HARiSHCHANDRAGAD • ΤΌ ΣΗΜΕΊΟ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΈΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣ Η ΕΠΆΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΣΗΘ.... ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ Η ΜΕΣΣΊΑΣ ???

   HARiSHCHANDRAGAD • ΤΌ ΣΗΜΕΊΟ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΈΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣ  Η ΕΠΆΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΣΗΘ.... ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ Η ΜΕΣΣΊΑΣ ???




Η καταστροφολογία και οι θεωρίες συνωμοσίας περί ερχομού του Αντιχρίστου όπως και η Δευτέρα παρουσία είναι μια πολύ συνηθισμένη μέθοδος χειραγώγησης της μάζας.


Αρκεί να θυμηθούμε την ταινία εποχής ΟΜΕΝ και την υποτιθέμενη έλευση του Αντιχρίστου στις 6.6.1986 σύμφωνα με την προφητεία του Νοστράδαμου που φυσικά δεν έγινε ποτέ, μετά βρήκαν το ημερολόγιο των Μάγιας πάλι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της καταστροφολογίας και πάει λέγοντας...


Οι αρχαίοι εκείνοι πολιτισμοί που είχαν υιοθετήσει την ιδέα της επικείμενης πτώσης και καταστροφής του κόσμου μας είχαν βρει τους τρόπους που μπορούσαν να καταλάβουν ότι είναι η ώρα να συμβεί αυτό βάση συγκεκριμένων στοιχείων.


Στην Ινδουιστική θρησκεία αυτός ο τρόπος μέτρησης του χρόνου κυριολεκτικά προκειμένου να επέλθει η καταστροφή ονομάζεται Κάλι Γιούγκα .


ΚΆΛΙ ΓΙΟΎΓΚΑ 

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CE%BB%CE%B9_%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%B1


Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην wikipédia η έννοια της Κάλι Γιούγκα δεν συνδέεται με την ομώνυμη θεά της καταστροφής αλλά με μια άλλη οντότητα που ονομάζεται Κάλα.


Το Kala ( σανσκριτικά : काल , ρωμανικά :  Kālá/Kālam  ) είναι ένας σανσκριτικός όρος που σημαίνει «χρόνος» ή «θάνατος». 


 Καθώς ο χρόνος προσωποποιήθηκε , καταστρέφοντας τα πάντα, ο Κάλα είναι θεός του θανάτου και χρησιμοποιείται συχνά ως ένα από τα επίθετα του Γιάμα . 


Στον Σαϊβισμό , η Καλά είναι γνωστή ως το φλογερό άβαταρ του Σίβα Καλά Μπαϊράβα ή Καλάγκνι Ρούντρα. και στον Βαϊσναβισμό η Καλά συνδέεται επίσης με τη Ναρασίχα και την Πραλάγια . 


 Όπως ισχύει για τους θεούς και τις θεές, το Kālá δεν διακρίνεται πάντα από το kāla , που σημαίνει «μαύρο». 


Έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε η ερμηνεία των λέξεων στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου " Εποχή της φαυλότητας" και όλα τα σχετικά στοιχεία που δεν νομίζω ότι είναι τμήμα της εποχής μας μόνο καθώς ουσιαστικά ολόκληρη η ανθρώπινη ιστορία βρίθει τέτοιων κοινωνικών φαινομένων αλλά στην πραγματικότητα μεταφράζεται ως " Τέλος του προκαθορισμένου χρόνου" .


Ο Θεός Κάλα ο άρχοντας του σκότους και του Θανάτου κυριολεκτικά του " Άλλου Κόσμου" δηλαδή ο αρχαίος ελληνικός θεός Πλούτωνας στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος αυτός ο Χρόνος.


Όχι όμως ο χρόνος που μετράμε με τα ρολόγια, ούτε καν ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός κύκλου του πλανήτη μας γύρω από τον ήλιο, ο θεός Κάλα είναι η διάσταση ύπαρξης του χρόνου κυριολεκτικά.


Μια μαύρη τρύπα, ένα πηγάδι στην αυλή της υλικής ύπαρξης.


