× RANAKPUR ° 1939 ×

                                                         × RANAKPUR  ° 1939 ×



Το 1939 ο αγγλικός στρατός στα πλαίσια ενός απορρήτου σχεδίου προχώρησε στην εκτεταμένη καταστροφή σε αρχαίες διακοσμητικές τοιχογραφίες και θρησκευτικές απεικονίσεις σε πάρα πολλούς ναούς της Ινδίας , ο λόγος ?

Το έμβλημα του Τζαϊνισμού (Τζάιν Πρατίκ Τσίχνα)

Ήθελαν να εμποδίσουν τον Χίτλερ να βρει τα αρχαία σχέδια κατασκευής ιπτάμενων αεροσκαφών που βρίσκονται κρυμμένα μυστικά σε κοινή θέα στο διάκοσμο πολλών ναών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα βλέπουμε στον ναό Hoysaleswara Temple του Halebidu .



Το συγκεκριμένο γλυπτό με σύγχρονους αστρονάυτες είναι χιλιάδων ετών παλιό και είναι αυθεντικό ινδικό και ινδουϊστικό.

Οι άγγλοι δεν ήξεραν τι έπρεπε να καταστρέψουν και κατέστρεψαν έργα τέχνης χιλιάδων ετών χωρίς τελικά να καταφέρουν τίποτα αφού ο Χίτλερ όχι μόνο βρήκε αυτό που έψαχνε αλλά αντέγραψε πολλά σχέδια από πολλούς ναούς και ειδικότερα από τον ναό του Ranakpur.


Εκεί που ένας λυκάονας βλέπει πέτρες και ντουβάρια ο Χίτλερ ανακάλυψε τα κρυμμένα μυστικά μίας πολύ προηγμένης τεχνολογίας που ήρθε στην Γη από αλλού.

Δεν θα έμπαινα στο κόπο να ασχοληθώ με αυτό το θέμα αν δεν ήταν μια πρόταση του Χ.Φ. Λάβκραφτ που με έκανε να κοιτάξω καλύτερα τα στοιχεία της έρευνας του Χίτλερ και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα με αυτά που βρήκα .

Για να μπορέσετε να καταλάβετε τι θέλω να αναφέρω μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο , παρακαλώ δείτε προσεκτικά το ανερτημένο βίντεο που ακολουθεί και αφορά την Τεχνολογία διαστημικών αεροσκαφών :

https://youtu.be/AvmoH5cvXBM

Ο Χ.Φ Λάβκραφτ αναφέρει ότι οι Μεγάλοι Παλαιοί ήρθαν από τά άστρα και έφεραν μαζί τους και τα ξόανα με τις μορφές τούς !

Αυτό δεν ισχύει , ότι δηλαδή έφεραν ξόανα τού εαυτού τους , αφού δεν υπήρχαν άνθρωποι να τους λατρέψουν για πολλές χιλιάδες χρόνια , οπότε πιό ακριβέστερη περιγραφή της αλήθειας είναι το ότι έφεραν μαζί τους τα σχέδια που αφορούν την κατασκευή κάποιων μηχανημάτων.

Εργαλεία όπως τρυπάνια ή βίδες πολλών χιλιάδων ετών ξέρουμε καλά ότι βασανίζουν τους επιστήμονες που τα ανακάλυψαν.

Το βίντεο του κου Praveen Mohan πιστοποιεί τού λόγου μου το αληθές .

Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται και κάτι άλλο , λεπτομέρειες που συνδέουν τα προηγούμενα άρθρα μου με αυτό τώρα εδώ , και το άρθρο αυτό με τους Πρεσβύτερους θεούς του Λάβκραφτ , αυτούς που ήρθαν από τά άστρα φέρνοντας τεχνολογία και θρησκεία .


Όπως θα είδατε στο βίντεο οι ναοί που περιέχουν τα μυστικά των ιπτάμενων δίσκων δεν είναι ινδουϊστικοί αλλά ιερά του Τζαϊνισμού που είναι αν όχι η αρχαιότερη , μία από τις αρχαιότερες θρησκείες της Ινδίας.

Αν και θυμίζει έντονα το χριστιανισμό , με έντονα χρώματα γνωστικισμού ,  μου φαίνεται περίεργο γιατί ένας λευκός άνθρωπος γίγαντας ή ανθρωπόμορφος μεσσίας ο ο Κύριος Ρισάμπα (ऋषभ), κατέβηκε
στην Γη για να πετύχει την " Σωτηρία της ψυχής " ?


Είναι διαφορετικό το να έπεσε από ατύχημα ή να καταρρίφθηκε , και διαφορετικό να ήρθε επί τούτου.

