ΤΑΥ ° ΤΡΩΕΣ ° ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΊΑ Ή ΆΓΝΩΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΩΝ ΆΣΤΡΩΝ ?

   ΤΑΥ  ° ΤΡΩΕΣ ° ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΊΑ Ή ΆΓΝΩΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΩΝ ΆΣΤΡΩΝ ?




Εν αρχή ην το Ταύ , το ίδιο αυτό Τ που βλέπουμε στους Τρώες του Ομήρου όπου Τρώας = Τ & Ροή ( ενέργειας / φωτός ) εξού και και Ταύρος και σταυρός  

Η αύρα του ανθρώπου είναι το φως του , όταν αυτό το φως σβήνει ( σταύρωμα)  τότε δημιουργείται ένας δαιμονας ή Shadow People δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για ένα Τρώα.

Η ίδια αυτή ετυμολογία των λέξεων και ερμηνεία συναντάται στην λέξη Τάρταρα όπου Τ & Ρ παρουσιάζονται σε διπλασιασμό φανερώνοντας την εντελώς αρνητική και κλειστή ενεργειακά περιοχή του Ερέβους .

Ο Ταρταρος βρίσκεται στον αστερισμό του Ταύρου ( Τ & Αύρα) εκεί που το φως της ψυχής σβήνει και γεννιούνται οι σκιές !

Πολιτισμοί με το σύμβολο «Τ»... οι Τρώες του Ομήρου ?

Υπάρχουν πολλά στοιχεία για την ύπαρξη του Τ σε αρχαίους πολιτισμούς, όπως τοιχογραφίες σπηλαίων που απεικονίζουν ζωντανά όντα με το λογότυπο «Τ» το οποίο στην αρχαία ελληνική γλώσσα ονομάζεται Ταύ από το Ταύρος εξού και η λέξη σταυρός.

Υπάρχουν αρχεία σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς από τις αρχαιότερες περιόδους ζωγραφικής των σπηλαίων που δείχνουν όντα με κορώνες με σύμβολο «Τ» σαν να επρόκειτο για κατάσταση τίτλου πίσω από το κεφάλι του ταύρου στον Ταύρο «TAU». Πηγή εικόνας )

Συμβολίζει ένα σύμβολο αρνητικής ενέργειας , το σταύρωμα ή σταμάτημα της ενέργειας ως σύμβολο όμως εμφανίζεται πίσω από το κεφάλι του ταύρου στον Ταύρο «Tau».

 Ο μονόλιθος σχήματος Τ σε πολλούς άλλους πολιτισμούς περιλαμβάνει το Gobekli Tepe. Υπάρχουν πολλές τέτοιες μεγαλιθικές τοποθεσίες με «Τ» μονολιθικές όρθιες πέτρες που αποτελούν μέρος μιας κεντρικής εσωτερικής δομής όπως το Gobekli Tepe.

The Taulas of Megaliths Menorca ( Πηγή εικόνας )

Η πρώτη βρέθηκε από τον Marton Molnar-Gob της Ουγγαρίας και είναι γνωστή ως οι μεγαλιθικές πέτρες Taula στις Βαλεαρίδες Νήσους, Menorca Ισπανία.

Εκτός από αυτό, ερείπια στο φαράγγι Chaco, Νέο Μεξικό, αρχαία τέχνη βράχου στην Τουρκία από τον Hakan Ogun και απεικονίσεις βράχου στη Σαουδική Αραβία από τον Mark Scott υποδηλώνουν πολιτισμούς με το σύμβολο "Tau".


Και αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως ..... παράξενα , φανταστείτε ότι αυτό δεν είναι τίποτα αφού ακόμα και μέσα στην γνωστή Σολομωνική κλείδα υπάρχουν στοιχεία που συνδέονται με αυτούς τους τόπους και μνημεία και τα άστρα  , με κεντρικό σημείο αναφοράς φυσικά το Τ και τους Τρώες που ανέφερα παραπάνω....



Το Ταυ .....

Εδώ λοιπόν ξεκινά ένα εντελώς άγνωστο μυστήριο που αφορά μια διαφορετική μορφή σατανολατρείας από αυτήν που γνωρίζουμε μέσα την χριστιανική θρησκεία !

Η κρυμμένη αλήθεια που βρίσκεται εδώ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε βρίσκεται στο πλαίσιο της γής και της μέσης ανθρώπινης νόησης , ούτε καλό ούτε κάν το κακό έχουν την παραμικρή υπόσταση ενώ κάθε είδους κοινωνική σύμβαση καταρρίπτεται .

Η ιστορία του Ταυ αφορά την αληθινή ιστορία του κόσμου μόνο όσον αφορά το τμήμα της δημιουργίας τόσο από την Λίλιθ , όσο και από τον Futrus ή ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο ...

Σε μία προηγούμενη ανάρτηση μου είδαμε ένα πολύ σημαντικό αλλά εντελώς συγκεκριμένο τμήμα αυτής της γνώσης που σήμερα ονομάζουμε Γνώση των Κοσμικών ή συμπαντικων Καμπυλοτήτων ! 

Η ΆΛΛΗ ΠΛΕΥΡΆ ΤΗΣ ΓΝΏΣΗΣ .....DUAT !
https://kiyametlis.blogspot.com/2021/11/duat.html

Εκεί αναφέρθηκα στο εσωτερικό μονοπάτι της " Καμπυλότητας " του Κβαντικού πεδίου της αλληλεπίδρασης  των ενεργειών μεταξύ των αστρικών σωμάτων Γή ° Ήλιος ° Αφροδίτη.


Σκοπός αυτής της συγκεκριμένης γνώσης είναι η ουσιαστική διδασκαλία του Χριστού που αφορά την αληθινή εξέλιξη της ψυχής καί τό γνωστό δελφικό παράγγελμα του Απόλλωνα πρός τους ανθρώπους " Υπερέβη σε εαυτόν " !

Γεγονός που ουσιαστικά είναι ένα ταξίδι κυριολεκτικά πέρα από το χώρο και το χρόνο ! 


Αν όλο αυτό σας φαίνεται συγκλονιστικό γεγονός , που να δείτε εδώ τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν την γενική εικόνα αυτής της συγκεκριμένης γνώσης και τα υπόλοιπα άστρα τα οποία δημιουργούν ένα λαβύρινθο από καμπυλότητες οι οποίες με τη σειρά τους περιλαμβάνει κάθε μία άγνωστο αριθμό από παράλληλα σύμπαντα και διαστάσεις ύπαρξης και κόσμους οι οποίοι αλληλεπιδρόντας με τις καμπυλότητες των υπολοίπων άστρων και τα σύμπαντα που περιέχουν και τις διαστάσεις και όλα αυτά , καταλήγουμε σε μια εντελώς ασύλληπτη δομή του σύμπαντος κόσμου για τον οποίο ουσιαστικά δεν έχουμε την σωστή εικόνα .


