ΛΑΜΊΑ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΛΙΒΎΗΣ. .... ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ .. 💀💀💀
ΛΑΜΊΑ Η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΛΙΒΎΗΣ. .... ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΉ ΜΥΘΟΛΟΓΊΑ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΕΤΑΙ .. 💀💀💀
Στην ελληνική μυθολογία η Λάμια ήταν πανέμορφη γυναίκα βασίλισσα της Λιβύης κόρη του θεού Ποσειδώνα και της Λιβύης. ... η οποία μετά έγινε δαίμονας. Παίρνοντας τη μορφή φαντάσματος, άρπαζε παιδιά και τα καταβρόχθιζε....
Με αφορμή τα υπόλοιπα μέλη της ίδιας οικογένειας είπα σήμερα να ξαναδώ το θέμα της Βασίλισσας Λάμιας γιατί δυστυχώς έχω κάνει λάθος στην ανάρτηση μου στο Blog post όπου εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον μου στους ανθρώπους ερπετά είτε της θάλασσας, είτε στην ξηρά παραβλέποντας κάτι πολύ σημαντικό για την όλη υπόθεση που είναι το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας.
Η Λάμια όπως φαίνεται από το όνομα της συνδέεται με τις λάμιες 💀 , το ερώτημα είναι αν αυτή πήρε το όνομα της από αυτές ή αν αυτή το έδωσε σε αυτές ?
Έτσι λοιπόν ξανά είδα όλη την ιστορία της συγκεκριμένης γυναίκας ώστε να μπορέσω να καταλάβω ποιός δαίμονας είναι σήμερα.
Για να δούμε την όλη υπόθεση σφαιρικά θα ξεκινήσω από την Λιβύη .
Αρχικά η Αίγυπτος ονομάζεται Ηερίη ή Αερία εξ αιτίας του Θεού Ώρου αλλά γενικότερα ήταν ένα κομμάτι με την Λιβύη οπότε θεωρουταν ως Λιβύη ...
Άρα λοιπόν όταν μιλάμε για την Λιβύη ουσιαστικά πρόκειται για το τμήμα της Αφρικής που είναι η Άνω Αίγυπτος και μόνο γιατί δεν είχε ακόμα προσαρτηθεί το κάτω μέρος της.
Πολύ αργότερα όταν ο ποταμός ονομάστηκε Αίγυπτος και έδωσε το όνομα του στην γή Αιγύπτου πρίν αυτός αλλάξει σε Νείλος , το κομμένο τμήμα του που ρέει στην Λιβύη ονομάζεται Τρίτων ποταμός !
Οπότε συμπερασματικά Βηλ ( Τρίτων ποταμός) και Λιβύη η χώρα.
Το όνομα Λιβύη είναι ο αναγραμματισμός του ονόματος του Βήλου.
Ο Επαφος και η Μέμφις ήταν οι γονείς της Λιβύης .
Εδώ είναι που σκοτεινιάζει παράξενα η ιστορία καθώς το όνομα του Έπαφου είναι η εξελληνισμένη μορφή του ονόματος του αρχαίου αιγυπτιακού δαίμονα Απέπ ή Απόφις , αλλά παράλληλα σημαίνει " Ο επιτηρητής".
Η Ιώ που ως Αγελάδα έφτασε στην αρχαία Αίγυπτο πρέπει να είναι η ίδια η θεά Αθώρ η προστάτιδα της μητρότητας που αλλού ανέλυσα ότι είναι η ίδια η Λίλιθ ( Η Γυναίκα της πορνείας) η οποία σχετίζεται άμεσα με την δημιουργία του πρώτου ανθρώπου μέσα από in vitro fertilization .
Ως αρχαία παγανιστική θεά η Αθώρ έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας Pomba Gira χορός , μουσική και τραγούδια , ποτό , sex αλλά παράλληλα είναι και η ίδια Ψυχοπομπός και θέα των νεκρών όπως και θέα τής γέννησης.
