Από την παιδική του ηλικία, το νεαρό αγόρι που εξακολουθεί να προβληματίζει τη… διεθνή επιστημονική κοινότητα, ο Μπορίσκα Κιπριγιάνοβιτς γνώριζε απίστευτες λεπτομέρειες για το διάστημα και τους πλανήτες.


Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ
( ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΉ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΌ ΑΜΆΡΤΗΜΑ ).

Η μαρτυρία ενός παιδιού από την Ρωσία το οποίο αναφέρει ότι πριν ενσαρκωθεί στην Γη ζούσε στον πλανήτη Άρη , μέλος ενός άλλου πολιτισμού από τον οποίο ξεκίνησε ο αρχαίος αιγυπτιακός πολιτισμός το οποίο μάλιστα τονίζει ότι η Σφίγγα κρύβει μυστικά μεταξύ των οποίων είναι  χωροχρονικά περάσματα στα οποία η πρόσβαση γίνεται μέσω περάσματος ( πόρτα ) που βρίσκεται σε ένα από τα αυτιά της .

Περισσότερες πληροφορίες :

 https://www.youmagazine.gr/2017/11/21923-paidi-thavma-zousa-ston-ari-prin-gennitho-sti-gi/


Η περίπτωση του νεαρού Ρώσου Μπαρίσκα Κιπριγιάνοβιτς  ο οποίος μίλησε για ζωή στον Άρη και για την αρχαία Αίγυπτος εχει εξαιρετική σημασία όσον αφορά την μελέτη του αρχαίου Αιγυπτιακού πολιτισμού  ο οποίος συνδέεται με ένα άλλον πανάρχαιο ως προς τον αιγυπτιακό αλλά κατεστραμμένο από πυρηνικό πόλεμο που βρίσκόταν στον πλανήτη Άρη πριν από 4,3 δισεκατομμύρια χρόνια  , δεν μιλάμε για τους επιζήσαντες τώρα , δεν είναι αυτό το θέμα του άρθρου , θέμα του άρθρου είναι η
" ηθική πτώση " και η αύξηση της εγκληματικότητας ως αποτέλεσμα των δικών τους ενεργειών.

Ο ίδιος ο Μπαρίσκα  μιλάει για ανθρώπους που υπάρχουν στο πλανήτη Άρη εδώ και τουλάχιστον 4,3 δισεκατομμύρια χρόνια από όταν δηλαδή ουσιαστικά ο πλανήτης θύμιζε περισσότερο στον Τροπικό δάσος του Αμαζονίου αφού είχε πολύ νερό και ένα βαθύ ωκεανό .


Αυτοί οι άνθρωποι που συνεχίζουν να υπάρχουν και να ζουν εντός του πλανήτη Άρη σήμερα αφού η επιφάνεια του εδάφους είναι μολυσμένη με ραδιενέργεια φυσικά και δεν είναι Homo's Sapiens.

Κοιτώντας τα αρχαιολογικά ευρήματα των πρώτων φαραωνικών δυναστειών , της εποχής δηλαδή ουσιαστικά του Θεού Ώρου στην Γη βλέπουμε ότι είναι οι γνώριμοι πλέον Grey's Alien .


Στην εικόνα 1 έχουμε μια μούμια ενός τέτοιου εξωγήινου όντος από τον Άρη , και στην εικόνα 2 είναι ένας από τους πρώτους βασιλιάδες πριν τους Homo's Sapiens.


Ο Μπαρίσκα λοιπόν πριν ενσαρκωθεί ως άνθρωπος ήταν ένα από αυτά τα όντα που ομολογουμένως μοιάζουν με τους Ζήτανς Grey Aliens  με την μοναδική διαφορά ότι εκείνοι στον αστερισμό του Ηρακλή είναι εντελώς σατανικοί και μισάνθρωποι.

Οι συγκεκριμένοι αντίθετα που δημιούργησαν τον ανθρώπινο πολιτισμό και έδωσαν τεχνογνωσία και εξέλιξαν την ανθρώπινη φύση έχουν αυτό το γεγονός υπέρ τους , αν καί , το τονίζω ότι το αναφέρει και ο ίδιος ο Μπαρίσκα ότι έχουν προβληματική συμπεριφορά / ψυχοσύνθεση .

Αυτό ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως το καταλαβαίνει.

Το έχω ξαναγράψει ότι στις στοές και στους υποτιθέμενος " ναούς" της αρχαίας Αιγύπτου γινόντουσαν πειράματα βιοτεχνολογίας και γενετικής βελτίωσης , όλα αυτά πού θεωρούνταν ως σύμβολα του θείου και του Φαραώ αποδεικνύεται σήμερα ότι είναι σύμβολα που αναπαριστούν με ακρίβεια τμήματα του εγκεφάλου του Homo sapiens.

Αυτη η εμμονή με τον εγκέφαλο του σύγχρονου ανθρώπου από όντα που πραγματικά δεν ήταν άνθρωποι και προηγήθηκαν αυτού , εκ των πραγμάτων οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτοί έχουν συντελέσει στην εξέλιξη του με συγκεκριμένα στοιχεία στην δομή του.

