Η ΜΆΓΙΣΣΑ ΕΡΙΧΘΏ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΊΑ ΤΗΣ.
Η ΜΆΓΙΣΣΑ ΕΡΙΧΘΏ ΚΑΙ Η ΜΑΓΕΊΑ ΤΗΣ.
Η μεγαλύτερη Νεκρομάντιδα όλων των εποχών ήταν η φημισμένη Εριχθώ από τα Φάρσαλα Λάρισας.
Απορίας άξιο είναι που χάθηκαν όλες αυτές οι γνώσεις που χαρακτήριζαν μια φαρσαλιώτιδα γυναίκα , ο απόλυτος ορισμός της μάγισσας.
Ποιά ήταν η Εριχθώ :
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%B8%CF%8E
Όταν μιλάμε για Νεκρομαντεία , ας μην το μπερδεύουμε με τον πνευματισμό , η νεκρομαντεία πήρε το όνομα της από την χρήση ανθρωπίνων λειψάνων για μαντικούς και μαγικούς σκοπούς.
Τραπεζάκι πνευματισμού και μαγικοί κύκλοι δεν είναι νεκρομαντεία ακόμη και αν αυτό γίνει σε χώρο νεκροταφείου , άλλο είναι ο Πνευματισμός και άλλο η Νεκρομαντεία...
Άλλο η πούτσα και άλλο η βούρτσα , να αυτά είναι πράγματα που τα γνωρίζει ( υποτίθεται) και ο πιό άσχετος με την μαγεία.
Οι αρχαίοι έλληνες δεν γνώριζαν την τεχνική της Νεκρομαντείας η οποία στην απλούστερη μορφή της ήτσν έγχυση φρέσκου αίματος σε κρανίο του νεκρού ή ολόκληρου του σώματος αφού πρώτα αυτό είχε πασπαλιστεί με συγκεκριμένα ορυκτά κονιορτοποιημένα , οι Έλληνες στην αρχαία εποχή λόγω του μιάσματος απέφευγαν τέτοιες μεθόδους έτσι εδραιώθηκαν τα Νεκρομαντεία στα οποία εξασκειτο ο Πνευματισμός αλλά και πάλι αυτό είναι πολύ αμφίβολο , με μεγάλη πιθανότητα να γίνεται απάτη για λόγους που οι πνευματιστές οφείλουν να γνωρίζουν....
Δεν γίνεται καμία απολύτως μαγεία χωρίς κάτι που να συνδέει το μάγο με το θύμα του , το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον πνευματικό κόσμο,....
Για αυτό συνήθως ο Πνευματισμός προσκαλεί πνεύματα άλλα αντί άλλων , σκουπίδια του χαμηλού αστρικού κόσμου που ξεγελούν τους ημιμαθείς ...
Στην νεκρομαντεία αυτό δεν μπορεί να συμβεί ποτέ , καθώς στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν θα εμφανιστεί ο νεκρός !
Μελετώντας τις επικλήσεις της μαγείας της Νεκρομάντιδας Εριχθώ είναι απορίας άξιο και άξιο αναφοράς ότι δεν απευθύνεται στον
" Θεό τού Άδη " αλλά χρησιμοποιείται ο πληθυντικός αριθμός δηλαδή " Θεοί "
Η Εριχθώ λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι ιέρεια της Εκάτης ή του Άδη.
Οι Ερινύες συμπεριλαμβάνονται στο κάλεσμα της , όπως και ο Χάρος η Τισυφόνη , ή Μέγαιρα και η Περσεφόνη... Αλλά πιθανότατα αυτές να είναι προσθήκες στο κείμενο γιατί η μάγισσα δεν αναφέρεται πουθενά σε ονόματα , δεν λέει Χάροντα λέει " Παλιέ πορθμέα του Άδη " κλπ.
Τα υπόλοιπα όνοματα που δεν λέει είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν προέρχονται από την αρχαία ελληνική μαγεία αλλά τα συναντάμε σε άλλες μαγικές επιγραφές και παπύρους.
Η μάγισσα επικεντρώνεται στον Θεό της Αβύσσου που τρέφεται με ανθρώπινη σάρκα και στον Φύλακα του.
Αυτοί οι δύο είναι θεοί της πολύ αρχαίας Αιγύπτου και έχω γράψει αναλυτικά για αυτούς και τα μυστικά των πυλών και χωροχρονικών περασμάτων σε άλλα άρθρα μου.
Ακριβώς όμως η αναφορά σε αυτούς των οποίων τα ονόματα έχω βρει σε άλλους αρχαίους μαγικούς παπύρους και καταδέσμους μας οδηγεί κατευθείαν στην πηγή των μαγικών συνταγων της μάγισσας.
Όποιος ασχολείται σοβαρά και θέλει να μάθει για ένα αρχαίο βιβλίο σκοτεινής μαγείας , θα πρέπει να διαβάσει το Ακκαδικό Βιβλίο του Ιώβ με τίτλο Λουντλούλ Μπέν Νιμεκί που μεταφράζεται ως " Ύμνοι στον Θεό της Αβύσσου " και αναφέρεται στην εποχή που ήρθε το κακό στην Γή , ένας ακατανίκητος δαίμονας που βγήκε από το Ε.Κουρ , σε μια χώρα πέρα από τον ορίζοντα στον Κάτω Κόσμο ".
Κάτω κόσμος εννοούσε την Αφρική.
Η συγκεκριμένη οντότητα θεότητα είναι αυτό που αναπαρίσταται στην Σφίγγα της Γκίζας , ο αρχαίος εκείνος δαίμονας που πέρασε μέσα από ένα διαστατικό πέρασμα , δηλαδή ουσιαστικά μια πύλη φέρνοντας κυριολεκτικά τον θάνατο στην οικουμένη.
Ο Σισοχώρ ο Ώρος ο Πρεσβύτερος ο υπέρτατος θεός των δαιμόνων από τον οποίο θα πάρει το όνομα του ο Εωσφόρος ο πατέρας της Κολάσεως που κακώς συνδέεται με τον πλανήτη Αφροδίτη γιατί το φως του είναι ηλιακό ( αλλά αυτό ας το ανακαλύψουν οι άνθρωποι της αληθινής μαγείας .....)
Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μαγεία μπήκε στην ανθρώπινη ιστορία με τον Αρχαίο Ωρ ή Ζώντα Ώρο τον πρεσβύτερο .
Medium Evans Adamakis