° ° ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ● ΤΟ ΆΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΎ ΑΡΧΆΓΓΕΛΟΥ


●  ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΤΟΥ ● ΤΟ ΆΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΎ ΑΡΧΆΓΓΕΛΟΥ ( ΕΩΣΦΌΡΟΣ) ●



Στις 6 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκε ότι η «ουρά» της Μεγάλης Άρκτου είναι το επίκεντρο ενός σχεδόν τελεία κυκλικού τόξου αποτελούμενο από υπεριώδεις εκπομπές, το οποίο απλώνεται σε μια έκταση 30 μοιρών στον ουρανό του βόρειου ημισφαίριου. 

Το τόξο αποτελείται από συμπιεσμένο, ενεργειακά διεγερμένο υδρογόνο ανάμεσα στα άστρα και αν το τόξο επεκταθεί, σχηματίζει έναν τέλειο κύκλο με διάμετρο 60 μοίρες (μεγάλο τμήμα του ουρανό) που περικλείει πλήρως την Μεγάλη Άρκτο. 

Εικάζεται ότι το τόξο είναι κύμα κρούσης από έκρηξη σουπερνόβα που συνέβη πριν ίσως 100.000 χρόνια, σε απόσταση 600 ετών φωτός. 

Δυστυχώς είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο από αρχαιοτάτων χρόνων ότι ο αστερισμός της Άρκτου συνδέεται άρρηκτα με επερχόμενες καταστροφές στην επιφάνεια του πλανήτη μας.

Είναι σαφές πως ορισμένα αστρονομικά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στον συγκεκριμένο αστερισμό επαναλαμβάνονται σε χρονικές περιόδους κοντά στο κλείσιμο του κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού της Γης.

Παρατηρώντας την μετανάστευση των θαλάσσιων ειδών γίνεται σαφές ότι πρόκειται να υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στην θάλασσα, ουσιαστικά μιλάμε για μετακίνηση μεγάλων ποσοτήτων νερού καθώς είναι γνωστό και αναφέρεται στην αρχαία ελληνική γραμματεία το γεγονός ότι ο πλανήτης μας προκειμένου να παραμείνει ζωντανός και υγιής κατά διαστήματα ξηραίνει τα υγρά του μέρη και υγραίνει τα ξηρά.

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που κλείνει ο κύκλος πού προανέφερα.

Πέρα από αυτό το γεγονός όμως που προσωπικά εγώ πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί στα αμέσως επόμενα χρόνια άσχετα αν το πιστεύουν ή όχι οι άνθρωποι, ειδικά οι επιστήμονες..... 

Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι άλλο καθώς ο αστερισμός της Άρκτου ή  κόσμος όπου λάμπουν 7 Ήλιοι συνδέεται άρρηκτα με κάτι πολύ σκοτεινό και επίφοβο, μια δύναμη εντελώς κακόβουλη σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στην μυθολογία των αρχαιων φυλών του Μεξικό η οποία συνδέεται με την λατρεία των άστρων. 

Ο λόγος για τον Ιαγουάρο της Νύχτας ή Άρχοντα των 7 θανάτων  ( 7 άστρα θανάτου ) ή Balam  ( τον συναντάμε μεταξύ των 72 κακών πνευμάτων της Ars Goetia )  οποίος εμφανίζεται ως το δεξί χέρι του υπέρτατου θεού του Κακού και Κυρίου του θανάτου  ( εκμηδένιση ) .

Κύριος της Νύχτας του A kbal (  7  σκοτάδι ή Νύχτα του έβδομου σκότους )  σχετίζεται με την φωτιά που καταστρέφει την Γη. 



 Είναι κάποια πράγματα που ειλικρινά με κάνουν να αναρωτιέμαι τι ακριβώς συμβαίνει με την επίσημη επιστημονική κοινότητα και την αρχαιολογία ειδικά σε θέματα μυθολογίας και θρησκειών !

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ο ρόλος του συγκεκριμένου αστερισμου \ δαίμοναπό ξεκάθαρη στα αρχαία κείμενα καθώς επίσης στο ημερολόγιο του κόσμου όταν επίκειται το Κλείσιμο του κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού όπως προείπα. 

Το όλο θέμα όμως μπερδεύεται όταν προσπαθούμε να βρούμε το ρόλο του στην σημερινή άποψη του κόσμου , καθώς όλοι οι παλαιότεροι θεοί είναι πια Αρχάγγελοί ή δαίμονες.  

Σε αυτή την περίπτωση όμως έχουμε έναν Σκοτεινό Αρχάγγελο με όλα τα στοιχεία του Εωσφόρου,  και εδώ ξεκινά το πρόβλημα ακριβώς γιατί ο αστερισμός της Άρκτου δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 4 Βασιλικών άστρων με αποτέλεσμα να συνδέονται ο Αρχαγγελος Εωσφόρος με τον Αντάρες.  

