Η ΙΕΡΗ ΣΠΕΊΡΑ .....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΈΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΌΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΌ ΜΑΝΟ ΔΑΝΈΖΗ

  Η ΙΕΡΗ ΣΠΕΊΡΑ .....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΈΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΌΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΌ ΜΆΝΟ  ΔΑΝΈΖΗ .....Η ΜΑΓΕΊΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΌΛΩΝ...




Η σπείρα είναι ένα ακόμα από τα πιο συνηθισμένα σύμβολα της New Age εποχής και της μαγείας ... ειδικότερα της Wicca !

Εσείς που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές , δεν υπάρχει περίπτωση να είσαστε τίποτα τυχαίοι αναγνώστες που δεν έχουν καμία άλλη δουλειά να κάνουν , λίγο πολύ ψάχνεστε και ψάχνεται , και πολύ καλά κάνετε !

Έχετε αγοράσει ένα  ή περισσότερα από τα αντικείμενα που βρίσκονται εδώ ?








Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ .... Το ερώτημα μου είναι .... ΓΙΑΤΊ ?

Τι σημαίνει για σας η ΙΕΡΉ ΣΠΕΊΡΑ ?.......  Γιατί αν δεν είναι ιερή γιατί κάποιοι άλλοι δίνουν αρκετά ομολογουμένως χρήματα για να αγοράσουν ένα εντελώς άχρηστο αντικείμενο ?




Από 420 € αρχική τιμή πώλησης , 294€ με την έκπτωση !!
Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση δεν είναι " μαύρα " όπως γινόταν με τα βότσαλα θάλασσας που πουλούσε ο Γιώργος Μπαλάνος ως δήθεν οργονίτες !!!!

Η σπείρα είναι γεγονός πως είναι από τα σύμβολα αυτά που ΔΕΝ έχουν επεξηγηθεί επαρκώς ( δημόσια ) , αν και τα συναντάμε σε ιερά μέρη των Κελτών , και όπως προείπαμε είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Wicca...


Η ιδέα του να γράψω για την Ιερή Σπείρα μου δόθηκε παρακολουθώντας την εκπομπή στην οποία βρισκόταν καλεσμένος ο αστροφυσικός κος Μανώλης Δανέζης στον οποίο τέθηκε το ερώτημα γιατί παντού γύρω μας  αποτυπώνεται η σπείρα σε κάθε τι που εκδηλώνεται μέσα στην δημιουργία από την κίνηση του γαλαξία μας μέχρι την έλικα του DNA.

Η ερώτηση βρίσκεται στο 12.24.48 λεπτά στο βίντεο που ακολουθεί :

https://youtu.be/yzvFTPM21bs

Η ιδέα της ιερότητας της σπείρας είναι το κέντρο της διδασκαλίας του Πυθαγόρα , είναι ο ΧΡΥΣΌΣ ΛΟΓΟΣ των αρχαίων ελλήνων :

https://www.mixanitouxronou.gr/chrysos-logos-o-mystiriodis-arithmos-poy-chrisimopoiisan-o-feidias-kai-o-daskalos-toy-nta-vintsi-i-theia-analogia-poy-gnorizan-oi-archaioi-ellines/

Εν αρχή ην ο θεός και ο θεός λόγος όπως αναφέρει ο Ιωάννης ...

Αν και ομολογώ ότι δεν είμαι χριστιανός πόσο μάλλον ορθόδοξος , το σωστό όμως όταν το βρίσκω το αναδεικνύω ... Σε αυτή την περίπτωση του Ιωάννη υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια στο κείμενο του..

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής (Κατά Ιωάννην α΄ 1-17)

Εν αρχή ην ο Λόγος, και ο Λόγος ην προς τον Θεόν, και Θεός ην ο Λόγος.

 Ούτος ην εν αρχή προς τον Θεόν. πάντα δι΄ αυτού εγένετο, και χωρίς αυτού εγένετο ουδέ εν ο γέγονεν. εν αυτώ ζωή ην, και η ζωή ην το φως των ανθρώπων. και το φως εν τη σκοτία φαίνει, και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν. 

