ΦΆΚΕΛΟΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ΤΡΌΜΟΥ ΒΑΣΙΣΜΈΝΕΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ° ΜΎΘΟΥΣ/ ΘΡΎΛΟΥΣ..... • The Blair Witch Project •

ΦΆΚΕΛΟΣ ΤΑΙΝΊΕΣ ΤΡΌΜΟΥ ΒΑΣΙΣΜΈΝΕΣ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΆ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ° ΜΎΘΟΥΣ/ ΘΡΎΛΟΥΣ..... • The Blair Witch Project •



Πολλές φορές ως τμήμα της διαφημιστικής καμπάνιας ακούμε για διάφορες και διαφορετικές ταινίες τρόμου ότι υποτίθεται ότι είναι βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα γεγονός που φυσικά δεν ισχύει...!

Στην περίπτωση της ταινίας , The Blair Witch Project τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, δηλαδή ουσιαστικά ουδέποτε υπήρξε σύνδεση της ταινίας με αληθινά γεγονότα και κάποιο συγκεκριμένο χώρο και όμως ουσιαστικά όλοι αυτοί που ασχολούνται με το υπερφυσικές δραστηριότητες ομόφωνα και δημόσια επανειλημμένα ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη ταινία τρόμου αφορά γεγονότα που συνέβησαν στο χώρο του Dudleytown, στο  Κονέκτικατ της Αμερικής.

Εγώ προσωπικά δεν έχω δει την ταινία αν και είχα πολλές φορές την ευκαιρία.

Κάποτε λάτρευα τα θρίλερ με μεταφυσική ιστορία μέχρι που έφτασα στο σημείο να τα ζώ , πρωταγωνιστής σε μια ταινία τρόμου που κανείς δεν θα δεί, αλλά όλοι μπορούν να διαβάσουν για αυτά που συμβαίνουν.... Έτσι λοιπόν πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα στις Made in Hollywood παραγωγές με τα πολλά εφέ και την εντελώς παρακμιακή υποκουλτούρα όταν υπάρχει η εφιαλτική πραγματικότητα...

Στην περίπτωση της ταινίας The Blair Witch Project η πραγματικότητα αφορά το χώρο του Dudleytown ... 



Το Dudleytown είναι ένας εγκαταλελειμμένος οικισμός στο βορειοδυτικό Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών , πιο γνωστός σήμερα ως πόλη-φάντασμα .



Λόγω βανδαλισμών και καταπατητών ( Υποτίθεται)  η τοποθεσία δεν είναι ανοιχτή στο κοινό, προσέγγιση μόνο με πεζοπορία στο μονοπάτι Mohawk γεγονός που είναι πάρα πολύ επίφοβο το βράδυ και δεν προτείνεται για κανέναν λόγο.

Το Dudleytown δεν ήταν ποτέ μια πραγματική πόλη.

 Το όνομα δόθηκε σε άγνωστη ημερομηνία σε ένα τμήμα της Κορνουάλης που περιλάμβανε πολλά μέλη της οικογένειας Ντάντλεϋ. 

Η περιοχή που έγινε γνωστή ως Dudleytown κατοικήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1740 από τον Thomas Griffis, ακολουθούμενο από τον Gideon Dudley και, μέχρι το 1753, τον Barzillai Dudley και τον Abiel Dudley. 

Μαζί τους ήρθε και ο Μάρτιν Ντάντλεϊ λίγα χρόνια αργότερα. Εκεί εγκαταστάθηκαν και άλλες οικογένειες. 

Όπως σε κάθε άλλο μέρος της Κορνουάλης, στο Κονέκτικατ, το Dudleytown μετατράπηκε από δάσος σε αγροτική γη.

 Οικογένειες άργωσαν τη γη για γενιές. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός ψηλού λόφου, το Dudleytown δεν ήταν ιδανικό για γεωργία. 

Όταν άνοιξε πιο εύφορη και ευρύχωρη γη στα Μεσοδυτικά στα μέσα του 19ου αιώνα, και καθώς η τοπική βιομηχανία σιδήρου κατέρρευσε, ο πληθυσμός της Κορνουάλης μειώθηκε.

Η ιστορία έχει τα πάντα, μια κατάρα που φέρνει πόνο -τρέλα και θάνατο στην οικογένεια των Dudley, δύο παιδιά εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στο δάσος πλησίον, άνθρωποι μέχρι σήμερα βλέπουν σκοτεινές σκιές, φήμες μιλούν για σατανιστικές συνάξεις και τελετές μαύρης μαγείας , εμφανίζονται φαντάσματα , φωνές ασώματες, .... Αυτή η περιοχή τα έχει όλα αυτά !

Προσεγγίζοντας το θέμα ως ερευνητής υπερφυσικών φαινομένων με πείρα πολλών χρόνων απορρίπτω την ύπαρξη οποιασδήποτε μορφής Κατάρας και θεωρώ υπεύθυνο για την ύπαρξη κακοτυχίας, ατυχημάτων ακόμη και τρέλας που σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία βασάνιζαν τους κατοίκους της πόλης το δάσος πλησίον της καθώς και το γεγονός ότι εκεί σαφώς εννοείται ότι λάμβαναν χώρα σκοτεινές λατρείες και ανόσιες τελετές, αλλά εδώ μπαίνει το ερώτημα, αν δεν είναι οι κάτοικοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτές, τότε ποιός?