Επαναλαμβάνω ότι μιλάω με βάση την θρησκευτική παράδοση της αρχαίας εποχής η οποία συνδέεται με την λατρεία τωνάστρων ως θεούς και όχι με την σύγχρονη θρησκευτική φιλοσοφία του χριστιανισμού που ουσιαστικά είναι ιδεολατρεία με έντονα στοιχεία προσωπολατρείας των μορφών των ανθρώπων που αγιοποιήθηκαν. 

  Ο Εωσφόρος Ιησούς ή ο αντίστοιχος του Lucifer   Αφροδίτη όπως και το αρχαίο κακό πνεύμα του Lucifuge Raficule της εποχής του Πάνα ουσιαστικά είναι μεταγενέστερες προσθήκες που ουσιαστικά οδηγούνα εντελώς αλλού από το μονοπάτι τουσυγκεκριμένου αστερισμου. 

Η ιδέα της ύπαρξης 4 μονοπατιών με αντίστοιχο αστερισμό για το καθένα είναι μια βασική ιδέα της αρχαίας ελληνικής πλατωνικης φιλοσοφίας αλλά όπως προείπα το γεγονός ότι έχουν αλλάξει οι αντιστοιχίες αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για την διέλευση σε άλλες πραγματικότητες και πεδία ύπαρξης  .

Ο χριστιανικός Εωσφόρος και ο φιλοσοφικός όπως και ο αρχαίος Αιγυπτιακότι θεός Ωρος ουδεμία σχέση έχουν με τον αστρολογικό ο οποίος συνδέεται την Μεγάλη Άρκτο μέσω των θρησκευτικών και μαγικών δοξασιων και τελετών που διασώζονται μέχρι σήμερα μέσω των 4 Bacab's.  

Όσες φορές έκαν έκανα τον κόπο να ακούσω στο YouTube channel ένα υποτιθέμενο αρχαιολόγο που παρουσιάζει διάφορες φιλοσοφικές και μυθολογικές αναφορές επεξηγώντας τες , πραγματικά τράβαγα τα μαλλιά μου από την ασχετοσύνη που ξεπερνά ακόμη και την ημιμάθεια , εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι αν τελικά πληρώνονται για να λένε αυτές τις μπούρδες και να παραπλανούν τον κόσμο ή αν όντως υπάρχει σοβαρό θέμα ημιμάθειας στην επιστημονική κοινότητα !
Τελικά δυστυχώς ισχύει το δεύτερο , δεν υπάρχει ημιμάθεια αλλά αμάθεια και αυτό φαίνεται από το απλούστατο παράδειγμα που ακολουθεί και αφορά τα 4 Bacab  .

4 Bacab

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bacab

Τα 4 Bacab's είναι πολύ σημαντικές θεότητες των Γιουκατέκ Μάγια τα οποία συνδέονται με την γεωργία , τις βροχές και ένα πολύ σημαντικό σύστημα λευκής μαγείας με θεραπευτικές μεθόδους ,εξαγνιστηκές μεθόδους , και εξορκισμούς όλο αυτό είναι γνωστό ως : 

Ritual of the Bacabs

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ritual_of_the_Bacabs

Γνωστοί ως Αρχάγγελοί σήμερα ταυτίζονται με τις τέσσερις κατευθύνσεις του σύμπαντος σε κάθε μια από τις οποίες υπάρχει και ένας απλανης αστέρας. 

Ουσιαστικά ολόκληρη η θεουργία των αρχαίων Μάγιας βρίσκεται σε αυτό το βιβλίο . 

 Η φιλοσοφία που παρουσιάζει το συγκεκριμένο βιβλίο εμφανίζεται αυτούσια και στην Αρχαία Αίγυπτο όπου εκεί βρίσκουμε τα 4 παιδιά του Ωρου και φυσικά το τετραγράμματο όνομα του θεού στο οποίο βρίσκεται σύμφωνα με την Καβαλιστική παράδοση η δύναμη της δημιουργίας. 



 Η ειρωνία είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συσχέτιση μέχρι σήμερα από κανέναν απολύτως αρχαιολόγο , ερευνητή ή άλλο αρμόδιο των 4 Bacab με συγκεκριμένα αστέρια του ουρανού τα οποία είναι μέχρι σήμερα πολύ σημαντικοί απλανείς αστέρες ! 