Αυτό το αχανές κουβάρι είναι τόσο πολύ γεμάτο που δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα ενιαίο σύνολο αδιαμφισβήτητα αδιαίρετο πανταχού παρόν ολότητα και πληρότητα , ουσιαστικά όμως αυτό είναι λάθος ερμηνεία γιατί ένα κουβάρι όσο και αν είναι σφιχτό σώμα σαν μπαλάκι , δεν παύει όμως να αποτελείται από μεμονωμένες κλωστές ..!  

Αυτή η γνώση όχι μόνο είναι από αρχαιοτάτων χρόνων γνωστό γεγονός αλλά οι αρχαίοι μάγοι ή δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν είχαν την γνώση της αξιοποίησης της ενέργειας την οποία μπορούσαν να καναλιζάρουν και να διοχετεύσουν κατά πως ήθελαν χρησιμοποιώντας κάποιους από τους νόμους που διέπουν την μαγεία ! 

Το κλειδί όλης αυτής της διαδικασίας είναι το δόγμα του Ερμή Τρισμέγιστου που λέει ότι " Όπως επάνω έτσι και κάτω " γεγονός που βλέπουμε σε όλα τα προϊστορικά οικοδομήματα και μνημεία ...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ταξίδι μας στη γή για να ανέβουμε στα σκοτεινά άστρα να ανακαλύψουμε ξανά τα σατανικά μονοπάτια τους ...

ΑΣΤΡΙΚΌΣ ΧΑΡΤΗΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ , ΚΑΙ Ο

 ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η ΣΦΙΓΓΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Ιούλιος 2006: Ένας νέος συγγραφέας στον τομέα της αρχαιοαστρονομίας κυκλοφόρησε το βιβλίο του διεθνώς και πιστεύει ότι έχει βρει το απόλυτο μυστικό πίσω από την αινιγματική Σφίγγα της Αιγύπτου.



Οι υπάρχουσες μέχρι σήμερα θεωρίες υποδηλώνουν ότι το πλευρικό προφίλ της Σφίγγας αντιπροσωπεύει τα αστέρια του Λέοντα.

 Ωστόσο, δεν εξηγούν πειστικά γιατί οι αρχιτέκτονές του θα είχαν επιλέξει αυτόν τον αστερισμό για το πρότυπό του. 

Ο Wayne Herschel, εξερευνητής αρχαίων πολιτισμών τα τελευταία 17 χρόνια, προτείνει μια εντελώς νέα θεωρία. 

Στο βιβλίο του, «The Hidden Records», επιχειρεί να αποδείξει ότι η Σφίγγα είναι το κλειδί για να ξεκλειδωθεί το μυστικό πίσω από έναν μεγάλο ενοποιημένο χάρτη αστέρων «50 πυραμίδα».

Πλάγια όψη της Σφίγγας

Το 1995 ο συγγραφέας R. Bauval πρότεινε ότι οι τρεις πυραμίδες στη Γκίζα αντιπροσώπευαν τα τρία αστέρια της «ζώνης» του Ωρίωνα. 

Ωστόσο, επειδή η θεωρία του δεν βρήκε τρόπο να ενσωματώσει ολόκληρο το πεδίο των πυραμίδων, πόσο μάλλον τη Σφίγγα, οι ακαδημαϊκοί δυσκολεύτηκαν να την αποδεχτούν.

Το 2003 ο Wayne Herschel δημοσίευσε την κοσμική του ερμηνεία της Σφίγγας που τον βοήθησε να ερμηνεύσει τις πυραμίδες με έναν εντελώς νέο τρόπο. 

Ανακάλυψε ότι η γωνία με την οποία η Σφίγγα τέμνει τις συλλογικές τρεις πυραμίδες της Γκίζας στο έδαφος, είναι σχεδόν πανομοιότυπη με τη γωνία στην οποία το λαμπρότερο αστέρι του Λέοντα ευθυγραμμίζεται με τη συλλογική σειρά αστεριών που σχηματίζουν τη «ζώνη» του Ωρίωνα. (Δείτε την παρακάτω εικόνα).

Εδώ είναι οι κρίσιμες ενδείξεις για τη συλλογιστική της θεωρίας. 

Η Σφίγγα φαίνεται να έχει το βλέμμα της στα ανατέλλοντα αστέρια κάθε βράδυ (όχι μόνο στον ανατέλλοντα Ήλιο). 

Στη συνέχεια, σε μια πολύ μοναδική στιγμή στον νυχτερινό ουρανό, η Σφίγγα παρακολουθεί το είδωλό της στον καθρέφτη να υψώνεται σε μια τέλεια όρθια στάση ως Λέων.

Είναι εδώ που η Σφίγγα κυριολεκτικά φωνάζει:

«Όλες οι πυραμίδες στην Κάτω Αίγυπτο αντιπροσωπεύουν έναν δακτύλιο από παρακείμενους αστερισμούς γύρω από τη Γη και το μυστικό του αστρικού χάρτη ξεκινά εδώ στα πόδια μου με τον Λέοντα».

Αλλά υπάρχουν περισσότερα στο μυστικό της Σφίγγας που απλώς μας λέει ότι όλες οι πυραμίδες αναπαράγουν μια σειρά από αστερισμούς. Είναι επίσης το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση του ίδιου του μυστηρίου της πυραμίδας. 

Δείχνει στον παρατηρητή από πού να αρχίσει να σπάει το μυστήριο του αστρικού χάρτη, προτρέποντας κάποιον να ακολουθήσει την κατεύθυνση ευθυγράμμισης των τριών αστέρων της «ζώνης» του Ωρίωνα ως «κοσμική καθοδήγηση» σε αυτό που φαίνεται να είναι το απόλυτο αστέρι.

Η ιδέα του Herschel ότι ολόκληρο το πεδίο της πυραμίδας στην Κάτω Αίγυπτο αντιπροσωπεύει αστέρια εμπνεύστηκε από μια από τις παλαιότερες γνωστές προφητείες.

 Ο μυστικιστής Ερμής Τρισμέγιστος. ισχυρίστηκε:

«Η Αίγυπτος είναι μια εικόνα των ουρανών - ο «όλος» κόσμος κατοικεί εδώ.

«Ο Χέρσελ διεξήγαγε στη συνέχεια ένα πείραμα για να αποδείξει ότι όλες οι πυραμίδες στην Κάτω Αίγυπτο αντιπροσωπεύουν αστέρια. 

Έβαλε μια διαφάνεια των αστεριών σε έναν χάρτη των πυραμίδων. Το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

 Όλα τα φωτεινότερα αστέρια στους γνωστούς αστερισμούς σε μια πλήρη περιστροφή του Γαλαξία είχαν αντίστοιχες πυραμίδες στο έδαφος. Ωστόσο, υπήρχαν μερικά σημαντικά αστέρια για τα οποία προφανώς έλειπαν οι πυραμίδες. 

Στη Γκίζα, για παράδειγμα, ο Χέρσελ βρήκε τέσσερα πιθανά, ακόμη μη αναγνωρισμένα ερείπια πυραμίδας σε έναν παλιό χάρτη που θα ολοκλήρωνε μια προηγουμένως ελλιπή ερμηνεία του Ωρίωνα στη Γκίζα.

Νέα ερείπια της Γκίζας

Το ένα εύρημα θα οδηγούσε σε ένα άλλο.