Δεύτερον , όπως θα δείτε στις εικόνες οΚύριος Ρισάμπα (ऋषभ), βρίσκεται
 μεταξύ όντων που αν και ανθρωπόμορφα είναι οι γνώριμοι αννουνάκι οι οποίοι είναι μικροσκοπικοί σε σχέση με τον λευκό γίγαντα και δίπλα του ακριβώς βρίσκεται μία ζοφερή ερπετοειδείς φτερωτή δαιμονική οντότητα με πλοκάμια ή φίδια που θυμίζει έντονα βγαλμένη από Σολομωνική Κλείδα για να μην χρησιμοποιήσω τον όρο Μυθολογία Κθούλου .



Μόνος σε ένα κόσμο ξένο  , τον βλέπουμε να κάνει ενδοσκόπηση και διαλογισμό πιθανότατα για να ξεφύγει από την θλιβερή πραγματικότητα του.

Αναρωτιέμαι αν τα όντα αυτά γύρω του είναι προστάτες του ή δεσμοφύλακες ?




Το κοράνι λέει ότι οι άνθρωποι να φτιάχτηκαν από ένα θρόμβο αίμα , σίγουρα ήταν το δικό του αίμα.

Αδιαφορώ για την θρησκευτική πλευρά του θέματος γιατί υπό αυτές τις συνθήκες και ο χειρότερος εγκληματίας αγιάζει από ανάγκη.

Γυμνός , μόνος χωρίς γυναίκα ( ανθρώπινη), χωρίς όπλα , χωρίς το σκάφος του .... Αγίασε και τράβηξε σίγουρα καί κάποιους άλλους  σε αυτό το δρόμο της αρετής , όντα που ονομάστηκαν Πρεσβύτεροι.

Δεν μπορούμε να ανασυνθέσουμε όλη την ιστορία της αληθινής δημιουργίας του ανθρώπου αλλά ο χαμένος κρίκος ανάμεσα στους Μεγάλους Παλαιούς και τον άνθρωπο είναι ο ίδιος που ίδρυσε τον Τζαϊνισμό.

Η ινδική παράδοση μιλάει για την πρώτη μητέρα της ανθρωπότητας η οποία ήταν μια γυναίκα φίδι , άρα πρέπει να είναι η βιβλική Λίλιθ η πρώτη γυναίκα του Αδάμ υποτίθεται.

Σίγουρα για αιώνες δεν υπάρχει καμία άλλη στην Γη μέχρι που έρχονται και άλλοι ανθρωπόμορφοι θεοί με διαστημόπλοια όπως π.χ η θεά Ντούργκα 


 Στο ανάγλυφο του ναού Καϊλάσα βλέπουμε την θέα να κατεβαίνει με σκοινί σαν κομάντος , πάνοπλη από έναν ιπτάμενο αντικείμενο - UFO - πού ύπταται στον ουρανό ακριβώς από επάνω της.

Ο Τζαϊνισμός κρύβει πολλά μυστικά της αρχαίας υπέρ εξελιγμένης τεχνολογίας που κρύβεται σε τοιχογραφίες και σύμβολα , όσον αφορά τις άλλες διαστάσεις χωροχρονικά και την εξορία των Μεγάλων Παλαιών , αυτή η λαβκραφτική ιδέα βρίσκει ανταπόκριση μέσα στο δόγμα του Τζαϊνισμού σύμφωνα με τον οποίο στην πλήρη απελευθέρωση (καϊβάλια) από τα δεσμά της ύλης η ψυχή ουσιαστικά εξορίζεται σε μια κατάσταση " Μή ύπαρξης"


Απαλλασσόμενη έτσι από του φθαρτού περιβάλλοντός της, η ψυχή, καθίσταται «Σίντα» (ή «σίντχα»), επιτυγχάνει δηλαδή τη μακαριότητα της «Νιρβάνα» ή «Μόκσα» (της αιθέριας διαμονής) όπου βρίσκονται σ' αυτήν ενθρονισμένες οι ψυχές των 24 ιδρυτών του Τζαΐνισμού.

(Οι ψυχές των ιδρυτών είναι πλέον απαλλαγμένες από την ανάγκη περαιτέρω επαναγέννησης, αφού στερούνται υλικής υπόστασης, έτσι δεν αναμειγνύονται στη σωτηρία των ανθρώπων αφού δεν μπορούν να συντελέσουν σ' αυτό.

Αποτελούν μόνο παράδειγμα για τους ανθρώπους από τις εν ζωή πράξεις τους.).

Medium Evans Adamakis .

Δημοφιλείς αναρτήσεις