Μόνο ένας ανέφερε το γεγονός ότι οι 4 Bacab's συνδέονται με το ημερολόγιο αλλά δεν μπόρεσε να βρει την πραγματική σχέση με οτιδήποτε πέρα από αυτό γιατί λέει ότι είναι πολύ περίπλοκο το σύστημα .
Τι γίνεται τελικά , ή έχουν γίνει όλοι Λυκάονες και το μυαλό πάει περίπατο , ή όλοι ανεξαιρέτως είναι ψεκασμένοι με κάτι ή μαστουρώνουν ομαδικά !!!

Είναι δυνατόν να μην έχει βρεθεί ένα άτομο να συσχετίσει τα 4 Bacab's με τους 4 απλανείς αστέρες  γνωστά ως 4 βασιλικά άστρα της Περσίας : Aldebaran , Regulus , Antares , Fomalhaut !

Οι 4 Αρχάγγελοι του ουρανού και θεραπευτές , άσχετα με την σύγχρονη παπαρολογία της Αγγελολογίας που έχει βρει αγγελικές δυνάμεις ακόμη και στα σκατά , εμπόριο πίστης να έχει ο κόσμος να ασχοληθεί για να βρίσκει διέξοδο από τα αδιέξοδα της αληθινής ζωής !

https://www.olatanea.gr/ta-4-vasilika-astra-tis-persias-alderbaran-regulus-antares-fomalhaut/


Ένας λοιπόν από αυτούς τους 4 Αρχαγέλους ,που δεν είναι 7 , ούτε 9 ούτε 13 είναι ο γνωστός Μαύρος Αρχάγγελος που γνωρίζουμε λίγο πολύ μέσα από την χριστιανική θεολογία , δεν είναι ο ίδιος ο διάβολος ή ο Σατανάς ή δεν ξέρω τι άλλο , είναι όμως γεγονός ότι είναι ο κύριος του θανάτου και για αυτό το λόγο έχει πολύ μεγάλη σημασία στην χριστιανική θεολογία αλλά και την αρχαία θρησκεία των Μάγιας όπου εκεί μαθαίνουμε ότι είναι ο Zac Simi ( Ix ,  Saccimi ), είναι ένας αληθινός ιαγουάρος  σχετίζεται με τον ίδιο τον Θεό του θανάτου  εξού και το όνομα του Caccimi που θα πει : Λευκός Θάνατος 


Με χρώμα του το μαύρο , ιδιότητες του η καταστροφή και ο Θάνατος αυτή η άγνωστη για τους πανεπιστημιακούς  είναι ο τόσο γνωστός σε όλους εμάς απλανής Αστέρας Antares !

Μια εξαιρετική προσέγγιση του θέματος :

http://www.helulf.se/Rongorongo/Dream%20Voyager/Q/Introduction/Q%20introduction-1.htm 

Σίγουρα κάποιος που έχει ασχοληθεί με την αρχαία ελληνική Πλατωνική φιλοσοφία ή τους Νέο πλατωνικούς φιλοσόφους και έχεικαταλάβει την ουσία του θέματος μπορεί να αντιληφθεί ότι εδώ υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος όσον αφορά την χρήση των ενεργειών τόσο σε απλό πρακτικό και φυσικό επίπεδο,  σε μεταφυσικό και υπερβατικο και φυσικά σε ότι αφορά το θέμα των πυλών,  ενεργειακών περασμάτων προς παράλληλα σύμπαντα και κόσμους και φυσικά το Υπερσύμπαν. 

Υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες για την διέλευση αρκεί να λυφθεί υπόψιν η ύπαρξη ενός Μαύρου Μονοπατιου που οδηγεί στο θάνατο. 

Ο δρόμος για τον Σιμπαλμπα ή άλλο κόσμο παραμένει ο ζωδιακος κύκλος όπως αναφέρει και ο Πλάτωνας στον Φαιδρο. 

Ο Εωσφόρος λοιπόν εδώ είναι ο Ιαγουάρος με την φλόγα που οδηγεί τις ψυχές των ανθρώπων με τελικό προορισμό βέβαιο θάνατο και εκμηδένιση;  ούτε φως της γνώσης,  ούτε οτιδήποτε άλλο πέρα από σκοτάδι και θάνατο. 

Ας μην ξεχνάμε ότι η Μεγάλη Άρκτος ονομάζεται ως αστερισμός των 7 θανάτων ή άστρων θανάτου,   Έβδομου σκότους και πυρινικου ολέθρου. ..  

Αντίστοιχα το κάθε ένα από τα υπόλοιπα 3 μονοπάτια έχει θετικά στοιχεία που αφορούν τον Αρχάγγελο που επίσταται , υπάρχει το ανάλογο χρώμα και θετικές ενέργειες που συνήθως προάγουν και διασφαλίζουν την ζωή  .




Δημοφιλείς αναρτήσεις