Οι αρχαίοι εκείνοι πολιτισμοί που προηγήθηκαν των Ελλήνων φαίνεται ότι γνωρίζουν πολλές λεπτομέρειες για την φύση και δράση του συγκεκριμένου αυτού θεού καθώς και για την επικείμενη επάνοδο του με καταστροφικά αποτελέσματα για την δημιουργημένη υλική πραγματικότητα του κόσμου για αυτό έχουν δημιουργήσει συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν ολοκάθαρα ότι η συγκεκριμένη αυτή ώρα πλησιάζει.


Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο άνθρωπος Kirateswor Mahadev του Virupaksha βρίσκεται στα ανατολικά του ναού Pashupatinath στη δεξιά όχθη του ποταμού Bagmati . 


Το μισό σώμα του Virupaksha βρίσκεται μέσα στο έδαφος και το άλλο μισό πάνω. Το άγαλμα πιστεύεται ότι αναδύεται αργά σε βάθος χιλιετίας.


Πιστεύεται ότι ο κόσμος θα καταστραφεί όταν αναδυθεί ολόκληρο το άγαλμα. Ο Virupaksha ονομάζεται επίσης Kali επειδή η πλήρης ανάδυσή του θα τερματίσει την Kali Yuga . 

 

Birupakshya

https://en.wikipedia.org/wiki/Birupakshya


´Κατι ανάλογο συμβαίνει και με την λαξευμένη στον βράχο εντός του σπηλαίου HarishChandraGad  δομή αποτελούμενη από 4 κίονες εκ των οποίων οι τρεις είναι σπασμένοι και μένει μόνο ένας παραμένει ακέραιος στη θέση του.


https://youtu.be/a0MDzh1SK0Q?si=-jZS4D2Ub3rJbuDY


Σύμφωνα με τά λεγόμενα των ντόπιων ανθρώπων κάθε φορά που η Γη βιώνει αυτό που λέμε " τέλος χρόνου" με αποτέλεσμα να επακολουθήσει καταστροφή μια κολώνα στο χώρο σπάει, έτσι λοιπόν όπως καταλαβαίνετε για να υπάρχουν 3 σπασμένες κολόνες αυτό σημαίνει ότι υπήρξαν 3 καταστροφές κόσμων πριν φτάσουμε στο σήμερα.


Αυτή η ιστορία εμφανίζεται ως γεγονός και στους αρχαίους Μάγιας και των μύθο των 5 ήλιων, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση.


Στο βίντεο που παρουσιάζει ο φίλος και συνεργάτης Praveen Mohan αναφέρεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι όταν στο χώρο του HarishChandraGad στην Ινδία γίνει μεγάλος σεισμός αυτό είναι σημάδι ότι ξεκίνησε η διαδικασία του τέλους του κόσμου μας .


Αλλά γιατί εκεί συγκεκριμένα?


Το HarishChandraGad είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος ο οποίος κυριολεκτικά βρίθει από κατασκευές αγνώστου αρχαιότητας οι οποίες είναι στην πραγματικότητα Stargates και μάλιστα μια από αυτές είναι ξεχωριστή γιατί δυστυχώς είναι η ενεργή μέχρι σήμερα αλλοδιαστασιακή πύλη του θεού Σηθ.


Σηθ για τους αρχαίους Αιγυπτίους, Καλκι για τους ινδουιστές, δαιμονική οντότητα για τους αρχαίους Αιγυπτίους, Μεσσίας και σωτήρας για τους Ινδουιστές είναι αυτός του οποίου περιμένουν την επάνοδο για να κρίνει ζώντες και νεκρούς 


Είναι σαφές ότι ο Χριστιανισμός έχει κυριολεκτικά πάρει όλα τα στοιχεία περί αντιχρίστου από πηγές προφανώς αρχαίες ελληνικές οι οποίες τα έχουν πάρει από την Ινδία και δεν είναι ούτε καν η πρώτη φορά, ούτε και η μοναδική περίπτωση που το βλέπουμε να συμβαίνει αυτό.


Η ιδέα της επικείμενης επιστροφής ενός Μεσσία είναι πολύ διαδεδομένη γενικά αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία απολύτως βάση στις περισσότερες περιπτώσεις θρησκειών εκτός από τον Ινδουιστικό θεό Καλκι του οποίου η επάνοδος φαίνεται να συνδέεται με το λεγόμενο κλείσιμο του Κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού τής Γης.


