Four and Five dimension in space °



Μελετώντας πρόσφατα κάποια ιδιαίτερα οικοδομήματα τρομακτικής αρχαιότητας για τα οποία η σύγχρονη αρχαιολογία είμαι πολύ σίγουρος πως και τα έχει χρονολογήσει λάθος , διότι διαφορετικά δεν θα χωρούσαν στο καλούπι της κατασκευασμένης ιστορίας , αλλά και κρατά επτασφράγιστο μυστικό την πραγματική τους χρήση παρά τα στοιχεία ή τις ενδείξεις που έχουν βρεθεί και σκόπιμα κρατούνται στην αφάνεια ή κάτω από το πέπλο μυστηρίου των " αδιευκρίνιστων " δειγμάτων πρώιμης αρχαιότητας , οικοδομήματα που χαρακτηρίζονται ως " ναοί " των οποίων η χρήση ήταν αυτή των πέτρινων μηχανημάτων.

Σήμερα χρησιμοποιείται το μάρμαρο με ρεύμα ως θερμοπομπός , αύριο θα ξανά ανακαλυφθούν και άλλες ιδιότητες της πέτρας σε συνδυασμό με ρεύμα και συγκεκριμένα πεδία μαγνητισμού είτε αυτός προέρχεται από την Γη ή από ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο.

Μία από αυτές τις ιδιότητες είναι η Διαστατική Πύλη .

Εδώ μπαίνει το μεταφυσικό στοιχείο και το απέραντο σκοτάδι των θεών του Θανάτου , καθώς για να περάσει κάποιος στην 4η και 5η διάσταση χρειάζεται πρώτα να σπάσει το όριο ταχύτητας του φωτός !

Το τόσο υμνημένο φώς , η πηγή της ζωής ...
Η αιτία και ο λόγος της πνευματικής ανάπτυξης .....Μπούρδες και τρίχες κατσαρές ...

Το τόσο υπερεκτιμημένο φώς ( του Ήλιου ) είναι μία φυλακή απείθαρχων και από αιώνες εξόριστων όντων .

Μέσα σε αυτό το φώς / φυλακή βρίσκεται ο Τρισδιάστατος Κόσμος μας η φυλακή μας , το να σπάσει κάποιος τα δεσμά του πνεύματος και του σώματος όπως υποστηρίζει η χριστιανική θρησκεία ότι έκανε ο Εμμανουήλ Χριστός ή Μεσσίας ακριβώς για να δεί ο κόσμος πως γίνεται ...και ότι μπορεί να γίνει , ισοδυναμεί στην ουσία με το να εισχωρήσει πραγματικά , σωματικά και ψυχικά και πνευματικά στην 4η διάσταση .....ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ !

Στην 4η διάσταση είναι φανερό και επιστημονικά έχει εξακριβωθεί πως τα πάντα είναι χρόνος .
Άνετα μπορούμε να κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν , να εισχωρήσουμε παντού στο παρόν και να προβληθούμε στο μακρινό μέλλον , με κάποιον παράξενο τρόπο η 4η διάσταση εισχωρεί στον κόσμο των 3ων διαστάσεων φέρνοντας το χρόνο , σαν κινητήρια δύναμή πίσω από τα φαινόμενα.

Φανταστείτε μόνο κάποια στιγμή να σταματούσαν οι ώρες να διαδέχονται η μία την άλλη , οι μέρες , οι εποχές .....Οι πλανήτες να πάγωναν σε μια ακίνητη θέση σταματώντας την τροχιά της κίνησης τους.
Εφιαλτικές στιγμές ή εφιαλτική αιωνιότητα?

Χωρίς την εμπλοκή του χρόνου στον χώρο πως θα μπορούσε να εκδηλωθεί το οτιδήποτε ?

Για αυτό οι αρχαίοι σοφοί άνθρωποι αντιμετώπισαν το Χρόνο ως θεό μέσα στον οποίο προσωποποίησαν όλα τα μυστικά του χρόνου που ουσιαστικά είναι τα μυστικά της 4ης διάστασης και της 5ης .

