■ ΕΞΩΓΉΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΝΤΑ ● ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ ■


■ ΕΞΩΓΉΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΝΤΑ ● ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ  & ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ ■







Εδώ και πολλά χρόνια  ερευνώ εξονυχιστικά  μύθους και παραδόσεις που άπτονται περιστατικών και οντων εξωγήινης προέλευσης. 

Ομολογουμένως έχω συναντήσει πάρα πολλές περιπτώσεις οντων συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του πρώτου Homo Sapiens που είναι ο μυθικός Ερεχθέας του οποίου οι απόγονοι διαδεχθηκσν τους Κεκροπίδες . 

Παρένθεση εδώ να σημειώσουμε ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα ο Ερεχθέας από τον Ερισίχθωνα καθώς ο δεύτερος είναι ο Εριχθόνιος και όχι ο πρώτος. 




Ίσως εκπλήξει κάποιους αλλά ο Κέκροπας ίδρυσε την λατρεία των 12 Θεών με ύψιστο όλων το Δία. 

Θέσπισε το θεσμό του γάμου καταδικάζοντας την αχρειότητα του πανηδονισμού που επικρατούσε μέχρι τότε. . 

Σαφώς έδωσε την εντολή στον Φειδία  της ανέγερσης του Εκατόμπεδου στην Ακρόπολη της Αθήνας και πολλών άλλων έργων στην επιφάνεια της γης χωρίς να ξεχνάμε βέβαια την δημιουργία στοών και υπόγειων διαβάσεων ( σηράγγων ) με επίκεντρο όλων το βράχο της Ακροπόλεως και άκρα που φτάνουν μέχρι και τον Πειραιά. 

Μπορεί η επίσημη αρχαιολογική υπηρεσία να επιμένει να αγνοεί την αρχαιότητα αυτών των έργων της προϊστορικής εποχής πριν τον Homo Sapiens  είναι όμως γεγονός. 

Παράδειγμα η Σπηλιά της Αρετούσας στον Πειραιά ή το Σηράγγιον στο οποίο πρέπει να τελούνταν σπουδαίες τελετές ή ήτανείσοδος προς κάποιο  αδυτο 

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%AC_%CE%91%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B1%CF%82

        ■■■■■■■■■■■■■■

http://pireorama.blogspot.com/2013/06/blog-post_23.html?m=1

           ■■■■■■■■■■■■

https://spilaiologia.blogspot.com/2014/03/blog-post_11.html?m=1

Αλλά αυτες είναι οι υπόγειες στοές που σχετίζονται με τους υποχθόνιους και καταχθόνιους Κεκροπίδες. 

Όσοι παρέμειναν στην επιφάνεια χρισιμοποιούσαν κατασκευές με πολύ συγκεκριμένη δομή γεγονός που βλέπουμε μέχρι σήμερα στα Θεόσπιτα της Καστέλλας στον Πειραιά. 

https://pireorama.gr/ta-theospita-tou-pirea/

Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο αλλά φαίνεται ότι η περιοχή της Καστέλλας υπήρξε πολύ σημαντικό θρησκευτικό κέντρο για τους Κεκροπίδες. 

Έχτισε βωμους και ναούς και φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι έδωσε το θρόνο του στον Ερεχθεα τον γιο της θεάς  Αθηνάς αντί του νόμιμου διαδόχου του που ήταν ο γιος του Ερισίχθωνας. 

Σε αυτήν ακριβώς την λεπτομέρεια βρίσκεται η μετατροπή του Ερισίχθων σε Εριχθόνιο Οφι και το μίσος του προς τους ανθφώπους που τον οδήγησε στο να μετατραπεί κυριολεκτικά σε ένα ανθρωποφαγο δαίμονα ο οποίος πραγματικά καταπίνει ανθρώπους μεταμορφωμένος σε τεράστιο φίδι γεγονός που βλέπουμε να αναφέρεται στην περίπτωση της Αγίας Μαρίνας.