Ο Ησίοδος είναι ο πρώτος που αναφέρεται στο φαινόμενο του Μεγάλου Ενιαυτού, προμηνύοντας με το τέλος του την ένδοξη επιστροφή του Διός.


 Αργότερα, ο Αναξίμανδρος, ο Ηράκλειτος, οι Πυθαγόρειοι και ο Πλάτωνας θα μιλήσουν εκτενώς για τα μυστήρια του Μεγάλου Ενιαυτού.


Συγκεκριμένα, ο Πλάτωνας αναφέρει χαρακτηριστικά στο έργο του "Τίμαιος" (39c 1-d 7): «(...) η περίοδος της μίας και φρονιμότατης περιστροφής έχει γίνει νύχτα και ημέρα, και ο μήνας όταν η σελήνη διανύσει τον κύκλο της και καταφτάσει τον ήλιο, και το έτος όταν ο ήλιος διανύσει τον δικό του κύκλο. Τις περιφορές των άλλων άστρων, επειδή δεν έχουν ασχοληθεί με αυτές οι άνθρωποι, εκτός ολίγων, ούτε τις κατονομάζουν, ούτε τις συγκρίνουν μεταξύ τους με βάση τους αριθμούς, ώστε δεν γνωρίζουν ότι και των άστρων αυτών οι περιφορές είναι χρόνος, μολονότι αυτές είναι απειράριθμες κατά το πλήθος και κατά τρόπο θαυμαστό τακτοποιημένες. Εν τούτοις, είναι δυνατόν να κατανοήσουμε ότι ο τέλειος αριθμός του χρόνου τότε συμπληρώνει τέλειο έτος...».


https://www.diadrastika.com/2016/04/megas-eniavtos-mystiko-tou-kosmou.html


Ο Ησίοδος λοιπόν είναι ο μόνος που συνδέει το κλείσιμο του Κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού με την επάνοδο του Διός γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όντως πιθανότατα από εκεί πήραν οι χριστιανοί την ιδέα της επικείμενης έλευσης του Αντιχρίστου όπως προείπαμε γεγονός που ξεκίνησε από την αρχαία Ινδία και τον Θεό Κάλκι...


Ας πούμε ότι όντως ήρθε και ?


Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται τίποτα απολύτως από όσα γράφονται περί θαυμάτων και διωγμών πιστών καθώς ουσιαστικά είναι πλέον γεγονός ότι δεν λόγος να ασχοληθεί κάποιος με αυτό σε μια εποχή που μετά από τις εκκλησίες και τα μοναστήρια τα πιο πολλά εικονίσματα αγίων τα βρίσκουμε σε σπίτια εκδιδόμενων γυναικών.


Στην πραγματικότητα η σύγχρονη πίστη είναι τόσο πολύ ψεύτικη που έχει χάσει κάθε ελπίδα , οπότε δεν υπάρχει λόγος για διωγμό των ανθρώπων και όλα τα υπόλοιπα πράγματα..


Η ίδια αυτή η ιστορία μας έχει δείξει ότι όταν ξεκινά η συγκεκριμένη διαδικασία του τέλους, αρχίζει μέσα από το χώρο των ωκεανών.


Τα ρεύματα αλλάζουν πλέον και όπως διαπιστώνεται πολλά είδη ζωής μεταναστεύουν σε άλλες περιοχές, μετά από αυτό αρχίζει η ξήρανση υγρών και τροπικών περιοχών και η ύγρανση ξηρών περιοχών μέσα από πλημμύρες και στο τέλος αυτής της διαδικασίας που είναι η αρχή όλων αυτών, υπάρχει κυριολεκτικά το φαινόμενο της Ατλαντίδας σύμφωνα με το οποίο θα δούμε σύντομα τμήμα από κάποια ήπειρο πιθανότατα της Αμερικής και συγκεκριμένα όλο το τμήμα της γης που βρίσκεται το Λος Άντζελες να πνίγεται κάτω από πολλά μέτρα νερού του ωκεανού που θα καλύψει το έδαφος.