 Όχι μόνο οι νέοι του συσχετισμοί ήταν «καθρέφτες», αλλά οι πυραμίδες χωρίστηκαν ουσιαστικά σε δύο ξεχωριστές κλίμακες διάταξης σε κάθε πλευρά της περιοχής του Abusir, παρέχοντας έτσι μια άλλη ένδειξη. 

Φαίνεται ότι ο οβελίσκος του Ηλιακού Ναού τοποθετήθηκε επίτηδες ακριβώς στο επίκεντρο του πεδίου της πυραμίδας. 

Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό;

Ο γιγαντιαίος οβελίσκος ήταν πιθανότατα το μοναδικό μνημείο με χρυσό καπάκι. 

Ίσως για να τονίσω ότι ήταν πιο σημαντικό από οποιοδήποτε άλλο. Επιτέλους η έννοια του αστρικού χάρτη γίνεται ξεκάθαρη.

Έχουμε το παροιμιώδες 'x' που σηματοδοτεί το σημείο;

Παρέχει τον λόγο που θα ωθούσε τους αρχαίους να σχεδιάσουν τον αστρικό τους χάρτη χρησιμοποιώντας εξαρχής γιγάντιες δομές; Ένα πράγμα είναι βέβαιο, το αστέρι φαίνεται να είναι υψίστης σημασίας καθώς η θέση στους ουρανούς με την οποία ευθυγραμμίζονται τα τρία αστέρια της «ζώνης» του Ωρίωνα.

Οι αστρονόμοι μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο οβελίσκος του Ηλιακού Ναού είναι το μόνο μνημείο σε ολόκληρο το πεδίο της πυραμίδας που μιμείται ένα αστέρι «όμοιο με τον ήλιο» (Ref HD 283271 «G» φάσμα) και είναι σχετικά κοντά. Ο συσχετισμός συνέβη μόνο στην ακριβέστερη θέση του πριν από 17 250 χρόνια, ίσως τεκμηριώνοντας την αυγή της ανθρωπότητας. Όλες οι άλλες πυραμίδες ταιριάζουν με φωτεινά αστέρια που σε τίποτα δεν θυμίζουν τον Ήλιο μας. Ο Χέρσελ προτείνει ότι ο Ναός του Ήλιου πήρε το όνομά του από ένα αστέρι που μοιάζει με τον Ήλιο και δεν έχει καμία σχέση με τον Ήλιο μας.


Μόνο ο μισός χάρτης αστεριών εμφανίζεται εδώ. Ο συγγραφέας είναι πεπεισμένος ότι ο λόγος για τον αστρικό χάρτη της πυραμίδας ήταν να απομονώσει το «άστρο των θεών». Πιστεύει ότι παρουσιάζει μια εντελώς νέα θεωρία για το ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε.


Για να ρίξει λάδι στη φωτιά, ο Χέρσελ πιστεύει ότι έχει βρει στοιχεία ενός επαναλαμβανόμενου γεωμετρικού σχεδίου της ανθρώπινης μορφής μέσα σε άλλες αναπαραστάσεις χάρτη αρχαίων πυραμίδων και μεγαλιθικών αστέρων που βρέθηκαν σε όλη την υδρόγειο.

Το γεωμετρικό σχέδιο είναι μοναδικό μόνο για την ανθρώπινη μορφή και είναι πανομοιότυπο με τον αρχικό γεωμετρικό κώδικα ανθρώπου που τεκμηριώθηκε από έναν Ρωμαίο μηχανικό και συγγραφέα, τον Μάρκους Βιτρούβιους, ο οποίος έζησε 25 χρόνια πριν από τη γέννηση του Χριστού.



Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι έχει αποκτήσει φήμη για τον Βιτρούβιανό άνθρωπό του, ωστόσο λίγοι συνειδητοποιούν ότι το αναπαρήγαγε από ένα αρχαίο χειρόγραφο. 

Ο Ντα Βίντσι δεν έδειξε τα σηκωμένα χέρια όπως βλέπετε εδώ, αλλά επέλεξε να επανατοποθετήσει τα χέρια εκεί που το τετράγωνο αγγίζει τον κύκλο.



Μπορεί να επέλεξε να απεικονίσει την εκδοχή του όπως έκανε για να αποφύγει την ίδια μοίρα που αντιμετώπισε ο Γερμανός μελετητής, Αγρίππα (που έζησε την ίδια εποχή με τον Ντα Βίντσι), επειδή αντιτύπωσε το έργο του Βιτρούβιου όπως φαίνεται στη εικόνα. 


Ο Αγρίππας πέθανε με φρικτό θάνατο. Κάηκε στην πυρά.

Βέβαια να ανοίξω εδώ ακριβώς παρένθεση για να αναφερθώ στην αντεστραμμένη όψη του ίδιου πράγματος που είναι η παλινδρόμηση του ανθρώπου στο ζώο και το Τ της αύρας που ανέφερα παραπάνω .



Χωρίς να παρεκκλίνουμε πολύ, αξίζει να εξετάσουμε μερικά πολύ σημαντικά σενάρια «τι θα γινόταν αν».

Θα περίμενε κανείς φυσικά ότι εάν οι χάρτες των αστεριών είναι αληθινοί, τότε γιατί δεν το αναφέρει η ιστορία του Χριστού;

Όχι ότι δεν υπάρχουν πολλές ενδείξεις για την ύπαρξη παραπομπών σε αστρονομικά φαινόμενα και γεγονότα που αφορούν την διέλευση τής ψυχής αλλά καμία ουσιαστική διδασκαλία επί του πρακτέου !

Εάν ό,τι περιελάμβανε την αναπαράσταση της ανθρώπινης μορφής από τον Αγρίππα και τον Ντα Βίντσι είχε σχέση με αυτούς τους αστρικούς χάρτες, γιατί ο Χριστός δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτό; 

Η έκανε και αυτό δεν έφτασε ποτέ σε εμάς ?

Είναι πράγματι μια πολύ ευαίσθητη ερώτηση αυτή και γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλές πηγές πρώιμων μεταφράσεων των ευαγγελίων που περιλαμβάνουν αναφορές στο αστέρι που σχετίζεται με τη γέννηση του Χριστού και άλλα αστέρια, όπως ο Ωρίωνας και οι Πλειάδες.

 Υπάρχουν επίσης πολλά περισσότερα στοιχεία που σε κλειστούς κύκλους  συζητούνται πάνω σε αυτά τα ζητήματα που αφορούν την ύπαρξη μιας συγκεκριμένης γνώσης " κρυφής ".

Για αρχή, η έννοια του «Sang-real» έχει φημολογηθεί ότι σημαίνει «ιερή καταγωγή» το ιερό αίμα μίας οικογένειας κάποιων...

Τι θα συμβεί αν το Άγιο Δισκοπότηρο είναι πραγματικό και περιέχει ένα εγγεγραμμένο αρχείο για το ποιοι είμαστε και πού ερχόμαστε;

Φυσικά εννοείται ότι όταν λέμε σήμερα Άγιο Δισκοπότηρο δεν μιλάμε για το ούτος ή άλλος υπαρκτό και γνωστό σκεύος ή κύπελλο αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ σημαντικό .