 


Συνεχιζεται η παρένθεση εδώ να σημειώσουμε ότι η δημιουργία του πρώτου ανθρώπου από την Αθηνά όπως ονομάζεται στην Ελλάδα η συγκεκριμένη οντότητα δεν είναι προϊόν καλοσύνης και αγάπης,  ούτε όμως τυχαίο προϊόν της γενετικής μηχανικής. 

Προερχόμενοι από τον παγωμένο κσι σκοτεινό Πλούτωνα ο οποίος πραγματικά με χίλια ζόρια κρατάει ακόμα την ατμόσφαιρα του που πνέει τα λοίσθια  , με αποικία στην γειτονική Σελήνη οι ερπετοειδείς ή  Reptilian people που εγώ ονομάζω Κεκροπίδες λόγο του ότι ο συγκεκριμένος αρχαίος Βασιλιάς ανήκει σε αυτό το είδος οντων,  όντα του σκότους και του κρύου με εξάρτηση από  υδάτινο περιβάλλον είναι σαφές ότι ήταν αδύνατο να επιβιώσουν σε μία " Νέα Κατάσταση " καθώς στην γη που φωτίζεται από τον Κρόνο ή μία φορά στα εκατοντάδες  χρόνια από την Αφροδίτη που περνούσε ως κομήτης αφήνοντας τον πλανήτη σε ένα σταθερό ημίφως γεμάτο κρύο  νερό,  ουσιαστικά δηλαδή το ιδανικό μέρος για τους Κεκροπίδες. 

Εκατομμύρια χρόνια πέρασαν αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα γένη αυτά που δεν γνωρίζουν από γήρανση του οργανισμού , γεγονός που συναντάμε στον άνθρωπο σήμερα ως αποτελεσμα  βιογενετικών πειραμάτων και κλωνοποίησης.

Έφτασε λοιπόν η ημέρα αυτή που ο πρώτος ήλιος ανέτειλε ακίνητος όπως αναφέρεται στο βιβλίο του Ποπολ Βουχ της Κεντρικής Αμερικής,  ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και απόλυτα συγκεκριμένο και περιεκτικό βιβλίο που αναφέρεται στην δημιουργία του κόσμου που ξέρουμε  , ή για την ακρίβεια του κόσμου όπως τον ξέρουμε. .. 

Popol Vuh

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Popol_Vuh

Κοιτώντας την ιστορία της δημιουργίας των ανθρώπων που μας παρουσιάζεται στο Popol Vuh δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστες κάποιες λεπτομέρειες που ξεπερνούν οποιαδήποτε θρησκευτική αφήγηση και φιλοσοφία καθώς σήμερα πολλές χιλιάδες χρόνια μετά τους Μάγιας η ίδια η επίσημη επιστημονική έρευνα όχι μόνο έρχεται να συμπληρώσει του λόγου το αληθές των γραφών αλλά υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες του αρχαίου κειμένου που ξεπερνούν ακόμη και την πιο τρελή φαντασία ...

Τα Σογγώθ και γενικά η μυθολογία Κθούλου εμφανίζεται το 1928 από τον Χάουαρντ Φιλιπς Λαβκραφτ  .

 Το βιβλίο Popol Vuh όμως πέρασε από την προφορική παράδοση σε γραπτή μορφή το 1550 και όμως περιγράφει την δημιουργία και ύπαρξη των Σογγώθ τα οποία όπως προείπα ο Χάουαρντ Φιλιπς Λαβκραφτ παρουσιάζει μέσα από τα κείμενα του. .

Μελετώντας προσεκτικά χρόνια ολόκληρα τα κείμενα του είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν γράφει τίποτα τυχαία ή ποιητική αδεία,  οι περιγραφές του αφορούν γεγονότα και τόπους που σχετίζονται με όσα αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανάρτηση. .

Η ακριβής αναφορά είναι " Χωμάτινοι άνθρωποι " , λέξη που συναντάμε και στην περίπτωση του Αδάμ στην χριστιανική θρησκεία και συγκεκριμένα  στα κεφάλαια: 1,1 - 2,4 και η Εύα στα κεφάλαια 2,4 - 3,24 όπου συμπεριλαμβάνονται το προπατορικό αμάρτημα και η έξωσή τους από τον «Κήπο της Εδέμ».

