ΠΝΕΎΜΑ ΠΥΘΩΝΟΣ...

 


ΠΝΕΎΜΑ ΠΥΘΩΝΟΣ...

Ολα ξεκινούν εδω ...

Ο Απόστολος Παύλος με τους συνεργάτες του Σίλα, Τιμόθεο και Λουκά, βρίσκονται στους Φιλίππους. 
Ήδη οι πιστοί, με πρώτους απ’ όλους τη Λυδία, αποτελούν τα πιστά μέλη της πρώτης Εκκλησίας στην Ευρώπη.

Αλλά ενώ φαινόταν πως όλα βάδιζαν τη σωστή τους πορεία, ένα γεγονός που άλλοι θα το θεωρούσαν θετικό για το έργο τους, ήλθε να ταράξει τα ύδατα διότι ο διάβολος μπορεί να μετασχηματισθεί ακόμα και σε «άγγελο φωτός» (Β’ Κορινθ. ΙΑ’ 14). Αυτό ακριβώς συνέβη  και στους Φιλίππους.

Μια δαιμονισμένη δούλη, με «πνεύμα πύθωνος», με μαντικό δηλαδή πνεύμα, από τις μαντείες της οποίας οι κύριοί της κέρδιζαν χρήματα πολλά, όταν είδε τους Αποστόλους, άρχισε να φωνάζει και να λέει : «αυτοί οι άνθρωποι είναι δούλοι του Θεού του υψίστου και μας δείχνουν τον δρόμο της σωτηρίας». 

Αυτό βεβαίως δεν έγινε μία μόνο φορά. 

Συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση του Αποστόλου των εθνών.

 Το αποτέλεσμα ήταν, ο Απ. Παύλος να διατάξει το πονηρό πνεύμα να φύγει από την ύπαρξη της δούλης και έτσι να ελευθερωθεί το ταλαίπωρο εκείνο πλάσμα.

Από του σημείου αυτού και κάτω αρχίζει η περιπέτεια του Παύλου και του Σίλα.

Τι συνέβη; Οι κύριοι της δούλης αυτής, βλέποντας τώρα ότι με την εκδίωξη του φοβερού εκείνου δαιμονίου, δεν θα μπορούσαν να έχουν τα κέρδη τους από τις μαντείες, κατηγόρησαν στις αρχές της πόλεως τους Αποστόλους, ότι δήθεν αναστατώνουν την κοινωνία με τις εβραϊκές συνήθειες που θέλουν να εισάγουν στην περιοχή.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθεί ο όχλος και οι στρατηγοί, δίχως να εξετάσουν ακριβώς την υπόθεση, όπως όφειλαν να κάνουν, ούτε καν τους πέρασε από το νου ότι ίσως οι κατηγορούμενοι να ήταν και Ρωμαίοι πολίτες, τους έσχισαν τα ενδύματα, τους μαστίγωσαν (τους Αποστόλους) και κατόπιν διέταξαν τη φυλάκισή τους.

Η ιστορία αυτή έχει αληθινή βάση άσχετα αν η medium  της εποχής του Παύλου σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε την οποιαδήποτε αναφορά σε Θεό , Χριστό , Σαβαωθ και Υψιστο ....

Είπαμε κουτόχορτο , αλλά εδώ θα μάς τρελάνουν τελείως ....

Σήμερα μπορούμε να βρούμε στο διαδίκτυο τεστ που μας δείχνουν αν έχουμε καταληφθεί από Πνεύμα πυθωνος , ενα το τεστ του κορονοϊού και ενα αυτό , ασε τους γραφικούς εξορκισμούς που κυκλοφορούν στο YouTube ,  στην ερώτηση του παπά ποιός δαίμονας κυριεύει το σώμα του ασθενούς , που μπορεί όντως να είναι ψυχικά άρρωστος , αλλά το πιθανότερο είναι να υπάρχουν άλλα οφέλη ....