° Summum Secretum ° 

 Για λόγους επιχειρημάτων, ας υποθέσουμε ότι ισχύει. 

Τι θα γινόταν αν το απόλυτο μυστικό δόθηκε στον Ιούδα από τον Χριστό (όπως φαίνεται να υποδηλώνει ο κώδικας του Ιούδα) σε μια όμορφη μεταλλική πλάκα που ήταν μοναδικά χαραγμένη; 

(Ο Wayne Herschel έχει έντονη την αίσθηση ότι στην τέχνη της Αναγέννησης αυτή η μεταλλική πλάκα εμφανίζεται συμβολικά πίσω από το κεφάλι του Χριστού).


Η αλήθεια είναι ότι από προσωπική έρευνα μου πρίν από πολλά χρόνια πάνω στο έμβλημα Εν τούτο Νίκα του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου οδηγήθηκα κατευθείαν σε αστρονομικό φαινόμενο και μυστικές γνώσεις που αφορούν το ιερατείο του Διδύμου Απόλλωνα στην Μικρά Ασία στο χώρο του ναού του οποίου υπήρξε ο Κωνσταντίνος ιερέας για όλη την ζωή του  , πάνω κάτω στα ίδια στοιχεία επιστρέφουμε ξανά !





 Αν αναφερθεί κανείς στο ευαγγέλιο του Ιούδα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, θα μπορούσε ακόμη και να συμπεράνει ότι υπάρχει πιθανότητα ο Ιούδας να είχε αιχμαλωτιστεί από τις ρωμαϊκές αρχές με αυτό το τεχνούργημα  που είχε στην κατοχή του. 

Ένα τεχνούργημα που είχε γράψει πάνω του λεπτομέρειες της γενεαλογίας της ανθρωπότητας.

Εάν αυτό το υποθετικό σενάριο όντως αποδειχθεί αληθινό, τότε θα έπρεπε να αναρωτηθεί κανείς εάν οι ρωμαϊκές αρχές τον δολοφόνησαν για να καλύψουν την ύπαρξη αυτού του καταπληκτικού αντικειμένου και πιο συγκεκριμένα το περιεχόμενό του.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο συμπερασματικά θεωρώ ότι είναι σωστή η συγκεκριμένη σκέψη γιατί και εγώ προσωπικά από εντελώς διαφορετικά γεγονότα που με οδήγησαν στην έρευνα πάνω σε κάποια σκοτεινά σημεία της αληθινής αρχαίας ελληνικής ιστορίας έχω οδηγηθεί ακριβώς στην ίδια αυτή άποψη την οποία μάλιστα έχω αναφέρει δημόσια σε προηγούμενη ανάρτηση μου :


 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ....ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΙΝΑΤΟ  ...ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ !



Τί σχέση μπορεί να έχει η σταύρωση του Εμμανουήλ Ιησού Χριστού , πριν απο χιλιάδες χρόνια με τον τραγικό θάνατο του αρχαιολόγου Σπυρίδωνος Μαρινάτου πριν μερικές δεκαετίες ..... ?

Το κλειδί του μυστηρίου είναι πρώτον η ίδια η αρχαιολογία και δεύτερον κάποια ευρήματα  ( επιγραφές ) που έχουν απασχολήσει με την βαρυσήμαντη σημασία τους αρχής γενομένης , τον ίδιο τον Αυτοκράτορα Τιβέριο ο οποίος υπήρξε ο πρώτος αρχαιολόγος ο οποίος με την συνοδεία γλωσσωλόγων της εποχής του πέρασε απο τους ίδιους ακριβώς τόπους που η ενσάρκωση του ως Σπύρος Μαρινάτος όχι μόνο έσκαψε και ανέδειξε με την αρχαιολογική του σκαπάνη , παρά τις αντιδράσεις και τις όποιες αντιξοότητες του δημιούργησαν άνθρωποι της εποχής του με θέσεις ευθύνης  αλλά ο θάνατος του , όπως και η επιθυμία του να ταφεί εντός του αρχαιολογικού χώρου , είναι ενδείξεις οτι γνώριζε σε τι ειχε εμπλακεί...

Σκοπός αυτού του άρθρου είναι η ανάδειξει μίας αστυνομικής ιστορίας που κρατάει εδώ και χιλιάδες χρόνια , μια ιστορία δολοφονιών που όλες όμως συγκλίνουν σε κοινό παρανομαστή ο οποίος είναι προϊστορικοί οικισμοί στο Αιγαίο ! 

https://kiyametlis.blogspot.com/2021/03/blog-post_19.html

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Μήπως πλησιάζουμε σε μια νέα αναγεννησιακή εποχή κατά την οποία η ανθρωπότητα θα αρχίσει να αμφισβητεί την πραγματική της προέλευση; Φαίνεται πιθανό τώρα ότι ο Βιτρούβιος δεν ήταν το πρώτο άτομο που απεικόνισε την ανθρώπινη μορφή με αυτόν τον μοναδικό τρόπο.

Στο βιβλίο του, «The Hidden Records», ο Herschel καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιγράψει λεπτομερώς το αποτέλεσμα της χιονοστιβάδας της ιστορίας του. 

Ισχυρίζεται με βεβαιότητα ότι η γεωμετρία του ανθρώπινου σχεδιαγράμματος είναι ένας κώδικας διέλευσης, δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για χωροχρονική πύλη ή για την ακρίβεια αστρική πύλη που ταιριάζει με ακρίβεια στη διάταξη στη Γκίζα όπου εκεί συναντάται η ανθρώπινη γεωμετρία σε αρχιτεκτονική αποτύπωση και συνάρτηση με το αστέρι των Πλειάδων.






Καθώς και σε αυτή του Στόουνχεντζ.


.


Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό στη διάταξη του πιο αμφιλεγόμενου μέρους όλων...

Στη διάταξη αυτών που θεωρούνται πυραμίδες σε μια περιοχή που οι ερευνητές αποκαλούν «Cydonia».στον πλανήτη Άρη.


Νομίζω ότι έχω αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις παλαιότερων αναρτήσεων μου τα πνευματικά μου ταξίδια στους πλανήτες συμπεριλαμβανομένου του Άρη , για τον οποίο έχω αναφέρει δημόσια την ύπαρξη τιτάνιων μνημείων ερειπίων πυραμίδων και την ύπαρξη μίας πολύ διαβρωμένης σφίγγας ανάλογης αυτής της γής που βρίσκεται σήμερα στην Γκίζα.



Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι αυτή η γεωμετρία του «ανθρώπινου κώδικα» κρυπτογραφήθηκε επίσης στους πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και του συγχρόνου του, Νικολά Πουσέν.

Μπορεί να ακούγεται εντελώς κατασκευασμένο και φανταστικό έχοντας μια τόσο μεγάλη συλλογή από συμπτώσεις εδώ, αλλά υπό το φως της σημασίας των ισχυρισμών, ο συγγραφέας έχει κάνει τη θεμελιώδη έρευνά του δωρεάν διαθέσιμη για όλους. Η έρευνα για τον ανθρώπινο κώδικα, οι πίνακες της Αναγέννησης και οι εικόνες από αστέρια είναι τώρα διαθέσιμες στον ιστότοπο thehiddenrecords.com.