Η απόδειξη της ύπαρξης των ανθρώπων από λάσπη έρχεται μέσα από την αληθινή αραβική  επικλητική μαγεία όπου εκεί βλέπουμε ένα είδος δαιμόνων Jinn που στην πραγματικότητα είναι τα Σογγώθ τής μυθολογίας Κθούλου. 





Ο Χάουαρντ  Φιλιπς Λαβκραφτ γράφει : 

Οι Μεγάλοι Παλαιοί ξεκίνησαν πολέμους με τα Σογγώθ, που ξέφυγαν από τον έλεγχό τους και με άλλες φυλές όντων που ήρθαν από το Διάστημα, όπως με τους Μι Γκο, καθώς επίσης και οι Τρομεροί Χιονάνθρωποι των Ιμαλάϊων.  

Οι άλλες φυλές όντων που ήρθαν από το διάστημα όπως θα δούμε είναι και ορισμένοι Κένταυροι. 

Ολα αυτα τα οντα προερχονται από ένα συγκεκριμένο πείραμα γενετικής μηχανικής προκειμένου να επιτευχθεί ένας οργανισμός που θα επιβιώσει σε ενα περιβάλλον στο οποίο ήταν αδύνατο να επιβιώσουν οι Reptilian people οπότε αρχικά κατέφυγαν σε υπόγειους κόσμους όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα  , αλλά κάποιοι έμειναν στην επιφάνεια όπως φαίνεται από τις περιπτώσεις του Κέκροπα και του Φειδία κλπ...

Εδώ υπάρχει μία θεωρία που λέει ότι αυτοί που πέρασαν στην Γη μέσα βαθιά είναι οι μετέπειτα δαίμονες,  όντα άνθρωποφάγα, ενώ αυτοί που απεικονίζονται με ανθρώπους όπως συμβαίνει με τον Φειδία είναι οι καλοί της υποθέσεως και φυσικά αυτοί που έδωσαν στον άνθρωπο την φιλοσοφία και τις επιστήμες που τώρα ξανά ανακαλύπτει. 

Εδω λοιπόν έχουμε τους καλούς  φιλάνθρωπους που συνετέλεσαν αλλα και σταθηκαν στον νεοεμφανιζώμενο Homo Sapiens  και τους αρνητές του ανθρώπου ( Κένταυροι κσι ολα τΑ υπόλοιπα υβρίδια που είναι σήμερα δαίμονες στη Σολομωνική ) είδος που επιλέχθηκε για την επικράτηση στον καινούργιο πλέον πλανήτη με τον ήλιο,  το οξυγόνο κλπ κλπ...

Είναι αυτονόητο ότι πριν από τον Homo Sapiens υπήρξαν πολλά και διαφορετικά είδη οντων , όλα τους αποτέλεσμα γενετικής μηχανικής,  τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις έγιναν οι θεοί του παγανισμού όπως πχ ο Φόρκυνας , Πρωτέας,  Νήλέάς,  Βηλος,  Λιβύη  ( Ηώς ) , Εωσφόρος,  Λάμια όλοι αυτοί και άλλα πολλά ονόματα θεών που δαιμονοποιήθηκαν ουσιαστικά ήταν όντα αποτέλεσμα ενός ευρύτερου πειράματος γενετικής μηχανικής το οποίο περιλαμβάνει και τους Κενταύρους και πολλά άλλα είδη.  

Εξωγήινης προέλευσης Dna συνδιασμενο με γονιδίωμα από όντα της γης δημιούργησε όντα που δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι εξωγήινοι , ακριβώς γιατί δημιουργήθηκαν ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν και να επιβιώσουν στις συνθήκες της επιφάνειας του πλανήτη γη υπό τον ήλιο. 

