KUNTILANAK ( ΙΝΔΟΝΗΣΊΑΚΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΉ ΟΝΤΟΛΟΓΊΑ ) **** Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΆΜΙΑ **** ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΑΚΌΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ...

 KUNTILANAK ( ΙΝΔΟΝΗΣΊΑΚΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΉ ΟΝΤΟΛΟΓΊΑ ) ****  Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΛΆΜΙΑ ****

ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΑΚΌΛΟΥΘΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ...




Είναι γεγονός , αν και ειρωνικό ότι πολύ πρόσφατα ξεκίνησα μελετώντας κάποια στοιχεία από την Ινδονησία πάνω σε άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης όντα που επιτέθηκαν κατά καιρούς σε ερευνητές , ταξιδιώτες ή περαστικούς για να καταλήξω να βρώ τα ίδια πράγματα και στην Ελλάδα.


Οι Λάμιες είναι ένα από αυτά , αν και , το συγκεκριμένο είδος που μάς ενδιαφέρει γιατί χρησιμοποιείται από την μαγεία στην Ινδονησία ονομάζονται Kuntilanak.


Όπως προείπαμε στα προηγουμένα απο αυτό άρθρο μου , μελετώντας τα όντα αυτά που σχετίζονται με την μεταθανάτια ζωή του ανθρώπου , υπολείμματα δηλαδή των επιμέρους τμημάτων της ανθρώπινης ολότητας , συνάντησα πέρα από τα γνωστά φαντάσματα και τις σκιές των νεκρών , και τα αϋλα φάσματα , διαφορετικές μορφές όντων που είναι υποτίθεται νεκροί άνθρωποι που αυτοκτόνησαν ή δολοφονήθηκαν ή για κάποιο λόγο είναι γεμάτοι από μίσος για τον άνθρωπο και θυμό φτάνοντας στο σημείο να γίνουν όντα που όχι μόνο είναι απολύτως υλικά και δεμένα με την υλη αλλά λόγο της κατάστασης τους τρέφονται με το αίμα και τα σπλάχνα των ανθρώπων που έχουν την ατυχία να συναντηθούν μαζί τους είτε σε υπόγειες σήραγγες και λαγούμια ή υπόγεια ερειπομενων σπιτιών.


Σε γενικές γραμμές και οι λάμιες , όπως και οι Κηρες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όντων.


Εχω δει με τα ίδια μου τα μάτια βιντεο με καταγραφές απο επίδοξους ερευνητές υπερφυσικων φαινομένων απο ολόκληρο τον κόσμο κυριολεκτικά.


Και εδω στην Ελλάδα υπάρχουν στοιχεία λαογραφίας που δείχνουν ότι υπήρξε κάποια στιγμή δραστηριότητα αυτών των όντων σε περιοχές γύρω από το Πύργο Ηλείας , στο Βρωμοπούσι και γενικά εκεί γύρω...


Μετά όμως θυμήθηκα ότι ίσως έχω ξανασυναντήσει μια ιστορία που περιέχει όλα αυτά τα στοιχεία που αφορούν την συνάντηση τριών νεαρών γυναικών με αυτό ακριβώς το συγκεκριμένο ον στην Ιτέα Καρδίτσας πριν από πάρα πολλά χρόνια.


Η ιστορία αυτή είναι δημοσιευμένη και βρίσκεται στο διαδίκτυο :


Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΛΕΡΑ Η ΘΕΣΣΑΛΗ

- Φεβρουαρίου 12, 2021


Η Φολέρα υπήρξε ως γυναίκα πραγματική μάγισσα και εντελώς σατανική , δολοφόνησε και φυσικά οικιοποιηθηκε την περιουσία του ανθρώπου στον οποίο κατέφυγε για να δουλέψει ως ψυχοκόρη  και.η ιστορία της σχετίζεται άμεσα με τον μύθο μίας λαμιας που φυσικά είναι η ίδια η μάγισσα και σκοτώνει νεαρούς άντρες που ξεχνιούνται και μένουν στο ύπαιθρο της νύχτες με πανσέληνο.


Η Λάμια Φολέρα είναι απλά ενα στοιχείο που συνηγορεί στην επικρατούσα μεταφυσική άποψη ότι άτομα εκδικητικό και μάγοι μετά από τον θάνατο του σώματος γίνονται κάτι νεκροζώντανο και κακόβουλο.


Η πιο συνηθισμένη εκδοχή της λάμιας αφορά γυναίκα  εκπάγλου καλλονής με υπέροχη φωνη η οποία όμως από την μέση και κατω είναι ερπετό.


Φυσικά και είναι η κλασική μορφή των ερπετοειδών για τους οποίους οι κύκλοι που υπάγονται στην αμερικάνικη παραφιλολογία , με φερέφωνα συγγραφείς σαν τον Γιώργο Μπολάνο στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει ενα ρεύμα παράνοιας και δεισιδαιμονίας που φυσικά είναι εντελώς αμερικανιά ...


Εδώ πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός μεταξύ των όντων αυτών που είναι οι αρχαίοι Nagas , ερπετά άνθρωποι εξωγήινης προέλευσης με πολύ υψηλό επίπεδο πολιτισμού και Τεχνολογίας όπως ήταν ο.έλληνας Κεκροπας , ο Φειδίας κλπ ..από αυτά που σχετίζονται με το άρθρο εδώ.


Η απαρχή της παρουσίας αυτών των όντων θα πρέπει να αναζητηθεί στην ελληνική αρχαιότητα στους Όφεις της θεάς Αθηνάς και του Ποσειδώνα.