Συνοψίζοντας, ο συγγραφέας πιστεύει ότι κρυπτογραφώντας την ανθρώπινη μορφή στους χάρτες των αρχαίων πυραμίδων με αυτόν τον μοναδικό τρόπο (κώδικας που έκανε την επανεμφάνισή του αργότερα στους πίνακες της εποχής της Αναγέννησης) οι αρχαίοι φαίνεται να μας δείχνουν ότι η ανθρώπινη καταγωγή είναι «θεϊκή». ας πούμε έτσι και από ψηλά.

Συμπτωματικά, η πρόσφατη ανακάλυψη του κώδικα του ευαγγελίου του Ιούδα κάνει έναν άλλο ισχυρισμό που καταστρέφει τη γη, η σημασία του οποίου φαίνεται να διέφυγε από τους περισσότερους παρατηρητές. 

Ο Χριστός καλεί τον Ιούδα να κοιτάξει τον νυχτερινό ουρανό και του λέει:

"Ακολουθήστε το αστέρι από πάνω - είναι επίσης το αστέρι σας".

Αν οι αστρικοί χάρτες είναι πραγματικά γνήσιοι, σίγουρα κάποιος με μια αποστολή τόσο μοναδική όσο αυτή του Χριστού θα ήθελε να μεταδώσει στην ανθρωπότητα αυτό το εξαιρετικό κομμάτι γνώσης, ακόμα κι αν δεν ήταν έτοιμο για την εποχή του.

 Μάλλον θα ήθελε να αποκαλυφθεί στο μέλλον σε μια εποχή που ήταν πιο ασφαλές να συζητηθεί μια τόσο «προκλητική» εκδοχή της γένεσης της ανθρωπότητας.

Με τον καιρό, οι χάρτες των αστεριών και η θεωρία του ανθρώπινου κώδικα μπορεί κάλλιστα να αμφισβητήσουν το μυστήριο του «χαμένου κρίκου», με τον οποίο οι ακαδημαϊκοί για την εξέλιξη εξακολουθούν να παλεύουν μέχρι σήμερα.

 Ίσως τα ανθρώπινα όντα να εξελίχθηκαν αλλού στο απέραντο σύμπαν μας, αντικαθιστώντας τον Νεάντερταλ μετά την άφιξή τους εδώ στη Γη.

Ο συγγραφέας πήρε το πρότυπο του αιγυπτιακού χάρτη αστεριών του και το έχει δοκιμάσει στο Stonehenge στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Angkor στην Καμπότζη, στο Tikal στη Γουατεμάλα και στον Άρη που φημολογείται ότι έχει ερείπια πυραμίδων. 

Τα αποτελέσματα που περιγράφονται στο διαδίκτυο και με μεγάλη λεπτομέρεια στο βιβλίο του μιλούν από μόνα τους.

Λοιπόν, στο τέλος της ημέρας, τι προσφέρει όλο αυτό το νέο υλικό στην ανθρωπότητα;

Ένα σαφές μήνυμα μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί σε τρεις από τις πιο πειστικές περιπτώσεις των αστρικών χαρτών. 

Όλα φαίνεται να εμφανίζουν τον μοναδικό κώδικα γεωμετρίας του ανθρώπινου σχεδιαγράμματος. 

Μια εικονογραφική ιστορία μπορεί να ερμηνευτεί σε σχέση με το μοτίβο του αστεριού.

Ο Χέρσελ πιστεύει ότι το νόημά του είναι πρωταρχικής σημασίας για την ένωση όλης της ανθρωπότητας ως μία, εάν το 'μήνυμα' του αστρικού χάρτη είναι αληθινό.

 Μόλις κάνουμε ένα βήμα πίσω και αναθεωρήσουμε τις αρχικές πηγές μεγάλων διδασκαλιών από εκείνες που προήλθαν από ψηλά, η αλήθεια αναδύεται. 

Μιλάει ξεκάθαρα για τον τόπο της Δημιουργίας του σύμπαντος, που έχει ειπωθεί στην ανθρωπότητα σε πολλές διαφορετικές χώρες, και δυστυχώς έχει «εξελιχθεί» σε κάθε περίπτωση, σε πολύ διαφορετικές ερμηνείες που ονομάζουμε «θρησκεία».

Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις αρχικές πηγές των ιερών κειμένων για αληθινό νόημα.

 Εδώ έχουμε την ευκαιρία να ενώσουμε την ανθρωπότητα σε μια αλήθεια και να κατανοήσουμε έναν ευγενικό Δημιουργό του σύμπαντος που μας έδωσε το δώρο της ζωής.

 Η σύγχυσή μας σχετικά με το τι πιστεύουμε εκδηλώνεται γρήγορα σε έναν άσχημο θρησκευτικό πόλεμο που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή. 

Είναι σύμπτωση που για πρώτη φορά πύραυλοι προσγειώνονται σε μια ιστορική τοποθεσία κοντά στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ, γνωστή ως κοιλάδα του Μεγκίντο; 

Εδώ είναι που η προφητεία έχει γράψει πού θα πολεμήσουμε τον τελευταίο μας πόλεμο.

Αν υπάρχει μόνο ένας υπαινιγμός αλήθειας στη συλλογή των αρχαίων αστρικών χαρτών του Wayne Herschel και στη θεωρία του για το ανθρώπινο σχέδιο, θα πρέπει να είναι αρκετός λόγος για τους μελετητές να το δοκιμάσουν.

Και αν υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα που εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο, αυτό πρέπει να είναι: Σε ποιον προορίζεται το κοσμικό μήνυμα;

Γιατί στο καλό το μεγάλο μυστικό αντιπροσωπεύεται με τόσο τεράστιες κατασκευές και στραμμένες προς τον ουρανό;

Γιατί μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί πλήρως μόνο όταν προβάλλεται από δορυφόρο;

Πέρα από την διαβολική σύμπτωση , υπάρχει και η διαβολική παρουσία η οποία είναι πολυεπίπεδη και συμπαντική , είναι η ίδια αυτή δύναμη που τραβάει με το ζόρι την ολότητα του ηλιακού μας συστήματος στην ολοένα και περισσότερο χαμηλή δόνηση ...

Επειδή όμως αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο κεφάλαιο για να μην ξεφύγουμε από την ιστορία που άπτεται των δαιμονικών δυνάμεων που λατρεύουν μέχρι σήμερα ως θεούς ορισμένες περιπτώσεις ατόμων ας συνεχίσουμε το ταξίδι μας μέσω της μορφής του ανθρώπου που πρόδωσε τον Χριστό και φυσικά είναι ο ίδιος ο Ιούδας .

Αυτό που σήμερα είναι γνωστό ως "Ευαγγέλιο του Ιούδα" είναι βασικά ένα από τα πολλά κείμενα, γραμμένα στα Κοπτικά μεταξύ 140-160 μ.Χ., το οποίο είναι καταγεγραμμένο σε ένα έγγραφο που ονομάζεται "Codex Tchacos" και το οποίο αντιπροσωπεύει μια σειρά υποτιθέμενων συνδιαλέξεων μεταξύ του «Ιησού» και του «Ιούδα του Ισκαριώτη».