Μελετώντας προσεκτικά τις πληροφορίες που έχουμε μέσα από τους αρχαίους ελληνικούς μύθους και τις δοξασίες για τις λατρευτικές παραδόσεις πριν το δωδεκάθεο,  όλα τα στοιχεία φανερώνουν την ύπαρξη ενός δέντρου κυριολεκτικά του οποίου τα κλαδιά είναι όλα τα γνωστά μυθολογικά τέρατα που ξέρουμε, πέρα από τα στενά όρια της αρχαίας ελληνικής γης,  με ενα πολύ συγκεκριμένο και σταθερό κορμό ο οποίος όπως προείπα έχει τις ρίζες του εκτός του πλανήτη μας.
Οι Κεκροπίδες όπως και οι Κένταυροι είναι κλαδιά του ίδιου δέντρου όπως και οι άνθρωποι φώκιες και οι γοργόνες αλλά και οι άνθρωποι αράχνες κλπ κλπ

Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων αυτών είναι το γεγονός ότι τους βλέπουμε ως Παγανιστικούς θεους παγκόσμια όπως επίσης ότι είναι άνθρωποφάγα όντα. 

Έχω αναφέρει στο παρελθόν την πεποίθηση μου οτι η κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας ,σχετίζεται με την ικανότητά αυτών των οντων, να παίρνουν μορφη ανθρώπων ..

Αυτό το γεγονός πιθανότατα βρίσκεται στο μύθο του Κενταύρου Νέσσου ο οποίος μαζί με τον Χείρωνα στην υπόθεση του Κενταύρου Φόλου  ( αγγλικά;: Fool ■ foolish) ..
εμφανίζονται στην πλευρά των κακών κενταύρων ενώ  για την άγνωστη μέχρι σήμερα αιτία στην πορεία ο ρόλος τους και η φύση τους εξευγενίζεται. .. 

Παρένθεση εδω , να θυμηθούμε ότι μιλάμε για άνθρωποφάγα όντα , τα οποία λατρεύονταν ως θεοί, ίσως αυτό το γεγονός συνετέλεσε στον εξωραϊσμό τους στην πορεία. 

Το γεγονός ότι ο Χείρων υπήρξε ως δάσκαλος ανθρώπων οι οποίοι ουσιαστικά είναι υβρίδια καθώς  εμφανίζονται ως απόγονοι οντων που προανέφερα, μετά από την ένωσή τους με κάποιο άνθρωπο , αυτό προσωπικά δεν μου λέει τίποτα καλό,  καθώς μου δίνει να καταλάβω τι μοιραίο τέλος περίμενε τους μαθητές που ήταν Homo Sapiens όταν κατέφευγαν σε αυτά τα όντα. .

Επίσης το γεγονός ότι ο Κενταυρος Νέσσος προθυμοποιήθηκε να περνάει ανθρώπους στην πλάτη του ως πορθμέας μου αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές ότι σκότωνε και έτρωγε τα ανυποψίαστα θύματα του τα οποία κυριολεκτικά κολλούσαν επάνω στην ράχη του και αφού τους έπνιγε στα νερά του ποταμού,  έτρωγε τις σάρκες τους ...

Η απόδειξη πως έχω δίκιο βρίσκεται στον θάνατο του Ηρακλή ο οποίος φέρεται να φόρεσε ένα μανδύα ποτισμενο στο αίμα του Κενταύρου Νέσσου. 

Ο μανδύας κολλάει στην σάρκα και αρχίζει να την διαλύει,  οι πόνοι είναι αφόρητοι όπως μαθαίνουμε και δεν υπάρχει λόγος να το διαψεύσει κάποιος που ξέρει περί τίνος πρόκειται. .. 

Η σχέση μεταξύ των όντων αυτών και των Παγανιστικών τελετών που διασώζονται μέχρι σήμερα μέσω της γνωστής μέθόδου της  Ars Goetia αλλά και μερικών μορφών μαγείας γενικότερα όπως πολύ σωστά αναφέρεται στα κείμενά του Χάουαρντ Φιλιπς Λαβκραφτ βρίσκεται στην αρχαία ελληνική μυθολογία πάλι στην υπόθεση του Κενταύρου Νέσσου αλλά αυτήν την φορά στόναποσυμβολισμό των ονομάτων των γονιών του Ιξιων και Νεφέλη. 