Εγένετο άνθρωπος απεσταλμένος παρά Θεού, όνομα αυτώ Ιωάννης· ούτος ήλθεν εις μαρτυρίαν, ίνα μαρτυρήση περί του φωτός, ίνα πάντες πιστεύσωσι δι΄ αυτού. ουκ ην εκείνος το φως, αλλ΄ ίνα μαρτυρήση περί του φωτός. 

Ην το φως το αληθινόν, ο φωτίζει πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμον. εν τω κόσμω ην, και ο κόσμος δι΄ αυτού εγένετο, και ο κόσμος αυτόν ουκ έγνω. εις τα ίδια ήλθε, και οι ίδιοι αυτόν ου παρέλαβον. όσοι δε έλαβον αυτόν, έδωκεν αυτοίς εξουσίαν τέκνα Θεού γενέσθαι, τοις πιστεύουσιν εις το όνομα αυτού, οι ουκ εξ αιμάτων. ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ΄ εκ Θεού εγεννήθησαν. 

Και ο Λόγος σαρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν. και εθεασάμεθα τον δόξαν αυτού, δόξαν ως μονογενούς παρά πατρός, πλήρης χάριτος και αληθείας.

 Ιωάννης μαρτυρεί περί αυτού και κέκραγε λέγων· ούτος ην ον είπον, ο οπίσω μου ερχόμενος έμπροσθέν μου γέγονεν, ότι πρώτός μου ην. 

Και εκ του πληρώματος αυτού ημείς πάντες ελάβομεν, και χάριν αντί χάριτος· ότι ο νόμος δια Μωϋσέως εδόθη, η χάρις και η αλήθεια δια Ιησού Χριστού εγένετο. 

Αφήστε στην άκρη τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία , ο Πυθαγόρας όταν έδινε το Πυθαγόρειο θεώρημα δεν το έκανε στο όνομα του Εμμανουήλ ή Ιησού Χριστού , σκοπό είχε να τελειοποιήσει την ψυχή τών μαθητών του , οπότε αφήστε στην άκρη τα " Μεσσιανικά " και επικεντρωθείτε στην σύνδεση του Λόγου με το Φως !

Η σπείρα λοιπόν καταλήγω είναι ο ίδιος ο σύνδεσμος ανθρώπων με το Φως ..

Δεν υπάρχει όμως μόνο μια μορφή σπείρας ...











Υπάρχουν διαφορετικές μορφές απεικόνισης της ιεράς σπείρας η ουσία όμως πίσω από όλες είναι μια , άσχετα αν διάφοροι δίνουν ερμηνείες , χωρίς όμως να έχουν την παραμικρή γνώση για να το κάνουν αυτό ...

Στο 99.9 % των περιπτώσεων η ιερή Σπείρα πωλείται ως φυλαχτό ή γούρι , και αγοράζεται από άτομα που υπάγονται στην σχολή μαγείας της κυρίας Χ.Σαβανή  ή της κας Μεϊμαρίδη κλπ.

Η σπείρα όντως έχει μαθηματικά χαρακτηριστικά αλλά δεν είναι απλά μαθηματικά , για να υπάρχει παντού γύρω μας υπάρχει συγκεκριμένη ιδιότητα που την κάνει να είναι ιερή σε όλες τις μορφές της.

Η ιερότητα ξεκινά από ένα κανόνα της μαγείας ο οποίος λέει ότι η μορφή ενός πράγματος που υπάρχει ή το είδωλο του περιέχει την ενέργεια του ίδιου του πράγματος οπότε ο μάγος μπορεί να βλάψει το αντικείμενο αυτό , βλάπτοντας το είδωλο του.

Από την αρχαία Ελλάδα ... 


Και την Αφρική..


Μέχρι σήμερα με το Hoodoo work ... δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο πού να μην γνωρίζει αυτό το κανόνα.,.( Άσχετα αν τον χρησιμοποίησε ή όχι ).