Ο Bart Ehrman σχολιάζει ότι "[το] ευαγγέλιο... απεικονίζει τον Ιούδα εντελώς διαφορετικά από οτιδήποτε γνωρίζαμε προηγουμένως. 

Εδώ δεν είναι ο κακός, διεφθαρμένος, εμπνευσμένος από τον διάβολο ακόλουθος του Ιησού που πρόδωσε τον κύριό του προδίδοντάς τον Αντίθετα, είναι ο πλησιέστερος οικείος και φίλος του Ιησού, αυτός που κατάλαβε τον Ιησού καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, που παρέδωσε τον Ιησού στις αρχές επειδή ο Ιησούς ήθελε να το κάνει.

 Παραδίδοντάς τον, ο Ιούδας έκανε τη μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Σύμφωνα με αυτό το ευαγγέλιο, ο Ιησούς ήθελε να δραπετεύσει από αυτόν τον υλικό κόσμο που αντιτίθεται στον Θεό και να επιστρέψει στο ουράνιο σπίτι του». ("Christianity Turned on Its Head: The Alternative Vision of the Gospel of Judas," στο Rodophe Kasser, Marvin Meyer, and Gregor Wurst, επιμ., The Gospel of Judas(Washington DC: National Geographic, 2006), σελ. 79-80.)

Για παράδειγμα, στο κείμενο ο Ιησούς παρουσιάζεται να λέει στον Ιούδα: «[Εσύ] θα ξεπεράσεις όλους αυτούς [πιθανώς, τους άλλους ανθρώπους που γνωρίζουμε ως Απόστολοι ]. Γιατί θα θυσιάσεις τον άνθρωπο που με ντύνει». ( Loc. Cit. , σελ. 43.)

Έτσι στη Χριστιανική Παράδοση και Γραφή, ο Ιούδας είναι ο προδότης του Υιού του Ανθρώπου, του Ιησού Χριστού. Στη Γνωστική Παράδοση και Γραφή, ωστόσο, είναι ο Φωτισμένος δυνάμενος της μυστικής αποστολής του Γνωστικού Χριστού. 





Ο Seth [Εβραϊκά: Shet]" αναφέρεται  στον τρίτο γιο του Αδάμ και της Εύας. «Αφού ο Κάιν σκότωσε τον αδελφό του τον Άβελ και τον εξόρισε, η Εύα γέννησε έναν άλλο γιο στον άντρα της, τον Αδάμ. 

Τον αποκάλεσε Σεθ, λέγοντας: «Ο Θεός με όρισε για άλλο παιδί αντί για τον Άβελ, γιατί ο Κάιν τον σκότωσε» (Γεν. 4: 25). ... Η εικόνα του Θεού που απονεμήθηκε στην ανθρώπινη φυλή στη Γένεση 1:26-27 μεταδόθηκε μέσω της γραμμής του Σεθ...» ( Who's Who in The Bible: An Illustrated Biographical Dictionary (Pleasantville, NY : Reader's Digest, 1994) «Seth», σελ. 393.)

Ο «Seth» είναι «ένας από τους 7 άρχοντες στο γνωστικό σύστημα» (Davidson, ό.π., Π. 268.)

 Το «Archon» είναι «ένας ελληνικός όρος που σημαίνει «ηγεμόνας»... [και] είναι το όνομα μιας κατηγορίας οντοτήτων που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη Γνωστική σκέψη και που είναι κατά προσέγγιση συγκρίσιμες με κακούς αρχαγγέλους» (James R. Lewis and Evelyn Dorothy Oliver, Angels A to Z (Detroit: Visible Ink Press, 1996), «Archon», σελ. 51).

 "Sethian" είναι ένα όνομα που δόθηκε σε μια από τις ομάδες των Γνωστικών του Β' αιώνα. 

Οι Γνωστικοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι «...Ο Σεθ ήταν ο ιδρυτής μιας ειδικής «γενιάς», των εκλεκτών, των σπινθήρων του φωτός» (NT Wright, Judas and the Gospel of Jesus (Grand Rapids, MI: Baker, 2006 ), σ. 34.). Ο Έρμαν παρατηρεί ότι «...δεν έχουν όλοι μια σπίθα του θείου μέσα τους: Μόνο μερικοί από εμάς έχουν., Π. 86.)

Εδώ λοιπόν ξεκινά η σατανολατρεία που προανέφερα η οποία έχει. απίστευτες προεκτάσεις σε φυσικό και μεταφυσικό επίπεδο.

Παρεμπιπτόντως, ο Έρμαν αναφέρει ότι μια άλλη ομάδα Γνωστικών (που μπορεί να ήταν ή να μην ήταν ίδια με τους «Σήθιους») αναφέρονταν από τον Ειρηναίο ως «Καϊνίτες» (Ibid., σελ. 90).


 Σε γενικές γραμμές, οι Γνωστικοί υποστήριξαν ότι ο Δημιουργός-θεός (ή ο δημιούργος) ήταν ένας ανόητος ("saklas") και ταύτισαν αυτή την οντότητα με τον "θεό της Παλαιάς Διαθήκης" έτσι ώστε "...όλες οι μορφές στην εβραϊκή και χριστιανική ιστορία που στάθηκαν εναντίον του Θεού - ο Κάιν, οι άνθρωποι των Σοδόμων και Γομόρρων και τελικά ο Ιούδας ο Ισκαριώτης - ήταν αυτοί που είχαν δει την αλήθεια και είχαν κατανοήσει τα μυστικά που ήταν απαραίτητα για τη σωτηρία. , υποστήριξαν» (Ό.π., σελ. 90.).

Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι τίποτα της προκοπής , αλλά ούτε ο ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ είναι ότι εξυπνότερο έχει ποτέ δημιουργηθεί !

Εντάξει, τώρα ο Γκραντ δηλώνει περαιτέρω ότι «[η] αρχαιότερη από όλες τις θεότητες - Σετ ή Σαϊτάν - λατρεύτηκε στις ερήμους από τους Γεζίντι». Και πληροφορεί αλλού τους αναγνώστες του ότι «οι Γεζίντι» είναι «οι «διαβολολάτρες» της Κάτω Μεσοποταμίας». ( Όπ. cit. ) 

Οι Yezidi (Yazidi), με τη σειρά τους, αναφέρονται στον "Shaitan" ως "Tawsi Melek" - συνήθως αποφεύγουν το όνομα "Shaitan" για να αποθαρρύνουν τη σχέση του με τον Σατανά. Να τι λένε οι Γεζίντι για τον Ταούσι Μελέκ:


«Οι Γεζίντι πιστεύουν ότι ο Ταούσι Μελέκ είναι κάθε μέρος στο σύμπαν κάθε στιγμή... Σε όσους τον καλούν με μεγάλη αφοσίωση, ο Ταούσι Μελέκ μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλες μορφές, όπως ένα έντονο φως, ένα ουράνιο τόξο, ένα αγόρι, ένας νεαρός άνδρας, ένα φίδι και, φυσικά, ένα παγώνι... 