Ιξίων και η λατρεία του Ιξού από τους Δρυίδες ■ Το Μυστήριο του Ευνουχισμού του Ουρανού πέρα από την φιλοσοφία και την συμβολιστική του πράγματος  :

https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BE%CE%AF%CF%89%CE%BD





Το όνομα Ιξιων προέρχεται από τις λέξεις Ισχύς  ( δυνατός  ) και Ιω. .
Η Ιώ θεωρείται από τους ερμηνευτές ως η Σελήνη,  αλλά εγώ θα έλεγα να θυμηθούμε ότι προανέφερα λίγες παραγράφους πιο επάνω την Ηώς μητέρα του Εωσφόρου που αναφέρει η Παλιά Διαθήκη η οποία ανήκει στα όντα που προανέφερα και φυσικά είναι μια ακόμη θεότητα η οποία υφίσταται μέχρι και σήμερα στην μαγεία ακόμη και στην Ελλάδα . 

Αν κάνουμε εικόνα το όνομα Ιξίουσα νεφέλη τότε αυτό που περιγράφεται είναι μία πολύ γνώριμη εικόνα στους ερευνητές των Α.Τ.Ι.Α ή  UFO.




Ο Κενταυρος Νέσσος λοιπόν προέρχεται από ένα ΆΤΙΑ , αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό ισχύει για όλους τους υπόλοιπους Κενταύρους καθώς φαίνεται καθαρά σε κάποιες περιπτώσεις ότι είναι απόγονοι κάποιου  Reptilian ακόμα και του ίδιου του Ποσειδώνα. 

Η λογική είναι απλή  εξωγήινης προέλευσης Dna συνδιασμενο με γονιδίωμα από Reptilian people και άλλα όντα. ..

Η υποθετική τιμωρία του Ιξίωνα που δεμένος με φίδια περιστρέφετε αιώνια στον ουρανό μιλάει σαφέστατα για ένα εγκατελειλεμένο διαστημικό όχημα που βρίσκεται σε τροχιά. ..

Σκέφτομαι την πιθανότητα να είναι κάποιο άστρο ή πλανήτης αλλά τα στοιχεία είναι σαφή κάποιοι εξορίστικαν από τον ουράνιο Όλυμπο μέσω του συγκεκριμένου διαστημόπλοιου και κατέληξαν στην Γη. 

Αυτοί  ήταν ο Άβας , ο Νέσσος,  ο Πειριθους και η μόνη θηλική στην παρέα τους η  Tisadia. 

Προφανώς ο Ηρακλής γνώριζε την ύπαρξη του συγκεκριμένου διαστημόπλοιου και αυτός ήταν ο λόγος που προσέγγισε τον Κένταυρο Φολο ο οποίος ήταν "  αγαθιάρης " και εύπιστος και φυσικά θα μαρτυρούσε εύκολα που είναι κρυμμένο  αυτό το αντικείμενο για το οποίο όπως θα δούμε στην πορεία  έγιναν πολλοί πόλεμοι και χυθηκε πολύ αίμα πριν καταλήξει στην γνωστή σήμερα Αργώ. ..

 Το γεγονός που πρέπει οπωσδήποτε να λάβουμε υπόψη μας είναι το ότι ο Πειριθους ή Πειρίθοος  ( κοκκινοτρίχης  ?? ) εμφανίζεται ως Κένταυρος άλλο παντρεύτηκε μια γυναίκα γεγονός που υπονοεί ότι υπήρξε μεταμόρφωση του σε διαφορετικό είδος από αυτό που πραγματικά ήταν.οπότε γίνεται φίλος του ανθρώπου Θησέα ως άνθρωπος ενώ οι υπόλοιποι Κένταυροι μένουν ως έχουν. 


Ο Πειριθους τελικά σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρονται στην αρχαία ελληνική μυθολογία κατέφυγε και διέμείνε στον Άδη,  δηλαδή όπως προείπα στην αρχή είναι από αυτούς που κατέφυγαν μέσα στον πλανήτη Γη όταν οι συνθήκες στην επιφάνεια άλλαξαν. 