Έτσι λοιπόν βγαίνει το λογικό συμπέρασμα ότι η αρχαία Σπείρα είναι η αποτύπωση της κίνησης του σύμπαντος κόσμου και περιέχει την ενέργεια του , πράγμα που υποστηρίζουν αρκετοί από τους μύστες που γνωρίζουν την θρησκεία της Wicca .


Οποίος είδε το βίντεο που ανέρτησα και άκουσε την απάντηση του κου Δανέζη θα πρόσεξε ότι μιλάει για την ύπαρξη " Στροβίλου " !

Ποιος είναι αυτός ο πολύ σημαντικός παράγοντας πίσω από την Ιερή Σπείρα που ονομάζεται Στρόβιλος και γιατί είναι τόσο πολύ σημαντικό θέμα για την ΑΝΏΤΑΤΗ ΜΑΓΕΊΑ ?

Εφόσον είπαμε πρωτύτερα ότι η σπείρα είναι η μορφή του αρχαίου και ιερού ΛΟΓΟΥ ο οποίος συνδέεται άμεσα με το ΥΠΈΡΤΑΤΟ ΟΝ και είναι το πέρασμα για το ΦΩΣ ( Lux Perpetua ) άρα ο ίδιος αυτός ο κοσμικός στρόβιλος είναι ο ίδιος ο λόγος για τον οποίο πρώτος μίλησε ο ίδιος ο Θεός Θωθ ή Ερμής ο Τρισμέγιστος...

Το θέμα αυτό δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές στο σύνολο του .... Εδώ ολόκληρη πυθαγόρεια διδασκαλία που είναι απλά η προετοιμασία του εδάφους ώστε να μπορεί να καταλάβει τι εστί αληθινά ο Κοσμικός στρόβιλος και χιλιάδες ώρες και ποτάμια μελάνι και δεν την έχουν περιγράψει στο σύνολο της...

Καλύτερα σπαράγματα παρά σκόνη...

Ο Κοσμικός στρόβιλος είναι η ίδια αυτή η πύλη προς το Ανέσπερο Φώς ή Υπερδιάστημα .... 
Αυτό το μέρος πού όλες οι θρησκείες υπόσχονται χωρίς όμως καμία να μπορεί να οδηγήσει σε αυτό , για να μην κάνω αναφορά για τούς θεούς που ξέρω ...

Η πρώτη φορά που συνάντησα αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα ήταν σε κάποιο σημείο ενός διηγήματος του Χ.Φ Λάβκραφτ όπου αναφερόταν στα Ονειρικά ταξίδια !

Μόνο ένας λυκάονας που δεν μπορεί να καταλάβει τι του γίνεται θα έγραφε ποτέ ότι ο Λάβκραφτ υπήρξε άσχετος με την μαγεία και τον αποκρυφισμό , όταν αναφέρεται στους παράλληλους κόσμους και τις πύλες τους και αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα που εγώ προσωπικά τα έχω δει , για αυτό και μπορώ να κάνω αναφορά δημόσια πάνω σε αυτά.

Το περιβόητο πλέον " Κάθε τάφος είναι μια πύλη " που έγραψε ο συγκεκριμένος συγγραφέας το έχω αναλύσει σε ειδική ανάρτηση παλαιότερη .

Σε αυτό το θέμα που μιλάμε και δεν μπορώ τώρα να πω με σιγουριά αν βρίσκεται μέσα στο βιβλίο του .... Το ασημένιο Κλειδί...


https://aiolosbooks.gr/shop/754/to-ashmenio-kleidi/

Ή στο κλασσικό μυθιστόρημα του :ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΝΤΑΘ


https://www.politeianet.gr/books/9789607267511-lovecraft-howard-phillips-aiolos-i-oneiriki-anazitisi-tis-agnostis-kantath-148538

Όπως και να έχει ο συγγραφέας αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα που μόνο κάποιος που γνωρίζει ακριβώς μπορεί να τα περιγράψει , πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ύπαρξη της Πύλης των. 1000 βημάτων πέρα από την οποία ο ονειρευτής μπορεί εύκολα να χαθεί..

