Ο ΜΑΎΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΙΑ. & Η ΜΑΎΡΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ

  Ο ΜΑΎΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΙΑ. & Η ΜΑΎΡΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΠΛΟ             


             

                                                      ( Umbrarum Regni )


Umbrarum Regni το βασίλειο των σκιών , ο κόσμος τών πνευμάτων και των νεκρών θεών , ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της μαύρης μαγείας σήμερα και του σατανισμού ιδιαίτερα , και όχι μόνο...




Ο κόσμος της Στυγός, ανήλιαγος λειμώνας κλπ κλπ όλα αυτά τα μεταφυσικά πεδία έχουν κοινό σημείο αναφοράς μία λεπτομέρεια που βλέπουμε να έχει αποτυπωθεί τόσο σε φωτογραφία εποχής  όσο και σε φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο  στις οποίες εμφανίζεται ακριβώς η ίδια μορφή του σκιώδους άντρα με το καπέλο .

Δεν υπάρχει Λυκάονας που να μην ξέρει ή να μην έχει δεχτεί έστω μια φορά επίθεση από την θηλυκή μορφή που είναι γνωστή ως Η Σκιά  , το γιατί είναι πολύ απλό και το έχω ξαναγράψει ότι οι Λυκάονες προέρχονται από αυτό το πεδίο ύπαρξης του οποίου τα αφεντικά είναι αυτοί οι δύο που βλέπουμε στην εικόνα 



Πλούτωνας και Περσεφόνη , Βαρόνος των τάφων και Μπριγκίτα , όπως και να τούς ονομάσουμε η παρουσία τούς είναι συνώνυμο του θανάτου ο οποίος δεν είναι ποτέ από γήρανση..


Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η γυναίκα στην εικόνα 1 στα αριστερά τόν ώμο τής οποίας ακουμπάει το χέρι του ανθρώπου σκιά η οποία βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τρεις μέρες μετά από την φωτογραφία αυτή.



Η θηλυκή μορφή ή Μόρα είναι πολύ γνωστή γιατί συνδέεται με την υπνική άπνοια και την παράλυση καθως επιτίθεται σε ανθρώπους γενικά , και συνήθως εμφανίζεται ως σκιά σε χώρους που έχει υπάρξει θάνατος , όχι νωρίτερα από το γεγονός αυτό.



Έχω βρει εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις σε όλους τους λαούς και πολιτισμούς όλες τις εποχές που αναφέρονται στις μορφές αυτές , και εγώ δεν είμαι η εξαίρεση του κανόνα απλά έτυχε να τύχω καλύτερης αντιμετώπισης από τον Βαρόνο του Θανάτου ο οποίος όπως αμέσως θα δούμε συνδέεται με την μαγεία .





Μία ακόμη αρχαία μορφή που συναντάμε σήμερα στο Voodoo είναι ο βασιλιάς των νεκρών ή Baron Samedy ο κύριος των νεκροταφείων που ταυτίζεται με τον Πλούτωνα.

O Baron Cemetery ή Βαρώνος των τάφων εμφανίζεται ως ένας σκελετός με μάυρα ρούχα νεκροθάφτη και έχει πολύ μεγάλη δύναμη στό να κάνει μεγάλο καλό ή μεγάλο κακό .

Μπορεί να θεραπεύει ανίατες ασθένειες και να δίνει ζωή σε νεκρούς και το αντίθετο.

Σύμβολο του είναι ένας μαύρος σκελετός άγαλμα ή το σχέδιο ενός σκελέθρου στον οποίο γίνονται προσφορές .



Πολύ διαδεδομένη θεότητα τού Αϊτινού Βουντού ο Βασιλιάς των νεκρών ή Βαρώνος των τάφων εμφανίζεται για πρώτη φορά χιλιάδες χρόνια πριν καν αρχίσει το εμπόριο των σκλάβων και πρίν καν υπάρξει επίσημα η λατρεία του Voodoo το οποίο υποτίθεται ότι είναι δημιούργημα της συγκριτικής θρησκείας των σκλάβων με ανιμιστικούς θεούς που βρήκαν στην νέα τους πατρίδα .

Η απόδειξη ότι αυτό δεν ισχύει όσων αφορά τουλάχιστον την περίπτωση του Βαρόνου του θανάτου βρίσκεται στα πρακτικά μίας αρχαίας ρωμαϊκής δικής καθώς εμφανίζεται ώς στοιχείο κατηγορίας της απαγορευμένης απο τον νόμο του κράτους εξάσκησης μαγείας εναντίον του ρήτωρα και πλατωνικού φιλοσόφου Απουλήιου ο οποίος υποχρεώθηκε να εμφανιστεί μπροστά στον ανθύπατο Κλαύδιο Μάξιμο στο δικαστήριο της Σαβράθας .