Οι θεοί του Χρόνου είναι ταυτόχρονα και θεοί του Θανάτου για τους Ινδουιστές.

Ο λόγος για τον Θεό Κάαλ ή Κάλα τον αντίστοιχο αρχαιοελληνικό θεό του Κάτω κόσμου Πλούτωνα ( ή Άδη ) και Σέραπη.


Και την θέα Κάλι την οποία αποκαλούν ως Μητέρα ( για το λόγο που ανέφερα παραπάνω).


Το όνομα Kāla στα σανσκριτικά γράφεται काल, και προφέρεται με τον τόνο στην λήγουσα kālá, εξού και το όνομα της θεάς Καλί  ( τονισμός στο Ί ) και θα πει στα ελληνικά Χρόνος !

Kāla , Kali , Άδης / Πλούτωνας , Σέραπης βγάλτε από το μυαλό σας τις ανοησίες για σατανάδες και κόλαση , μάυρη μαγεία , Νεκρομαντείο και τάφους .

Όλοι αυτοί είναι μορφές του ΧΡΌΝΟΥ .

Σκοτάδι..... Ανυπαρξία..... πραγματικά τρομοκρατικό το να εισχωρήσει κάποιος εκεί που δεν υπάρχει ο ήλιος που φωτίζει την φυλακή των χαμηλών διαστάσεων.

Πραγματικά τρομοκρατικό το να μπορείς να βρεθείς οπουδήποτε σε μία απεριόριστη και απερίγραπτη απεραντοσύνη κόσμων και διαστάσεων .

.......Και όμως υπήρξαν συγκεκριμένα πρόσωπα που όχι μόνο το τόλμησαν και ορισμένοι άνθρωποι αντιμετώπισαν σθεναρά κάθε πρόκληση και πρόσκληση από άλλους κόσμους τους οποίους επισκέφθηκαν και άλλοι ξελογιάστηκαν άλλοι γύρισαν πίσω εδώ φέρνοντας τρομερή γνώση για αυτό το απέραντο σκοτάδι κάτω από το Υπερσύμπαν του επέκεινα.

Ο Κάρλος Καστανέδα έχει αναφερθεί στους αρχαίους αυτούς κόσμο/χρονοταξιδιώτες και ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ νομίζω στο βιβλίο του ' Η επιστροφή μου στο Θιβέτ " έχει αναφερθεί στις διαστάσεις 4η και 5η και στην αναγκαιότητα του Θανάτου των ανθρώπων του κόσμου των 3ων διάστασεων προκειμένου να εισχωρήσουν στην 4η ....Το μονοπάτι που περνάει από το απέραντο παγωμένο σκοτάδι ή τον λεγόμενο Άλλο Κόσμο ή Κάτω Κόσμο.


Κοσμικοί στρόβιλοι έτοιμοι να αρπάξουν την τρομαγμένη ψυχή , ψυχοφάγοι άλλων εποχών και διαστάσεων , ψεύτικοι θεοί , και φυσικά η ανυπέρβλητη αυτή δύναμή που σαν διαστρικός χείμαρρος μπορεί να σε αρπάξει και να σε πετάξει οπουδήποτε σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για μια ψυχή που φανταζόταν ένα αγαθό Παπούλη καθισμένο σε χρυσό θρόνο να την περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά για να την οδηγήσει στον Παράδεισο...

Ειρωνικό είναι το ότι ο " Κάτω Κόσμος " είναι " Πάνω" από τον δικό μας , δηλαδή ουσιαστικά η θέση του σημερινού ανθρώπου είναι κάτω και από αυτή των κολασμένων δαιμόνων του σκότους της 4ης διάστασης ...... Λογικό είναι λοιπόν οι ψυχές των νεκρών ανθρώπων να μην φεύγουν από το κόσμο αυτό της ύλης ποτέ , επιστρέφοντας εσαεί στην ύλη μέσω της γέννησης ή βρίσκουν καταφύγιο σε τόπους γνώριμους που έζησαν και πέθαναν και μένουν εκεί ως σκιές ή φαντάσματα ή απλά ως αιθερικές υπάρξεις .....