Ο άγγελος του παγώνι κατηγορείται ψευδώς ότι είναι ο Σατανάς ή ο Διάβολος εδώ και εκατοντάδες χρόνια, μομφώντας τους Μουσουλμάνους... Ο Ταούσι Μελέκ αναγνωρίζεται από τους Γεσιδί να είναι βασιλιάς ολόκληρου του σύμπαντος, συμπεριλαμβανομένης της Γης, αλλά με την πάροδο των αιώνων τόσο οι Μουσουλμάνοι όσο και οι Χριστιανοί έχουν αποδώσει Λουσιφεριανές υποδηλώσεις στον «Βασιλιά του Κόσμου». 

Επιπλέον, η πεποίθηση των Γεζίντι ότι ο Tawsi Melek ήταν ο συνδημιουργός του σύμπαντος με τον Υπέρτατο Θεό θα μπορούσε να εμπνεύσει έναν δυϊστικό Ισλαμικό φιλόσοφο να τον παρερμηνεύσει ως ένα αιώνια ξεχωριστό και αντίθετο πνεύμα από τον Θεό. 
Δεδομένου ότι ο Θεός είναι αιώνια καλός, σύμφωνα με την ισλαμική φιλοσοφία, αυτό θα έκανε αυτόματα τον Tawsi Melek τον Κακό. ... 

Το εναλλακτικό όνομα για τον Tawsi Melek στο οποίο αναφέρονται δεν είναι Azazel, αλλά Aziz, ένα όνομα που σημαίνει «κάτι πολύτιμο». ... 

Οι Γεζίντι τιμούν την κατσίκα γιατί, όπως η αγελάδα των Ινδουιστών, θυσιάζεται και καλύπτει πολλές από τις ανάγκες τους. Τους δίνει γάλα, μαλλί κ.λπ.» (http://www.yeziditruth.org/more-about-the-peacock-angel )

Φυσικά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την παραπάνω συλλογή. 

Η απόδοση στον Tawsi Melek του (κάτι σαν) της κλασικής θεϊστικής αμετάβλητης θεϊκής ιδιότητας της πανταχού παρουσίας , ακούει στην περιγραφή που δίνεται στον Ησαΐα: «Πώς έπεσες από τον ουρανό, ω Εωσφόρε, γιε του πρωινού! χώμα, που αποδυνάμωσε τα έθνη! 

Γιατί είπες στην καρδιά σου, θα ανέβω στον ουρανό, θα υψώσω τον θρόνο μου πάνω από τα αστέρια του Θεού: θα καθίσω και στο όρος της εκκλησίας, στις πλευρές του βορρά : Θα ανέβω πάνω από τα ύψη των σύννεφων· θα είμαι σαν τον Ύψιστο» (14:12-14, KJV).

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ιστορίες λαών κυρίως από την αρχαία Μεσοποταμία αλλά και την πολύ αρχαιότερη Suernis τών οποίων οι θεοί ή θεοποιημένοι πρόγονοι όντως υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ότι κάτι από όσα γράφονται έχουν όντως γίνει όχι όμως από τον Εωσφόρο ή κάποιο άλλο πρόσωπο πρώην αρχάγγελο κλπ κλπ ... 

Η αναφορά της εκδήλωσης  ως "ένα έντονο φως" είναι υποδηλωτική τόσο για τον Εωσφόρο ("φωτοφόρος", Φώσφορος) όσο και για τον "Σκύλο-Αστέρι", τον Σείριο του Canis Major , όπως αναφέρεται από τον Kenneth Grant σε σχέση με το Set/Shaitan /Σατανάς.

Ο Σείριος σχετίζεται άμεσα με την ίδια την θεά Ίσιδα η οποία όπως θυμάστε ελπίζω προσπάθησε να επαναφέρει στην ζωή το νεκρό σώμα του παιδιού της Ώρου του νεότερου ο οποίος τσιμπίθηκε από Σκορπιό.

Ουσιαστικά λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί από τον Σείριο είναι ουσιαστικά οι πρώτοι
 " σατανολάτρες " καθώς ο Σείριος έρχεται δεύτερο σε σειρά αμέσως μετά από τις Πλειάδες ως σατανικό άστρο το οποίο συνδέεται με την γνωστή πιά μορφή του δαίμονα Lucifuge ή αρχαίου θεού Xolotl .

Εδώ λοιπόν μπαίνει η άγνωστη παγανιστική λατρεία του Θεού Λυκάνθρωπου για την οποία δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά αλλά μόνο σκόρπια στοιχεία και ενδείξεις...



Εδώ ακριβώς βρίσκεται και όχι μόνο μια αλλά δυστυχώς δύο διαφορετικές σκοτεινές μορφές της μαύρης μαγείας και της σατανολατρείας άσχετα αν αυτή δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή φύση της γνώσης .

Ο λόγος για τον Aziz" (από το απροκάλυπτα κακό "Azazel" ή "Azaziel") εξακολουθεί να είναι κάπως υποβλητικό και παρόμοια με το "Azza", ένα εναλλακτικό όνομα για το "Shemyaza"/"Semyaza"/Semjaza/Semiaza. (κ.λπ.), «ένας έκπτωτος άγγελος που αιωρείται μεταξύ Ουρανού και γης (μαζί με τον Αζαήλ) ως τιμωρία επειδή είχε σαρκική γνώση των θνητών γυναικών» (Davidson, ό.π., σ. 65.).

"Ήταν ο αρχηγός των κακών αγγέλων που έπεσαν, ή ένας από τους αρχηγούς τους... Λέγεται ότι τώρα κρέμεται, με το κεφάλι κάτω, και είναι ο αστερισμός του Ωρίωνα... Ο  Λέβι, στο κείμενο του νΥπερβατική Μαγεία, προτείνει ότι ο Ωρίωνας μιμείται την μορφή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ .

 "θες να είσαι πανομοιότυπος με τον άγγελο Μιχαήλ που δίνει μάχη με τον δράκο και η εμφάνιση αυτού του ζωδίου στον ουρανό θα ήταν, για τον καβαλιστή, προμήνυμα νίκης και ευτυχίας» (Ibid., σελ. 265.)






Παρένθεση εδώ να τονιστεί ότι κάποιοι θέλουν οι δύο αυτοί κρεμασμένοι ανάποδα δαίμονες άστρα Αζαήλ και Σεμιαζά να είναι οι ίδιοι οι αρχαίοι μάγοι HARUT MARUT γεγονός που από πολλές απόψεις δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ισχύει ..



Το θέμα λοιπόν φαίνεται να μπερδεύει αρκετά ομολογουμένως καθώς το καλό και το κακό στροβιλίζονται σε αυτό το γαϊτανάκι της πίστεως γεγονός που προσωπικά με αφήνει αδιάφορο για την ακρίβεια της αλήθειας του ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός μπάτσος ή στην περίπτωση αυτή εδώ , θεός !

Η ιστορία αφορά Λίλιθ από τις Πλειάδες και Όφις ή Σατανάς από τις Πλειάδες , πειράματα γενετικής μηχανικής και η δημιουργία του κόσμου από τον ΓΙΑΛΔΑΒΑΩΘΒ ο οποίος εμφανίζεται ως γιός της Λίλιθ.