Είναι σύζυγος του Θεού Ώρου αλλά πιθανότατα του Ώρου του πρεσβύτερου και όχι του νεώτερου γιού της θεάς Ίσιδας η οποία πρέπει να είναι η τελευταία μορφή της θεάς Λίλιθ δηλαδή η λεγόμενη γυναίκα του γλεντιού γεγονός που αλλάζει εντελώς τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα του μύθου και το επίθετο της θεάς ως " κατοικία του Ώρου " σημαίνει ότι η ίδια αυτή καταλαμβάνεται από την αρχαία δύναμη του σκοτεινού Θεού Ώρου του πρεσβύτερου ή Τυφώνα τόν όποιο υπηρετούσε φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της στην γενετική μηχανική ώστε να δημιουργηθεί ένα παιδι κλόνος από το DNA του τέρατος , πράγμα που έγινε in vitro fertilization γιατί η Λίλιθ είναι παρθένος θέα.
Το παιδί αυτό που είναι μελλοντικός βασιλιάς και ενσάρκωση του Θεού Ώρου του πρεσβύτερου ή Τυφώνα του σατανά λογικό είναι να είναι στόχος των θεών εχθρών του Τυφώνα οπότε η Αθώρ το κρύβει επιμελώς.
Η στενή σχέση ανάμεσα στον Ώρο και το γεράκι με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η αληθινή Λίλιθ Αθώρ είχε ως πραγματική μορφή της αυτή που βλέπουμε στην εικόνα της Ερεσκιγκάλ μορφή που συνδέεται με τούς άλλους απογόνους της συμπεριλαμβανομένης και της βασίλισσας Λάμιας που έχω λόγο να πιστεύω ότι είναι φτερωτό όν δηλαδή άνθρωπος με φτερά αγγέλου και πιθανότατα πόδια αρπακτικού πουλιού όπως βλέπουμε σε όλους τους υπόλοιπους δαίμονες που ανήκουν στην συγκεκριμένη οικογένεια όπως πχ ο Ασμοδαίος και ο Νταντάλιον.
Η άποψη μου ισχυροποιείται από την ερμηνεία του ονόματος του βασιλιά Τηλέγονου καθώς και από την ίδια την Μέμφις όνομα που δεν αναφέρεται στην γνωστή ως πρωτεύουσα της χώρας αλλά στην πυραμίδα του Χεωψ όπως ονομάζεται σήμερα καθώς οι λέξεις Μεν Νεφερ στην αρχαία αιγυπτιακή γλώσσα σημαίνουν ακριβώς " Πυραμίδα στέρεη και εκπληκτική" οπότε εδώ μπαίνει στο προσκήνιο η κατασκευή της μεγάλης πυραμίδας που όντως υπήρξε ιερό άδυτο της θεάς Αθώρ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διάρκεια του πολέμου των πυραμίδων για τον οποίο έχει γράψει ο συγγραφέας Zacharia Sitchin
Έτσι λοιπόν βγαίνει το λογικό συμπέρασμα για την δημιουργία της μεγάλης πυραμίδας και το ρόλο πού αυτή έπαιξε στην ανθρώπινη εξέλιξη ώς είδος μέσα από τα πειράματα γενετικής μηχανικής της αρχαίας αιγυπτιακής θεάς Αθώρ ή Ιώ ή Λίλιθ.
Με πεθερά την αρχαία Λίλιθ δεν θα μου φανεί διόλου απίθανο να είναι η Λάμια μια από τις 4 δαιμονικές ηγέτιδες της κολάσεως που αναφέρονται σε προηγούμενη ανάρτηση μου , καθώς και ο ίδιος ο Βήλος μπορεί να μην είναι ετυμολογικά ο ίδιος με τον ασιατικό όμοιο του αλλά μπορεί κάλλιστα να είναι η μορφή πίσω από εκείνον .
Εν κατακλείδι λοιπόν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα εντελώς διαφορετικό είδος όντων από τον άνθρωπο ..
Υπάρχουν δύο συγγενικά είδη το ένα είναι φτερωτό όπως βλέπουμε στη χαρακτηριστική μορφή της Λίλιθ Ερεσκιγκάλ και το άλλο είναι γυναίκα με πόδια φίδια ή ουρά δράκου , όλες αυτές οι μορφές έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενασχόληση με την μαύρη μαγεία την ερωτική ένωση με άντρες ανθρώπων τούς οποίους μετά δολοφονούν.
