Dybbuk boxes ( Τα κουτιά των σατανικών πνευμάτων )..The dybbuk is short for the dybbuk m'ruach ha- ra'ah

 


 ΚΟΥΤΙΑ  DYBBUK 

Φαινόμενο των καιρών μας ?

Απάτη ή απάνθρωπη κακοήθεια ?


Ζούμε σε μια υλιστική εποχή , τα πάντα πουλιούνται και τα πάντα αγοράζονται και μάλιστα είναι εντελώς τρελό αλλά αληθινό ότι στο Dark net πωλούνται σήμερα μέχρι και κουτιά με στοιχεία μέσα που αφορούν ανεξιχνίαστα εγκλήματα .

Τι γίνεται όμως με την μαγεία ?

Μπορεί σήμερα να αγοράσει κάποιος ένα δαίμονα ή άλλο κακό πνεύμα μέσα από το διαδίκτυο με τον ίδιο τρόπο που παραγγέλνει φαγητό και ρούχα ?

Αυτό ακριβώς είναι το περιεχόμενο των κουτιών Dubbyk.

Τι είναι η κατάσταση Dubbyk αποσαφηνίζεται εδώ από την Wikipedia:

https://en.wikipedia.org/wiki/Dybbuk

Δυστυχώς όπως και να έχει τα κουτιά dybbuk αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πωλούνται σε σελίδες του  ίντερνετ .



Η περιγραφή τους είναι πολύ απλή και αρκετά κατατοπιστική " Κουτιά τα οποία περιέχουν φυλακισμένους δαιμόνες ή κακοποιά πνεύματα " !

Σκοπός της αγοράς ενός τέτοιου είδους αντικειμένου είναι η συλλογή !

Το θέμα που τίθεται είναι ποιός είναι ο τελικός συλλέκτης ?

Ο Soul collector που είναι ο πωλητής του κουτιού στο βίντεο που ακολουθεί ή ο οποιοσδήποτε τύπος που από μαγκιά αγοράζει αυτό το " συλλεκτικό αντικείμενο ?


Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας !


https://www.youtube.com/playlist?list=PLcZW2RK9oSMiuTQ1lnxC_w0MQq3s2coYv


.... Τελικά όντως κάτι βγήκε από το κουτί και εκδηλώνει την παρουσία του ...( Η συνέχεια του προηγούμενου βίντεο )

https://youtu.be/v1zhV7v4938


Υ.γ  

Δηλώνω δημόσια ότι ανάμεσα στους ερευνητές του παραφυσικού Casey Nolan του Mindseed , και του Tim Morozov άποψη μου είναι ότι η δουλειά του δεύτερου σαφώς και υπερτερεί έναντι του πρώτου από πολλές απόψεις και σε πολλά επίπεδα.

Δεν θεωρείται ως σοβαρός ερευνητής ο οποιοσδήποτε τύπος μπερδεύει την έρευνα και την ερασιτεχνική μαγεία , δεν πιστεύει αλλά θεωρεί ότι όλα είναι σατανικά και όμως χάρη της τηλεθέασης  ψάχνει για μπελαδες ..

Βέβαια ο Casey Nolan μπορεί να είναι βιρτουόζος της τεχνολογίας και να διαθέτει 2 και 3 κάμερες και πολύ καλή τεχνολογία η οποία όντως μας αποκαλύπτει την αλήθεια του πνευματικού κόσμου η οποία καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και δοξασίες όλων των θρησκειών μιάς και αυτό που ακούγεται ξεκάθαρα κατά την ομιλία των πνευματικών όντων είναι το ότι " κάθε ένας που πέθανε ( σε αυτό το χώρο του νοσοκομείου ) βρίσκεται ακόμα εδώ ! "

Σε κάποιο άλλο επεισόδιο σε ένα παλιό νεκροταφείο η απάντηση των πνευματικών όντων για το λόγο που δεν πέρασαν στο φώς είναι ότι " Τα πνεύματα δεν έχουν ικανότητα μεταφοράς"
Αυτά είναι πράγματα σοβαρά ομολογουμένως και σίγουρα χρίζουν περ' εταίρο έρευνας... Έρευνα την οποία δεν είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ο συγκεκριμένος άνθρωπος....!
 ...

Ο Tim Morozov αντίθετα χωρίς πίνακες πνευμάτων και ιδέες περί σατανικού ή μή , αν και ένα άτομο μόνο του βλέπουμε ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά , καταγραφεί πάρα πολλά φαινόμενα , φτάνοντας στο σημείο ώστε να μπορεί να έχει και μια πιό ακριβέστερη προσέγγιση με το πνευματικό κόσμο χωρίς φτηνά κόλπα 
( φώτα και σκιές ή ήχους κατασκευάσματα εικονοληπτικής επεξεργασίας ) ....

Tim Morozov λοιπόν για σωστή και ασφαλή συμπεράσματα :


Medium Evans Adamakis

Δημοφιλείς αναρτήσεις