Διαβάστε σχετικά στο έργο του Απολογία ή Περί Μαγείας ( Apologia sive de Magia).

Μου είναι αδιάφορο το δικανικό μέρος εφόσον εύκολα γίνεται αντιληπτή η ουσία των γεγονότων και ο ρόλος του Baron Cemetery στην προσπάθεια θεραπείας δύο νέων επιληπτικών απο τον μάγο / φιλόσοφο.

Στις λεπτομέρειες περιέχεται η γνωστή και συνηθισμένη στο Βουντού θυσία μάυρης όρνιθας ( gallinae hostiae) που ειναι απαραίτητο τμήμα της αίτησης βοήθειας προς τον Λόα του Βουντού που στην περίπτωση εδώ είναι ο βασιλιάς των νεκρών .



Ο νεαρός θεραπευόμενος εκστασιασμένος  καταλαμβανόμενος απο το πνεύμα του Θεού των τάφων πέφτει κάτω όπως γίνεται μέχρι σήμερα στο Βουντού,  και ο Απουλήιος δεν αρνείται ότι πράγματι έκανε μία μαγική μύηση στον ασθενή αφού λέει  " Μύησα τον νεαρό με μία επίκληση " ( Apologia 43: Quem ego carmine dignatus sum initiare.)


Βέβαια εδώ ακριβώς αποκτά άλλο νόημα αυτή η πληροφορία αν ο Απουλήιος ήταν λυκάονας καθώς η απόσχιση του αστρικού σώματος του ανθρώπου και η εξορία του στο βασίλειο του σκότους από όπου προέρχεται ο αστρικός εισβολέας ως δαίμονας που κυριολεκτικά φοράει το ξένο σώμα ως ρούχο γίνεται πάντα με την λιποθυμία του θύματος μετά από έντονη και παρατεταμένη οπτική επαφή από τον Λυκάονα , μια έντονη παρατήρηση δηλαδή σάν νά θέλει να τον υπνωτίσει.



Αμέσως μετά από αυτό το θύμα ψυχικά πεθαίνει και αντικαθίσταται από έναν δαίμονα ζώο υβρίδιο άνθρωπου.

Ας αφήσουμε στην άκρη τούς λυκάονες να δούμε αν πραγματικά το Voodoo είναι παλαιότερη λατρεία ή μαγική τέχνη από ότι τελικά μας λένε οι εντεταλμένοι πανεπιστήμονες.

Η χρήση τριών συγκεκριμένα ειδών ψαριών που χρησιμοποιούσε ο Απουλήιος παραπέμπουν σε αντίστοιχα είδη ψαριών που χρησιμοποιούν οι μάγοι για την παρασκευή φίλτρων όπως η σκόνη  για Ζόμπι.




Η Τετροδοτοξίνη του ψαριού Τετρόδωντας ή λαγοκέφαλος είναι βασικό συστατικό φίλτρων του Βουντού, ο Απουλήιος αντί αυτού φέρεται να χρησιμοποιεί lepos marinus



Το ψάρι γνωστό ως Κυκλόπτερος του οποίου η τοξίνη χρησιμοποιείται και στο μαγικό ξόρκι του " Κατεβάσματος του φεγγαριού στην γή ".

Verettílum καί Virginal σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι τά υπόλοιπα δύο είδη ψαριών που χρησιμοποιούσε ο Απουλήιος,  δηλαδή είναι ο Βάλανος που συναντάμε και στην Σολομωνική με την λάθος μετάφραση σε Γλάνος η χολή και το συκώτι του οποίου όταν καούν πάνω σε ξύλο από ταμαρινιά διαλύουν τίς κακουργίες του δαίμονα Ασμοδαίος που στην αρχαιότητα ονομαζόταν " Λάθος " και το Κτείς το γνωστό σήμερα οστρακόδερμο που λέμε Χτένι.



Το όστρακο χτένι χρησιμοποιείται στην μαγεία ως φυλαχτό από αρχαιοτάτων χρόνων.



Ο Απουλήιος σε ολόκληρο το κείμενο που δημοσιεύτηκε φαίνεται ειρωνικός και ουσιαστικά λέει μπούρδες,  είναι σίγουρα ένοχος αλλά αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί πάρα τά τόσα τεκμήρια.