Η Πύλη αυτή προηγείται του κόσμου των στροβίλων όπου εκεί μαθαίνουμε ότι κάθε στρόβιλος είναι και μια πύλη και όπως και το πρώτο επίπεδο που προαναφέραμε έτσι και αυτό είναι εκτός χώρου και χρόνου με μια πολύ μικρή διαφορά μεταξύ τους την οποία είμαι σε θέση να σας αναφέρω γιατί έχω προσωπική εμπειρία !

Απαραίτητη προϋπόθεση για επίσκεψη σε αυτά τα επίπεδα είναι η αστρική προβολή , αν και εγώ δεν μπορώ να πιω ότι βγήκα από το σώμα μου όταν πήγα εκεί , ήταν περισσότερο σαν να αποκόλλήθηκε ένα τμήμα της συνειδήσεως μου το οποίο περιείχε την όραση και την λογική σκέψη και αρχικά ταξίδεψα στα άστρα του ηλιακού συστήματος και έχω γράψει δημόσια πρίν από πολλά χρόνια μέσα από το Facebook και αλλού για την ύπαρξη στον Άρη τιτάνιων ερειπίων από πυραμίδες ή πυραμιδοειδή κτίσματα καί την ύπαρξη αγάλματος της Σφίγγας όπως είναι και στην γή αλλά πολύ περισσότερο διαβρωμένο .

Έχω γράψει για ζωή στους υδάτινους δορυφόρους του Διός και ότι υπάρχει ηφαίστειο ενεργό στον δορυφόρο εγκέλαδο στην βάση του οποίου βρίσκεται ζωή .

Έχω γράψει για ένα πλανήτη που βρέχεται από διαμάντια που πέφτουν από τον ουρανό και πολλά άλλα πράγματα που δεν θυμάμαι τώρα ...

Η ουσία είναι πως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήθελα και μπορούσα να ταξιδέψω εκτός χωροχρόνου και το πνεύμα σύνοδος μου επέτρεψε να γίνει αυτό και με συνόδεψε μέσα από " ανοιγμένα παράθυρα " ή τσακίσματα τα οποία εγώ συνειδητά δημιουργούσα με ταχύτητα παρά την έντονη αντίδραση του συνοδοιπόρου μου ο οποίος παραπονιόταν συνεχώς ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να χαθούμε ...

Παρένθεση εδώ .
Όπως αναφέρει πολύ σωστά και ο Κάρλος Καστανεδά υπάρχει το ενδεχόμενο να χαθεί μια ψυχή μέσα στην απεραντοσύνη όχι επειδή μπορεί να σπάσει το ασημένιο νήμα και πράσινα άλογα  που λένε οι θεοσοφιστές αλλά είτε επειδή μπορεί κάποιος άλλος ...δαίμονας ή μαύρος μάγος ή εξωγήινη οντότητα όπως οι Ζήταν να φυλακίσει το αστρικό σώμα οπότε μένει φυτό πίσω ο άνθρωπος ή το καταλαμβάνει ο αστρικός αυτός εισβολέας όπως γίνεται σήμερα από τους λυκάονες στα ανθρώπινα θύματα τους που τσιμπάνε στα παραμύθια για κρυστάλλινα Φτερά και γαμήσια ευλογημένα από τον ύψιστο !!

Σε άλλη περίπτωση μπορεί να παρασυρθεί το αστρικό σώμα και να πάει τόσο μακριά ( όπως έκανα εγώ ) πλανεμένο από κάποιο δαίμονα οδηγό σε απόσταση τέτοια που είναι αδύνατο να επιστρέψει στο σώμα του ..

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό εδώ :


Απίστευτο: Βουδιστές ισχυρίζονται ότι η μούμια του μοναχού που βρέθηκε σε στάση λωτού είναι ζωντανή και διαλογίζεται  [εικόνες & βίντεο]

https://www.iefimerida.gr/news/190362/apisteyto-voydistes-ishyrizontai-oti-i-moymia-toy-monahoy-poy-vrethike-se-stasi-lotoy


Τέλος πάντων δεν είμαι σέ θέση νά ξέρω πόσες διαφορετικές διαστάσεις " έκοψα " αν και έκανα στάση σε κάποιες από αυτές έχοντας επίγνωση της κατάστασης και τής θέσης μου , πράγμα πολύ σημαντικό και σωτήριο για την δυνατότητα επανόδου μου .

Θυμάμαι πάντος ότι συνάντησα ένα κόσμο χωρίς ύλη που ήταν ένα ροζ χρώμα και μέσα στην απεραντοσύνη του κινούνταν διάφορα σχήματα σαν τα στερεά της γεωμετρίας και εκεί παραλίγο να χάσω την ζωή μου πλησιάζοντας ένα πολύχρωμο πλοκαμοειδες άγνωστο ον του οποίου παρ ολίγον να γίνω τροφή και αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια μικρή αναφορά για  την ύπαρξη αυτού του κόσμου από τον ίδιο τον Λάβκραφτ στο μυθιστόρημα του Όνειρα στο σπιτι της μάγισσας...



https://bookerys.blogspot.com/2020/05/h-p-lovecraft.html

Η Πύλη των 1000 βημάτων για την ύπαρξη της οποίας αναφέρει ο συγγραφέας και συνδέεται με τους Μεγάλους Παλαιούς εμφανίστηκε ξαφνικά όταν εγώ με την φορά που είχα βρέθηκα ξαφνικά σε ένα απέραντο κενό !

Μόλις είχα περάσει την γραμμή του ορίου και κατάλαβα τι εννοεί ο συγγραφέας ότι είναι δύσκολο να γυρίσει πίσω οποίος πάει εκεί γιατί όπως προαναφέρθηκε βρίσκεται εκτός χώρου και χρόνου και όταν εγώ έστρεψα την προσοχή μου στο σημείο αυτό που έπρεπε να βρίσκεται το πέρασμα είδα αυτήν την εικόνα που είναι ακόμα μπροστά στα μάτια του μυαλού μου.


Μία σκοτεινή απεραντοσύνη γεμάτη από άστρα τα οποία είναι το κάθε ένα τους και ένα χωροχρονικό σύμπαν !

Από ένα από αυτά τα άστρα χωροχρονικά σύμπαντα είχα προέλθει και έπρεπε να γυρίσω πίσω από αυτό διαφορετικά θα χανόταν η ύπαρξη μου σε άγνωστες διαστάσεις και κόσμους...

Ασημένιο νήμα δεν υπάρχει , δεν είχα τίποτα τέτοιο , αλλά θυμάμαι ακριβώς το ότι συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν σε πολύ δύσκολη θέση και έπεισα τον εαυτό μου να παραμείνει ψύχραιμος και λογικός , δεν είχα χαθεί και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να σκεφτώ ότι θέλω να γυρίσω πίσω από εκεί από όπου είχα προέλθει !

Σήμερα που ξαναγράφω αυτές τις γραμμές μπορεί να μου είναι δύσκολο να θυμηθώ κάποια πράγματα που είδα στο ταξίδι μου , αλλά κάποια άλλα πράγματα είναι πολύ ζωντανά και είμαι σίγουρος σήμερα ότι δεν ειμουν εγώ που σκεφτόμουν αλλά η ήρεμη και φιλική φωνή του πνεύματος που με συντρόφευε ο οποίος με καθοδηγούσε και πραγματικά μετά από ένα τράνταγμα ακολούθησε η αίσθηση της βαρύτητας και μια " πτώση " σαν να με  παρασέρνει ένας σφοδρός άνεμος ...

Ο ήχος και ο άνεμος του διαστήματος είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει ποτέ οποίος το έζησε και νομίζω ότι ο Χ.Φ Λάβκραφτ αναφέρεται σε αυτό , μόνο οποίος το ένιωσε μπορεί να το καταλάβει ,  όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια..

Ο κόσμος τών στροβίλων τοποθετείται από τον Λάβκραφτ αμέσως μετά από το χώρο που περιγράψω εδώ ..

Νομίζω ότι επίσης ταξίδεψα στο χώρο αυτό άλλωστε θυμάμαι καλά ένα γκρι μαύρο χρώμα ενός καπνώδους υλικού και την μορφή μιας γυναίκας να αναδύεται από αυτήν την χοάνη / πύλη !


Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος τών στροβίλων τοποθετείται παράλληλα με το σύμπαν μας και όπως προείπαμε είναι ο σύνδεσμος ανθρώπων και του κόσμου του Φωτός ή Υπερδιάστημα , εγώ όμως δεν είχα πάρει την κατεύθυνση αυτή στο ταξίδι μου αλλά οδηγήθηκα κατευθείαν στα πεδία του Χάους εκεί που είναι ο Αζαθόθ !

Ως προς το χώρο ο ίδιος ο συγγραφέας τοποθετεί την αρχαία δαιμονική μορφή στο κέντρο του χάους εντός του πεδίου της ανυπαρξίας εκτός χώρου και χρόνου .

Επειδή όμως δεν είναι απλά μια οντότητα όπως οι δαίμονες της Διαθήκης του Σολομώντα αλλά μια " Μαύρη Οπή " ενός όντος ή Θεού ή δεν ξέρω τι που κατέρρευσε όπως συμβαίνει με όλα τα ενεργειακά όντα που φτάνουν στο απόγειο της δύναμής τους και της αύξησης της ενέργειας τους σε σημείο που " καίγονται " το συγκεκριμένο όν πού βρίσκεται και εντός του πεδίου του σύμπαντος κόσμου μας τοποθετείται πρός την κατεύθυνση του αστερισμού του Τοξότη ...

https://www.kathimerini.gr/life/science/1042798/i-mayri-trypa-sto-kentro-toy-galaxia-katavrochthizei-o-ti-vriskei-dipla-tis/

Μελετώντας κείμενα αποκρυφισμού και μαγείας γενικά πρόσεξα ότι γίνεται τακτικά αναφορά για την ύπαρξη αιθερικών  στροβίλων μέσα απο τους οποίους μια ψυχή είτε περνάει εντός της κοιλιάς μίας εγκύου γυναίκας για να γεννηθεί , υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για δαίμονες που βγήκαν μέσα από μαύρους στροβιλιζόμενους καπνούς και γενικά υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στους στροβίλους και το υλικό σύμπαν μας οπότε και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι στρόβιλοι αυτοί είναι ακριβώς αυτό που λέμε εξ αρχής δηλαδή το ενδιάμεσο μεταξύ κόσμων .

Σε κοσμικό επίπεδο  όμως δεν είναι απλά ένα φυσικό γεγονός καθώς συνδέεται άμεσα με την αρχαία αράχνη που είναι η πρώτη δύναμη και δημιουργός θεότητα !



Το γεγονός ότι το σύμπαν και ο γαλαξίας μας περιστρέφονται και το ότι τα πάντα δομούνται με συγκεκριμένη φόρμα , αυτό οφείλεται στην δύναμη της δημιουργίας που είναι η ίδια η αρχαία αράχνη ο ιστός της οποίας είναι η δημιουργία.

https://egno.gr/2019/10/entopistike-o-istos-pou-enonoi-to-simpan/

Ελπίζω να βοήθησα λίγο στην κατανόηση του πολύ σημαντικού αυτού συμβόλου που είναι η Ιερή Σπείρα , αλλά δεν έχω καμία διάθεση να απαντήσω δημόσια και ειδικά γνωρίζοντας ότι οι Λυκάονες καραδοκούν να κλέψουν και να οικειοποιηθούν την αρχαία γνώση στο πώς γίνεται η σύνδεση των ανθρώπων με το Φως.

Αρμόδιος για αυτό το θέμα είναι ο ίδιος ο Θεός Θωθ ή Ερμής ο Τρισμέγιστος ο οποίος έδωσε τα κλειδιά του περάσματος..


Και φυσικά όπως προαναφέρθηκε και την γνώση για την απαραίτητη προετοιμασία του ανθρώπου ώστε να μπορεί να ανοίξει το δρόμο για το φως ...

Το κλειδί βρίσκεται στην Πυθαγόρεια διδασκαλία !


Δημοφιλείς αναρτήσεις