Μια λεγεώνα  ,  και ενας Όφις μονο  απο ολόκληρη την κόλαση κάνουν όλη την ζημιά...

Όταν λέμε Όφις δεν έχω καταλάβει καλά αν αναφέρονται στο αρχαίο φίδι του Παράδεισου ή στον Πύθωνα ..... Πάντως στον καθολικισμό και τους προτεστάντες πουλάει τρελά το " Πνεύμα Πυθωνος ".

Η Αμερική έχει εμμονή με τούς ερπετοειδείς , μια μόδα που ξεκίνησε από ένα κακό ήρωα άνθρωπο σαυρα στο παλιο " Σταρ Τρεκ "  θανάσιμο εχθρό του κυρίου Σποκ , αυτή η μόδα ήρθε και στην Ελλάδα πολύ αργότερα μεσω του Γιώργου Μπολάνου και της διδασκαλίας του στον κλειστό κύκλο της σχολής του για λυκάονες.

Ο κος Σποκ μπορεί να σκότωσε με ενα αυτοσχέδιο κανόνι την κακιά σαυρα σε κάποιο επεισόδιο της σειράς , αλλά εδώ στην Ελλάδα υπάρχει παροξυσμος ερπετοειδών , όλοι είναι ερπετά άνθρωποι , από την Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ μέχρι τον Πούτιν .... για τον κο Μητσοτάκη δεν ξέρω, και επιφυλάσσομαι.

Αν όμως θέλουμε να αφήσουμε την λυκαονική παράνοια στην άκρη για να δούμε αν όντως υφίστανται οι Πύθωνες , τότε θα πρέπει πρώτα να δούμε στο σύγχρονο κόσμο του Βουντού την απεικόνιση του πνεύματος μίας ισχυρής ιέρειας.

Όπως φανερώνει η εικόνα η γυναίκα είναι ερπετό με κεφάλι ανθρώπου ..... Αυτό είναι το πραγματικό πνεύμα πυθωνος.




   Οι Πύθωνες είναι ενεργειακά παράσιτα του πνεύματος , μικρές νιματοειδής οντότητες που μοιάζουν με σκουλίκια  και τρέφονται όπως οι βδέλλες καθώς προσκαλούνται όπου υπάρχει συγκέντρωση ενέργειας ...

Συνήθως τα συναντάμε στα γεννητικά όργανα των ανθρώπων και στην κορώνα του κεφαλιού ..

Τα όντα αυτά που είναι ξένα ως προς τον άνθρωπο αφού περάσει ενα διάστημα γίνονται συμβιωτικά με αυτον και ενώνονται με το τσακρα του ,οπότε καθώς δυναμώνουν και χοντραίνουν  μεταλλάσσονται σε φίδια τα οποία όμως αρχίζουν να τρώνε και να αντικαθιστούν ολοένα και περισσότερο τμήματα της ψυχής και του πνεύματος.

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στην τελική μορφή της Μέδουσας που είναι μία πανέμορφη γυναίκα με άγρια φίδια στο κεφάλι αντί για μαλλιά , και την τεράστια ουρά ενος δράκου για πόδια.

Δυστυχώς αυτή η μέθοδος θεωρείται ως ύψιστος βαθμός επίτευξης για την μαγεία απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα...

Προσωπικά το θεωρώ " καρκίνωμα της ψυχής " αλλά δεν είναι κάτι που μιυ πέφτει λόγος.

Στην μαγεία υπάρχουν τρόποι αφαίρεσης και εξουδετέρωσης αυτών των όντων τα οποία επειδή δεν πεθαίνουν πρέπει πρώτα ο μάγος να τα περάσει από τον άνθρωπο σε ενα κοτόπουλο και μετά να το κάψει για να πάνε αυτά από εκεί που ήρθαν.

Αυτά τα σκουλήκια σχετίζονται άμεσα με τις εμμονές του ανθρώπου τις οποίες χρησιμοποιούν για να τρέφονται...