Αυτή η εγκεφαλική τροποποίηση ξεκίνησε με αφετηρία την αρχαία Αίγυπτο αλλά έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο πειραματισμός δημιουργόντας την εποχή των " κρανίων με επιμήκυνση "


Σήμερα είναι αναγνωρισμένο και αποδεδειγμένο από επιστημονικά ερευνητικά εργαστήρια ότι τα επιμήκη κρανία είναι αποτέλεσμα μετάλλαξης ανθρώπων με αγνώστου ταυτότητας Dna .

Πληροφορίες σχετικά εδώ :

https://m.tribune.gr/world/news/article/271647/dna-apantise-ta-epimiki-krania-tou-perou-katagonte-apo-den-tha-pistevete.html

Οπότε οι θεοί από τα άστρα παύουν να είναι θεοί εκ των πραγμάτων , και ας ισχυρίζονται οι λυκάονες το αντίθετο ..... Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο νεαρός Ρώσος Μπαρίσκα η Γη είναι ένας τόπος εξορίας , τιμωρία για όσους έχουν ανοίξει λογαριασμούς με την συμπαντική ηθική ( το ίδιο ακριβώς αναφέρεται και στις ινδουιστικές Ουπανισαδ ).

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι πεπτωκότες άγγελοι ήταν απόλυτα υλικοί και έρχονται από την μυθική κόλαση ή Ιρκαλα των λαών της Μεσοποταμίας που είναι ο πλανήτης Άρης , και του οποίου θεός ήταν ο Νεργκάλ  ( Ορνίας ή Κόκορας)


Οι μύθοι πάντα λένε την αλήθεια και σε φυσικό και μεταφυσικό επίπεδο αν ερευνηθούν σε βάθος.

Μετά τον πόλεμο ( 4 δισεκατομμύρια χρόνια πριν ) ακολούθησε η πτώση των αγγέλων που δεν είναι άγγελοι αλλά εξωγήινοι άνθρωποι - ( Θεοί των άστρων) .

Έρχονται στην Γη και βρίσκουν μορφές ζωής .

Ο άνθρωπος αν λάβουμε υπόψη όλους τους μύθους δεν είναι προϊόν ενός πνεύματος ή θεού , δεν δημιουργήθηκε μία και έξω σε ένα μέρος της γής , και κανονικά , αν και αυτό δεν λέγεται προς τα έξω δημόσια , δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ως φυλές δηλαδή το ίδιο ακριβώς dna

Από τους ανθρώπους με τα επιμήκη κρανία μέχρι τους σημερινούς Ασιάτες , έχουν υπάρξει πολλές μετεξελικτικές διαδικασίες , και επιγαμίες με ανθρώπους ερπετά κλπ

Ποτέ όμως μπήκε η " πτώση " στην ιστορία ?

Κατ' αρχήν όταν μιλάμε για πτώση σύμφωνα πάντα με την χριστιανική θρησκεία αναφερόμαστε στον ερχομό του Θανάτου .

Ο ίδιος ο Μπαρίσκα το λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι του Άρη δεν γερνούν και είναι αθάνατοι , αυτό όμως δεν ισχύει στην επιφάνεια τής γης όπου ο ήλιος σε συνδυασμό με το οξυγόνο είναι οι θεμελιώδεις λίθοι του γήρατος, και της φθοράς .

Όποτε εκ των πραγμάτων αυτοί οι πρώτοι άνθρωποι πριν τον άνθρωπο που ήρθαν στην Γη μόνιμα ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με κάτι εντελώς καινούργιο , την γήρανση και το θάνατο .

Όποτε και οι θεοί του ουρανού πέθαναν...

Φυσικά αυτή η ιστορία πέρασε και στην νέα ακόμη ανθρωπότητα η οποία έκτοτε μπήκε σε μια εποχή πολέμων και κακοήθειας που ουδέποτε πέρασε.

Ο πρώτος πόλεμος των Homo sapiens ήταν εναντίον των δημιουργών τούς .

Αλλά γιατί τόση βία ?
Γιατί είναι κανόνας ότι Homo Homini Lupus ?

Η απάντηση βρίσκεται στην δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου τον οποίο μετά από τόσα πειράματα και κλινικές δοκιμές εξέλιξαν οι θεοί από τα άστρα.

Σήμερα η επιστήμη της Φρενολογίας καταδυκνύει την σχέση της φαιάς ουσίας και την υπερτροφία ή όχι τμημάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου με κατά συρροή δολοφόνους .

Εν ολίγοις αλήθεια είναι και ας μην το παραδεχόμαστε ότι και γονίδια δολοφόνων υπάρχουν διαθέσιμα σε κάθε άνθρωπο της γης , και η ίδια η δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου έχει έμφυτη την ροπή προς την σκληρότητα και την βία και γενικά όλα τα αντικοινωνικά και εγκληματικά στοιχεία που θυμίζουν περισσότερο δαιμόνες παρά αγαθές ψυχές δημιουργία του καλού θεού !

Πέρα από ψυχολογία και εμπειρίες ζωής ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αυτή την συγκεκριμένη βιολογική δομή και λειτουργία αυτό είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας των πειραμάτων των " Θεών του Ουρανού" ή αγγέλων υπό την επίβλεψη του Σαμαηλ ( Πατέρας της Λίλιθ , λανθασμένα ταύτιζεται με τον πλανήτη Άρη ).

Medium Evans Adamakis.

Δημοφιλείς αναρτήσεις