Μία κρύα αύρα στο χώρο , μια πνοή , ένα άγγιγμα στο μάγουλο ή μια παγωνιά στην πλάτη των ζωντανών , μόνα σημάδια της παρουσίας τους...

Νομίζω πως ο Δάντης Αλιγκιέρη έγραψε πρώτος , και αν δεν το έγραψε αυτολεξεί περιγράφει την πορεία της ψυχής προς το παράδεισο περνώντας μέσα από την κόλαση.

Τοποθετημένος μακριά από τον παράδεισο ο άνθρωπος , βλέπει καθαρά ότι η κόλαση δεν είναι μακριά αλλά η λιποψυχία του πνεύματος δεν του επιτρέπει να εισχωρήσει ούτε καν σε αυτήν ( μετά θάνατον ) πόσο μάλλον να μπορέσει να περάσει στην 5η διάσταση μετά από την οποία ανοίγει το μονοπάτι του παραδείσου.

Τι είναι αυτή η 5η διάσταση και ποια όντα την κατοικούν έχει περιγράψει ο Σαμαέλ Αούν Βεόρ ( Samael Litelantes ) στο βιβλίο του Η επιστροφή μου στο Θιβέτ .

Συνοπτικά αν η κόλαση και η Κοιλάδα τής Σκιάς του Θανάτου είναι η 4η διάσταση μέσα στην οποία ενεργοποιείται και ο νόμος της Ανάγκης και της επανενσάρκωσης , αυτό δεν σημαίνει ότι οι Άγγελοι του Θανάτου βρίσκονται μέσα σε αυτήν .

Οι άγγελοι του Θανάτου καθώς και οι δυνάμεις του πνεύματος τού Χρόνου βρίσκονται ακριβώς στην 5η διάσταση.

Σκοτεινοί και αμείλικτοι φυλάνε τα μονοπάτια που οδηγούν έξω από την κόλαση - φυλακή του Θανάτου που είναι ουσιαστικά ο Χρόνος και βασιλεύει πάνω από τα πεδία που ουσιαστικά είναι το Χάος.

Ο Αζραήλ εδράζεται εκεί ...και όχι μόνο....
Στην 4η και 5η διάσταση το να εγκλωβιστεί μια ψυχή εκεί είναι σίγουρη αιώνια καταδίκη , καμία ψυχή δεν πρέπει ποτέ να μείνει εκεί για πολύ γιατί θα κατασπαραχθεί από την Σκοτεινή διαβρωτική ενέργεια της Λητούς αυτής που λειαίνει την ψυχή αφήνοντας μόνο ένα μικρό πυρήνα ύπαρξης ο οποίος φυσικά επιστρέφει στην " Σαμσάρα " τον κύκλο της τιμωρίας της επανενσάρκωσης.

Ο δάσκαλος του ιδρύματος της Γνωστικής Ανθρωπολογίας  Samael Litelantes  κος Samael πιστεύει ότι ο θάνατος της ψυχής απο τα όντα τής 5ης διάστασης είναι μία πραγματική πράξη αγάπης και ελέους ( ... καί εγώ δεν θα διαφωνήσω μαζί του ).

Όπως και να έχει , έχει αναφερθεί και στα αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά και όχι μόνο ότι μόνο ο Διπλογενημένος μπορεί να εκδηλωθεί στις σφαίρες ύπαρξεις των θεών και να τους χαιρετίσει με καθαρή καρδιά , και μόνο κλειδί αυτής της κλειδαριάς που ονομάζεται χρόνος ...... Είναι ο Θάνατος

Medium Evans Adamakis °
Αθήνα 2020

Δημοφιλείς αναρτήσεις