Το έχω ξαναγράψει επανειλημμένα ότι στην πραγματικότητα είναι τέρατα εξωγήινης προέλευσης τα οποία όπως προείπαμε εμφανίζονται ως θεοί της γονιμότητας και του πολέμου αλλά και του θανάτου καθώς ουσιαστικά πρόκειται για αληθινά Vampire.
Όπως και να το δούμε ο ρόλος της βασίλισσας Λάμιας λοιπόν καταλήγω ότι δεν είναι καθόλου διαφορετικός από τους υπόλοιπους του είδους της αντίθετα συμπεριφέρεται ακριβώς όπως όλοι τους , αρχής γενομένης από την ίδια την γιαγιά της Λίλιθ ( Ιώ) , για να είμαι ειλικρινής σκέφτηκα ότι είναι η ίδια αυτή η Agrat Bat Mahlat με την οποία ουσιαστικά είναι ξαδέρφη
Σε αυτό το σημείο είναι το λάθος καθώς όπως προείπαμε πρόκειται για συγγενείς εξ αίματος μεταξύ τους αλλά διαφορετικά είδη γεγονός που αποδεικνύει το όνομα της Λάμιας το οποίο παραπέμπει σε άλλο είδος όντων από τα γνωστά ερπετά Nanga's δηλαδή ανθρώπους φίδια και τους ανθρώπους πουλιά όπως προείπαμε είναι η Lilîth Ereskingal .
Ανοίγω παρένθεση εδώ να σημειωθεί ότι μπορεί η αρχαία ελληνική μυθολογία να βρίζει ουσιαστικά την μυθική βασίλισσα αλλά όλοι οι υπόλοιποι λαοί από Τουρκία μέχρι Μαρόκο την τιμούν και το όνομα της συνεχίζει να υφίσταται μέχρι σήμερα ως κύριο όνομα πολλών γυναικών.
Έτσι λοιπόν σκέφτηκα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πρέπει να υπήρξε ισχυρή βασίλισσα και στρατιωτική ηγετική φυσιογνωμία η οποία πρέπει να έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στους Έλληνες ώστε να την αποκαλούν τέρας.
Είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που συνέβη επί τουρκοκρατίας με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ο οποίος για τα παιδιά της Τουρκίας ήταν ένα φρικτό τέρας με πολλά μάτια και αιχμηρά νύχια και δόντια που έτρωγε παιδιά.
Το " θα σε πάρει ο Κολοκοτρώνης" ήταν συνήθης πρακτική μέθοδος εκφοβισμού των παιδιών τότε, αυτό λοιπόν πιστεύω ότι συμβαίνει και με την Λάμια.
Επειδή όμως σε αυτή την συγκεκριμένη οικογένεια δεν υπάρχει έστω ένας που να μην έχει γίνει δαίμονας σκέφτηκα ότι το ίδιο ακριβώς μοτίβο συνεχίζει και με αυτήν την περίπτωση οπότε θα έπρεπε να βρώ μια θηλυκή δαίμονα που να έχει όλα τα αρνητικά στοιχεία που αφορούν τις λάμιες και ειλικρινά δεν ήταν καθόλου δύσκολο να βρεθεί καθώς η μοναδική που ταιριάζει απόλυτα με την περίπτωση είναι η Λίλιθ Λαμασθού.
Το όνομα Λίλιθ δείχνει ολοκάθαρα το οικογενειακό δέντρο και φυσικά εννοείται ότι το όνομα Λαμασθού είναι το αρχικό όνομα από το οποίο θα προέλθει το μεταγενέστερο της Λάμιας.
Βασίλισσα και μάγισσα όπως όλοι αυτοί ακολουθεί την θεοποίηση για να καταλήξει σε ένα δαίμονα που έχει όλα τα στοιχεία που αφορούν αυτήν την οικογένεια.
Sex και θάνατος
💀💀💀💀💀
⭐