Εδώ λοιπόν υπάρχει με σαφήνεια η ένδειξη για ύπαρξη ντόπιας παγανιστικής λατρείας η οποία ουσιαστικά μοιάζει βγαλμένη μέσα από κείμενα του ΧΦ Λάβκραφτ και του Ντέρλεθ, όντα σατανικά μη ανθρώπινα οδηγούν στην τρέλα όσους τολμούν να ασχοληθούν μαζί τους ...

Με την πείρα που έχω και με όλα τα στοιχεία που έχω δει, είμαι σίγουρος ότι εκεί στο συγκεκριμένο δάσος πλησίον και στα γύρω βουνά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και τολμώ να πω σατανικό..

Για να ακριβολογώ είναι κάτι εντελώς ξένο προς τον άνθρωπο, και η καταπάτηση των εδαφών που του ανήκουν από παρείσακτους λογικό είναι να δημιουργήσει αντιδράσεις γιατί είναι ιερός χώρος που υπάρχει για κάποιο λόγο και συνδέεται με τον θάνατο ή την τρέλα όλων αυτών που δεν ανήκουν σε αυτό..

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κατανοητό είναι το γεγονός ότι εδώ δεν έχουμε ένα αστικό μύθο, ούτε νεράιδες, ξωτικά και πνεύματα...

Για την ακρίβεια οι εμφανίσεις φαντασμάτων είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο αλλά δεν είναι αυτός ο κίνδυνος που ελλοχεύει στο χώρο του δάσους και στα βουνά που είμαι σίγουρος ότι έχουν στοές γεμάτες με μυστική ιστορία και τεχνολογία..

Το 1900 η συγκεκριμένη περιοχή η οποία ουσιαστικά ήταν ερημική τοποθεσία αγοράστηκε από τον Dr William Clark ο οποίος έχτισε ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο ζούσε αυτός και η γυναίκα του την καλοκαιρινή περίοδο.

Κάποια μέρα χρειάστηκε να φύγει ο γιατρός προκειμένου να επισκεφθεί ασθενή αφήνοντας πίσω την γυναίκα του μόνη.

Σε ένα ερημικό τοπίο τι κακό μπορούσε να γίνει?

Λίγες μέρες μετά που ο Dr William Clark επέστρεψε βρήκε την γυναίκα του σε τρομακτικά άσχημη κατάσταση παράνοιας , είχε καταρρεύσει εντελώς και ήταν τόσο πολύ φοβισμένη που τα μαλλιά της είχαν ασπρίσει..

Μεταξύ μας τώρα εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είχε τρελαθεί, απλά επειδή ήταν πάρα πολύ φοβισμένη και όλα αυτά που έλεγε στον άντρα της άνθρωπο της επιστήμης,  υλιστής και άσχετος ακούγονταν παράδοξα και εντελώς ακατάληπτα συμπέρανε ότι η γυναίκα του είχε τρελαθεί τελείως!

Η γυναίκα μέχρι το τέλος της ζωής της επέμενε ότι " Φρικτά τέρατα βγαίναν το βράδυ από το δάσος πλησίον του σπιτιού με σκοπό να της επιτεθούν" ...

Σκεπτόμενος ότι πιθανότατα αυτά τα τέρατα είναι εξωγήινης προέλευσης πλάσματα που απέμειναν από την αρχαία εποχή, τότε οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι οι επιθέσεις εναντίον της γυναίκας ήταν εντελώς σεξουαλικής φύσης και δεν είχαν σκοπό να την φάνε ζωντανή ή να της πιούν το αίμα όπως κάνουν άλλες συγκεκριμένες κακόβουλες οντότητες που δεν είναι όλες τους εξωγήινης προέλευσης πλάσματα αλλά σε πολλές περιπτώσεις απομεινάρια ανθρώπων μετά από την απενσάρκωση τους , στις περισσότερες περιπτώσεις δε, αφορά μάγους και μάγισσες από πολύ παλιές εποχές..

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψη είναι το γεγονός ότι μπορεί να μην έχει τεθεί υπό στρατιωτική περιφρούρηση ο χώρος όπως συμβαίνει συνήθως με αυτές τις περιπτώσεις που εμπλέκονται εξωγήινης προέλευσης πλάσματα και μυστικά, αλλά υπάρχει υψηλή περιφρούρηση και διαδικασία αυτόφωρου γεγονός πού είναι παράξενο καθώς από το χωριό δεν υπάρχει πια τίποτα, μόνο κάτι πέτρες από ένα παλιό κελάρι... οπότε η δικαιολογία περί βανδαλισμών είναι εντελώς γελοία ...!

Με λίγα λόγια εδώ υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που δεν θέλουν να μάθει ο πολύς κόσμος..!
Αφορά εξωγήινης προέλευσης πλάσματα που προφανώς έχουν την βάση τους εντός των βουνών εκεί, αυτά τα όντα επειδή τα έχω συναντήσει πολλές φορές στον ρόλο των θεών αυτό είναι πιθανότατα η εξήγηση για την ύπαρξη λατρείας στο χώρο καθώς και τέλεση ανόσιων τελετών...!

Λάβκραφτ λοιπόν η όλη υπόθεση..... Εντελώς !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Medium Evans Adamakis

Δημοφιλείς αναρτήσεις