Η ωραιοπάθεια ή η σεξουαλική εμμονή είναι τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα , αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που προάγουν την βία , τον βιασμό και το φόνο ακριβώς γιατί έτσι παράγεται περισσότερο ενεργειακό φορτίο..

Εμπνέουν την απληστία για δύναμη και πλούτο αλλά ενώ σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει σαπίλα του πνεύματος και του αστρικού σώματος , όταν μπαίνει η μαγεία στην μέση εκεί αλλάζει το πράγμα και οδηγούμαστε στο φαινόμενο της Μέδουσας.

Απαρχή κι ριζά όλων αυτών είναι το ίδιο το πνεύμα της γης , η Έχιδνα η οποία βρίσκεται πίσω από την μορφή της αρχαίας παγκόσμιας θεας Γαίας.

Η Θεά Έχιδνα / Γαια συνδέεται άμεσα με τον Πύθωνα το κομμένο γεννητικό όργανο του Θεού Ουρανού που έμεινε μέσα στην μήτρα της ( Δέλφυ)  στους ελληνικούς Δελφούς όπου ήταν το ιερό του και έδρα του μαντείου των πυθώνων .

Η ιστορία τού συγκεκριμένου χώρου ουδέποτε συνδέθηκε με τον Θεό  Απόλλων , εκτός από ένα περιστατικό σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κατά το οποίο ο συγκεκριμένος Θεός δολοφόνησε μία ιέρεια για άγνωστη αιτία στο ξεκίνημα της ιστορίας.

Το σπήλαιο του δράκου υπήρξε ιερός ναός της Γαίας από τα προϊστορικά χρόνια και πολλές υπόγειες σήραγγες στο βουνό κρύβουν πολλά μυστήρια..

Χώρος όπου τελούνταν κάποιες παράξενες τελετές και εμφανιζόταν ο ίδιος ο δράκοντας με σάρκα και οστά για να τραφεί με σάρκες και οστα , εκεί λοιπόν κατέφυγε ενας άγνωστος άνδρας αθηναίος ο οποίος είναι που έκανε την πρώτη καταγεγραμμένη ιστορικά συμφωνία με τον " διάβολο " .

Σε αντάλλαγμα για πλούτο και ισχύ υποσχέθηκε ότι θα χτίσει υπέρλαμπρο ναό για το τέρας που μέχρι τότε λατρευόταν Βουκολικά , έτσι λοιπόν έγινε ο γνωστός ναός των Δελφών που είναι ουσιαστικά η μήτρα της Γης / Έχιδνας σε αιώνια ένωση με τον Φαλλό / Πύθωνα

Η Αφροδίτη , έχει και αυτή τον ρόλο της στην υπόθεση γιατί φαίνεται ότι προϋπήρχε του Διός και των Ολυμπίων θεών με τους οποίους είναι ξαδέλφη.

Η παρουσία της στην Γη ξεκινά αμέσως μετά την αποκοπή του φαλλού του Ουρανού και ο οργιακός χαρακτήρας της φαίνεται να είναι σύμφωνος με την λατρεία της γης της  αρχαιότητας , λατρεία που συμπεριλαμβανε θυσίες σε αίμα και σπέρμα...

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη θέα είναι λάτρης του αίματος οδηγώντας με στο συμπέρασμα ότι η μεθυσμένη πόρνη πάνω στο επτακέφαλο κτήνος της Αποκαλυψης είναι αυτή...

Για να κλείσει αυτό το άρθρο εδώ ας θυμηθούμε τι έγραφα λίγο πιο πάνω ,ότι οι πύθωνες συναντούνται σε δύο σημεία του ανθρώπου απο τα όποια το ενα είναι η κορώνα και αφορά κυρίως μάγους και διανοούμενους και τα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών ...

Μαγεία και Σεξ λοιπόν , τα βασικά χαρακτηριστικά της αρχαίας λατρείας... σύμπτωση ή σκοπιμότητα ?

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις