκτό Μαγνητίτη 

1 πακέτο Μαγνητική Άμμος

Αυτό το ξόρκι χρειάζεται 7 ημέρες για να εκτελεστεί.


 Ξεκινήστε πριν από την Πανσέληνο , ώστε η Σελήνη να μεγαλώνει όσο εργάζεστε. 

Εκτός από τα αντικείμενα εδώ τα οποία όπως όλοι γνωρίζουμε πρέπει οπωσδήποτε να έχουν ξαστριστεί επί τρεις νύχτες και φυσικά εννοείται πως το κερί πρέπει οπωσδήποτε να έχει περαστεί με έλαιο το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό της εργασίας αυτής .

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα Μαγείας που διδάσκω ή σεμινάρια μαγικών τεχνών γνωρίζουν τις συνταγές για την κατασκευή των ελαίων και τις σκόνες για εργασίες αγάπης.

Για όσους θέλουν να μάθουν μπορούν να πάρουν πληροφορίες αν τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας και να εγγραφούν είτε στο κύκλο μαθημάτων μαγείας, είτε στα ατομικά σεμινάρια μέσω email.

Επίσης μπορείτε να γράψετε στο email adamakisangel12@gmail.com να σας δώσω πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Μαγείας.

Για όσους δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δυστυχώς χρειάζονται ένα τυφλοσούρτη , παραθέτω εδώ την συνταγή του Ναρδου.

• ΝΑΡΔΟΣ: είναι ένα διάσημο βότανο, που αναφέρεται στη Βίβλο. Λέγεται ότι βελτιώνει την ερωτική ζωή, ενισχύει τη σεξουαλική πιστότητα και ενθαρρύνει τις προτάσεις γάμου. 

Μερικοί άνθρωποι ανακατεύουν Νάρδο και σανταλόξυλο σε θυμίαμα και το καίνε σε κάρβουνο για να βελτιώσουν τον γάμο τους καθώς ενισχύει την πίστη του συζύγου και απομακρύνει τρίτα πρόσωπα άλλοι παρασκευάζουν ένα τσάι και το χρησιμοποιούν για ράντισμα ή βρεξιμο μιας φωτογραφία του εραστή τους για να εξασφαλιστεί η ερωτικη πίστη, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί με μια φωτογραφία και νύχια μαλλιά ή άλλα διάφορα πράγματα και τα αντικείμενα να θαφτούν στο κάτω μέρος μιας γλάστρας στην οποία καλλιεργείτε ένα φυτό βασιλικού , εάν θέλετε να κρατήσετε μυστική τη δουλειά σας . 

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το βότανο είναι να ανακατέψετε Νάρδο και Βανίλια σε λαδί με τον παραδοσιακό τρόπο και άλειψε με  αυτό τον εραστή σου για να σού κάνει πρόταση γάμου , με το ίδιο λάδι αλείφουμε τα κεριά για την ερωτική επαναφορά αγαπημένου προσώπου, ερωτική επιθυμία ή σχέση 

Ακόμα θα χρειαστείτε ένα θυμιατό , ένα πιάτο ή δίσκο για να κρατάτε το μαγνητικό πέτρωμα και ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο έχετε γράψει το πλήρες όνομά σας 9 φορές με κόκκινο μελάνι.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα ξόρκι έλξης για να τραβήξετε χρήματα, θα χρειαστείτε επίσης 7 ολοκαίνουργια χαρτονομίσματα  και 7 ολοκαίνουργια κέρματα. 

Μην χρησιμοποιείτε παλιά χαρτονομίσματα περασμένων εποχών και κέρματα αντίθετα με ότι λέει το Φενγκ σούι δεν λειτουργεί, δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξουν χρήματα , αντίθετα μάλιστα λόγο της συσσώρευσης αρνητικών επιρροών από τα χέρια που τα έχουν πιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια αυξάνουν την αρνητική συσσωρευμένη ενέργεια.

Πολλοί άνθρωποι το δουλεύουν ως χρηματικό ξόρκι στον τόπο της επιχείρησης τους, για να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν το εμπόριο.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα ξόρκι έλξης για αγάπη, θα χρειαστείτε επίσης 7 κομμάτια χαρτιού στα οποία έχετε γράψει το πλήρες όνομα του επιθυμητού ατόμου 9 φορές με κόκκινο μελάνι. 

Εάν μπορείτε να πάρετε κάτι προσωπικό -- μια φωτογραφία, μαλλιά,  νύχια ένα χειρόγραφο γράμμα ή ύφασμα ρούχων-- το ξόρκι θα είναι πιο ισχυρό. 

Όσο πιο οικεία είναι τα αντικείμενα, τόσο το καλύτερο. Τα σωματικά υγρά θεωρούνται οι πιο ισχυρές προσωπικές ανησυχίες όταν δουλεύεις με ξόρκια.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα ξόρκι έλξης για υλικά αγαθά, όπως ένα νέο αυτοκίνητο, ρούχα ή συσκευές για το σπίτι, κόψτε 7 εικόνες από διαφημίσεις περιοδικών και γράψτε το πλήρες όνομα κάθε αντικειμένου 9 φορές στην εικόνα με κόκκινο μελάνι. 

Ντύστε κάθε κέρμα και τις 4 γωνίες κάθε χαρτιού ή χαρτονομισμάτων με το λάδι έλξης πλούτου ή τυλίξτε το με Ιρλανδικά βρύα (επίσης γνωστό ως Carrageen) δεν είναι αληθινό βρύα, αλλά  αποξηραμένα φύλλα ενός βόρειου φυκιού, του Chondrus crispus. 

Το IRISH MOSS πιστεύεται ευρέως ότι έχει τη δύναμη να φέρει Καλή Τύχη σε κάθε είδους Χρηματικά Θέματα , τόσο μέσω της Επιχειρηματικής Επιτυχίας όσο και μέσω της Καλής Τύχης στον τζόγο .

 Μερικοί άνθρωπο κουβαλούν πάντα μια πρέζα IRISH MOSS σε μια πράσινη φανέλα τσάντα ή στην τσέπη τους όταν πηγαίνουν να στοιχηματίσουν ή να αγοράσουν ένα λαχείο επειδή πιστεύουν ότι θα φέρει τα κέρδη . 

Άλλοι βάζουν  IRISH MOSS κάτω από το χαλί εισόδου στον τόπο της επιχείρησής τους για να προσελκύσουν και να κρατήσουν ροή πελατών σταθερής πληρωμής . 


 ΓΚΙ ( φύλλα)!

Το Γκι έχει δύο κύριες χρήσεις: Αφενός μπορεί να συνδυαστεί με βότανα όπως ο Απήγανος και ξύλο Δρυός και να καεί για να κρατήσει μακριά το κακό και αφετέρου να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γούριων και . σκόνες . 

Σε καμία περίπτωση δεν παίζει τον κύριο ρόλο, αλλά είναι μια καλή προσθήκη στα πουγκιά μαγείας για αγάπη. 

Όταν το Γκι αναμειγνύεται με Βέρβενα και Ελένιο  και το μείγμα γίνει λεπτή σε σκόνη, το αποτέλεσμα ονομάζεται True Love Powder .

 Η αποτελεσματικότητά του στην ερωτική μαγεία πιστοποιείται επίσης από το έθιμο του φιλιού κάτω από φρέσκο γκι να επισφραγίσει την αγάπη του στις χειμερινές διακοπές. 

Το γκι είναι ένα τοξικό, δηλητηριώδες φυτό και δεν πρέπει ποτέ να λαμβάνεται εσωτερικά. 


ΜΠΑΝΙΟ:

Πριν ξημερώσει η πρώτη μέρα,  ρίξτε Βερμπενα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό. 

Ρίξτε το νερό πάνω από το κεφάλι σας 9 φορές καθώς λέτε «Πνεύμα έλξης , φέρε μου αυτό που επιθυμώ» και ονομάστε αυτό που θέλετε. 

Στεγνώστε τον εαυτό σας στον αέρα και μαζέψτε μια λεκάνη με το χρησιμοποιημένο νερό του μπάνιου, που έχει πλέον την ουσία σας μέσα.

 Ντυθείτε με φρέσκα, καθαρά ρούχα, μεταφέρετε μια λεκάνη με νερό μπάνιου σε ένα σταυροδρόμι και ρίξτε το νερό πίσω από τον αριστερό σας ώμο προς την ανατολή του ηλίου στα Ανατολικά. 

Περπατήστε πίσω στο σπίτι και μην κοιτάτε πίσω. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη δουλειά.

Για να προσελκύσετε νέα αγάπη, κάψτε VERBENA και μετά πλύνετε τα χέρια σας με VERBENA τσάι και να μην αγγίξετε τίποτα μέχρι να αγγίξετε αυτόν που θέλετε.

Ρίξτε μια πρέζα True Love Powder στις τέσσερις γωνίες του δωματίου. Κάθε φορά πείτε, «Πνεύμα έλξης , φέρε μου αυτό που επιθυμώ» και ονομάστε αυτό που θέλετε.

Χαράξτε το πλήρες όνομα του ατόμου ή των αντικειμένων που επιθυμείτε σε κάθε κόμπο του κεριού μ χαράξτε 7 διαφορετικές επιθυμίες, μία για κάθε ένα κόμπο

Ντύστε το κερί με λάδι όπως προείπαμε. 

Εφόσον δουλεύετε με φυσικά υλικά και βότανα φτιάξτε τα  σε κώνους (χρησιμοποιήστε καθαρό χαρτί ή χαρτάκια στριφτού τσιγάρου ,συσκευάστε το θυμίαμα με το δάχτυλό σας και βγάλτε το από τον κώνο) ή τοποθετήστε το χαλαρά σε ένα μαγκάλι.

 Τοποθετήστε το μαγνητικό πέτρωμα στο δίσκο και περιχύστε το με λάδι και μετά  σκόνη σιδήρου. 

Βάλτε το ονοματεπώνυμό σας, τις ανησυχίες σας ή/και τις ανησυχίες του επιθυμητού ατόμου κάτω  από το ορυκτό Μαγνητίτη. 

Ανάψτε το θυμίαμα, μετά το κερί .

Εάν εργάζεστε για χρήματα, τοποθετήστε ένα χαρτονόμισμα και ένα νόμισμα κάτω από το μαγνητικό πέτρωμα. αν δουλεύετε για αγάπη, τοποθέτησε ένα χαρτί με όνομα, αν εργάζεσαι για υλικά αγαθά, τοποθέτησε ένα χαρτί ζωγραφικής. 

Εννοείται ότι ανάλογα με την εργασία αν είναι ερωτική ή όχι μπορείτε να προσθέσετε και τα ανάλογα υλικά και βότανα τα οποία όπως έχω πει επανειλημμένως είτε είναι σύμφωνα με την φύση του πλανήτη με τον οποίο συνδέεται η εργασία αυτή , είτε είναι κάποιας φύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την εργασία αυτή.

Πείτε δυνατά, "Θέλω να προσελκύσω [όνομα ατόμου ή αντικειμένου]." Πασπαλίστε με μαγνητική άμμο στο  μαγνητικό πέτρωμα, λέγοντας: "Όπως σε ταΐζω, έτσι θα ταΐσεις εμένα". 

Αφήστε το κερί να καεί ολόκληρος ένας κόμπος και τσιμπήστε το (μην το σβήσετε).

Κάθε βράδυ επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία, ανάβετε  θυμίαμα , πασπαλίστε το ορυκτό πέτρωμα με Μαγνητική Άμμο , πείτε τα λόγια και κάψτε το κερί ένα κόμπο

.Την 7η νύχτα ο μαγνητήτης θα  έχει καλυφθεί με μαγνητική άμμο. 

Αφήστε το κερί να κάψει μέχρι να σβήσει μόνο του.

Το πέτρωμα είναι πλέον «εκπαιδευμένο» να προσφέρει ι αυτό που επιθυμείτε. Βάλτε το κάτω από το κρεβάτι σας για αγάπη ή κάτω από τον πάγκο κοντά στο ταμείο σας για επαγγελματικούς λόγους.

 Εάν είστε στην επιχείρηση, δώστε μερικά από τα διαβασμενα χρήματα στους πελάτες κάθε μέρα και αντικαταστήστε τα με νέα χρήματα, ώστε ο μαγνητήτης να προσελκύει πάντα περισσότερα χρήματα για εσάς.


ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΊΟΝ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΊ

( Ακτή Μουτσοπούλου 🧡 Πασαλιμάνι Πειραιάς)


• ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΊΑ 20€

• ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΊΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΆΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΘΈΜΑΤΑ ΣΧΈΣΕΩΝ • ΕΡΩΤΙΚΑ. 50€

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ 50€


° ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

• ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΜΕΣΩ VIBER..


Αναλαμβάνονται εργασίες :


• ΑΜΕΣΑ ΔΡΑΣΤΙΚΉ ΕΡΩΤΙΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΓΗΜΈΝΟΥ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ή ΆΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΤΩΝ ΧΡΉΜΑΤΩΝ ΣΑΣ 690€ 


• ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΊΑ ° ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ Ή ΜΈΣΩ ΒΙΝΤΕΟΚΛΉΣΕΩΣ 50€ 


• ΕΡΩΤΙΚΌ ΔΈΣΙΜΟ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥ 530€ 


• 12 ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ ( ΕΡΩΤΙΚΌ ΔΈΣΙΜΟ ΣΥΝΤΡΌΦΟΥ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΈΜΠΤΗΣ) : 300€ 


• ΞΟΡΚΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ  °ΣΥΜΦΙΛΊΩΣΗ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ 350€ 


•ΔΡΑΣΤΙΚΉ ΕΡΩΤΙΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΏΠΟΥ & ΕΡΩΤΙΚΌ ΔΈΣΙΜΟ & ΓΑΜΟΣ ΕΝΤΟΣ 18 ΜΗΝΩΝ 900€


• ΆΝΟΙΓΜΑ ΤΎΧΗΣ 300€


• ΞΌΡΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΌΔΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ 300€


• ΛΎΣΙΜΟ ΜΑΓΕΊΑΣ ° ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΏΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΆΤΩΝ & ΕΠΙΡΡΟΏΝ ΔΩΡΕΆΝ 


• ΙΣΧΥΡΆ ΦΥΛΑΧΤΆ ( Από 100€ έως 350€)


ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΥΠΕΎΘΥΝΑ, ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ ΘΈΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΆ. 


 Τηλέφωνο επικοινωνίας 21 1001 4789

Medium Maxime Bouvier Bernois mobile : 694 6800 981

Τηλέφωνο επικοινωνίας :690 910 1751

τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 757 4409

Δημοφιλείς αναρτήσεις