Λογικό είναι να αλλάξει ολόκληρη η επιφάνεια του εδάφους και οι άνθρωποι θα βρεθούν σε δυσκολη θέση οπότε ως συνήθως συμβαίνει τότε εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός ένας Διόνυσος, Σίβα, Όσιρις ή Κάλι ο οποίος με την υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας των ανθρώπων.


Τουλάχιστον μέχρι στιγμής αυτό έχει κυριολεκτικά συμβεί όλες τις προηγούμενες φορές.


Τι γίνεται όμως όταν το πράγμα ξεφύγει τελείως καθώς πέρα από το κλασσικό και επαναλαμβανόμενο μοτίβο του Κλεισίματος του Κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού ακολουθεί μια Αντιστροφή των Μαγνητικών πόλων του πλανήτη μας ?


Αυτό το θέμα έχει αναφερθεί τόσο από τον Πλάτωνα, όσο και τον Νόννο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρχει κάποια παρέμβαση υψηλής ποιότητας τεχνολογίας ή κάποιο άλλο Κοσμοϊστορικό γεγονός.


Αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα και συνδέεται στενά με όσα αναφέρει στην αρχή του το κείμενο περί του θεού Κάλα, είναι αυτό που βλέπουμε να αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννου 


“Και είδα έναν καινούριο ουρανό και μια καινούρια γη· επειδή, ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη παρήλθε” Αποκάλυψη 21:1.


Εν συντομία λοιπόν μπορούμε να κάνουμε λόγο για μετατόπιση της θέσης του πλανήτη μας ο οποίος αρχικά εμφανίζεται ως ένας μεγαλύτερου μεγέθους πλανήτης του οποίου η θέση ήταν μεταξύ των αστεριών της Ανδρομέδας και του Περσέα σε ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι τώρα " κενό " ..



Δύο αστέρια που συνδέονται με την Μέδουσα και πιθανότατα με μια συγκεκριμένη μορφή υπερσύγχρονης τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε ανοίγοντας το χωροχρονικό πέρασμα ή πύλη ολοσημειακής μεταφοράς η οποία κυριολεκτικά ρούφηξε και μετατόπισε ολόκληρο το πλανήτη μας στην καινούργια του , υπάρχουσα θέση.


Κοιτώντας προσεκτικά τα εναπομείναντα στοιχεία που υπάρχουν στα πλαίσια των οικοδομημάτων που σήμερα ονομάζουμε ναούς της Ινδίας βλέπουμε συνεχώς πάντα και παντού την χαρακτηριστική μορφή του θεού Κάλα να βρίσκεται κάπου πάνω σε εξέχουσες θέσεις ως προς την θέση της θεότητας οπότε γίνεται σαφές ότι ο γλύπτης τονίζει ιδιαίτερα την συγκεκριμένη οντότητα ως προς την θέση της θεότητας γεγονός που σημαίνει ότι ο ίδιος αυτός ο Χρόνος υπερβαίνει ακόμη και των ίδιων των θεών.


Οι Θεοί υπάρχουν επειδή υφίσταται ο Χρόνος και δημιουργεί την ύλη ως αποτέλεσμα της πυκνότητας των κραδασμών, ειδικά όταν πρόκειται για την Πλατωνική φιλοσοφία και τους Θεούς του ουρανού οι οποίοι είναι ουράνια σώματα τα οποία ' Θέουν " στις ουράνιες τροχιές τους υπαγόμενα στην εξουσία του χρόνου κυριολεκτικά δημιουργώντας με την σειρά τους τον μετρήσιμο χρόνο της κίνησης των ουρανίων σωμάτων...


Κοιτώντας προσεκτικά τα στοιχεία της μυθολογίας κυρίως πρίν από την αρχαία ελληνική μυθολογία καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όλα μιλάνε για ένα συγκεκριμένο γεγονός που επαναλαμβάνεται και αφορά το κλείσιμο του Κύκλου του Μεγάλου Ενιαυτού όπως προείπαμε, αλλά δυστυχώς υπάρχει και ο χρόνος που λειτουργεί ως οντότητα και αυτόνομη διάσταση τον οποίο μέσα από πειράματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας και επιτεύγματα ξεκλειδώνουν οι επιστήμονες με καταστροφικά αποτελέσματα..... 💀💀💀


Η ιστορία επαναλαμβάνεται...


Δημοφιλείς αναρτήσεις