Τα ουσιαστικά τεκμήρια είναι το οτι ο Απουλήιος φύλαγε " Όργανα μαγείας " τυλιγμένα μέσα σε ένα πανί στην βιβλιοθήκη του " δίπλα στους λάρητες του Ποντιανού ".

Instruménta Magiae δηλαδή μαγικά όργανα μεταξύ των οποίων ήταν ένα αγαλματίδιο απο έβενο το οποίο απεικόνιζε ένα σκέλεθρο και το οποίο σύμφωνα με τις κατηγορίες ο ίδιος ο Απουλήιος είχε ζητήσει να τού σκαλίσει ο γνωστός ξυλογλύπτης Οίας κρυφά απο ενα ασυνήθιστο και εκλεκτό είδος ξύλου.

Το αγαλματάκι αυτό χρησιμοποιούσε στις τελετές του λατρεύοντας το στα πλαίσια περίπλοκων ιερουργιών και το προσφωνούσε με τον ελληνικό τίτλο

 "Βασιλέα ".

Στην αμυντική του έκθεση ο Απουλήιος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο άγαλμα είναι ο Θεός Ερμής πράγμα που είναι σωστό κατά ένα μέρος, μιάς και σύμφωνα με τις οδηγίες των μαγικών παπύρων το ιερό ξύλο του Ερμή είναι ο Εβενος.

Βλέποντας όμως σφαιρικά και αποστασιοποιημένα την ιστορία είναι φανερό ότι ουσιαστικά ο Απουλήιος προσπάθησε δύο φορές να θεραπεύσει ανεπιτυχώς την επιληψία με την χρήση μαγικών μεθόδων που βρίσκονται αυτούσιες στο Βουντού.

Το αγαλματάκι του Βασιλέα των τάφων,  η θυσία μάυρης όρνιθας,  η έκσταση του ασθενούς και στις δύο περιπτώσεις αλλά και η ομολογία του ίδιου του Απουλήιου  " Μύησα τον νεαρό με μία επίκληση " ( Apologia 43: Quem ego carmine dignatus sum initiare.) δείχνουν καθαρά την ύπαρξη του Βουντού ώς μέσο μαγικών μεθόδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ρώμη.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ποτέ απλά όσον αφορά τις ραδιουργίες των ανθρώπων που υπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα των δαιμόνων , έτσι λοιπόν όπως το έχω ξαναγράψει ότι η Σολομωνική είναι ουσιαστικά ένα βιβλίο παγίδα για άγρα ψυχών , και μια ακόμη φορά θα το αποδείξω με μια ακόμη συνταγή φαινομενικά αθώας μαγείας ....

ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΆΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΣΥΝΤΑΓΉ ΑΡΧΑΊΑΣ ΕΠΙΚΛΗΤΙΚΉΣ ΜΑΓΕΊΑΣ ΑΠΌ ΤΟ :

" ΒΙΒΛΊΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ "

ΓΡΑΜΜΈΝΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΙΛΌΣΟΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΌ ΆΓΙΟ ΑΛΒΈΡΤΟ ΜΑΓΚΝΟ.

Συνταγή μαγείας 106.


Μία θαυμαστή λάμπα που κάνει να φανεί το φάσμα ( όραμα ) ενός φοβερού ανθρώπου οπλισμένου με ένα κοντάρι.

Πάρε έναν πράσινο βάτραχο , λιώσε το κεφάλι του μέσα σε ένα πράσινο πανί και βάλτο να σιτέψει ( μόνο τό κεφάλι ) μέσα σε λάδι κουφοξυλιάς , και μετά από μέρες βάλε το λάδι σε μια πράσινη λάμπα λαδιού και άναψε την.

Θα εμφανιστεί ένας άνθρωπος ψηλός , μαύρος όρθιος μπροστά σου .

Στα χέρια του θα κρατάει ένα κοντάρι , ένα φανάρι και άλλο ένα θαυμαστό πράγμα ....




Σμσ .   Η μορφή που περιγράφει ο Μέγας Αλμπέρτος είναι αυτή του Θεού του Βούντου γνωστού ως Βαρόνος των Τάφων .

Ο ίδιος ο συγγραφέας δεν διευκρινίζει την χρησιμότητα της συγκεκριμένης συνταγής .

Αλβέρτος Μάγκνους βιογραφία :

https://g.co/kgs/YFVzRT


Medium Evans Adamakis.

Δημοφιλείς αναρτήσεις