Ο Θησέας ως προ άνθρωπος μπόρεσε να επιστρέψει στην επιφάνεια αλλά ο Πειριθους που δεν ήταν άνθρωπος αλλά απλά ανθρωπομορφικός παρέμεινε κάτω  

Η Νεφέλη  μόνη είναι της ειναι μία ενδιαφέρουσα μορφή της μυθολογίας καθως εμφανίζεται και ως μητέρα του Μελικέρτη ο οποίος πραγματικά είναι μια από τις πιο ισχυρές δυνάμεις της Μαύρης μαγείας και υψηλόβαθμος δαίμονας,  φυσικά και λατρευτηκε κάποτε ως Θεός ο οποίος έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελληνικού  Ηρακλή  

Ο Μελικέρτης κατά την γνώμη μου είναι μίαα ακόμη εξωγήινης προέλευσης οντότητα γίγαντας με τιτάνιο δύναμη και ανθρωπόμορφος με χαρακτηριστικά γνώρισμα του ένα κράνος με μακριά κέρατα,  χαρακτηριστικά γνωρίσματα της μορφής του ως δαίμονα τώρα πια. ..

Ο Μελικέρτης φαίνεται πως έκανε την πρώτη  εκστρατεία όλων των εποχών από την Ινδία προς την Ευρώπη  κατακτώντας και υποτάσσόντας όλους τους υπόλοιπους λαούς. . 

Προσωπικά πιστεύω ότι ταυτίζεται με τον προϊστορικής εποχής Τιτάνα Πάλλαντα τον συζηγο της Στυγός. 

Ολόκληρη η μυθολογία που σχετίζεται με την Νεφέλη αφορά τεχνολογία ΆΤΙΑ και συγκεκριμένα ένα τέτοιο αντικείμενο το οποίο προφανώς είναι αυτό που έφερε τους Κενταύρους στην γη και αφού παρέμεινε στην τροχιά της γης ποιος ξέρει πόσες δεκαετίες τελικά έπεσε στην γη. 

Αυτοί είναι το περιβόητο Χρυσομαλλο Δερας ή Χρυσός Δίσκος αφού Δέρκω σημαίνει βλέπω και όχι δέρμα. 
Αυτοί που φαίνεται λοιπόν και είναι χρυσό ή στρογγυλό και χρυσό γίνεται η αφορμή ενός φρικτού πολέμου γεγονός που απόσυμβολίζεται από το όνομα του παιδιού της Νεφέλης τον Φρίξο ( Φρίκη μεν καυτηριασμός δε! )

Ο Φριξος  έφριξε την Γη ..Σαφώς μιλάμε για πυρινικό ολοκαύτωμα των Ελλήνων  ( Έλλη η αδερφή του Φριξου ) οι οποίοι καταποντιζονται στον Ελλήσποντο ( Έλλην πόντος = Ο χώρος που βυθίστηκαν οι Έλληνες ).

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ καθώς τα στοιχεία φτάνουν μέχρι και την γνωστή Αργώ η οποία κατά την γνώμη μου είναι ουσιαστικά το επισκευασμένο ΆΤΙΑ περί του οποίου γίνεται λόγος εδώ και πολλές σειρές. .

Η πιθανότητα να βρίσκεται η Κολχίδα σε κάποιο σημείο της σημερινής Ινδίας κάνει πολύ πιθανό το συγκεκριμένο θέμα καθώς εκεί αναπτύχθηκε η τεχνολογία των Βιμάνας  , δηλαδή αερόπλοια και διαστημόπλοια από καθαρό χρυσάφι,  τεχνολογία που σαφώς προέρχεται από την ανάλυση της κατασκευής του σήμερα αποκαλούμενου Χρυσομαλλου Δέρατος. 

Η αρχαία ελληνική μυθολογία έχει να δώσει πάρα πολλές λεπτομέρειες για την πραγματική προϊστορία και τις φυλές των οντων που προηγήθηκαν του ανθρώπου αρκεί να διαβαστεί όπως είναι ..








Δημοφιλείς αναρτήσεις