Όφεις και Ίπποι αποτελούσαν την δομή του αρχαίου ιερατείου και όσο και αν ακούγεται παράξενο αλλά αυτό ακριβώς συναντάμε μέχρι σήμερα στην λατρεία του Βουντού.


Ίπποι ή άλογα είναι οι πιστοί που κυριολεκτικά τους καβαλάει ( κυριεύει ) η θεότητα , μέχρι σήμερα δεν υπάρχει η λέξη κυρίευση ή δαιμονισμός σε αυτούς , αντί αυτού λένε οτι " Ο Θεός καβαλάει το άλογο του "  λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη από όποιον θέλει να επικοινωνήσει στα σοβαρά με τους θεούς Αθήνα και Ποσειδώνα.


Οι Οφεις είναι οι ιερείς /  μάγοι , είτε γιατί οφις = σοφία = σοφοί κλπ όπως υποστηρίζει η ακαδημαϊκος κα Ελένη Αλτάνη  σε ενα απο τα βιβλία της ,αλλά και γιατί σύμφωνα με την μεταφυσική ορολογία του Βουντού μία πολύ ισχυρή Μαμπο ή ένας πολύ ισχυρός Χουγκαν στο πνευματικό επίπεδο εμφανίζονται ως άνθρωποι με ουρά ερπετού .


Στον Ταοϊσμό ο ισχυρός άνδρας περνάει από το στάδιο του ανθρώπου φιδιού , σε φίδι με πρόσωπο ανθρώπου και καταλήγει στην μορφή του δράκου .


Ας θυμηθούμε εδω τον Κόκκινο Δρακο , και το ομώνυμο βιβλίο μαύρης μαγείας .


Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε και είναι απολύτως αυταπόδεικτο του λόγου το αληθές ότι η μαγεία πατάει πάνω στον πνευματικό κόσμο και όλα αυτά που σήμερα οι λυκαονες τα έχουν κάνει σκατά , όλα έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς και αυτό είναι οι νεκροί άνθρωποι.


Επειδή όμως δεν υπάρχει μόνο ο Τάρταρος στον πνευματικό κόσμο, αλλά υφίστανται πολλά και διαφορετικά μέρη , με διαφορετικό όντα , και επειδή σε κάποιο σημείο συνδέεται ο εδώ Κόσμος με τον επέκεινα υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να περάσουν εύκολα από τον ένα στον άλλο .


Η Φολέρα λοιπόν καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι είναι ένα Kuntilanak , μία Λάμια , αλλά δεν είναι καθόλου ερπετό στην μορφή της.


Εφόσον μυθολογικά συνοδεύουν την θέα Εκάτη θα έλεγα ότι και αυτή είναι ενα τέτοιο ον  , εν αντιθέσει με την Περσεφόνη που είναι γυναίκα ερπετό.


Τα συγκεκριμένα όντα κυκλοφορούν σε ερημικά μέρη τις νύχτες με πανσέληνο μακριά από πηγές φωτός.


Αν κάποια νύχτα βρεθείτε στην ερημιά και το σκοτάδι είναι απόλυτο και ακούγεται ένα γοερό κλάμα μωρού ή μία γυναίκα που κλαίει , φύγετε αμέσως προς το πλησιέστερο φως στην αντίθετη κατεύθυνση..... Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανόητοι σε βαθμό αυτοκτονίας ώστε να σκεφτούν οτι μπορεί να υπάρχει ένα μωρό μόνο του ή μια γυναίκα στο απόλυτο σκοτάδι , σε μια ερημιά !!


Προσωπικά έχω δει πριν από πολλά χρόνια μία τέτοια μορφή και μπορώ να εγγυηθώ ότι έχουν απόλυτα υλική υπόσταση και εντελώς ανθρώπινη φύση , βέβαια στην περίπτωση που έτυχε σε εμένα πιθανότατα ήταν η ίδια η Αβιζουθ , η οποία εμφανίστηκε ως μια εντελώς ανορεξική γυναίκα , αδύνατη σαν την Τουΐγκη με μαύρο φόρεμα και οστεώδες πρόσωπο και ξανθό σαγρέ περμανάντ κοντό μαλλί...


Προσπάθησε να με παρασύρει σε ενα πολύ σκοτεινό σημείο δίπλα στην θάλασσα σε κατι σχοίνους.


Άσχετος τότε με όλα αυτά παραλίγο να την πατήσω άσχημα , όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι..


Στην Ινδονησία τα Kuntinalag εμφανίζονται είτε ως ετοιμόγενες γυναίκες που ψάχνουν άντρες για να της βοηθήσουν υποτίθεται , είτε ως όμορφες γυναίκες που παρασέρνουν παιδιά και νέους στον θάνατο.


Βασικό στοιχείο της τροφής τούς είναι τα ζωτικά όργανα του ανθρώπου , το αίμα του , και σε πολλές περιπτώσεις το μόνο που απομένει είναι το εξωτερικό δέρμα και τα γυμνά χωρίς ψαχνό κόκκαλα.


Όπως φανερώνει και το κείμενο Wikipedia που ακολουθεί τα συγκεκριμένο πλάσματα χρησιμοποιούνται στην μαύρη μαγεία για κακόβουλο σκοπό :


https://en.wikipedia.org/wiki/Kuntilanak_(folklore)


Να τονίσω εδώ και να ληφθεί υπόψη ότι αν και εντάσσονται στο γενικό πλαίσιο των δαιμόνων τόσο στην Αρναία Ελλάδα ( π.χ Αβιζουθ και λάμιες ) και στην Ινδονησία κλπ ουσιαστικά όμως πρόκειται για πτώματα ανθρώπων.... τα λεγόμενα σκυλιά της θεάς Εκατης...


Medium Evan's.

Δημοφιλείς αναρτήσεις