Ο Ορίων όσον αφορά την ζώνη του σχετίζεται με το λεγόμενο " άστρο του Ιούδα " , πάρα πολλά αρχαία μνημεία και τον ίδιο τον Χριστιανισμό και πιθανόν από εκεί να προέρχεται το ανθρώπινο DNA replication.

Ο Σείριος ή Κύνας σχετίζεται με τον αρχαίο θεό Λύκο ή Λυκάνθρωπο , είναι το άστρο του Σηθ του οποίου ως θρόνος εμφανίζεται η θέα Ισιδα οπότε συμπερασματικά ο ίδιος ο νεκραναστημένος της γιός είναι όντως ο ίδιος ο δαιμονας Lucifuge ή Xolotl  το σάπιο νεκροζώντανο όν που ουσιαστικά είναι κυνοκέφαλος ή λυκάνθρωπος ...


Κλείνοντας θα παραθέσω ένα απόσπασμα από ένα πολύ ενδιαφέρον blog το οποίο βρήκα σήμερα και πιστεύω ότι είναι αληθινά γεγονότα όσα γράφονται σε αυτό ,

https://www.debbiesolaris.com/andromeda



"....Πριν από εκατομμύρια χρόνια οι Ανδρομέδιοι επισκέφτηκαν τη Γη την εποχή που τα όντα αυτά από το Σείριο είχαν εγκατασταθεί σε αποικίες σε όλο τον πλανήτη.

 

Οι άποικοι καωσόρισαν τους Ανδρομέδιους, οι οποίοι ζήτησαν να δημιουργήσουν μερικά φυλάκια σε όλο τον κόσμο τόσο στην επιφάνεια και στην εσωτερική Γη.


Αυτοί έφτιαξαν τις πυραμίδες της Γκίζας ώστε να υπάρχει σύνδεση με το άστρο τους , Έλληνες , Κινέζοι και Νιγηριανοί δεν υπήρχαν τότε , ούτε θρησκείες ανθρώπων παγκοσμίως ούτε κάν άνθρωποι ...






 

Αυτά τα φυλάκια ήταν μόνο για ερευνητικούς σκοπούς, καθώς δεν τους ενδιέφερε να υβριδοποιήσουν το ανθρώπινο είδος της Γης, αλλά κυρίως να μελετήσουν τη χλωρίδα και την πανίδα της Γης.

 

Μερικά από τα γενετικά πειράματα της Ανδρομέδας με φυτά χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τους Σείριους να δημιουργήσουν ένα πιο ανθεκτικό σώμα για την συνέχιση της ύπαρξης τούς πάνω στην επιφάνεια της γης , και να βοηθήσουν στον γενετικό χειρισμό του έργου ανθρώπινου γονιδιώματος της Γης.

 

Οι ανθρωποειδείς φυλές της Ανδρομέδας σεβάστηκαν τόσο πολύ τον παγκόσμιο νόμο της ελεύθερης βούλησης και της ελευθερίας, που δεν ήθελαν να παρεμβαίνουν τόσο πολύ στην ανθρώπινη εξέλιξη της Γης, γι' αυτό διατηρούν μια προσέγγιση ως επί το πλείστον «απομακρυσμένη» για το χειρισμό των υποθέσεων στον πλανήτη Γη.

 

Από τη σημερινή ανθρώπινη προοπτική, υποστηρίξαμε απλώς μια μικρή συνεισφορά από τους Ανδρομέδιους στις διανοητικές μας ικανότητες και όχι τόσο για τα φυσικά μας σώματα.

 

Σε αντίθεση με τα πειράματα γενετικής μηχανικής των Σείριων  και των  Πλειάδιων , η γενετική της Ανδρομέδας δεν είναι τόσο διαδεδομένη στους ανθρώπους της Γης, με εξαίρεση ίσως κάποιες ομάδες στη Νοτιοανατολική Ασία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως αυτό πιθανότατα έχει κάποια σχέση στο γιατί υπάρχουν λιγότερες ψυχές της Ανδρομέδας που ενσαρκώνονται στη Γη από ό,τι από άλλα αστέρια ομάδες.,...


Έτσι λοιπόν βγαίνει νόημα και οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι, πειράματα γενετικής μηχανικής και προσπάθειες του λαού από τον αστερισμό του Σείριου για απόκτηση ανθεκτικότερου σώματος πράγμα που με προβληματίζει και με οδηγεί σε σκέψεις για το ποια είναι η πραγματική μορφή τους και αν αυτοί είναι που χρειάζονται ανθρώπων αίμα και σάρκα ώστε να μπορούν να μετατραπούν από αυτό που είναι σε ανθρώπους .... Δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για δαίμονες.


Εδώ λοιπόν γεννήθηκε η μαγεία και η σατανολατρεία όχι όμως επειδή εξυπηρετεί κατ οποιονδήποτε τρόπο τον άνθρωπο , ακριβώς το αντίθετο !


Επιστρέφοντας στο θέμα των Μαγικών Περασμάτων ή ολοδιαστασιακή μεταφορά ή περάσματα σε παράλληλα σύμπαντα και διαστάσεις ύπαρξης που είδαμε στην αρχή της σελίδας είναι σίγουρο ότι αυτή η γνώση δόθηκε στους ανθρώπους από τους θεούς που αναφέρονται εδώ μέσα αλλά ουσιαστικά είναι εξωγήινες μορφές ζωής οι οποίοι όμως φαίνεται πως έχασαν τη δυνατότητα αυτή των Περασμάτων όταν επικεντρώθηκαν στην τέχνη των μεταμορφώσεων γεγονός που όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές απαιτεί την κατανάλωση ανθρώπινου σώματος και αίματος ώστε να μπορέσει αυτό το μη ανθρώπινο ον να αποκτήσει μορφή ανθρώπου.


Αυτό το γεγονός όπως και αντίστοιχα η μεταμόρφωση του ανθρώπινου σώματος σε ζώο είναι απαγορευμένη περιοχή της μαγείας , θεωρείται ως οπισθοδρόμηση ή ολίσθηση και το άτομο αυτό πέφτει στο επίπεδο των δαιμόνων.




Ένας τέτοιος εισβολέας λοιπόν καταλήγω δεν υπάρχει περίπτωση να δεί τον παράδεισο ούτε κάν με τηλεσκόπιο , η διέλευση είναι εντελώς απαγορευμένη και οποιαδήποτε προσπάθειά θα επιφέρει ολέθρια αποτελέσματα ...


Έτσι λοιπόν ακόμα και αν ήξεραν όλες τις τεχνικές και μεθόδους τών διελεύσεων οι ίδιοι αυτοί που τις δίδαξαν στην ανθρωπότητα , οι ίδιοι αυτοί δεν μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν για να φύγουν από να σημείο και μετά οπότε συμπερασματικά αυτοαποκαλούνται θεοί και τελειώνει εκεί το πρόβλημα τους όσον αφορά την συνέχιση της ύπαρξης τους...


Για πνευματική εξέλιξη και ανάπτυξη και τα υπόλοιπα στοιχεία ούτε κάν λόγος να γίνεται !


Ευάγγελος Αδαμάκης





Δημοφιλείς αναρτήσεις